Citește Descrierea Oficială

European School of Economics (ESE) este un colegiu privat al învățământului superior fără frontiere, multicultural și pragmatic, pe deplin acreditat în Marea Britanie și în ordinea organelor listate.
ESE oferă cursuri de licență, masterat, MBA și programe scurte la centrele sale din Londra, Roma, Milano, Florența și Madrid.

Absolvenții ESE se numără printre cei mai competitivi profesioniști de afaceri de pe piață, pregătiți pentru rolul de lider în marketingul internațional, finanțe, comunicare și management. Cu abilitatea de a adapta individual cursul de studiu, studenții ESE:

studiază în străinătate cu centre ESE la nivel mondial;

specializată în sectoare de afaceri de vârf, cum ar fi moda, evenimente, muzică, sport, artă, media și resurse umane, printre altele;

stagii complete, selectând de la mai mult de 1500 de organizații de lider din întreaga lume.

O școală fără frontiere, European School of Economics este un concept nou în învățământul superior. Combinând excelența academică, internaționalitatea și pragmatismul, programele ESE și certificatele sunt concepute pentru a pregăti o nouă generație de lideri și antreprenori. European School of Economics (ESE) este o instituție educațională recunoscută, acreditată de Consiliul britanic de acreditare (BAC).

Ce face ESE un loc minunat pentru studenți?

O experiență de învățare personalizată și personalizată - la ESE beneficiați de o experiență individuală și interesantă datorită mărimii clasei mici și raportului excelent elev / profesor

• " Visul este cel mai real lucru care există " - elevii ESE dezvoltă un Pathway unic academic și profesional, prin intermediul specializării lor selectate de curs și stagiul de plasament

Pragmatism - experiență practică în practica de afaceri contemporană prin programul de stagiu cuprinzător

Internaționalitate - organism de studenți provenind din peste 60 de țări și care studiază în străinătate cu centre ESE din întreaga lume

Specializarea în sectoarele de afaceri de ultimă oră , printre care se numără moda, evenimente, muzică, sport, artă, media și resurse umane, printre altele

stagii de practică - studenții ESE pot alege din mai mult de 1500 de organizații de lider din întreaga lume

Filosofia educațională

European School of Economics a conceput nașterea unei noi omeniri, pentru crearea unor indivizi fără prejudecăți și teamă și capabilă să armonizeze antagonismele aparente, vechi și vechi între economie și etică, acțiune și contemplare, putere și dragoste financiare.

Programele ESE de licență, master, MBA și certificate au ca scop pregătirea întreprinzătorilor și managerilor internaționali cu conștiința culturală, abilitățile și calitățile morale cele mai necesare în lumea afacerilor contemporane.

Valorile ESE

În spatele fiecărei realizări umane, la originea oricărei intuiții, a fiecărei cuceriri științifice sau sociale, în spatele celor mai mari corporații financiare și industriale din lume, și a tuturor lucrurilor frumoase, utile, bogate, există invariabil un om, un individ și visul lui.

Numai indivizii pot transforma societatea. Numai indivizii pot visa. Misiunea ESE este de a crea o nouă generație de tineri antreprenori și lideri corporativi, vizionari, visători pragmatici. Pentru a atinge acest scop, este nevoie de mai mult de programe bune și de profesori buni. ESE este un sistem de idei vitale și îi pregătește pe elevi să fie celulele noi ale unei omeniri vindecate, fără gândire conflictuală, superstiții, prejudecăți și idei învechite, cultivând în ei înșiși o pasiune indisputabilă pentru măreție.

Viața unei organizații, viitorul unei națiuni, a unei întregi civilizații, depinde de existența acestor bărbați și femei. Șefii organizațiilor viitoare vor fi filozofi ai acțiunii. Acești oameni sunt mai prețioși decât minele de aur și câmpurile petroliere. Ele vor aduce succese și longevitate întreprinderilor lumii.

Ne îmbrățișăm ideea că, pentru a le forța, excelența academică trebuie să țină pasul cu dezvoltarea potențialului uman individual și că dezvoltarea capacităților intelectuale trebuie să coincidă cu crearea unei adevărate internaționalități și a unor aptitudini operative solide, atât în ​​domeniu, cât și în cadrul companiilor de vârf a lumii.

Succesul unui om ca și al unei organizații este determinat de filosofia lor.

Prin urmare, în ESE este clar că educația reală nu este pur și simplu învățarea noțiunilor și dezvoltarea abilităților, ci mai ales transferul filosofiei unice a școlii, a ideilor ei și a principiilor fondatoare. ESE oferă o abordare a afacerilor și o viziune largă a vieții printr-un proces de explorare intelectuală, artistică, politică, etică și socio-culturală, centrat pe auto-descoperire și lucrare asupra propriei persoane care vizează integritatea.

Nici cunoștințele, nici educația, bogăția și situația socială nu vă pot deschide calea succesului, ci mai degrabă cunoașterea și integritatea proprii.

Evoluția fiecărei afaceri, de la magazinul local de colț până la giganții industriei și finanțelor internaționale, este transformarea lor conștientă într-o "Școală de ființe". Scopul lor și obiectivele reale ale afacerii vor fi evoluția tuturor persoanelor care participă direct și a părților interesate. Corporațiile și organizațiile viitorului vor fi locuri de aspirație și de îmbunătățire personală în care lucrătorii și personalul vor pleca la sfârșitul zilei cu un sentiment mai mare de înțelegere, fericire și responsabilitate și în care chiar și cele mai îndepărtate celule ale organizației vor fi luate în considerare pentru a-și dezvolta și accelera progresul.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

European School of Economics

Master în Management își propune să ofere studenților o imagine cuprinzătoare a managementului internațional, explorând factorii critici pentru succesul transnațional de ... [+]

Master în Management își propune să ofere studenților o imagine cuprinzătoare a managementului internațional, explorând factorii critici pentru succesul transnațional de afaceri, impactul globalizării asupra mediului de afaceri internațional, teoriile comerciale și strategiile de internaționalizare.

Ca parte a specializării de management, studenții master studiază:

Activitatea antreprenorială și rolul acesteia în susținerea creșterii, identificarea piețelor și valorificarea oportunităților în cadrul unei economii globaleConducerea și modul în care practicile eficiente influențează angajații, clienții și alte părți interesateStructurile furnizării de informații și impactul asupra produselor, serviciilor, operațiunilor, luării deciziilor, marketingului și distribuțieiGestionarea internațională a proiectelor noi abordări în abordarea grupurilor de persoane și resurse dispersate din punct de vedere geograficTrecerea frontierelor naționale în lumea afacerilor și a problemelor operaționale, juridice și logistice care apar în mod obișnuitResursele umane, marketingul intern și dinamica conducerii efective ca factor strategic în obținerea unui avantaj competitiv pe piața mondialăExaminări practice ale strategiilor de marketing ale organizațiilor internaționale.Componentele cheie ale programului MasterO gamă de trei specializări: Marketing, Management sau FinanțeFull-time, frecventarea obligatoriePosibilitatea transferului în campusurile din Londra, Milano, Florența și Roma, pe bază de termenTrei rate pe an academic, ianuarie, aprilie și septembrieProgramul de stagiu competitiv ESE, care oferă experiență internațională de lucru în domeniul specializăriiClasa de dimensiuni compacte care ajuta facultate cultiva o relație mentor cu elevii și să ofere atenția individuale necesare pentru a descoperi abilitățile lor speciale și de a reuși în lor ales PathwayCe face ESE un loc minunat pentru studenți?O experiență de învățare personalizată și personalizată - la ESE beneficiați de o experiență individuală și... [-]
Regatul Unit London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid  + 4 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
European School of Economics

Master în Marketing pregătește candidații pentru o gamă largă de cariere în managementul de marketing, cum ar fi managementul mărcii, dezvoltarea produselor, comerțul cu ... [+]

Master în Marketing pregătește candidații pentru o gamă largă de cariere în managementul de marketing, cum ar fi managementul mărcii, dezvoltarea produselor, comerțul cu amănuntul, marketingul serviciilor, marketingul de afaceri și marketing pentru organizațiile non-profit.

