Crest Schools of English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școlile Crest de limba engleză este o agenție de Frontieră din Marea Britanie (UKBA) Foarte încredere Sponsor și a fost predarea limbii engleze din 1983. Profesorii noștri prietenos și cu experiență și personal administrativ asigură că fiecare elev primește cele mai bune în predare în limba engleză.

Studenții sunt liberi să vizitați sediul nostru ori de câte ori au nevoie (în cazul în care doar să spun "hello!"), Care favorizează o atmosferă primitoare la școală și elevii pot simți în siguranță știind că suntem mereu la îndemână pentru a ajuta cu orice întrebări.

Un studiu recent a arătat că mulți dintre studenții noștri actuali au ales să se înregistreze cu școala noastră pentru că au fost recomandat de un prieten: suntem foarte mandri de acest rezultat pentru că noi credem că este testamentul final la calitatea serviciilor noastre și a mediului fericit din școala noastră.

Școlile Crest de limba engleză este evaluat gradul 1: Depășește Așteptările de către Marea Britanie Independent Schools Inspectoratul (ISI). Suntem o Monitorul Centru de Excelență 2014 și 2013 EL și au fost acordate Best Value School din Londra 2013 pentru furnizarea de servicii de cea mai de calitate la preturi accesibile. Școala noastră este afiliat cu Londra Crest Centrul Deschis; una dintre IELTS de conducere din Marea Britanie, Cambridge si Trinity centru de examen, ceea ce ne face, de asemenea, o alegere ideală pentru cursuri de pregătire pentru examen.

Localizare

Școlile Crest de limba engleză se bazează într-o suburbie plăcută de la Londra numit Edgware. Școala este situată pe strada principală, ceea ce înseamnă că elevii pot bucura de magazine, restaurante și cafenele în timpul lor liber, iar noi suntem doar o plimbare de un minut de stația de.

Avantajul de a fi aici este că puteți vizita cu ușurință centrul Londrei cu autobuzul sau tub de a se bucura de atracțiile magnifice și viața de noapte fantastic - dar fără stres sau costul de trai în centru. Este o locatie la fel de convenabil pentru cei care doresc să viziteze multe locuri frumoase din afara Londrei și care doresc să experimenteze reală engleză de viață de prima mana.

Locații

Edgware

Crest Schools of English

Address
Crest Schools of English
7th Floor, Premier House,
112, Station Road
Edgeware
London HA8 7BJ

HA8 7BJ Edgware, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 8952 8040

Programe

Această școală oferă și: