Durham University Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programe de masterat

Pregătiți-vă pentru a concura într-o piață din ce în ce internaționale de locuri de muncă. Studia un program de studii postuniversitare recunoscut la nivel global de la Universitatea din Durham Business School. Rigoarea academică de masterat nostru vă va oferi un start cap de clasă mondială ajutându-vă să dezvolte abilități analitice și critice ca valoarea angajatorului. Acesta vă va conecta cu unele dintre companiile de top din lume. Deci, dacă doriți să devină un antreprenor sau lucrează pentru o organizație internațională, vei fi gata pentru provocarea și competiția de afaceri reale.

Deveni calificați la aplicarea învățării de cercetare a dus la provocările de afaceri contemporane

Să profite de oportunități de carieră, cum ar fi intensificarea schimburilor internaționale și evenimente de networking

Durham Full-time MBA

Sunteți intelectual curios, hotărât și ambițios. Ai potențial de lider pe care doriți să o exploateze. Pe care doriți să progreseze cariera ta la nivelul următor - fie în rolul dumneavoastră curentă sau prin lansarea-vă într-un loc de muncă nou-funcție sau industrie. Este posibil să doriți să concureze pe scena internațională. Sunteți un MBA Durham.

Durham MBA a fost conceput cu viitorii lideri în minte. Studieze cu noi și să învețe să inspire, motiveze și să mobilizeze echipele. Câștiga credibilitate din rigoarea academică Durham. Deveni calificați la aplicarea teoriei în lumea reală printr-un angajament practic cu angajatorii.

MBA Online

Accelera cariera ta cu studiu flexibil pe MBA Online. Ați putea fi un executiv pe drumul spre partea de sus, în locul de muncă actual; poate doriți să lanseze o carieră diferită într-un nou sector - indiferent de ambiții și stilul de viață dvs., puteți adapta un mix de module rezidentiale on-line și a predat-bloc pentru a se potrivi cu tine. Aflați mai multe în cazul în care doriți, atunci când doriți, și pentru a obține aptitudinile necesare pentru a aplica teoria academică credibilă în lumea reală a afacerilor.

Triplu acreditat

Durham University Business School este unic în abordarea sa de predare, cercetare și conexiuni cu lumea mai largă. Unul dintre un grup de elita de școli din întreaga lume, Universitatea din Durham Business School poartă toate cele trei kitemarks internaționale de calitate - AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Asociatia MBA) și Equis (Sistemul european de îmbunătățire a calității). Aceste acreditari reprezinta o aprobare a calității programelor noastre, arătând am fost riguros testate si dovedit a fi excepțional.

O reputație impresionantă

Fondată în 1965, Universitatea Durham Business School este una dintre școlile de afaceri cel mai lung stabilite în Marea Britanie. Suntem o parte din Durham University, care la varsta de peste 180 de ani, este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități din Anglia. Cu istoria sa impresionantă și patrimoniu, Universitatea din Durham are o poziție de invidiat ca un top cinci universitate din Marea Britanie (Ghidul complet Universitatea 2014).

Adaptați calificarea dumneavoastră la punctele tale forte personale și aspirații.

Locații

Durham

Address
Durham University Business School
Durham University
Mill Hill Lane

DH1 3LB Durham, Anglia, Regatul Unit

Acreditări