Edinburgh Napier University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Edinburgh Napier este o universitate ambițioasă și inovatoare, cu sediul în Edinburgh, vibrant, capitala Scoției prosperat.

industria Focus

Programele noastre sunt create în colaborare cu industria, pentru a vă oferi cea mai bună șansă de succes în carieră. Angajatorii contribuie într-o varietate de moduri, inclusiv proiectarea, desigur, de predare, mentorat, destinații de plasare și de orientare în carieră, asigurând elevii vor primi abilitățile de a muta în muncă sau de studiu în continuare. Personalul cu experiență hranei pentru animale, de asemenea, expertiza lor în dezvoltarea de curs și de predare.

școlile noastre

Avem șase școli specializate, fiecare este o instituție impresionantă de sine stătătoare, cu facilități de clasă mondială, cadre universitare, cercetători și link-uri internaționale:

Scoala de Afaceri Scoala de Stiinte Aplicate Școala de Arte & Creative Industries Scoala de Computing Scoala de Inginerie & Mediu Construit Școala de Sănătate și Îngrijire Socială

campusuri noastre

Edinburgh Napier trei campusuri sunt echipate cu de ultimă oră, facilități standard în industrie, inclusiv un laborator biomecanica, Newsroom jurnalism, laborator de jocuri, și film, fotografie și studiouri muzicale. Vei fi bazată în primul rând într-un campus, în funcție de curs de alegerea ta, dar sunteți binevenit să exploreze toate locațiile și să utilizeze facilitățile aflate la fiecare.

Craiglockhart: Acasă la Business School, Craiglockhart Campus îmbină vechi și nou. Situat într-un atractiv cu vedere la Edinburgh, facilități includ teatre de lectură 200- și 400 de locuri și de limbă și laboratoare multimedia. Este, de asemenea, acasa, la inovare și întreprindere centrul Universității, Bright Red Triangle.

Merchiston: Inginerie și mediul construit, de calcul și a industriilor creative studenților se bazează pe Merchiston. Aici, elevii vor găsi 24 de ore pe zi, Jack Kilby Centrul de Calcul, Asociația Edinburgh Napier studenților, un laborator de jocuri pe calculator, redacții, TV, radio și studiouri de fotografie și studiouri izolate fonic, muzică standard din industrie.

Sighthill: Campus Sighthill deservește mai mult de 5.000 de studenți și personalul din școlile de Științe Aplicate, și de sănătate și sociale. Facilitățile includ secții de viață cum ar fi spital, o suită de aptitudini clinice, sport laboratoare științifice și un centru sportiv.

Condiții de viață în Edinburgh

Vibranta, cosmopolita si in mod constant votat unul dintre cele mai bune orase din lume, Edinburgh este locul perfect pentru a experimenta viata de student sau de a construi cariera ta. Este suficient de mare pentru a avea tot ce ai nevoie, dar suficient de mici pentru a se simtă ca acasă, și este al 3-lea cel mai sigur oraș din lume (Post Office Asigurări de călătorie martie 2015). Indiferent de locul unde ești din, Edinburgh este gata să primească studenți.

fapte cheie

95,1% dintre elevii noștri sunt în muncă sau în continuare de studiu de șase luni de la absolvire (HESA 2014/15). Cursurile noastre sunt acreditate de peste 100 de organisme profesionale. Multe dintre cursurile noastre au o oportunitate de lucru în funcție de plasare, oferindu - vă abilități practice și experiență pentru a se pregăti pentru cariera ta viitoare. Edinburgh Napier University a fost distins cu cinci stele pentru predare și de inserție profesională de prestigiu de rating QS Stars. Edinburgh este acasa , la patru universități și peste 100.000 de studenți. Este votat în mod regulat "Cel mai bun oras din Marea Britanie" si a fost numit ca "al patrulea cel mai frumos oras din lume" (Rough Guide 2015). Suntem o comunitate globala cu 4000 de studenți internaționali studiază pe-campus. Cele trei campusuri sunt echipate cu de ultimă oră, facilități standard în industrie. Am sprijinit mai mult de 350 de studenți companii start-up în ultimii zece ani. Avem echipe dedicate de sprijin pentru a vă ajuta la fiecare pas, de la înainte de a ajunge la după ce absolvent. Vei avea acces la 1.600 de calculatoare și 500.000 de materiale de învățare tipărite și audio-vizuale.

Burse de studiu

Edinburgh Napier oferă o serie de burse și reduceri pentru a sprijini studenții care doresc să studieze cu noi. Pentru o listă completă a burselor și a criteriilor de eligibilitate, accesați burse și burse pagină.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea BScs » Vedea MSc » Vedea BA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Energie și Ingineria Mediului Msc

Campus Cu normă întreagă 3 semestre September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Construiți pe acreditările dvs. curente în domeniul energiei și ingineria mediului, sau de a lua primul pas în această industrie vitală. [+]

Construiți pe acreditările dvs. curente în domeniul energiei și ingineria mediului, sau de a lua primul pas în această industrie vitală.

Introducere curs de

Energie și mediu iau din ce în locul lor ca o problemă majoră în lumea de astăzi.

Cursul pune accentul pe tehnici de energie regenerabilă și teorii, în timp ce abordarea, de asemenea, de fundal științific asociat cu construcții durabile și energiilor regenerabile și alternative.

Ce veți învăța

Precum și principiile și practicile avansate de inginerie, veți învăța să gestioneze în mod eficient proiecte și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de cercetare. Vi se va oferi o experiență practică în aplicarea acestor principii la investigarea și dezvoltarea surselor regenerabile de energie, cum ar fi energia solară și eoliană.... [-]


Faunei Sălbatice și De Biologie Msc Conservare

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Proiectat în colaborare cu angajatorii, acest curs practic vă va oferi cu abilitățile și cunoștințele pentru a ajuta la gestionarea și conservarea biodiversității. [+]

Proiectat în colaborare cu angajatorii, acest curs practic vă va oferi cu abilitățile și cunoștințele pentru a ajuta la gestionarea și conservarea biodiversității.

Introducere curs de

Cea mai mare provocare cu care se confruntă biologi de conservare astăzi este conservarea biodiversității lumii în fața cerințelor umane considerabile asupra spațiului și a resurselor.

Prin combinarea disciplinelor de animale sălbatice biologie și biologie de conservare, personalul experimentat va ajuta să dezvolte și să aplice atât cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare pentru a răspunde acestei provocări.

Absolvenții noștri au plecat să lucreze pentru agențiile guvernamentale și organizațiile de animale sălbatice independente la nivel național și internațional.... [-]


Managementul De Proiect MSC Construcții

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Acest curs oferă un amestec bine echilibrat de teorie și practică pe care le pregătește pentru activitatea ca un manager de proiect în industria construcțiilor. [+]

Acest curs oferă un amestec bine echilibrat de teorie și practică pe care le pregătește pentru activitatea ca un manager de proiect în industria construcțiilor.

Introducere curs de

Manageri de proiect sunt responsabili pentru controlul și coordonarea procesului de dezvoltare de la concept până la construcția și sunt în cerere mare într-o serie de industrii.

Veți dobândi o calificare recunoscută industrie ca acest curs este acreditat de Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS) și Institutul Inginerilor Civile (ICE). Combinat cu un BEng adecvat acreditat diplomă de licență, cursul va satisface atunci cerințele academice ale Consiliului de Inginerie din Marea Britanie pentru statutul de Chartered Engineer (CEng).... [-]


Master De Marketing Internațional

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Studia în două culturi diferite, cu un trimestru din Edinburgh și un trimestru în Franța, oferindu-vă o experiență internațională vitală. [+]

Studia în două culturi diferite, cu un trimestru din Edinburgh și un trimestru în Franța, oferindu-vă o experiență internațională vitală.

Introducere curs de

marketing internațional este un domeniu tot mai important de afaceri, companiile se străduiesc să crească la nivel global. Precum și învățarea principiilor de bază ale marketingului, veți dezvolta o apreciere a practicii sale într-un mediu global.

Acest curs vă oferă posibilitatea de a studia în două orașe europene frumoase și cultură - Edinburgh și Nisa. Vei avea sediul în Edinburgh, cu o opțiune pentru a petrece un trimestru la Business School IPAG din Nisa, Franța.

Această experiență internațională va îmbunătăți perspectivele de carieră la finalizarea cursului.... [-]


Master Managementul Afacerilor Internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 semestre September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Exploreaza diversitatea abordărilor referitoare la provocările globale de afaceri, de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de conducere și de a spori calificările dvs. în acest curs postuniversitar. [+]

Exploreaza diversitatea abordărilor referitoare la provocările globale de afaceri, de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de conducere și de a spori calificările dvs. în acest curs postuniversitar.

Introducere curs de

Fie că intenționați să aplicați o carieră în afaceri internaționale, sau care lucrează în prezent și de planificare pentru a spori calificările dumneavoastră, acest curs va va oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a avea succes în arena internațională de management al afacerilor.

Acoperind probleme, cum ar fi comunicarea interculturală de afaceri, strategie, inovare, economie globală și marketing la nivel mondial, abordează elementele esențiale ale afacerilor internaționale moderne și deschide porțile pentru creșterea oportunităților de angajare la nivel postuniversitar.... [-]


Msc Criminologie și Psihologie Medico-legale Aplicate

Campus Cu normă întreagă 3 semestre September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Să dezvolte o înțelegere profundă criminalistică și comportamentul criminal prin studierea acestui curs unic practic și aplicat în criminologie și psihologie medico-legale. [+]

Să dezvolte o înțelegere profundă criminalistică și comportamentul criminal prin studierea acestui curs unic practic și aplicat în criminologie și psihologie medico-legale.

Introducere curs de

Studierea criminologie aplicată și psihologia criminalistică la nivel postuniversitar vă va permite să dezvolte o gamă de abilități analitice și practice care beneficiază tu ca medic sau cercetător.

Vei avea ocazia unui loc de muncă, alături de module specializate care acoperă medierea, criminologie internațională, evaluarea infractorilor, protecția copilului și metode avansate de cercetare cantitativă și calitativă. Aceste module vă va oferi un set valoros de competențe atât pentru ocuparea forței de muncă și continuarea cercetărilor.... [-]


Msc De Calcul

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Alege dintr-o gamă largă de module opționale, pentru a proiecta un curs care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și de direcție în carieră. [+]

Alege dintr-o gamă largă de module opționale, pentru a proiecta un curs care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și de direcție în carieră.

Introducere curs de

De a lua o diplomă de master în Computing, va fi capabil să continue studiile dvs. de calcul de licență sau experiență de lucru în domeniile dvs. de interes deosebit.

Precum și bazându-se pe abilitățile informatice existente și luându-le la nivelul următor, veți învăța să dezvolte o înțelegere critică și o abordare analitică la alegerea ta de domenii de specialitate.

Ce veți învăța

De exemplu, puteți alege de dezvoltare de software sau sisteme informatice, și să se concentreze asupra aptitudinilor implicate, în timp ce o temă, cum ar fi securitatea și medicina legală ar cuprinde în mod evident diferite domenii de studiu.... [-]


Msc De Securitate Avansată și Criminalistica Digitale

Campus Cu normă întreagă 3 semestre September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Acest lucru acreditat-GCHQ de masterat populare și de înaltă calitate oferă o întreprindere modernă Cyber ​​Security, împreună cu criminalistica Digital pentru investigare și reacție la incidente. [+]

Acest lucru acreditat-GCHQ de masterat populare și de înaltă calitate oferă o întreprindere modernă Cyber ​​Security, împreună cu criminalistica Digital pentru investigare și reacție la incidente.

Introducere curs de

securitatea calculatoarelor este una dintre provocările-cheie în calcul contemporane. Veți dobândi cunoștințe critice în securitatea cibernetică și domeniile medico-legale digitale, care combină principiile academice și practica industrială. Cursul este informat de curente de cercetare în domeniul securității și criminalistica digitale, și se bazează pe experiența noastră cu partenerii externi în aplicarea legii, instituțiile financiare, precum și alte activități de transfer de cunoștințe. specialisms curs includ securitatea rețelei, teste de penetrare, de răspuns la incidente, analiza malware-ului, criptografie, audit și conformitate, precum și gazdă și criminalistica digitale mobile.... [-]


Msc Energia Regenerabilă

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Dobândi abilități teoretice și practice pentru a explora domeniul tot mai mare a tehnologiilor de energie din surse regenerabile. [+]

Dobândi abilități teoretice și practice pentru a explora domeniul tot mai mare a tehnologiilor de energie din surse regenerabile.

Introducere curs de

Tehnologiile de energie regenerabilă au devenit o parte importantă a producției de energie. inițiative puternice și investiții din sectorul public și privat au făcut acest lucru un domeniu în creștere rapidă și a creat noi oportunități de carieră în acest sector.

Acesta este unul dintre puținele cursuri oferite la nivel de master, care cuprinde nu numai că tehnologiile din domeniul energiei regenerabile, ci și completează cu elementele esențiale legate de finanțare a energiei regenerabile și a legislației în domeniul mediului.... [-]


MSC Finanțe Internaționale

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Adresează studenților fără un fundal financiar, acest curs vă oferă abilitățile matematice și practice să urmeze o carieră în domeniul finanțelor internaționale. [+]

Adresează studenților fără un fundal financiar, acest curs vă oferă abilitățile matematice și practice să urmeze o carieră în domeniul finanțelor internaționale.

Introducere curs de

Conceput pentru studenții dintr-o gamă largă de discipline non-financiare și medii de muncă, acest curs combină abilitățile matematice și de comunicare pentru a vă oferi o abordare rotunjită la lumea finanțelor internaționale.

MSC Finanțe Internaționale va spori șansele de angajare și deschide porțile pentru o carieră la nivel mondial. Vei fi eligibil pentru posturi de nivel de absolvent în domenii cum ar fi servicii bancare, de asigurări și finanțe.

Ce veți învăța ... [-]

MSc in Environmental Sustainability

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni January 2019 Regatul Unit Edinburgh

[+]

subiectele incluse

tehnologii energetice durabile finanțe energiei regenerabile și a legislației în domeniul mediului Design de construcție durabilă De gestionare a deșeurilor Module [-]

Msc Management De Eveniment și Festival Internațional

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Câștiga cunoștințele vitale și abilități practice pentru a dezvolta o carieră în festivaluri și evenimente internaționale într-unul dintre cele mai renumite orașe festival din lume. [+]

Câștiga cunoștințele vitale și abilități practice pentru a dezvolta o carieră în festivaluri și evenimente internaționale într-unul dintre cele mai renumite orașe festival din lume.

Introducere curs de

Edinburgh este probabil cel mai faimos oras festival din lume. Vizitatori din întreaga călătorie glob la acest turism prietenos capitală în fiecare an, pentru a experimenta evenimente culturale, de sezon și speciale înfloritoare acest site este un loc minunat pentru a studia și de eveniment de management al festivalului.

Acest grad mai ridicat vă va dota cu cunoștințe aveți nevoie pentru a coordona cu succes și de a planifica festivaluri sau evenimente internaționale, inclusiv conferințe și să elaboreze politici și strategii pentru industria globală și contribuie la acreditare profesională cu Institutul de Hospitality.... [-]


Patrimoniu și Managementul Turismului Msc Cultural

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Câștiga cunoștințele vitale și abilități practice pentru a dezvolta o carieră de succes în turism într-una dintre cele mai importante destinații turistice culturale din Europa. [+]

Câștiga cunoștințele vitale și abilități practice pentru a dezvolta o carieră de succes în turism într-una dintre cele mai importante destinații turistice culturale din Europa.

Introducere curs de

Grație istoriei sale bogate, abundența de atracții de patrimoniu și festivalul său de renume mondial al artelor, Edinburgh este o destinație populară pentru un număr tot mai mare de turiști culturale din întreaga lume - care este motivul pentru care este un loc minunat pentru tine de a studia Master patrimoniul cultural și managementul turismului.

Acest grad avansat vă va dota cu cunoștințe aveți nevoie pentru a opera cu succes o afacere de turism cultural și să elaboreze politici și strategii pentru industria globală și contribuie la acreditare profesională cu Institutul de Hospitality.... [-]


Videoclipuri

Edinburgh Napier University overview