Future Lions International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Future Lions International sa alăturat unor furnizori cheie de educație

oferă o selecție cuprinzătoare de opțiuni educaționale pentru Marea Britanie, UE

Educația și dezvoltarea fiecărui jucător Future Lions se află foarte mult în centrul a ceea ce facem aici, astfel încât să recunoaștem importanța acestui lucru alături de realizarea ambițiilor dvs. de fotbal.

De asemenea, dacă aveți peste 19 ani, nu sunteți obligat să continuați dezvoltarea dvs. cu noi; cu toate acestea, vă putem recomanda o varietate de cursuri care vă vor ajuta să vă măriți cunoștințele de ansamblu despre fotbal în timpul dvs. cu noi.

Academia Regatului Unit se află în inima Angliei în istoricul Northamptonshire. Cursurile se desfășoară pe tot parcursul anului și includ programele de fotbal și educație. Pentru academia noastră rezidențială, jucătorii trăiesc într-o casă comună și joacă fotbal în 50 de acri de terenuri de sport frumoase într-o școală privată. Accesul la gimnaziu este inclus în pachet, la fel ca transferul la aeroport,

Locații

Londra

Address
NN9 5NY Londra, Anglia, Regatul Unit

Beijing

Address
Beijing, Beijing, China

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: