Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CGU Londra este un campus universitar de studii postuniversitare de profesionist Glasgow Caledonian University (GCU), Situat într-un mediu ultra-modern în inima Londra. Situat în Spitalfields, una dintre locațiile cele mai atractive din Londra, CGU Londra este în apropierea capitalele recunoscute la nivel global industrii financiare și de modă. Campusul oferă o gamă de mba și Cursuri de Master, Predare și legături cu afacerile internaționale de înaltă calitate. CGU Londra oferă studenților, cu o bogată experiență și diverse de învățare susținută de o viață internațională, intelectual și cultural vibrant. Ne atrage studenți din peste 56 de țări, de la o serie de medii din toate colțurile lumii.

concentreze carieră Universitatea noastră este o instituție care crede "cariere sunt pe primul loc". Excelență în educație se află în centrul misiunii noastre; Prin urmare, ne propunem de a dota studenții noștri cu abilitățile necesare pentru a excela în profesiile lor ales prin oferirea de înaltă calitate, flexibil și de învățare accesibile.

Campus și facilități Campusul oferă un mediu de învățare de vârf, care exploatează cele mai noi tehnologii și oferă spațiu moderne de predare pentru prelegeri, studiu de grup mic, și de învățare socială.

CGU Londra se angajează să ofere o experiență de student de înaltă calitate prin servicii de sprijin premiate, și promovează capacitatea de inserție profesională și a cetățeniei globale în absolvenții noștri.

CGU Londra este situat ideal la o scurtă plimbare de la stația de Liverpool Street. O gamă largă de cazare este disponibilă în apropierea campusului.

Campusul are, de asemenea:

Premiat de sprijinire a studenților Profesori de renume pe plan internațional Modern campus stil urban set de peste patru etaje Camerele de predare mic grup Facilități bibliotecă, inclusiv acces digitale Saloane Breakout terasă pe acoperiș, cu 360 de grade de la Londra Spații de învățare de grup Sali de conferinte Săli de conferințe video De stat a instalațiilor de calculator de artă, inclusiv de Apple Mac-uri

Locații

Londra

Address
40 Fashion Street
Spitalfields,

E1 6PX Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră