Citește Descrierea Oficială

Glasgow Caledonian University este o universitate distinctă, incluzivă și cu perspectivă, care se dedică misiunii sale sociale de a promova binele comun. Am devenit un centru internațional de excelență în învățământul superior, promovând angajarea și cetățenia globală la absolvenții noștri. Câștigăm premii pentru sprijinul și angajamentul nostru față de experiența studenților, oferind în același timp inovație prin cercetarea noastră de nivel mondial în domenii cheie de rezistență. Avem o tradiție de lărgire a accesului la învățământul superior pentru indivizii talentați, indiferent de mediile lor, și ne mobilizăm capitalul intelectual și social în beneficiul comunităților pe care le deservim în Scoția și pe plan internațional.

Glasgow Caledonian University (GCU) este o universitate vibrantă, inovatoare și multi-premiată pentru binele comun.

Ne propunem să contribuim la societate într-o manieră care să îmbrățișeze și să depășească rolul tradițional al unei universități. GCU Pentru angajamentul comun Binele este adus la viață și livrate de studenți și personalul din școlile și departamentele academice.

Bine ați venit la Școala de Afaceri și Societate din Glasgow

Ne prosperăm pe idei, sprijinim inovația și prețuim importanța responsabilității sociale. Elevii vin la noi pentru cunoștințele și experiența noastră pentru a-și îmbunătăți cariera și ambițiile personale. Partenerii noștri externi vin la noi pentru a găsi cea mai recentă gândire bazată pe cercetare și a accesa talentul studenților noștri.

Responsabilitatea corporativă și sustenabilitatea sunt preocupări fundamentale pentru fiecare organizație. Școala pentru afaceri și societate din Glasgow încearcă să abordeze provocările complexe ale economiei globale, oferind în același timp beneficii sociale comunităților locale și globale.

Cetățenia globală, conducerea responsabilă, spiritul antreprenorial și justiția socială sunt esențiale pentru activitățile noastre de predare, cercetare și implicare publică.

Portofoliul nostru distinctiv, orientat spre cercetare, oferă oportunități de studii superioare excelente și accesibile în Glasgow, Londra și New York. Programele noastre sunt susținute de acreditări profesionale și academice care confirmă calificarea dvs. printre cele mai bune din lume.

Responsabilitatea corporativă și sustenabilitatea sunt acum preocupări fundamentale pentru fiecare organizație. Ca o universitate pentru binele comun, jucăm un rol-cheie în transformarea globală a educației în managementul afacerilor. Încercăm să abordăm provocările complexe ale economiei globale în secolul 21, oferind în același timp beneficii sociale comunităților locale și globale.

Suntem deosebit de încântați că succesul nostru în integrarea eticii, responsabilității și sustenabilității în toate aspectele vieții de la Școala de Afaceri și Societate din Glasgow a fost recunoscut prin calitatea de membru al ASHOKA U, al Organizației Națiunilor Unite Global Compact și PRME, precum și a inițiativelor locale, cum ar fi WRAP și afaceri în Comunitate.

De asemenea, am devenit prima universitate din Scoția care sa alăturat prestigioasei rețele globale EPAS. Salut această recunoaștere a experienței noastre de învățare de înaltă calitate și a experienței de predare care echipează absolvenții noștri cu abilitățile și cunoștințele pentru a reuși pe piața mondială. Acreditarea EPAS indică un angajament instituțional mai larg de a utiliza cele mai înalte standarde internaționale pentru a demonstra calitatea ofertei noastre. Acest lucru oferă angajaților noștri, studenților, studenților, studenților și partenerilor noștri de afaceri o reasigurare solidă că suntem o universitate globală care este integrată în comunitatea noastră locală.

Ne provocăm pe angajații și studenții noștri să fie cursanți critici și independenți, să devină lideri de responsabilitate și să contribuie pozitiv la afaceri și la societate. Vă invităm să vă alăturați în angajamentul nostru față de Binele Comun.

Afilieri profesionale

Școala de Afaceri și Societate din Glasgow are o experiență puternică în ceea ce privește parteneriatele de lucru cu organismele profesionale care asigură că cursurile noastre sunt relevante pentru nevoile în schimbare ale pieței forței de muncă.

Afilierile noastre profesionale nu numai că țin studenții noștri la curent cu cele mai recente progrese în afaceri, ci ajută absolvenții noștri să stea în evidență atunci când caută un loc de muncă și, în unele cazuri, conferă un statut special la absolvire.

Exemple de organisme profesionale cu care GSBS este asociat includ:

 • AACSB
 • ABS (Asociația Școlilor de Afaceri)
 • Afaceri în Comunitate
 • CEEMAN
 • EFMD (Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului)
 • ESRC (Consiliul Economic și Social de Cercetare)
 • Inițiativa ONU PRME (Principiile Educației Responsabile de Management)
 • Centrul de instruire aprobat de Gold pentru ACCA
 • Centrul de predare aprobat pentru Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD)
 • Centrul de Excelență al Institutului Chartered for Securities and Investment (CISI)

Oferim programe și module acreditate de:

 • ACCA (Asociația Contabililor Autorizați Chartered)
 • Consiliul Județean de Formare pentru Jurnalism (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Institutul Chartered pentru Logistică și Transport (CILT)
 • Institutul de Marketing (CIM)
 • Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD)
 • Institutul de Achizitii si Furnizare (CIPS)
 • Institutul de Asigurare Chartered (CII)
 • Institutul de Management Chartered (CMI)
 • CIMA (Institutul Chartered de Contabilitate de Management)
 • EPAS (Schema de Acreditare a Programului de Dezvoltare a Managementului)
 • ICAEW (Institutul Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor)
 • ICAS (Institutul Contabililor Autorizați din Scoția)
 • Instituția de Sănătate Ocupațională (IOSH)
 • Institutul de Management al Operațiunilor (OIM)
 • Institutul de Management al Riscului (IRM)
 • IOR (Institutul de Risc Operational)
 • Societatea de Drept din Scoția
 • Consiliul Național pentru Formarea Jurnaliștilor (NTCJ)
 • Societatea Britanică de Psihologie
 • SHRM (Societatea Americana pentru Managementul Resurselor Umane)
 • Institutul de Ospitalitate (IHA)
 • Institutul de Turism și Turism (ITT)
 • Societatea de turism (TS)
 • Institutul de Management al Turismului (TMI)

Departamentele noastre

Drept, Economie, Contabilitate

Departamentul nostru reunește cadre universitare cu interese și expertiză în drept, risc, economie, contabilitate și finanțe. Ne mândrim cu legăturile noastre strânse cu organizațiile de afaceri, inclusiv organizațiile non-profit și organismele profesionale care au acreditat o serie de programe.

Departamentul de Management al Afacerilor

Departamentul nostru se concentrează pe utilizarea contemporană și inovatoare a abordărilor și tehnicilor de gestionare, a resurselor și a proceselor de dezvoltare și dezvoltare a organizațiilor din sectorul privat și public într-o piață globală extrem de competitivă

Departamentul de Științe Sociale, Mass-media și Jurnalism

Reunind peste cincizeci de angajați, Departamentul are atât o puternică cultură de cercetare, cât și un angajament de a învăța excelența. Evaluat ca excelent la nivel internațional și lider mondial în mai multe domenii din ultimul exercițiu de evaluare a cercetării.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MA

GCU - Glasgow School for Business and Society

MA Multimedia Jurnalism este Scoția de conducere jurnalism Masters. Este NCTJ ... [+]

Acreditat de: BJTC NCTJ

Alăturați-vă unui efort global de informare și conectare a oamenilor din întreaga lume prin programul de masterat al jurnalismului de la Scoția - Multimedia Journalism GCU. GCU oferă singura diplomă de jurnalism postuniversitar în Scoția, care este acreditată de ambele organisme de formare profesională principală din Regatul Unit: Consiliul Național pentru Formarea Jurnaliștilor și Consiliul de Formare pentru Jurnalismul Broadcast.

MA Multimedia Journalism se mândrește cu o rată de ocupare de peste 75%, plasamente în organizații media, inclusiv BBC, STV și Herald

Veți studia în Glasgow, "orașul media" din Scoția, și veți beneficia de experiența practică cu toate competențele de care dispuneți în prezent, de la intervievarea și raportarea la scrierea și editarea - prin intermediul tipăririi, a emisiunilor și a platformelor digitale. Vă vom antrena în stenografie, fotografie, producție video și gestionarea conținutului web și vă vom oferi instrucțiuni aprofundate în domeniul guvernării și al dreptului.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Cu o mulțime de comisii și oportunități de creație, televiziunea este locul unde majoritatea scenaristilor lucrează. Învățați de scriitori profesioniști, veți lucra la sc ... [+]

Obțineți instruirea, conexiunile și experiențele de care aveți nevoie pentru a vă marca în televiziune. Recunoscut cu litera de aprobare Creative Skillset de aprobare, GCU de televiziune Fiction Writing este singurul program de masterat full-time concentrându-se numai pe scripting pentru Marea Britanie.

Creat în strânsă colaborare cu industria pentru a vă maximiza oportunitățile de angajare, programul nostru vă oferă toată gama de experiențe din industrie - și vă sprijină în dezvoltarea propriei drame sau comedii originale.

Instrucțiune atât din partea experților universitari, cât și a scenariștilor de top din televiziunea britanicăȘanse de a contribui la programele care se difuzează în prezent pe televiziunea britanicăMentoring individual de la directori de televiziune cu experiențăAcces direct la producători și comisariAnul îndrumării unui agent din LondraSprijin de la un medic specialist de scenariiOportunitate de a absolvi cu mai multe proiecte gata de a lua pe piață... [-]
Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

GCU - Glasgow School for Business and Society

Cu un maestru în microfinanțare și afaceri sociale, puteți face parte din schimbările sociale reale. Deja un model dovedit pentru a ajuta oamenii să scape de sărăcie în e ... [+]

GCU's MSc Business Social și Microfinanțare este primul de acest gen din lume.

Afacerea socială este o afacere determinată de cauze, care urmărește să aibă un impact mai mult asupra oamenilor sau a planetei decât asupra acumulării de profituri către acționari sau investitori. În timp ce beneficiile unei lumi întreprinzătoare din punct de vedere social sunt bine documentate, fiecare călătorie de afaceri socială este unică, iar impactul microfinanțării este încă în curs de dezvoltare.

Dezvoltând în continuare această practică, MSc Business Social și Microfinanțarea de la Universitatea din Caledonian din Glasgow își împărtășește locuința cu Centrul Yunus pentru Afaceri Sociale și Sănătate - centrul de cercetare de vârf din lume - și este livrat de către Glasgow School for Business and Society * .... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

MSc Managementul Internațional de Afaceri oferă o înțelegere globală a provocărilor cu care se confruntă managerii, precum și o înțelegere a strategiei, a politicilor și ... [+]

Mediile de afaceri moderne, diverse și dinamice din punct de vedere cultural se dezvoltă la nivel global și, prin urmare, suntem martorii unei creșteri a cererii pentru absolvenți cu privire la ceea ce poate să arate o afacere de succes.

Afacerile internaționale au cunoscut o creștere uriașă ca rezultat direct al globalizării. Alăturați-vă la Glasgow School for Business and Society din Glasgow School for Business and Society University din Glasgow School for Business and Society și găsiți un cadru modern, internațional în care practicile etice de afaceri sunt cultivate și teoria afacerilor internaționale este pusă la încercare.

Factorii cheie care determină această creștere sunt piețele noi și emergente, progresele tehnologice, mobilitatea forței de muncă, logistica sofisticată și lanțurile de aprovizionare, precum și dezvoltarea rețelelor de sprijin pentru întreprinderi pentru întreprinzători. Oportunitățile pentru absolvenți la nivel de masterat nu au fost niciodată mai mari și prin programul de management internațional de afaceri veți experimenta activități pe care multe sectoare industriale le solicită de la profesioniștii lor de management.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Dezvoltați cunoștințele ... [+]

Organizațiile se dezvoltă prin puterea poporului lor. Ca resursă umană, manager de oameni, joci un rol esențial. GCU's MSc Managementul Resurselor Umane vă pregătește pentru aspectele etice, culturale, juridice, operaționale și strategice ale managementului resurselor umane - oferind în același timp o perspectivă globală și o înțelegere a conducerii responsabile. În acest fel veți fi pregătiți pentru succes - și veți sprijini binele comun pentru a avea un impact pozitiv.

Programul este unul din cele câteva din Marea Britanie care urmează să fie acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD) și aliniat la standardele Societății Americane de Management al Resurselor Umane (SHRM). Este disponibil cu normă parțială și cu normă întreagă, oferind flexibilitate profesioniștilor care se ocupă de carieră și absolvenților recenți.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Industria-a recunoscut ... [+]

Întrucât organizațiile se confruntă cu un număr tot mai mare de provocări globale și strategice, iar necesitatea unei conduceri responsabile, a bunei guvernări și a comportamentului etic continuă să crească, profesioniștii cu înaltă calificare în domeniul managementului riscurilor se găsesc foarte solicitați.

Universitatea din Caledonian din Glasgow Caledonian gestionează riscurile strategice și operaționale în contextul unei reziliențe organizaționale mai largi. Acest program de studii postuniversitare de cercetare este disponibil pentru a studia în modul full-time; ca parte a comunității noastre înfloritoare internaționale bazate pe campus sau modul de învățare la distanță; beneficiind de sprijinul nostru deplin într-un moment și în locul care vă convine.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Marketingul transparent, global și tehnologic se află pe lista de verificare a fiecărei organizații pentru succes, iar practicanții de top de marketing au nevoie de noi a ... [+]

Marketingul transparent, global și tehnologic se află pe lista de verificare a fiecărei organizații pentru succes, iar practicanții de top de marketing au nevoie de noi abilități pentru a continua să se desfășoare în medii din ce în ce mai competitive.

Credem în importanța de a deveni factori de decizie responsabili în afaceri. La Universitatea Caledonian din Glasgow veți dezvolta în continuare cunoștințele și experiența dvs. în ceea ce privește noțiunile de sustenabilitate, leadership etic și responsabilitate socială care pot aduce schimbări pozitive în lumea globală a marketingului.

Înscrieți-vă la GCU Glasgow School for Business and Society și vă îmbraciți în cele mai recente tendințe de marketing digital și internațional și deveniți influența pozitivă pe care angajatorii au ajuns să o aștepte de la absolvenții GCU. Veți beneficia de învățare alături de studenți din diferite părți ale lumii cu experiențe și experiențe diverse. Această oportunitate vă oferă cunoștințe despre cultura și contextele de marketing din diferite țări.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Pregătiți-vă să excelați cu un master specializat. Dezvoltarea abilităților în operațiunile de afaceri durabile, managementul performanței ... [+]

Fiecare organizație, de la mici întreprinderi sociale la companii multinaționale globale, cu mii de angajați, trebuie să-și gestioneze lanțul de aprovizionare și operațiunile de afaceri. Universitatea Glasgow School for Business and Society Glasgow Caledonian Glasgow School for Business and Society a dezvoltat acest masterat pentru a răspunde acestei cereri. Programul este informat de către cercetători, profesioniști din sector, cerințele Institutului Chartered pentru Achiziții și Aprovizionare (CIPS) și este acreditat de Institutul Chartered de Logistică și Transport (CILT).

Acest program se concentrează asupra producerii de absolvenți responsabili, care pot contribui efectiv la începutul angajării lor. Un aspect unic al programului este că elevii pot obține certificarea Belt Yellow Belt ca parte a cursului.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Turismul și evenimentele se numără printre sectoarele cu cea mai rapidă creștere în destinațiile economiei globale, adoptarea unor strategii de turism bazate pe eveniment ... [+]

Informat de cererea industriei și de vasta gamă de oportunități de angajare disponibile, programul Glasgow Caledonian al MSc de Turism Internațional și Managementul Evenimentelor oferă experiența practică și tehnică de care aveți nevoie pentru a maximiza oportunitățile pe care acest sector în creștere le poate oferi.

Vă veți bucura de o experiență cu adevărat internațională, cu șansa de a vă conecta, de a contribui voluntar și de a lucra în industrie cu prelegeri clienților de la cei care conduc în prezent în acest sector.

Ce veți studia

Dezvoltarea unei probleme de înțelegere sau a unei probleme reale dintr-o perspectivă din Marea Britanie și globală, identificarea unui proces de luare a deciziilor responsabil și a unor comportamente eticeObținerea de abilități practice prin plasarea în industrie și în excursii pe terenÎmbunătățirea abilităților digitale în domenii cheie de comunicare, cum ar fi marketingul, managementul de proiect și prezentările vizuale... [-]
Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Master în contabilitate, finanțe și reglementare combină nevoile actuale de afaceri cu cele mai recente gândire academică, teorii și practici, asigurându-vă că aveți abil ... [+]

Piața financiară globală, bazată pe tehnologie și din ce în ce mai competitivă este aproape nerecunoscută de cea de acum cinci ani. Directorii de finanțe și specialiștii sunt obligați să aplice aceleași cunoștințe aprofundate și abilități aduse unui număr din ce în ce mai mare de produse, reglementări și tehnologii.

În timp ce noile tehnologii continuă să apară și schimbările de reguli și reglementări, acum mai mult ca niciodată, este nevoie de un set de competențe orientate digital și mai încrezător. Master în contabilitate, finanțe și reglementare de la Universitatea din Caledonian Glasgow vă oferă încredere și înțelegere pentru a lua abilitățile dumneavoastră existente în continuare în organizația dumneavoastră sau prin studii aprofundate academice.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Obțineți cunoștințele practice ... [+]

Pentru a ține pasul cu schimbările continue în sectorul serviciilor financiare, reglementarea bancară și gestionarea riscului operațional al băncilor, există o cerere tot mai mare ca angajații să rămână în fruntea acestor schimbări.

Colaborăm cu cele mai importante organizații de servicii financiare pentru a păstra modulele noastre de ultimă oră și pentru a ne asigura că, luând decizia de a studia programul, aveți încrederea să aplicați această informație recent însușită în industrie.

Extindeți și îmbunătățiți cunoștințele, înțelegerea și abilitățile în domeniul operațiunilor bancare interne și internaționale și al gestionării riscurilor, învățând de la echipa noastră diversă de predare. Acestea au o gamă largă de experiențe, variind de la experiența academică până la cea industrială, atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat. Lucrăm cu parteneri cheie în dezvoltarea programelor noastre pentru a vă asigura că vă concentrați asupra domeniilor cele mai relevante din domeniu. Institutul Chartered pentru Valori Mobiliare și Investiții, Autoritatea de Conduită Financiară, Banca Angliei și Banca pentru Reglementări Internaționale subliniază necesitatea unor proceduri eficiente de evaluare și gestionare a riscurilor în cadrul băncilor. De asemenea, am colaborat îndeaproape cu unele instituții financiare majore atât pentru validarea programului, cât și pentru plasarea studenților în posturi profesionale, inclusiv Morgan Stanley și Royal Bank of Scotland.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Acreditat de EPAS ... [+]

Industria mondială de modă este evaluată la peste două trilioane de dolari și reprezintă una dintre cele mai mari economii din lume. * Odată cu creșterea progreselor digitale și a puterii de consum, lumea internațională a modei se află pe piața strategiilor transparente, etice și bazate pe client .

Răspunzând apelului pentru absolvenți de specialitate cu discipline atât în ​​modă și de marketing, MSc International Fashion Marketing a fost redezvoltat alături de industrie pentru a vă aduce experiența tehnică practică, de care aveți nevoie pentru a concura și să prospere în această industrie dinamică.

Marketingul de moda evolueaza continuu alaturi de tehnologie si de o piata tot mai accesibila.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Scoţia, Regatul Unit