Cranfield University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cranfield este specialistul postuniversitar pentru cercetare și predare în știință, inginerie, tehnologie și management. Fiind unul dintre primele cinci universitati intensivă de cercetare din Marea Britanie, facem o diferență semnificativă în lumea reală și vom face acest lucru prin care lucrează în parteneriat cu unele dintre cele mai mari organizații din lume.

Cranfield este lumea-lider în contribuția sa la inovare la nivel mondial. Cu accentul nostru pe industria aerospațială, agroalimentar, apărare și securitate, tehnologia de mediu, conducerea și gestionarea, sectoarele de sisteme de producție și de transport, ne-am schimbat modul în care societatea gândește, lucrări și învață.

Noi genera și transforma cunoștințe, traducându-l în beneficiul societății. Partenerii nostri, de la micro IMM-urilor la cele mai mari multinaționale blue-chip, de la guvernele din întreaga lume pentru ONG-uri și organizații de caritate, spune-ne acest lucru este ceea ce ei prețuiesc despre Cranfield.

Inovația este parte din Cranfield lui "ADN-ul corporativ", a evoluat peste 60 de ani de angajament pentru acest agendă.

Munca noastră informeaza politică pentru guvernele și produce noi tehnologii si produse pentru lumea de comerț. Atragem pe aceasta bazin de cercetare și consultanță de a oferi studenților noștri cu o distinctiv "lumea reală" mediul de învățare, care să le permită să se dezvolte în calitate de profesioniști și se transferă noile cunoștințe a economiei globale. Acest lucru a fost întotdeauna "modul Cranfield", dar aceasta nu a fost niciodată mai important decât în ​​lumea de astăzi.

Domenii de specializare

Aerospace Agroalimentar Apărare și Securitate Energie și putere Tehnologia de mediu Leadership și management de fabricație Sistemele de transport Apă

Fapte Cranfield și cifre

Numărul de studenți

Ne mândrim cu cultura noastră internațională, primitoare de studenți din 106 de țări.

Numerele de personal

Succesul de Cranfield se bazează pe cunoștințele, aptitudinile și abilitățile personalului nostru, care sunt esențiale în avantajul nostru competitiv.

finanțe

Venituri noastra este răspândit în întreaga predare, cercetare și alte activități.

Didactice și de cercetare

Cranfield este o instituție de gândire înainte unde didactice și de cercetare excepțional duce la soluții schimbare mondial.

Universitatea Topul masă ligii

Tabele liga Universitatea sunt create pentru a ajuta studenții care intră învățământul superior și acoperă instituții care oferă atât de licență și studii postuniversitare.

MEDIU

Ne-am stabilit noi înșine un obiectiv provocator de a reduce emisiile de carbon cu 50% până în 2020, care este ținta cea mai ambițioasă în sectorul universitar din Marea Britanie.

Patrimoniul nostru

Tema trece prin Istorie de 60 de ani Cranfield lui este un angajament de a și pasiunea pentru cercetare aplicată care face o diferență în lumea în domeniile științei, tehnologiei și de management. Precursorul de la Universitatea Cranfield a fost Colegiul de Aeronautică, Creat în 1946 și cu baza la stația de RAF în Cranfield, Bedfordshire. Prin anii 1950 și 1960, dezvoltarea a numeroase aspecte ale cercetării și de proiectare a aeronavelor a condus la o creștere considerabilă și diversificarea în alte tehnologii și în producție și de management.

În 1969, Colegiul de Aeronautică a devenit Institutul de Tehnologie Cranfield încorporate prin Royal Charter cu puteri de grade atribuire complete, iar noi departamente au fost înființate pentru a acoperi activitatea în noile domenii specifice, cum ar fi Școala de Management Cranfield.

În ultimii treizeci de ani au înregistrat progrese substanțiale în continuare, inclusiv un parteneriat academic cu Academia de Apărare, Marea Britanie, la Shrivenham în Wiltshire. Rezultatul este că Cranfield a crescut de a deveni cel mai mare centru din Europa pentru cercetare aplicată, dezvoltare si design.

Premii și clasamentele Cranfield lui

Primirea premii

Organizațiile din întreaga lume au recunoscut excelenta Cranfield în predare și de cercetare. Aprecieri variază de la cele care ni la dat Royal aniversare Trust care premiile de Premiul aniversare pentru continuare și Învățământul Superior Reginei, Celor făcut membrilor individuali ai personalului și departamentelor.

Precum și premii și distincții, suntem, de asemenea recunoscute prin Research, cum ar fi Cadrul Cercetare de Excelenta (REF), care, în 2014, apreciază că 81% din cercetare de la Universitatea Cranfield este lider mondial sau excelent pe plan internațional.

Clasamente

Merită subliniat că clasamente universitare, create pentru a ajuta studenții care intră învățământ superior, instituții de acoperire oferă studiu atât universitare și postuniversitare. Deoarece nu avem programe universitare și postuniversitare sunt în întregime, Cranfield University este de multe ori nu este inclusă în clasamentul ligii de masă. Școlile de afaceri sunt clasate în mod diferit și școala noastră de afaceri în mod constant funcționează bine în Business School Rankings.

Acordarea de premii

Va prezentam premii organizațiilor în unele dintre domeniile în care ne-am specializat. Astfel de premii externe includ cele mai bune Awards fabrici care reunesc cei mai buni producatori din tara pentru a împărtăși cele mai bune practici și pentru a sărbători realizările lor, și care contribuie la asigurarea industria prelucrătoare din Marea Britanie se află la marginea de taiere.

În fiecare an, recunoaștem, de asemenea, excelența în corpul nostru student printr-o varietate de premii prezentate la ceremoniile de absolvire noastre.

Judecând premii

Calibrul și expertiza personalului nostru înseamnă că sunt frecvent invitați să fie membri de panouri de jurizare externe pentru premii legate de industria acordate alții în semn de recunoaștere a succesului lor de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Automobile De Inginerie și Tehnologie De Grade

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Swindon

Aceste cursuri au fost dezvoltate pentru a oferi industriei cu ingineri de calibru mare, care sunt echipate cu abilitățile necesare pentru a avansa tehnologia vehiculului pentru a face față cerințelor viitorului. [+]

Grade Automotive Engineering and Technology MSc în Inginerie Automotive Stabilit de peste 50 de ani, cu legături industriale excelente și un record remarcabil pentru angajarea absolvenților săi, acest curs a fost dezvoltat pentru a oferi industriei cu ingineri de calibru mare, care sunt echipate cu abilitățile necesare pentru a avansa tehnologia vehiculului pentru a satisface cerințele viitor. Cine este pentru? Master în Automotive Engineering este potrivit pentru absolvenții de studii în inginerie, fizică sau matematică, și vă va pregăti pentru o carieră în acest domeniu interesant, de la designul motorului la vehicule hibride și electrice, operațiunile de șasiu și de frânare, și multe altele. MSc în Automotive Mecatronică Automotive Mecatronica este o activitate ciclu de viață care implică integrarea multidisciplinară a sistemelor mecanice si electronice auto. Veți dobândi abilități în întreaga mecanică, electronică, de comunicare, de control avansat auto-specifice și de modelare. Cine este pentru? Master în Automotive Mecatronica este un curs recent înființat, dezvoltat pentru a răspunde cererii clare în acest sector pentru absolvenții cu abilități avansate și educație în domeniu de specialitate. Creșterea semnificativă în aplicarea mecatronicii a creat o nevoie industrie pentru acest masterat. Acest curs este conceput pentru elevii cu un solid de inginerie, matematică sau aplicat gradul științei de licență care doresc să depună eforturi pentru un set de aptitudini care combină, sisteme electrice, mecanice de control digitale și modelare sistem fizic. [-]

Capacitatea De Adaptare, De Combatere A Terorismului și Grade De Crimă Organizată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Rezilienta, combaterea terorismului și a criminalității organizate grade, pentru o gamă largă de experiențe diferite, cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. [+]

Rezilienta, lupta împotriva terorismului și grade Crimă organizată MSc în balistică Medicină Legală Acest curs este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere cuprinzătoare a domeniului armelor de foc, muniții și investigații balistice. Durata: 11 luni full-time, de până la 3 ani part-time Cine este pentru? Cursul oferă studenților o gamă largă de experiențe diferite, cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. Master în curs de balistică Medicină Legală are, de obicei în jurul valorii de 10-15 studenți pe an. Elevii provin dintr-o gamă largă de medii, de obicei, cu o știință sau știință medico-legală gradul întâi. Mulți studenți provin din străinătate, în special în Europa, Africa și America de Nord. MSC în Investigarea Legală și Exploziv Acest curs introduce pe elevi la investigarea scenelor crimelor explozive și CBRN. Ea consideră că cele două scene de sablare pre și post, și scene asociate. Master se dezvoltă, de asemenea, capacitatea studentului de a aplica tehnici de inteligență și exploatare Medicină Legală, și se amestecă cu Open Source Intelligence. Durata: 11 luni full-time, de până la 3 ani part-time Cine este pentru? Cursul oferă studenților o gamă largă de experiențe diferite, cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. Locuri pe de Medicină Legală pentru Investigații Exploziv și a exploziilor MSC sunt competitive. Elevii provin dintr-o gamă largă de medii, de obicei, cu o știință sau știință medico-legală gradul întâi. Mulți studenți provin din străinătate, în special în Europa, Africa și America... [-]

De Siguranță și De Accident Grade De Anchetă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Aceste cursuri vă va oferi o, calificare standard înalt recunoscut academic. Gama largă de abilități și cunoștințe reprezentate de elevii cu privire la aceste cursuri oferă un mediu unic de învățare aici. [+]

Grade de siguranță și de investigare a accidentelor MSc în siguranță și Factori umani în aviație Cranfield Campus Cererea pentru factorii umani și expertiză de siguranță continuă să crească în cadrul aviației, precum și industriilor critice altă siguranță. Acest curs a fost conceput pentru a oferi industriei de absolvenți echipate, care pot aduce o îmbunătățire reală și de durată a performanței și a siguranței prin aplicarea aptitudinilor și a cunoștințelor învățate printr-o combinație de cursuri și exerciții practice. Durata: Full-time 1 an Part-time de până la 3 ani Cine este pentru? Acest curs atrage o varietate de studenți din profesioniști în domeniul aviației în domeniile civile și militare pentru absolvenți de înaltă calitate în inginerie și științe sociale discipline. Gama largă de abilități și cunoștințe reprezentate de către elevi pe cursul oferă un mediu unic de învățare aici. MSc în siguranță și investigarea accidentelor - transportul aerian Cranfield Campus / Universitatea Cranfield la Shrivenham Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Concepute special pentru anchetatori accident de aeronave și cei care lucrează în domenii conexe, acest curs vă va oferi o, calificare standard înalt recunoscut academic. Durata: 3 ani part-time Cine este pentru? Master în siguranță și investigarea accidentelor (transportul aerian) vă permite să primiți o calificare recunoscută pe plan internațional în domeniul investigării accidentelor. Majoritatea elevilor participa la acest curs, cu intenția de a primi o calificare care le va permite să continue dezvoltarea carierei acestora în investigarea accidentelor sau în... [-]

Energie și Putere

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Cu aceste cursuri de absolvenții noștri se pot aștepta să fie în cerere la nivel global ca ingineri de specialitate structurale și materiale, în petrol și gaze, și aplicații care utilizează energie regenerabilă. [+]

Grade de energie și de putere MSc în larg și tehnologia Ocean cu Offshore Ingineria Materialelor Cranfield Campus Acest curs oferă cunoștințe de specialitate în selectarea, comportamentul și întreținerea unei game largi de materiale complexe utilizate în larg, o importanță crucială pentru succesul industriei, în special odată cu creșterea numărului de materiale noi pentru sectorul energiei regenerabile. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time Cine este pentru? Cursul de Master cuprinde opt module de o săptămână evaluate, un proiect de grup, precum și un proiect de teză individuale. Ca atare, structura cursului își propune să ghideze studenții de la învățare tradiționale prin a deveni cercetători independenți, capabile să gestioneze propriile lor proiecte. Absolvenții noștri se pot aștepta să fie în cerere la nivel global ca ingineri de specialitate structurale și materiale, în petrol și gaze, și aplicații de energie regenerabilă. MSc în larg și cu tehnologia Ocean Risk Management Cranfield Campus O abordare bazată pe riscuri pentru siguranță și o protecție mai bună a mediului este adoptat universal în industria offshore. Acest curs se concentrează pe tehnicile cheie din industrie, folosind metodologii statistice pentru a explica ceea ce este adecvat pentru diferite aplicații. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time Cine este pentru? Cursul de Master cuprinde opt module de o săptămână evaluate, un proiect de grup, precum și un proiect de teză individuale. Ca atare, structura cursului își propune să ghideze studenții de la învățare tradiționale prin a deveni cercetători independenți, capabile să gestioneze propriile lor proiecte. Master în... [-]

Grade Abilități De Management, Leadership și De Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Cursurile sunt axate pe comunitate mai largă de apărare și atrage studenții civili și militari din sectorul public și cel privat la nivel global. [+]

Management, leadership și abilități de afaceri Grade MSc în Managementul Apărării Achiziția Universitatea Cranfield la Shrivenham Fie că sunt implicate în stabilirea sau gestionarea cerințelor de capacitate; implicat în activități de achiziții publice, comerciale sau de contractare; sau dezvoltarea și implementarea de soluții de sprijin, acest curs va oferi cunoștințele care stau la baza și de a dezvolta abilitățile de gândire critică necesare pentru gestionarea eficientă de achiziție de apărare. Durata: Până la 5 ani part-time Cine este pentru? Cursul este axat pe comunitatea mai largă de apărare și atrage studenții civili și militari din sectorul public și cel privat la nivel global. Care deservesc ofițeri militari și Ministerul Apărării funcționarilor publici vor fi bine pregătiți pentru o serie de roluri, inclusiv: conducerea schimbării strategice; proiect de conducere și de management al echipei; comerciale și gestionarea contractelor; de gestionare a resurselor și un control de program; management de inginerie; de gestionare a capacităților; precum și gestionarea operațiunilor integrate de sprijin și a lanțului de aprovizionare logistică. Studenții din industria de apărare, organizații comerciale, organizații de cercetare, precum și alte departamente guvernamentale ar trebui să obțină, de asemenea, o cunoaștere mai detaliată a modului în care achizițiile din domeniul apărării și prin lucrările de susținere a vieții și să fie capabil de a promova interesele lor de afaceri și personal de carieră în consecință. MSc în managementul programelor și proiectelor (Apărare) Universitatea Cranfield la Shrivenham Acest curs vă va ajuta să extindă cunoștințele și abilitățile în domeniu, permițându-vă să opereze la... [-]

Grade Aerospațială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite dacă aveți un interes în design aerodinamic, de reglare a debitului, de măsurare a debitului, dinamica zborului și de control al zborului. [+]

grade aerospațială Pre-Master Inginerie Cranfield Campus Acest curs de specialitate poate fi folosit ca o piatră de temelie pentru o carieră interesantă în inginerie și vă va pregăti, dacă nu îndeplinesc cerințele de intrare de pre-condiție pentru multe dintre cursurile noastre de Master. Este un curs intensiv, full-time livrate printr-un amestec de prelegeri, sesiuni practice de laborator și exerciții de proiectare, de peste 10 luni. Durata: 10 luni Cine este pentru? Cei care doresc să ia cariera lor într-o direcție nouă și să avanseze abilitățile lor în inginerie Profesioniștii care au fost în afara educației pentru ceva timp și doresc să se întoarcă în rutina de studiu înainte de a începe un program de Master Absolvenți cu o diplomă de licență în inginerie, fizică sau matematică, care nu îndeplinesc cerințele noastre standard de intrare Titularii unui grad din Regatul Unit ordinar / Pass (sau echivalent pentru studenți de peste mări), care au o experiență industrială și nu pot fi admise în mod direct studenți de peste mări care doresc să sporească abilitățile lor tehnice de limba engleza, înainte de a intra un curs de Cranfield Master. MSc în Aerospace Dynamics Cranfield Campus Acest curs oferă atât cunoștințe fundamentale și aplicate pentru a înțelege dinamica vehiculului, curenților de aer și de control și a metodelor de modelare de calcul. Acesta vă va oferi o experiență practică în măsurarea, analiza, modelarea și simularea vehiculelor aeriene și a curenților de aer. Ai posibilitatea de a alege dintre două opțiuni de specialitate pe care... [-]

Grade Agroalimentari

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Cursurile sunt potrivite pentru absolvenți noi de la un fundal știință sau tehnologie care sunt interesați de o carieră în cadrul industriei alimentare. [+]

grade agroalimentari MSc în sisteme de alimentare cu lanț Lanțul nostru alimentar Sisteme de Master a fost dezvoltat ca urmare a unor cercetări ample conduse de industrie. Cursul analizează întregul lanț alimentar de la pre-recoltare pe piață cu scopul general de a spori calitatea și siguranța alimentelor. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time Cine este pentru? Cursul este potrivit pentru absolvenți noi de la un fundal știință sau tehnologie care sunt interesați de o carieră în cadrul industriei alimentare. Cursul este, de asemenea, ideal pentru profesioniștii care lucrează deja în industrie, care ar dori să antreneze să continue cariera lor. Disponibil pe bază de program integral și part-time curs oferă flexibilitate și sprijin pentru cei care doresc să antreneze în timp ce restul în ocuparea forței de muncă. Lanțul alimentar Sisteme de Master face parte din Agricultură și Programului alimentar. Acesta oferă o apreciere critică a problemelor implicate în producția și furnizarea de produse alimentare în condiții de siguranță în lumea modernă. Prin integrarea factorilor științifice, tehnologice și manageriale elevii vor învăța cum să folosească resursele de hrană mai eficient pentru a obține o mai bună calitate și producția de alimente mai sigure precum și cu succes să înțeleagă și să gestioneze lanțurile de aprovizionare cu alimente. Abordarea holistică a Master vă va oferi o înțelegere detaliată a întregului sistem de lanț alimentar, inclusiv: Diagnostics microbiologia alimentelor HACCP LOGISTICS tehnologia post-recoltare modelare predictivă Evaluarea riscului de produse alimentare Managementul lanțului de aprovizionare MSc în bioinformatică Aplicate Primul de acest... [-]

Grade Avansate De Inginerie Sporturile Cu Motor

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Swindon

Motorsportul este o lume pretențioasă, care necesită un angajament total de la inginerii săi. Fără a abilitățile și experiența lor, echipele nu ajunge chiar la cursa. Acest Master va perfecționa abilitățile și experiența dumneavoastră în ceea ce privește motorsport și de inginerie de înaltă performanță printr-o combinație riguroasă de predare și legate de sporturile cu motor munca de proiect. [+]

Avansat Motorsport Inginerie Grade Master in Advanced Motorsport Engineering Motorsportul este o lume pretențioasă, care necesită un angajament total de la inginerii săi. Fără a abilitățile și experiența lor, echipele nu ajunge chiar la cursa. Acest Master va perfecționa abilitățile și experiența dumneavoastră în ceea ce privește motorsport și de inginerie de înaltă performanță printr-o combinație riguroasă de predare și legate de sporturile cu motor munca de proiect. Cine este pentru? Dezvoltat in colaborare cu companii de top din motorsport, acest program de studii postuniversitare se pregătește absolvenți pentru o carieră în sporturile cu motor sau de inginerie de înaltă performanță. De ce acest curs? Acest curs își propune să vă ofere o înțelegere solidă a fundamentale științifice, tehnologice și a principiilor manageriale implicate în sporturile cu motor, iar punerea în aplicare a acestora într-un context de tehnologie de înaltă performanță. Te va acoperi tehnici de management legate de sporturile cu motor proiectarea, construcția și exploatarea vehiculelor de concurență, precum și alte aspecte conexe ale științei materialelor, aerodinamica, analiza structurală, sistemele de vehicule, și. Vei fi învățat abilitățile necesare pentru planificarea, execuția și raportarea proiectelor de motorsport și de a le pregăti pentru o varietate de roluri în sporturile cu motor. Cranfield University a întreprins cercetări, consultanță și testare pentru sectorul sporturilor cu motor din 1970. Universitatea este acasa, la FIA aprobat Centrul de Impact Cranfield si Cranfield Motorsport Simulare, care lucreaza cu F1 si companii de top sporturilor cu motor. Avem o reputatie internationala pentru expertiza noastra in aerodinamica,... [-]

Grade De Apă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Link-uri noastre puternice din industrie fac cursurile noastre deosebit de potrivite pentru cei care doresc să lucreze în industria apei, guvern sau consultanță de mediu și de inginerie, precum și într-o gamă largă de roluri, inclusiv calitatea apei, a resurselor de apă, habitat acvatic și faunei sălbatice, de apărare împotriva inundațiilor, și politica . [+]

grade de apă MSC în apă și canalizare comunitară Peste un miliard de oameni din lume in curs de dezvoltare rămân fără acces la apă potabilă, și mai mult decât dublul acestui număr sunt lipsesc în continuare acces la instalații sanitare de bază. Studieze planificarea, implementarea și gestionarea proiectelor de salubritate la nivel mondial de aprovizionare cu apă și. Cine este pentru? Acest curs este ideal pentru absolvenții care doresc să progreseze cariera lor în planificarea, implementarea și gestionarea proiectelor durabile de aprovizionare cu apă și canalizare pentru țările cu venituri mici. Cursul cuprinde module evaluate, proiecte de grup și un proiect individual. Modulele includ prelegeri și tutoriale, cu accent pe analiza problemelor reale, cu activități practice teren pentru a consolida învățarea. MSc în Managementul Apei de Mediu În lume, calitatea și cantitatea de apă din râuri, râuri, lacuri, zone umede și subterane este afectată în mod semnificativ de activitatea umană. La Universitatea Cranfield, ne valorifica pe legăturile noastre din industrie pentru a oferi studenților cu-up la zi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face față acestor provocări într-o carieră în sectorul de astăzi de management al apei. Studia un Master de Mediu la Cranfield. Cine este pentru? Cursul este ideal pentru absolvenții care doresc să dezvolte expertiza necesară pentru a rezolva problemele de management al apei. Acesta este proiectat să completeze și să extindă cunoștințele existente ale științei, politicii și practicii, făcându-l potrivit pentru elevii dintr-o gamă de medii. studenții recente ne-au aderat la grade universitare și postuniversitare în... [-]

Grade De Finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni August 2018 Regatul Unit Swindon

Aceste cursuri sunt concepute pentru absolvenții de studii recente cu dorința de a dezvolta cunoștințe și abilități în managementul investițiilor sau de finanțare și de gestionare a acestora înainte de a solicita primul lor rol profesional; și profesioniști care au deja o experiență de lucru în aceste industrii și sunt în căutarea de a lua cariera lor la nivelul următor. [+]

Diplome de Finanțe Master în Finanțe și Management Cursul de Top 10 din Marea Britanie (Financial Times Masters în Finanțe Pre-experiență clasament 2017), noastre de Finanțe și Management MSc oferă o bază solidă în principiile de finanțe și de management, instruire riguroasă în instrumente și tehnici relevante, și demonstrează modul de a le aplica practic în global la locul de muncă. Master în finanțe și management este un curs de un an cu normă întreagă concepute atât pentru absolvenții care doresc să își dezvolte cunoștințele de finanțe și de management înainte de a căuta un prim rol profesional, precum și pentru persoanele care au deja experiență de muncă în domeniul de finanțe sau de management Și doresc să avanseze în cariera lor. Cursul este predat de către echipa noastră de experți de la facultate, care au o experiență vastă în domeniu și care lucrează în mod regulat cu organizații majore de servicii financiare globale, multinaționale și agenții guvernamentale din întreaga lume. Cine este pentru? Acest curs este conceput pentru absolvenții cu dorința de a dezvolta cunoștințele și abilitățile în domeniul managementului financiar înainte de a solicita primul lor rol profesional și profesioniștii care au deja o experiență de lucru în domeniul finanțelor sau de conducere și sunt în căutarea de a lua cariera lor, la următorul nivel. Cursul este relevant pentru oamenii de afaceri care doresc o educație de lumea reală livrate de facultate, care sunt implicați în mod activ cu mediul de afaceri și finanțe, precum și persoane fizice... [-]

Grade De Management

Campus Cu normă întreagă 12 - 13 luni August 2018 Regatul Unit Swindon

Dacă sunteți un absolvent ambițios sau de carieră timpurie profesionist cu o pasiune pentru afaceri și aspiră să ia cariera ta la nivelul următor, aceste cursuri sunt pentru tine. [+]

MSc în managementul Acest curs vă va dota cu cunoștințe și abilități practice care aveți nevoie pentru a face față provocărilor complexe de afaceri și pentru a vă pregăti pentru exigente roluri de conducere în viitor. Acesta include un amestec distinctiv al teoriei cu aplicarea practică prin simulări extrem de experiential, consultanță, concursuri și munca de proiect. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență de lucru de nepretuit la o companie lider in timpul o perioada de trei luni, cheltuielile mari plătite, în-proiect de stagiu de companie. Cine este pentru? Dacă sunteți un absolvent ambițios sau de carieră timpurie profesionist cu o pasiune pentru afaceri și aspiră să ia cariera ta la nivelul următor, acest curs este pentru tine. Master noastre în Management atrage un grup divers de studenți din întreaga lume, fiecare cu diferite perspective și experiențe pentru a partaja. Vârsta medie a cohorta nostru este de 24 de ani și include studenți fie cu mai mulți ani "sau experiență de muncă foarte puțin. Master în Management și Antreprenoriat Master în Management și spirit antreprenorial vă va învăța cum să înceapă propria afacere, pentru a dezvolta o afacere de familie sau de a inova în interiorul unei organizații existente. Este potrivit pentru absolvenții din toate mediile și vă va oferi cu abilități de management, calități antreprenoriale și oportunități de networking pentru a vă permite să pornească și să funcționeze în mod eficient și imaginativ întreprinderi. Cine este pentru? Acest curs este conceput pentru absolvenți ambițioși din orice... [-]

Grade De Mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri oferă studenților cu cunoștințele necesare până la zi și înțelegerea problemelor și a politicii ca acestea au un impact asupra publicului, sectorul privat și de voluntariat, precum și o înțelegere a relației complexe dintre problemele de mediu și impactul deciziilor economice și de mediu luare [+]

grade mediu Master în Ingineria Mediului Cranfield Campus Există o nevoie tot mai mare de ingineri de mediu care înțeleg tehnologiile de control al poluării și a oportunităților comerciale pentru afaceri. Acest curs echipează studenții cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a rezolva o gamă largă de provocări de inginerie de mediu. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time Cine este pentru? Potrivit pentru oamenii de stiinta si ingineri cu diplomă implicate în protecția și îmbunătățirea vieții umane prin îmbunătățirea și protecția calității mediului la ambele scale locale și globale. Cursul de Master cuprinde opt module evaluate, un proiect de grup integrat și un proiect individual. Master în Management De Mediu pentru afaceri Cranfield Campus Managementul de mediu este tot mai important în organizațiile din sectorul privat, public și de voluntariat. Acest curs va dota pentru a evalua în mod critic problemele de mediu și de a contribui la procesul economic și politica de luare a deciziilor în cadrul organizațiilor de orice dimensiune. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time Cine este pentru? Acest curs oferă studenților cu cunoștințele necesare până la zi și înțelegerea problemelor de mediu și politica în funcție de acestea au un impact asupra publicului, privat și sectorul de voluntariat. Acesta prevede, de asemenea, studenților cu capacitatea și abilitățile de a dezvolta și implementa strategii pentru a promova practici de afaceri durabile. Acest curs va dota pentru a evalua în mod critic problemele de mediu și de a contribui la procesul economic și politica de luare... [-]

Grade De Război Electronic, Informare și Cibernetice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Cursurile se acoperă o selecție de teme relevante pentru sistemele militare, comunicațiile militare, sisteme electronice militare, concepute pentru a dezvolta profesioniști care pot gestiona în mod eficient și exploatează amenințările și oportunitățile spațiului cibernetic la nivel organizațional. [+]

Grade electronice Warfare, Informații și Cyber PGCert în senzor Război electronic Acest lucru PGCert acoperă o selecție de subiecte electronice de război relevante pentru sistemele militare, care acoperă caietul de sarcini, analiza, dezvoltare, aprovizionare și managementul tehnic al radar militare, electro-optice și sisteme de senzori în infraroșu. Durata: 3 ani Part-time Cine este pentru? Acest lucru PGCert a fost proiectat pentru agenții forțelor armate și pentru oamenii de știință și experți tehnici în instituțiile de apărare guvernamentale și industria de apărare. Absolvenți atinge un nivel înalt de înțelegere și cunoștințe detaliate privind comunicațiile militare și sisteme de senzori cu special în ceea ce privește războiul electronic. PGCert în Comunicații Electronice Warfare Acest lucru PGCert acoperă o selecție de subiecte electronice de război relevante pentru sistemele de comunicații militare, inclusiv caietul de sarcini, analiza, dezvoltarea, achiziționarea și gestionarea tehnică a sistemelor informatice militare. Durata: 2 ani part-time Cine este pentru? Acest lucru PGCert a fost proiectat pentru agenții forțelor armate și pentru oamenii de știință și experți tehnici în instituțiile de apărare guvernamentale și industria de apărare. Absolvenți atinge un nivel înalt de înțelegere și cunoștințe detaliate privind comunicațiile militare și sisteme de senzori cu special în ceea ce privește războiul electronic. Master în Ingineria Sistemelor Militare Electronice Acest curs oferă educație și formare în sistemele electronice militare selectate. Este deosebit de potrivit pentru cei care vor fi implicați în caietul de sarcini, analiza, dezvoltarea, gestionarea tehnică sau exploatarea de radar militare, electro-optice, comunicații, sisteme de sonar sau de informații, în... [-]

Grade De Transport Aerian

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru studenții cu o diplomă în inginerie aeronautică, economie, studii de afaceri și geografie sau cei cu experiență demonstrabilă în industria transportului aerian. [+]

Grade de transport aerian MSc în Managementul Transportului Aerian Cranfield Campus În schimbare rapidă mediul de transport aerian de astăzi, industria necesită acces la cunoștințe avansate și cuprinzătoare, cuplat cu o înțelegere în profunzime a nevoilor sale. Conceput pentru a vă dota cu abilitățile necesare pentru a urma o carieră de succes în diverse sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv liniile aeriene, companii de aeroporturi și autorități, departamente de aviație civilă, consultanță de transport aerian și a companiilor aerospațiale. Link-uri ale industriei puternice și de succes în plasarea absolvenților în acest sector de peste 50 de ani. Durata: Un an full-time Cine este pentru? Cursul este potrivit pentru elevii cu o diploma in inginerie aeronautică, economie, studii de afaceri și geografie sau cei cu experiență demonstrabile în industria transportului aerian. Acest curs acoperă o arie largă de expertiză privind gestionarea transportului aerian în același timp permițându-vă să se specializeze în domenii însușite. Această flexibilitate înseamnă că s-ar putea adapta cursul la interesele particulare și aspirații. Acesta își propune să vă ofere o pregătire temeinică în toate aspectele legate de transportul aerian, precum și abilități manageriale, interpersonale, financiare și analitice. MSc în Aeroport Planificare și Management Cranfield Campus Un curs unic creat pentru a satisface o cerere indicat în mod clar de către angajatori pentru absolvenți calificați în dezvoltarea aeroportului de afaceri, planificare, proiectare, operațiuni și management de mediu. Studia la singurul campusul universitar din Marea Britanie, cu un aeroport complet operațional. Durata: Un an full-time Cine este pentru? Cranfield... [-]

Grade Executive

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swindon

Pentru cei care recunosc potențialul pentru o cariera lunga si de succes, Cranfield oferă echilibrul ideal de studii academice și experiență practică de lucru. [+]

grade executive MSc în excelență Operațiuni Cranfield Campus / Extern Un program de vârf la nivel mondial dezvoltat de Cranfield printr-un parteneriat unic cu Rolls-Royce si Institutul pentru Manufacturing de la Universitatea din Cambridge. Conceput pentru profesioniștii din industrie pentru a se potrivi în jurul exigente cariere, cursul a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile de a conduce o schimbare în afaceri. Durata: Doi ani part-time Cine este pentru? Pentru cei care recunosc potențialul pentru o cariera lunga si de succes în industria prelucrătoare, Cranfield oferă echilibrul ideal de studii academice și experiență practică de lucru. Acest curs se adresează nevoii de profesioniști în operațiuni de înaltă calificare necesare pentru a transforma operațiuni într-o afacere de clasă mondială în toate sectoarele de producție. Cursul este structurat Operațiuni excelență pentru a permite maximum de beneficii din învățare cu timp minim departe de mediul de lucru. MSc în-viață prin Sistemul de Susținere Cranfield Campus / Universitatea Cranfield la Shrivenham Acest curs oferă un fundament esențial pentru viitori lideri în cadrul organizațiilor care doresc să maximizeze valoarea de utilizare de la sistemele de produse complexe, durată lungă de viață, și să devină lideri de schimbare pentru sistemul de susținere. noi abordări integrate sunt necesare pentru a dezvolta capacitatea superioară prin viața de sprijin pentru a satisface cererile acționarilor și a părților interesate. Durata: Doi-trei ani part-time Cine este pentru? Dezvoltat de Cranfield University in colaborare cu Rolls-Royce și Bombardier Transportation, acest Master a fost conceput pentru profesioniștii de gestionare a activelor și de... [-]

