University of Kent, School of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Economie la Universitatea din Kent

Economie la Kent este foarte clasate în Marea Britanie pentru satisfacția studenților și calitatea predării. Pasiunea noastră pentru abordarea subiectului și condus de cercetare pentru a ajuta la furnizarea de predare studenților cu o experiență academică de primă clasă, precum și construirea abilităților personale și îmbunătățirea perspectivelor de carieră. cosmopolita comunității noastre academice și de student, cuplat cu o cultură de cercetare înfloritoare, creează un mediu de inspirație și provocator pentru a studia economie.

Satisfacția studenților

Școala primește evaluări constant ridicate în sondajele naționale satisfacția studenților. In cadrul anchetei Experienta postuniversitare predate (PTE), în 2016, performanța noastră ne-a plasat în primul trimestru de top în toate cele șapte domenii tematice, în ansamblu, am realizat o rată de satisfacție de student la 89%.

În cercetarea Experiența Ancheta Postuniversitare (PRES) 2016, Școala a marcat, de asemenea, extrem, cu 89% dintre respondenți exprimându-și satisfacția în calitatea supravegherii noastre, iar 89% mulțumiți cu abilitățile de cercetare care le-au dezvoltat. În general, Școala a atins o rată de satisfacție de 86%, din nou, ne plasarea în sfertul de sus.

Școala este clasat pe locul al 17-lea în Marea Britanie pentru economie în National Student Survey din 2016, cu o rată de satisfacție globală de 92%.

predare de calitate

La Școala de Economie va fi predată de către personalul a caror cercetare a câștigat recunoașterea națională și internațională, și care fac uz de cercetare lor actuale în predarea programelor noastre.

Mulți dintre membrii personalului nostru academic servesc în calitate de consilieri și experți universitari în Marea Britanie și agenții internaționale, printre care Banca Mondială, Comisia Europeană, Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OECD), Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale ( Defra), Trezoreria Regatului Unit și multe alte organizații.

O gamă largă de programe

Școala oferă 17 onoruri unice și comune grade universitare, și opt diplome de masterat, care oferă studenților posibilitatea de a se specializa în diferite domenii de economie (cum ar fi finanțe, Econometrie și Dezvoltare Economică), studii în străinătate sau să combine economie cu alte discipline, cum ar fi contabilitate , Legea sau de management.

Masters (MSc), grade noastre oferă o educație de stimulare în teoria economică și de a dezvolta capacitatea de a aplica cunoștințele economice, instrumente analitice și abilități pentru o serie de probleme naționale și internaționale. Acestea vă oferă abilitățile necesare pentru o carieră de economist profesionist, atât în ​​sectorul public și cel privat din Marea Britanie și în străinătate, și oferă o pregătire excelentă ar trebui să vă doriți să continuați cu studiul academic.

Aruncati o privire la gama noastră de programe aici.

Ocuparea forței de muncă

Economiștii sunt în mare a cererii în afaceri, bancar, financiar și sectorul public, precum și în guvernele naționale și instituțiile internaționale. Școala de Economie are un record excelent pentru angajare; grade noastre sunt foarte apreciate de către angajatori și absolvenții noștri merg pe pentru a obține locuri de muncă bune în sectorul privat și cel public, sau de studiu ulterior.

Experiența Student superbă

Kent este un favorit major pentru Marea Britanie și studenții internaționali deopotrivă, și nu este de mirare, deoarece Universitatea este clasat în Marea Britanie Top 20 pentru experienta de student, a fost nominalizat pentru Universitatea din anii Premiul Anului și a fost dat patrulea cel mai mare scor pentru satisfacția studentului global în Studiul National Student 2016.

Nu numai că aveți șansa de a studia cu economiști considerate extrem de extrase de pe toate continentele, dar în jur de 15% dintre studenti Economie si peste 50% dintre absolvenții de studii universitare sunt din străinătate. Deci ai studia într-un mediu multicultural, în cazul în care elevii pot aduce experiențele personale în beneficiul tuturor.

state-of-the-art campusul Kent din Canterbury

studenții Economie la Kent beneficiază de o multitudine de facilități la campusul Canterbury Kent. Campusul este construit pe 300 de acri de teren parc, o jumătate de oră de mers pe jos de centrul orasului Canterbury. Rezidențiale, de predare și clădiri administrative sunt înconjurate de spații deschise verzi, câmpuri și păduri. Este un campus vibrant, prietenos și cosmopolit, cu excelent studiu, facilități sportive și sociale, inclusiv un teatru, cinema și club de noapte. Casele campus Canterbury peste 4.300 de studenți în camere, apartamente și case și are legături excelente de transport cu Londra și Europa continentală.

Pentru mai multe informații despre Școala de Economie, vezi website.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master De Afaceri Internaționale și Dezvoltare Economică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Programul este deosebit de potrivit pentru studenții de afaceri care sunt în căutarea de a dobândi înțelegere și competențe economice, în scopul de a urma o carieră în întreprinderi multinaționale, organizații internaționale și companii de consultanță. [+]

Acesta este un program multidisciplinar de Master, care reunește domeniile de afaceri internaționale și dezvoltarea economică. Predat în comun de către Școala de Economie și Kent Business School, Programul beneficiaza de expertiza si de cercetare puternice în ambele școli. Programul oferă o educație postuniversitară excelentă în principiile de bază ale activității economice și de dezvoltare internațională și ajută la dezvoltarea unui set larg de competențe, care sunt foarte căutate de către angajatori la nivel mondial. Acesta oferă o abordare structurată pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în afaceri internaționale și / sau dezvoltarea economică. Ai sansa de a dezvolta o perspectivă internațională pe probleme de afaceri și de dezvoltare economică prin colaborarea cu un grup internațional de studenți, și de a construi propria rețea internațională. Master este deosebit de potrivit pentru studenții de afaceri care sunt în căutarea de a dobândi economie înțelegere și abilități în scopul de a urmări o carieră în întreprinderi multinaționale, organizații internaționale și firme de consultanta. Acesta oferă, de asemenea, oportunități de dezvoltare a managerilor care doresc să aprofundeze înțelegerea lor a mediului economic internațional, precum și pentru cei care doresc să urmeze în continuare studii academice la nivel de doctorat. Despre Scoala de Economie Școala de Economie este dedicată excelenței în predare și cercetare, atât, a demonstrat prin rezultatele în REF 2014 și studii recente studenți. Toți membrii personalului academic sunt de cercetare activă, și de predare și învățare sunt informate de înfloritoare cultură cercetare școlii și puternic... [-]

Masterat

Master Economie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest grad oferă instruire în teoria economică avansată și metode econometrice. [+]

Economie Master este conceput pentru a oferi o educație în teoria economică avansată și metode cantitative, în timp ce permite studenților să se specializeze sau de a lua opțiuni într-o serie de subiecte care reflectă principalele domenii de expertiza de cercetare al școlii. Toate diplomele de Master vă dota cu o gamă de abilități cantitative și analitice și capacitatea de a comunica concepte economice complexe, într-un stil clar și concis. Programele noastre oferă nu numai o educație de stimulare în teoria economică, dar, de asemenea, dezvolta capacitatea de a aplica cunoștințele economice, instrumente analitice și abilități pentru o serie de probleme naționale și internaționale în domeniul financiar, dezvoltare, agricultura și mediul înconjurător. Despre Scoala de Economie Școala de Economie este dedicată excelenței în predare și cercetare, demonstrată prin rezultate în Cadrul de Cercetare de Excelenta (REF), 2014 și studii recente studențești. Toți membrii personalului academic sunt de cercetare activă, și de predare și învățare sunt informate de înfloritoare cultură cercetare școlii și puternic comunitate academică cosmopolit. Programele noastre predate oferă o combinație de formare în economie de bază, cu posibilitatea de a se specializa în domenii precum finanțe, econometrie, dezvoltare, agricultura sau mediul înconjurător. Topul independente În Cadrul de Cercetare de Excelenta (REF) 2014, cercetarea de Școala de Economie a fost clasat pe locul 21 în Marea Britanie pentru o intensitate de cercetare și de 84% din cercetarea noastră a fost considerată a fi de calitate internaționale. Mediul de lucru școlii a fost considerată ca fiind favorabile pentru sprijinirea dezvoltării... [-]

Master Economie Aplicată și Dezvoltare Internațională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest grad oferă instruire în aplicarea principiilor economice la problemele dezvoltării internaționale. [+]

Master în Economie Aplicată și Dezvoltare Internațională oferă instruire în aplicarea principiilor economice la problemele de dezvoltare internațională. Programul este conceput pentru elevii cu un prim grad bun în științele sau științe sociale ale subiectului, care ar dori să urmeze o carieră în economie și dezvoltare internațională. De asemenea, trebuie să aveți unele de fundal cantitative anterioare, de exemplu, o notă bună în matematică de la un curs școlar preuniversitar. Programul oferă o mare flexibilitate și lățimea de alegere în opțiunile de module în domeniile finanțe internaționale, comerț și dezvoltare, mediu și a economiilor rurale. Topul independente În Cadrul de Cercetare de Excelenta (REF) 2014, cercetarea de Școala de Economie a fost clasat pe locul 21 în Marea Britanie pentru o intensitate de cercetare și de 84% din cercetarea noastră a fost considerată a fi de calitate internaționale. Mediul de lucru școlii a fost considerată ca fiind favorabile pentru sprijinirea dezvoltării cercetării de excelență internaționale. Taxe Cele 2017/18 taxe de școlarizare pentru acest program sunt: Cu normă întreagă: £ 6500 pentru Marea Britanie / UE; £ 14670 de peste mări Part-time: £ 3,250 UK / UE; £ 7340 se pot aplica excepții de peste mări. fapte cheie Școli: Școala de Economie domenii de activitate: Economie Premiul: Master Locație: Canterbury Mod de studiu: Full-time sau part-time Durata: 1 an full-time, 2 ani part-time Start: 18 septembrie 2017 Acreditat de: Universitatea din Kent Total de credite Kent: 180 Total de credite ECTS: 90 [-]

Master Economie și Finanțe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a oferi o educație în teoria economică și finanțe avansate și metode cantitative. [+]

Programul de Economie și Finanțe Master este conceput pentru a oferi o educație în metode avansate de teoria economică și finanțe și cantitative, în același timp permițându-vă să se specializeze sau de a lua opțiuni într-o serie de subiecte care să reflecte principalele domenii de expertiza de cercetare în domeniul finanțelor al școlii. Acesta vă pregătește pentru exercitarea profesiei de economist profesionist în sectorul financiar-bancar, sectorul public și organizații internaționale. Toate diplomele de Master vă dota cu o gamă de abilități cantitative și analitice, precum și capacitatea de a comunica concepte economice complexe, într-un stil clar și concis. Programele noastre oferă nu numai o educație de stimulare în teoria economică, ci și dezvolta capacitatea de a aplica cunoștințele economice, instrumente analitice și abilități pentru o serie de probleme naționale și internaționale în domeniul financiar, dezvoltare, agricultura și mediul înconjurător. Despre Scoala de Economie Școala de Economie este dedicată excelenței în predare și cercetare, atât, a demonstrat prin rezultatele în REF 2014 și studii recente studenți. Toți membrii personalului academic sunt de cercetare activă, și de predare și învățare sunt informate de înfloritoare cultură cercetare școlii și puternic comunitate academică cosmopolit. Programele noastre predate oferă o combinație de formare în economie de bază, cu posibilitatea de a se specializa în domenii precum finanțe, econometrie, dezvoltare, agricultura sau mediul înconjurător. Topul independente În Cadrul de Cercetare de Excelenta (REF) 2014, cercetarea de Școala de Economie a fost clasat pe locul 21 în Marea Britanie pentru o intensitate de cercetare și de 84%... [-]

Program De Conversie De Master în Economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury

Dacă nu aveți o diplomă de licență în economie, programul de conversie vă oferă un traseu de doi ani la programe de masterat noastre. În primul an va lua diploma de Analiză Economică (DEA). Acest lucru aduce [+]

Dacă aveți o diplomă de licență într-o altă țară decât Economie subiect, programul de conversie vă oferă un traseu de doi ani la programele noastre de Economie Master. Pe parcursul primului an, luați Diploma în analiză economică (DEA). Acest lucru va aduce la standardele necesare pentru a continua cu studii de Master. Studenții care promovează DEA cu 60% și mai sus, apoi trece la unul dintre programele noastre MSc. Elevii care trec, dar nu atinge 60% sunt acordate DEA. Toate diplomele de Master vă dota cu o gamă de abilități cantitative și analitice, precum și capacitatea de a comunica concepte economice complexe, într-un stil clar și concis. Programele noastre oferă nu numai o educație de stimulare în teoria economică, dar, de asemenea, dezvolta capacitatea de a aplica cunoștințele economice, instrumente analitice și abilități pentru o serie de probleme naționale și internaționale în domeniul financiar, dezvoltare, agricultura și mediul înconjurător. Despre Scoala de Economie Școala de Economie este dedicată excelenței în predare și cercetare, atât, a demonstrat prin rezultatele în REF 2014 și studii recente studenți. Toți membrii personalului academic sunt de cercetare activă, și de predare și învățare sunt informate de înfloritoare cultură cercetare școlii și puternic comunitate academică cosmopolit. Programele noastre predate oferă o combinație de formare în economie de bază, cu posibilitatea de a se specializa în domenii precum finanțe, econometrie, dezvoltare, agricultura sau mediul înconjurător. Topul independente În Cadrul de Cercetare de Excelenta (REF) 2014, cercetarea de Școala de Economie a fost clasat pe locul 21 în... [-]