European School of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

European School of Economics (ESE) este un colegiu privat al învățământului superior fără frontiere, multicultural și pragmatic, pe deplin acreditat în Marea Britanie și în ordinea organelor listate.
ESE oferă cursuri de licență, masterat, MBA și programe scurte la centrele sale din Londra, Roma, Milano, Florența și Madrid.

Absolvenții ESE se numără printre cei mai competitivi profesioniști de afaceri de pe piață, pregătiți pentru rolul de lider în marketingul internațional, finanțe, comunicare și management. Cu abilitatea de a adapta individual cursul de studiu, studenții ESE:

studiază în străinătate cu centre ESE la nivel mondial;

specializată în sectoare de afaceri de vârf, cum ar fi moda, evenimente, muzică, sport, artă, media și resurse umane, printre altele;

stagii complete, selectând de la mai mult de 1500 de organizații de lider din întreaga lume.

O școală fără frontiere, European School of Economics este un concept nou în învățământul superior. Combinând excelența academică, internaționalitatea și pragmatismul, programele ESE și certificatele sunt concepute pentru a pregăti o nouă generație de lideri și antreprenori. European School of Economics (ESE) este o instituție educațională recunoscută, acreditată de Consiliul britanic de acreditare (BAC).

Filosofia educațională

European School of Economics a conceput nașterea unei noi omeniri, pentru crearea unor indivizi fără prejudecăți și teamă și capabilă să armonizeze antagonismele aparente, vechi și vechi între economie și etică, acțiune și contemplare, putere și dragoste financiare.

Programele ESE de licență, master, MBA și certificate au ca scop pregătirea întreprinzătorilor și managerilor internaționali cu conștiința culturală, abilitățile și calitățile morale cele mai necesare în lumea afacerilor contemporane. Acest lucru este realizat prin filosofia unică de învățământ ESE:

„Visul este cel mai real lucru există“ - studenții să dezvolte o academică și profesională unică Pathway prin specializarea lor selectat desigur, plasarea stagiu, și disertație finală

Pragmatism - experiență practică în practica de afaceri contemporană prin programul de stagiu cuprinzător

Internaționalitatea - organismul elevilor provenind din mai mult de 60 de țări, centre ESE din întreaga lume și stagii cu organizații globale.

European School of Economics este un concept nou în învățământul superior. Un colegiu de afaceri internaționale, domeniul de aplicare al unei educații ESE se extinde dincolo de o pregătire amănunțită a principiilor de economie, management, marketing sau finanțe. Obiectivul colegiilor și universităților contemporane ar trebui să fie dezvoltarea fiecărui individ, printr-un sistem de idei vitale, pentru pregătirea unei noi generații de lideri vizionari.

Valorile ESE

În spatele fiecărei realizări umane, la originea oricărei intuiții, a fiecărei cuceriri științifice sau sociale, în spatele celor mai mari corporații financiare și industriale din lume, și a tuturor lucrurilor frumoase, utile, bogate, există invariabil un om, un individ și visul lui.

Numai indivizii pot transforma societatea. Numai indivizii pot visa. Misiunea ESE este de a crea o nouă generație de tineri antreprenori și lideri corporativi, vizionari, visători pragmatici. Pentru a atinge acest scop, este nevoie de mai mult de programe bune și de profesori buni. ESE este un sistem de idei vitale și îi pregătește pe elevi să fie celulele noi ale unei omeniri vindecate, fără gândire conflictuală, superstiții, prejudecăți și idei învechite, cultivând în ei înșiși o pasiune indisputabilă pentru măreție.

Viața unei organizații, viitorul unei națiuni, a unei întregi civilizații, depinde de existența acestor bărbați și femei. Șefii organizațiilor viitoare vor fi filozofi ai acțiunii. Acești oameni sunt mai prețioși decât minele de aur și câmpurile petroliere. Ele vor aduce succese și longevitate întreprinderilor lumii.

Ne îmbrățișăm ideea că, pentru a le forța, excelența academică trebuie să țină pasul cu dezvoltarea potențialului uman individual și că dezvoltarea capacităților intelectuale trebuie să coincidă cu crearea unei adevărate internaționalități și a unor aptitudini operative solide, atât în ​​domeniu, cât și în cadrul companiilor de vârf a lumii.

Succesul unui om ca și al unei organizații este determinat de filosofia lor.

Prin urmare, în ESE este clar că educația reală nu este pur și simplu învățarea noțiunilor și dezvoltarea abilităților, ci mai ales transferul filosofiei unice a școlii, a ideilor ei și a principiilor fondatoare. ESE oferă o abordare a afacerilor și o viziune largă a vieții printr-un proces de explorare intelectuală, artistică, politică, etică și socio-culturală, centrat pe auto-descoperire și lucrare asupra propriei persoane care vizează integritatea.

Nici cunoștințele, nici educația, bogăția și situația socială nu vă pot deschide calea succesului, ci mai degrabă cunoașterea și integritatea proprii.

Evoluția fiecărei afaceri, de la magazinul local de colț până la giganții industriei și finanțelor internaționale, este transformarea lor conștientă într-o "Școală de ființe". Scopul lor și obiectivele reale ale afacerii vor fi evoluția tuturor persoanelor care participă direct și a părților interesate. Corporațiile și organizațiile viitorului vor fi locuri de aspirație și de îmbunătățire personală în care lucrătorii și personalul vor pleca la sfârșitul zilei cu un sentiment mai mare de înțelegere, fericire și responsabilitate și în care chiar și cele mai îndepărtate celule ale organizației vor fi luate în considerare pentru a-și dezvolta și accelera progresul.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Certificate » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De master în finanțe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 15  Înscriere Deschisă Regatul Unit London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid + 7 mai mult

Master în Finanțe pregătește administratorii de fonduri de investiții și analiștii profesionale pentru intrarea în sectorul bancar și financiar. Cursul analizează principiile de finanțare și deciziile de investiții și impactul acestora pe o gamă largă de preocupări de management contemporane. [+]

O Finante Programe pregătește administratorii de fonduri de investiții și analiștii profesionale pentru intrarea în sectorul bancar și financiar. Cursul analizează principiile de finanțare și deciziile de investiții și impactul acestora pe o gamă largă de preocupări de management contemporane.

Ca parte a specializării Finanțe, masteranzi explora:

• finanțarea întreprinderilor clasică și contemporană abordări în ceea ce privește firmele multinaționale în dezvoltate și pe piețele în curs de dezvoltare • viabilitatea și oportunitatea unei fuziuni corporative sau achiziții prin evaluarea și analiza • valoarea de evaluare și gestionare valoarea întreprinderii • de risc și teorii și abordări diferite pentru întreprindere multinațională • necesitatea unor noi abordări pentru a face cu grupurile geografice dispersate de persoane, precum și alte resurse în managementul proiectelor internationale... [-]


De master în management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 15 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid + 7 mai mult

Master în Management își propune să ofere studenților cu o imagine cuprinzătoare a managementului internațional, explorarea factorii critici pentru succesul afacerii trans-național, impactul globalizării asupra mediului de afaceri internațional, teorii comerț, și strategiilor de internaționalizare. [+]

O de master în management își propune să ofere studenților cu o imagine cuprinzătoare a managementului internațional, explorarea factorii critici pentru succesul in afaceri trans-naționale, impactul globalizarii asupra mediului de afaceri internațional, teorii comerț, și strategiilor de internaționalizare.

Ca parte a specializării Management, masteranzi explora:

• activitatea de întreprinzător și rolul său în susținerea creșterii economice, de identificare a piețelor și sechestrarea oportunitate în cadrul unei globală economie • conducere și cât de eficiente practici de impact angajații, clienții și alte părți interesate • structurile de livrare informații și impactul asupra produselor, serviciilor, operațiuni, a deciziilor luare a deciziilor, de marketing, și distribuție • management de proiect internațional o noi abordări pentru a face cu grupurile geografice dispersate de persoane și de resurse • traversează granițele naționale în lumea afacerilor, iar problemele operaționale, legale și logistice care apar frecvent • resurse umane, marketing intern și dinamica leadership eficient ca un factor strategic în obținerea avantaj competitiv pe piața mondială • examinări practice ale strategiilor de marketing ale organizațiilor internaționale.... [-]


Master în Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 15  Înscriere Deschisă Regatul Unit London Italia Rome Milan Florence Spania Madrid + 7 mai mult

Master în Marketing pregătește candidați pentru o mare varietate de cariere în managementul de marketing, cum ar fi management de brand, dezvoltarea produsului, comerțul cu amănuntul, servicii de marketing, de afaceri pentru marketing de afaceri și de marketing pentru organizații non-profit. [+]

O Master în Marketing pregătește candidați pentru o mare varietate de cariere în managementul de marketing, cum ar fi management de brand, dezvoltarea produsului, comerțul cu amănuntul, servicii de marketing, de afaceri pentru marketing de afaceri și de marketing pentru organizații non-profit.

Ca parte a specializării Marketing, masteranzi explora:

• practici inovatoare în ambele sectoare de producție și servicii și modul în care firmele pot obține avantaj competitiv, cota de piață și pentru a reduce costul • e-commerce, e-business, precum și optimizarea structurilor tehnologice ca un strategice instrument de marketing • strategii de marketing ale organizațiilor și abordări internaționale la o noi oportunități de pe piața internațională • strategii de marketing orientate către clienți, în economiile emergente • conectivitatea dintre comunicare de marketing și strategie, precum și criterii pentru utilizarea diferitelor tehnici de promovare și mass-media în campaniile integrate de marketing • traversează granițele naționale în lumea afacerilor, și operaționale, probleme juridice și logistice care apar frecvent... [-]


Contactează

European School of Economics

Adresă, linia 1 ESE London 4 Mandeville Place
W1U 3BG London, England, Regatul Unit
website http://www.uniese.it/
Telefon +39 055 217050