Grade Internaționale De Securitate

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Swindon

Aceste cursuri sunt concepute pentru ca participanții să fie capabili să dezvolte și să pună în aplicare planuri sectoriale de securitate strategică și să analizeze, să comunice și să evalueze implicațiile mai largi pentru domenii conexe, în cadrele de stat și regionale și de a studia unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele război și pace, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism, precum și problemele sărăciei globale și nedreptate. [+]

Grade de securitate internațională MSc în apărarea și securitatea internațională Acest curs consideră că unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele războiului și păcii, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism, precum și problemele sărăciei globale și nedreptate. Durata: 1 ani full-time Cine este pentru? Acest curs este destinat să atragă studenții care fie sunt în prezent angajate în posturi legate de cooperare de securitate sau acele persoane care au, în general, un interes în chestiuni legate de apărare și de securitate. Elevii provin din următoarele domenii: Care deservesc membrii MOD UK (civile și militare) funcționarii publici MOD străini și membri ai forțelor armate străine Personalul din alte departamente din Marea Britanie și guvernamentale străine, precum și internaționale organizații guvernamentale și non-guvernamentale, care au o nevoie identificată să își dezvolte cunoștințele de apărare și securitate Civilii cu un interes în domeniul apărării și securității. Există, de multe ori o gamă largă de naționalități pe cursul, cu un maxim de 30 de locuri disponibile. MSc în Managementul sectorului de securitate Acest curs este proiectat pentru participanții să fie capabili să dezvolte și să pună în aplicare planuri sectoriale de securitate strategică și să analizeze, să comunice și să evalueze implicațiile mai largi pentru domenii conexe, în cadrele statale și regionale. Durata: Programul executiv: 2 ani, plus o disertație. 1 an, plus o disertație: 1 an Programul Executive accelerată. Cine este pentru? Cursul este potrivit pentru cei care lucrează în orice organizație de securitate sau... [-]

Grade știință Criminalistice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Cursurile de a oferi studenților o gamă largă de experiențe diferite, cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. [+]

Studii științifice Master în Medicină Legală arheologie și antropologie

Cursul este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a modului în care tehnicile tradiționale și avansate de arheologie și antropologie fizică poate fi aplicată în contextul medico-legale.

Durata: 11 luni ani cu normă întreagă, până la 3 ani cu fracțiune de normă

Cine este pentru? Cursul oferă studenților o gamă largă de experiențe diferite cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. Cursul este foarte practic și hands-on, cu scopul de a produce experți medico-legale, cu un fundal puternic pentru a intra mai târziu câmpul și să fie în măsură să ofere mărturii martori experți într-o situație sala de judecată și în altă parte. Elevii provin dintr-o gamă largă de medii, de obicei, cu o știință sau știință medico-legală gradul întâi. Mulți studenți provin din străinătate, în special în Europa, Africa și America de Nord.... [-]


Inginerie, Producție și Tehnologie De Grade

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Cursurile de pregătire academică oferă avansate necesare pentru ca elevii să contribuie în mod eficient la proiecte exigente punct de vedere tehnic în domeniile de inginerie, producție și tehnologie. [+]

Grade inginerie, producție și tehnologie Universitatea Cranfield la Shrivenham MSc în tehnologia militară a vehiculelor Acest curs oferă educație și formare în sistemele de vehicule militare, oferind studenților o înțelegere a tehnologiilor utilizate în caietul de sarcini, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea sistemelor de arme și vehicule militare. Ambele vehicule blindate și suport sunt acoperite în cadrul cursului. Durata: 11 luni full-time, de până la 3 ani part-time Cine este pentru? Acest curs oferă cunoștințele și educația care stau pentru a spori caracterul adecvat studentului pentru funcții de conducere din cadrul organizației lor. Cursul este destinat ofițerilor forțelor armate și pentru oamenii de știință și ofițeri tehnice în unitățile de apărare guvernamentale și industria de apărare. Este deosebit de potrivit pentru cei care, în cariera lor ulterioare, vor fi implicate cu caietul de sarcini, analiza, dezvoltarea, gestionarea tehnică sau exploatarea de vehicule militare. Master în Ingineria Sistemelor de Capacitate de apărare Universitatea Cranfield la Shrivenham Acest curs se va dezvolta cunoștințele și abilitățile în înțelegerea contextului mai larg al capacității de apărare și ghidarea dezvoltării, sprijin operațional și care să permită soluții de afaceri care atât obțin rezultate eficiente de cost și de a contribui la atributele apărării în ansamblu. Durata: 11 luni full-time, de până la 5 ani part-time Cine este pentru? Avem un corp student divers trase din numeroase industrii și instituții din Marea Britanie, precum și furnizarea de peste mări o bogată experiență educațională. Dimensiunea noastră de clasă este în mod normal, între 10-20 care cuprinde o combinație... [-]

Logistică

Campus Cu normă întreagă 12 luni August 2018 Regatul Unit Swindon

Cursurile sunt concepute pentru absolvenți cu o diplomă de licență bun, care doresc o înțelegere largă de logistică și managementul lanțului de aprovizionare și doresc să se pregătească pentru un prim rol profesional și viitoare carieră în domeniu. Ele sunt de asemenea potrivite pentru logistică și profesioniștii din domeniul lanțului de aprovizionare, în primele etape ale carierei lor, în căutarea de a spori cunoștințele și abilitățile lor și pentru a trece la nivelul următor profesional. [+]

grade logistice logistică și managementul lanțului de aprovizionare Primul în afara SUA și al 12-lea la nivel mondial în Ancheta anuală a Universității de Management Supply 100 '2016 și al doilea în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în ancheta anuală 2016 privind gestionarea lanțului de aprovizionare, oferind tinerilor în acest domeniu Abilitățile și mixul de expertiză necesare pentru a se dezvolta ca lideri ai lanțului de aprovizionare ai viitorului. Cranfield Logistică și Supply Chain Management MSc sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a acestui an. Cursul vă va oferi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a continua cariera ta ca un lanț profesional de logistică și de aprovizionare de specialitate. Acesta a fost co-proiectat cu logistică senior și profesioniștii din domeniul lanțului de aprovizionare și este livrat de către cea mai mare logistică de specialitate din Europa și facultate managementul lanțului de aprovizionare. Cranfield Master în Logistică și Supply Chain Management este un full-time program de un an care începe în luna septembrie a fiecărui an. Cursul dezvoltă cunoștințele și abilitățile în logistică și te învață cum să le aplice prin: discuții de studii de caz internaționale, de a vizita evenimente boxe; un lanț de aprovizionare joc de simulare la nivel mondial, precum și opțiunea de a finaliza un proiect pe baza de companie. Masterul nostru de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare este acreditat de Institutul Chartered de Logistică și Transport și de Institutul Chartered of Purchasing and Supply. După finalizarea acestui curs, veți fi eligibil... [-]

Logistică Executive și De Gradul De Management Al Lanțului De Aprovizionare

Campus Cu jumătate de normă 2 anii August 2018 Regatul Unit Swindon

Acest curs part-time oferă posibilitatea de a studia pentru calificare un maestru recunoscut pe plan internațional de a aduce în același timp cele mai recente descoperiri academice și industrie cele mai bune practici înapoi la propria organizație. Acesta a fost co-proiectat cu practicieni seniori lanțului de aprovizionare și este livrat de către cea mai mare logistică de specialitate din Europa și facultate managementul lanțului de aprovizionare. [+]

Exec Logistica si Supply Chain Management Grad MSc în Executive Logistică și Supply Chain Management Grad Master nostru în logistică și managementul lanțului de aprovizionare a fost dezvoltat pentru profesioniști cu experiență care doresc să studieze în timp ce lucrează în domeniul logisticii și managementului lanțului de aprovizionare. Acest program de doi ani cu jumătate de normă vă oferă posibilitatea de a studia pentru o calificare de master recunoscută la nivel internațional, oferind în același timp o valoare reală organizației dvs. Cursul va: • Creșteți gradul de conștientizare și aprecierea practicilor logistice avansate și a lanțului de aprovizionare • Dezvoltați-vă abilitatea de a selecta în mod critic instrumentele și tehnicile cele mai relevante pentru provocările cu care vă confruntați • Învățați-vă cum să oferiți cel mai bine conducerea eficientă pe tot parcursul Logistică și ciclul de viață al lanțului de aprovizionare • Permiteți-vă să realizați o cercetare independentă și robustă care este relevantă pentru organizația dvs. • Îmbunătățiți înțelegerea logistică și a instrumentelor și tehnicilor de gestionare a lanțului de aprovizionare cu perspective strategice, practice și etice • Asigurați-vă că vă simțiți încrezători să vă asumați mai mult Roluri superioare și proiecte mai provocatoare • Vă ajută să vă duceți cariera la nivelul următor. Programul include un tur de cinci zile de studiu international, care vă oferă posibilitatea de a experimenta provocările implicate în logistică și managementul lanțului de aprovizionare într-o regiune economică diferită în lume. Cine este pentru? Acest curs este conceput pentru logistica de afaceri cu experiență, a... [-]

Sisteme De Fabricație și Grade De Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru absolvenții cu știință, inginerie, IT sau grade conexe dorește să dezvolte o carieră în fabricație sau industrii conexe, sau mediul academic; sau absolvenți care lucrează în prezent în industria dornici să se extindă calificările lor sau să exercite o schimbare de cariera; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă. [+]

Sisteme de fabricație și grade de management Master în industria aerospațială de fabricație Competențele de specialitate ale sistemelor de producție pentru industria aerospațială sunt vitale pentru a conduce îmbunătățirea productivității. Veți dobândi căutat după capacitatea de a gestiona programe majore de îmbunătățire în industria prelucrătoare aerospațială sau instigă de intervenție care aduce îmbunătățiri la performanța afacerii lor. Durata: Full-time 1 an Part-time de până la 3 ani Cine este pentru? Acest curs se dezvoltă viitori ingineri de fabricație aerospațială și de manageri, care vor fi în măsură să gestioneze programe majore de îmbunătățire sau să instige de intervenție care aduce îmbunătățiri la performanța afacerii lor de fabricație aerospațială. Master în Ingineria și Managementul Sistemelor de fabricație Un curs stabilit in curs de dezvoltare de profesioniști cu o înțelegere mai aprofundată a proceselor, aptitudinile și comportamentele necesare pentru a crea și de a gestiona operațiile de fabricație competitive. Acesta specializări pe proiecte industrial relevante, lucru in echipa, și abilități transferabile. Absolvenții noștri se bucură de o carieră într-o gamă largă de sectoare de servicii financiare prin intermediul la asistență medicală. Durata: Un an full-time, între două și cinci ani part-time Cine este pentru? Acest curs este potrivit pentru absolvenții cu știință, inginerie, IT sau grade conexe dorește să dezvolte o carieră în fabricație sau industrii conexe, sau mediul academic; sau absolvenți care lucrează în prezent în industria dornici să se extindă calificările lor sau să exercite o schimbare de cariera; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă.... [-]

Studii De Marketing

Campus Cu normă întreagă 12 luni August 2018 Regatul Unit Swindon

Acest program vă va oferi abilitățile și cunoștințele de specialitate pentru a deveni un lider de marketing de succes a viitorului. Veți dobândi o înțelegere în profunzime de domenii, inclusiv strategia de marketing, de marketing digital, branding, comunicare, consultanta in marketing, CRM, key account management, cercetare de piață, omnichannel de marketing și mari de analiză de marketing de date. [+]

Gradul de marketing Master în Marketing Strategic Masterul nostru de Marketing Strategic a fost conceput cu ajutorul practicanților de marketing de vârf pentru a vă asigura că vă obțineți cunoștințe și abilități de vârf în marketingul strategic. Programul este un grad acreditat al Institutului Chartered Marketing de Marketing (CIM) Graduate Gateway, care vă permite să obțineți calificările și premiile CIM de marketing alături de gradul dvs. Cranfield. Vă va oferi abilitățile și cunoștințele de specialitate pentru a deveni un lider de succes în marketing al viitorului. Veți dobândi o înțelegere în profunzime de domenii, inclusiv strategia de marketing, de marketing digital, branding, comunicare, consultanta in marketing, CRM, key account management, cercetare de piață, omnichannel de marketing și mari de analiză de marketing de date. Un Master pentru ambițiile dumneavoastră academice și profesionale Abordarea de predare interactiva de lider de facultate internaționale, autori de best-seller texte de marketing și de articole în Harvard Business Review sau Sloan Management Review. Conceput cu practicieni seniori de marketing pentru a vă oferi până la data de cunoștințe și competențe în marketing strategic. abilități practice sunt dezvoltate prin participarea la un proiect de consultanță de marketing oferite de către un client extern de afaceri, precum și prin studii de caz internaționale de marketing. cursuri de master cu parteneri din industrie de renume oferi o perspectiva de ultimă oră și tehnici de marketing și practici inovatoare. Diversitatea cohorta, multi-națională oferă o oportunitate de învățare internațional permițându-vă să partajați o perspectivă de marketing și de experiență. campusul... [-]

Tehnici De Calcul și Software în Grade De Inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Acest curs cu amestecul său de competențe bazate și materiale specifice, care, are ca obiectiv fundamental al echiparea cu tine hands-on generice abilități și up-to-data de cunoștințe adaptabile la varietatea largă de aplicații, acest domeniu se adresează acest. [+]

Computaționale & Software Tehnici în grade Inginerie MSc în computațională și Software Tehnici în Inginerie - Inginerie asistata de calculator Inginerie asistata de calculator (CAE) se referă la utilizarea calculatoarelor în toate activitățile de proiectare la fabricarea unui produs. Este în prima linie a tehnologiei informației și de o importanță crucială pentru economiile din întreaga lume. Este o parte vitală a multor industrii globale, inclusiv cele ale automobilelor, industria aerospațială, de petrol, de apărare, finanțe și sănătate. Această opțiune de specialitate a MSC computaționale și tehnici de programare în Inginerie a fost dezvoltat pentru a reflecta aplicarea largă a CAE și pentru a oferi ingineri calificați de cel mai înalt standard în industriile care funcționează în domeniile ingineriei de calcul și software. Cine este pentru? Potrivit pentru candidații dintr-o gamă largă de inginerie și aplicate fundaluri matematice, inclusiv aeronautica, inginerie auto, mecanice și electrice, în plus față de cei cu o pregătire matematică și științe computaționale, care doresc atât să dezvolte și să completeze lor existente de calificare-set în aceste domenii importante. Modulele de specialitate predate sunt proiectate pentru a vă oferi cunoștințe, tehnici și abilități practice necesare pentru a dezvolta și de a folosi software-ul de bază soluție CAE într-o gamă largă de setări industriale de programare. MSC în computațională și Tehnici Software în Inginerie - Digital Signal și procesare a imaginii Această opțiune de specialitate a MSC computaționale și tehnici de programare în Inginerie a fost dezvoltat pentru a oferi inginerilor calificați la cel mai înalt standard în... [-]

Tehnologiei De Fabricație și Materiale De Grade

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru absolvenții cu știință, științe aplicate, inginerie sau grade conexe dornici să urmeze o carieră în producție, tehnologie și materiale [+]

Tehnologia de fabricație și grade Materiale MSC Materiale Avansate Acest curs oferă o înțelegere fundamentală a proprietăților materialelor ", de prelucrare și de calculator bazate pe procedurile de proiectare, care sunt esențiale pentru comercializarea de produse din faza de concept. Aceasta include, de asemenea, dezvoltarea de noi materiale și îmbunătățirea și aplicarea materialelor actuale în structuri noi și noi. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time Cine este pentru? Acest curs este potrivit pentru absolvenții cu știință, științe aplicate, inginerie sau grade conexe dornici să urmeze o carieră în dezvoltarea sau exploatarea materialelor; absolvenți care lucrează în prezent în industrie dornici să se extindă calificările acestora; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă. MSc în Materiale Aerospace Acest curs se referă la modul în care să îmbunătățească și să dezvolte materiale pentru aplicații de aviație, inclusiv materiale pentru corpuri de aeronave, aeroengine și utilizarea sporită a materialelor inteligente și funcționale. Plus dezvoltarea de noi materiale, îmbunătățirea materialelor actuale, precum și aplicarea în structuri noi și noi. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time Cine este pentru? Există o nevoie pentru absolvenții de inginerie cu abilități de specialitate pentru a dezvolta noi materiale pentru aeronave de generație următoare și viitoare industria aerospațială. In timpul acestui curs va acoperi îmbunătățirea și dezvoltarea de materiale pentru aplicații de aviație, inclusiv materiale pentru corpuri de aeronave, aeroengine și utilizarea sporită a materialelor inteligente și funcționale. Master în tehnologia de fabricație și management Dezvoltat pentru cei care doresc să învețe de... [-]

Masterat

Grade De Proiectare

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru absolvenții de studii de la o varietate de discipline, care recunosc importanța practicii modului creativ și proces poate îmbunătăți produsul și serviciul de dezvoltare. [+]

grade de proiectare MDes în inovație și creativitate în industrie Cranfield Campus În lumea de astăzi competitiv, succesul unei afaceri depinde tot mai mult de capacitatea de a inova. Liderii de afaceri recunosc deja importanța modului creativ practică și proces poate îmbunătăți de produse și servicii de dezvoltare și design de gândire în conturarea strategiei de afaceri. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time. Cine este pentru? Cursul dezvoltă creative de proiectare ingineri știință de carte, oameni de știință și de management postuniversitari. Este potrivit pentru absolvenții dintr-o varietate de discipline, care recunosc importanța practicii modului creativ și proces poate îmbunătăți produsul și serviciul de dezvoltare. MDes în strategia de proiectare și de conducere Cranfield Campus Utilizarea cu succes a designului strategic și tactic poate avea un impact asupra performanței de afaceri, de a genera și de a susține creșterea și îmbunătățirea productivității și a competitivității (Consiliul de proiectare, 2011). Acest curs se integrează de clasă mondială, de inovare bazate pe proiectarea, managementul și activitățile de cercetare, printr-o abordare de predare unică. Durata: Un an full-time, doi-trei ani part-time. Cine este pentru? Cursul cuprinde opt module MDes evaluate în care elevii se angajează în leadership creativ, management strategic de proiectare, planificare financiară și de afaceri, gândire de proiectare și strategia de inovare. Modulele sunt livrate în instalații la Londra, susținut de seminarii, ateliere și conferințe în agențiile de creație si design, oferind o legătură mai strânsă cu practica profesională. Elemente rezidențiale vor fi livrate la Cranfield. Studenții se angajează, de... [-]

Videoclipuri

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Contactează
Adresa locaţie
Swindon, Anglia, GB
Adresa locaţie
Swindon, Anglia, GB
Adresa locaţie
Cranfield, Anglia, MK43 0AL GB