Ca parte a specializării de marketing, studenții master studiază:

Practici inovatoare atât în sectoarele de producție, cât și în sectorul serviciilor și modul în care firmele pot obține avantaj competitiv, cota de piață și reducerea costurilorE-commerce, E-business și optimizarea structurilor tehnologice ca instrument de marketing strategicStrategii de marketing ale organizațiilor internaționale și abordări ale noilor oportunități de pe piața internaționalăStrategii de marketing bazate pe client în economiile emergenteConectivitatea dintre comunicarea și strategia de marketing și criteriile de utilizare a diferitelor tehnici de promovare și media în campaniile de marketing integrateTrecerea frontierelor naționale în lumea afacerilor și a problemelor operaționale, juridice și logistice care apar în mod obișnuitComponentele cheie ale programului MasterO gamă de trei specializări: Marketing, Management sau FinanțeFull-time, frecventarea obligatoriePosibilitatea transferului în campusurile din Londra, Milano, Florența și Roma, pe bază de termenTrei rate pe an academic, ianuarie, aprilie și septembrieProgramul de stagiu competitiv ESE, care oferă experiență internațională de lucru în domeniul specializăriiClasa de dimensiuni compacte care ajuta facultate cultiva o relație mentor cu elevii și să ofere atenția individuale necesare pentru a descoperi abilitățile lor speciale și de a reuși în lor ales PathwayCe face ESE un loc minunat pentru studenți?O experiență de învățare personalizată și personalizată - la ESE beneficiați de o experiență individuală și interesantă datorită mărimii clasei mici și raportului excelent... [-]
Regatul Unit London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid  + 4 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
European School of Economics

Master în Finanțe pregătește managerii de fonduri și analiștii profesioniști de investiții pentru intrarea în sectorul bancar și financiar. Cursul examinează principiile ... [+]

Master of Science în Finanțe pregătește managerii de fonduri și analiștii de investiții profesionale pentru intrarea în sectorul bancar și financiar. Cursul examinează principiile de finanțare și deciziile de investiții și impactul acestora într-o gamă largă de preocupări manageriale contemporane.

Ca parte a specializării în finanțe, studenții master studiază:

Abordări clasice și contemporane de finanțare corporativă cu privire la firmele multinaționale de pe piețele dezvoltate și în curs de dezvoltareViabilitatea și oportunitatea fuziunilor sau achizițiilor corporative prin evaluare și analizăEvaluarea valorii și valoarea întreprinderiiManagementul riscului și diferite teorii și abordări pentru întreprinderea multinaționalăNecesitatea unor noi abordări în abordarea grupurilor de persoane dispersate din punct de vedere geografic, precum și a altor resurse în gestionarea proiectelor internaționaleComponentele cheie ale programului MasterO gamă de trei specializări: Marketing, Management sau FinanțeFull-time, frecventarea obligatoriePosibilitatea transferului în campusurile din Londra, Milano, Florența și Roma, pe bază de termenTrei rate pe an academic, ianuarie, aprilie și septembrieProgramul de stagiu competitiv ESE, care oferă experiență internațională de lucru în domeniul specializăriiClasa de dimensiuni compacte care ajuta facultate cultiva o relație mentor cu elevii și să ofere atenția individuale necesare pentru a descoperi abilitățile lor speciale și de a reuși în lor ales PathwayCe face ESE un loc minunat pentru studenți?O experiență de învățare personalizată și personalizată - la ESE beneficiați de o experiență individuală și interesantă datorită mărimii clasei mici și raportului excelent elev / profesor"Visul este cel mai real lucru acolo" - elevii ESE dezvoltă un Pathway academice și profesionale unice, prin specializarea cursurilor lor selectate și stagiul... [-]
Regatul Unit London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid  + 4 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză