Falmouth University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Falmouth University are o istorie de peste 100 de ani de gândire creativă și inovație în design.

Înființată în 1902 ca Școala de Artă Falmouth, a crescut peste un secol pentru a deveni un hub inovativ digital. Astăzi, portofoliul său de cursuri universitare și postuniversitare reprezintă lățimea Creative Industries, sectorul cu cea mai rapidă creștere din economia Regatului Unit. Acum, în timp ce ne confruntăm cu a patra revoluție industrială; întrucât tehnologia oferă oportunități deosebite, precum și provocări, este clar că specialismele inovatoare ale creativității Falmouth; Gândirea creativă, rezolvarea problemelor, comunicarea și povestirea vor fi esențiale pentru succesul economic și cultural viitor atât la nivel local, cât și la nivel global.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Universitatea a cunoscut recent o perioadă de creștere rapidă, populația studenților din campus triplându-se ca mărime din 2001 până la aproape 5300 de studenți astăzi. Acești studenți studiază pe două campusuri în Falmouth și Penryn.

Pe lângă cursurile care sunt oferite pe campus în Cornwall, Falmouth oferă, de asemenea, învățare la distanță online, și parteneriate de colaborare interesante cu organisme lider din industrie, inclusiv Academia de Muzică Contemporană și Fashion Retail Academy din Londra.

Planul strategic Falmouth pentru 2030 prevede ca, până în 2024, recrutarea sa în astfel de parteneriate de furnizare colaborativă să preia recrutarea la programele din campus. Până în 2030, 8500 de studenți vor studia în afara campusului și 6500 în campus.

Viață de student

Cu o frumusețe naturală uimitoare în toate direcțiile, elevii noștri se bucură de un stil de viață ceva mai mult decât obișnuit. Unde mai puteți găsi plaje de talie mondială, mâncăruri delicioase, muzică, artă și tehnologie și inovație de ultimă oră?

S-ar putea ca Falmouth să nu fie un oraș, dar când vine vorba de evenimente ciudate și minunate, festivaluri, activități și nopți, vibrația noastră comunitate creativă împinge constant limitele a ceea ce poate face un oraș mic.

De la explorarea coastei, căutarea de muzică live și de a cunoaște cultura creativă din Cornwall pentru a afla ce poate face Uniunea Studenților pentru tine, descoperi viața la Falmouth de mai jos.

Viata de campus

Campusul tău este mult mai mult decât locul în care mergi la cursuri. Este centrul tău social și creativ; unde vă întâlniți și vă faceți prieteni, experimentați evenimente de neuitat, abordați idei mari și perfecționați-vă meseria alături de colegii practicanți din studiourile profesionale.

Ambele campusuri noastre sunt medii dinamice, inspiratoare, în care colaborarea și creativitatea stârnesc ideile și alimentează inovația. Campusul Penryn construit în acest scop este un hub creativ contemporan, în timp ce istoricul Campus Falmouth este amplasat în inima gloriilor grădini sub-tropicale la doar cinci minute de mers pe jos de plajă. Și cu legături excelente de călătorie între ele, este ușor să te bucuri de ambele.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Cercetare și inovare

Cercetarea și inovația de la Falmouth University se bazează pe principiul inovației deschise - ideea că marile provocări ale epocii noastre pot fi abordate cel mai eficient atunci când sunt abordate în mod colaborativ peste granițele disciplinare.

Cercetătorii de la Falmouth aplică idei și metodologii derivate din industriile creative pentru a face față provocărilor din lumea reală într-o gamă largă de sectoare. Abordările lor creative și inovatoare permit noi cunoștințe, soluții, servicii și produse care au un impact tangibil în lume.

Locații

Falmouth

Address
Falmouth Campus
Woodlane

TR11 4RH Falmouth, Anglia, Regatul Unit

Penryn

Address
Penryn Campus
Treliever Road

TR10 9FE Penryn, Anglia, Regatul Unit