Cranfield University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cranfield este specialistul postuniversitar de cercetare și predare în știință, inginerie, tehnologie și management. Fiind una dintre primele cinci instituții de cercetare intensivă din Marea Britanie, facem o diferență semnificativă în lumea reală și facem acest lucru prin colaborarea cu unele dintre cele mai mari organizații din lume.

Cranfield este lider mondial în contribuția sa la inovarea globală. Cu accentul nostru asupra sectorului aerospațial, agroalimentar, apărării și securității, al tehnologiei mediului, al conducerii și al managementului, al producției și al sistemelor de transport, am schimbat modul în care societatea gândește, funcționează și învață.

Noi generăm și transformăm cunoașterea, traducând-o în beneficiul societății. Partenerii noștri, de la microîntreprinderi mici și mijlocii până la cele mai mari companii multinaționale albastre, de la guvernele din întreaga lume la ONG-uri și organizații caritabile, ne spun că acest lucru este valabil pentru Cranfield.

Inovația face parte din "ADN-ul corporativ" al companiei Cranfield, care a evoluat peste 60 de ani de angajament față de această agendă.

Activitatea noastră informează politica guvernelor și produce noi tehnologii și produse pentru lumea comerțului. Ne bazăm pe acest grup de cercetare și consultanță pentru a oferi studenților noștri un mediu de învățare distinctiv "real", care să le permită să se dezvolte ca profesioniști și să își transfere noile cunoștințe în economia globală. Acest lucru a fost întotdeauna "modul Cranfield", dar nu a fost niciodată mai important decât în ​​lumea de astăzi.

Domenii de specializare

  • Industria aerospațială
  • Agrifood
  • Apărare și Securitate
  • Energie și putere
  • Tehnologia mediului
  • Leadership și Management
  • de fabricație
  • Sisteme de transport
  • Apă

Cranfield fapte și cifre

Numărul studenților

Ne mândrim cu cultura noastră internațională, primind studenți din 106 de țări.

Numărul personalului

Succesul Cranfield se bazează pe cunoștințele, abilitățile și abilitățile personalului nostru, care sunt esențiale pentru avantajul nostru competitiv.

Finanţa

Venitul nostru este împărțit în activități de predare, cercetare și alte activități.

Predare și cercetare

Cranfield este o instituție de gândire în perspectivă, în care predarea și cercetarea excepționale conduc la soluții care schimbă lumea.

Clasamentul ligii la nivel mondial

Tabelele ligii universitare sunt create pentru a ajuta studenții care intră în învățământul superior și care acoperă instituțiile care oferă atât studii universitare cât și postuniversitare.

Mediu inconjurator

Ne-am stabilit o țintă provocatoare de reducere a amprentei noastre de carbon cu 50% până în 2020, care este cea mai ambițioasă țintă din sectorul universitar din Marea Britanie.

Patrimoniul nostru

Tema care trece prin istoria de 60 de ani a lui Cranfield este un angajament și pasiune pentru cercetarea aplicată, care face diferența față de lume în domeniile științei, tehnologiei și managementului.

Precursorul Cranfield University fost Colegiul de Aeronautică , creat în 1946 și cu sediul la stația RAF din Cranfield, Bedfordshire. În anii 1950 și 1960, dezvoltarea a numeroase aspecte ale cercetării și designului aeronavelor a condus la o creștere și o diversificare considerabilă în alte tehnologii și în producție și management.

În 1969, Colegiul de Aeronautică a devenit Institutul de Tehnologie din Cranfield, încorporat de Carta Royal, cu atribuții complete de atribuire a diplomelor, iar noi departamente au fost înființate pentru a acoperi munca în noile domenii, cum ar fi Școala de Management Cranfield.

În ultimii treizeci de ani s-au înregistrat progrese substanțiale, inclusiv un parteneriat academic cu Academia de Apărare din Marea Britanie, la Shrivenham din Wiltshire. Rezultatul este că Cranfield a devenit cel mai mare centru din Europa pentru cercetarea, dezvoltarea și proiectarea aplicată.

Premiile și clasamentele lui Cranfield

Primirea de premii

Organizațiile din întreaga lume au recunoscut excelența lui Cranfield în predare și cercetare. Recunoașterea variază de la cele care ne-au fost oferite de Royal Anniversary Trust, care acordă Premiul Aniversării reginei pentru învățământul superior și învățământul superior , celor adresate membrilor personalului și departamentelor individuale.

Pe lângă premii și distincții, suntem de asemenea recunoscuți prin clasamentele de cercetare, cum ar fi Cadrul de excelență în cercetare (REF), care, în 2014, a estimat că 81% din cercetările de la Cranfield University sunt excelente la nivel mondial sau la nivel internațional.

Liga tabelelor

Merită subliniat faptul că tabelele de licee universitare, create pentru a ajuta studenții care intră în învățământul superior, acoperă instituții care oferă atât studii universitare cât și postuniversitare. Deoarece nu avem programe universitare și suntem în întregime postuniversitare, Cranfield University nu este adesea inclusă în topul tabelelor de liga. Școlile de afaceri sunt clasate în mod diferit, iar școala noastră de afaceri desfășoară în mod constant rezultate bune în Business School Rankings.

Acordarea de premii

Prezentăm premii organizațiilor din unele domenii în care ne specializăm. Astfel de premii externe includ premiile Best Factory, care reunesc cei mai buni producători din țară pentru a împărtăși cele mai bune practici și pentru a sărbători realizările lor și care ajută la asigurarea faptului că industria manufacturieră din Marea Britanie se află la vârf.

În fiecare an recunoaștem, de asemenea, excelența în corpul nostru de studenți printr-o varietate de premii prezentate la ceremoniile noastre de absolvire.

Judecând premii

Calibrul și expertiza personalului nostru înseamnă că aceștia sunt adesea invitați să participe la juriile externe pentru acordarea de premii din partea industriei, acordate altora ca recunoaștere a succesului lor în afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în achiziții și managementul lanțului de aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Master Cranfield de achiziții publice și de gestionare a lanțului de aprovizionare se bazează pe lume-renumit Cranfield logistică și Supply Chain Management MSc, care sărbătorește aniversarea a 35 de ani în acest an. Programul a fost proiectat în colaborare cu profesioniștii din domeniul achizițiilor publice și a lanțului de aprovizionare și este livrat de cea mai mare facultate de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa. Acesta vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate de care aveți nevoie pentru a vă susține cariera ca profesionist și profesionist în lanțul de aprovizionare. [+]

Master Cranfield de achiziții publice și de gestionare a lanțului de aprovizionare se bazează pe lume-renumit Cranfield logistică și Supply Chain Management MSc, care sărbătorește aniversarea a 35 de ani în acest an. Programul a fost proiectat în colaborare cu profesioniștii din domeniul achizițiilor publice și a lanțului de aprovizionare și este livrat de cea mai mare facultate de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa. Acesta vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate de care aveți nevoie pentru a vă susține cariera ca profesionist și profesionist în lanțul de aprovizionare.

Prezentare generalăData începerii: 30 septembrie 2019Durata: 1 anLivrare: modulele predate 60%, proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din Cranfield,Cine este pentru?Absolvenți recenți cu o diplomă de licență bună care doresc o înțelegere largă a achizițiilor și managementului lanțului de aprovizionare și doresc să se pregătească pentru un prim rol profesional și o carieră viitoare în domeniu.Achiziționarea și profesioniștii din lanțul de aprovizionare în stadiile incipiente ale carierei, care doresc să își sporească cunoștințele și abilitățile și să se mute la nivelul următor profesional.De ce acest curs?... [-]

Master în Advanced Motorsport Engineering

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Motorsport este o lume exigentă care necesită un angajament total din partea inginerilor săi. Fără abilitățile și expertiza lor, echipele nu ajung nici măcar la curse. Acest Master vă va perfecționa abilitățile și expertiza în legătură cu motorsportul și ingineria de înaltă performanță printr-o combinare riguroasă a activităților de predare și de motorsport legate de proiect. [+]

Motorsport este o lume exigentă care necesită un angajament total din partea inginerilor săi. Fără abilitățile și expertiza lor, echipele nu ajung nici măcar la curse. Acest Master vă va perfecționa abilitățile și expertiza în legătură cu motorsportul și ingineria de înaltă performanță printr-o combinare riguroasă a activităților de predare și de motorsport legate de proiect.

Prezentare generalăData de începere: septembrieDurată: Un an cu normă întreagă.Livrare: Module predate 40%; Proiect de grup 20%; Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Dezvoltat în colaborare cu companii de top din domeniul motorsportului, acest program postuniversitar pregătește absolvenți pentru o carieră în motorsport sau în inginerie de înaltă performanță.... [-]


Master în Advanced Motorsport Mechatronics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Acest curs are scopul de a oferi studenților o înțelegere solidă a principiilor fundamentale științifice, inginerie și de conducere implicate în motorsport. Se pune accentul pe aspectul "mecatronicii" al disciplinei, care este ingineria sistemelor avansate de control, modelarea pe mai multe domenii a calculatoarelor, rețelele de comunicare în vehicule, sistemele electromecanice și embedded, validarea hardware-in-the-loop și integrarea sistemelor . [+]

Acest curs are scopul de a oferi studenților o înțelegere solidă a principiilor fundamentale științifice, inginerie și de conducere implicate în motorsport. Se pune accentul pe aspectul "mecatronicii" al disciplinei, care este ingineria sistemelor avansate de control, modelarea pe mai multe domenii a calculatoarelor, rețelele de comunicare în vehicule, sistemele electromecanice și embedded, validarea hardware-in-the-loop și integrarea sistemelor .

Prezentare generalăData de începere: septembrieDurată: Un an cu normă întreagă.Livrare: Module predate 40%; Proiect de grup 20%; Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Apărare și Securitate Internațională

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Acest curs ia în considerare unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele războiului și păcii, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism și problemele sărăciei și nedreptății la nivel mondial. [+]

Acest curs ia în considerare unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele războiului și păcii, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism și problemele sărăciei și nedreptății la nivel mondial.

Informații importante

Informațiile de pe această pagină sunt actualizate, însă nu putem accepta aplicații în acest moment. Dacă sunteți interesat să aplicați pentru acest curs, vă rugăm să trimiteți o solicitare și veți fi sfătuiți după ce o actualizare este disponibilă cu privire la starea curentă a cursului.

Prezentare generalăData de începere: septembrieDurată: Un an cu normă întreagă.Livrarea: Există o varietate de metode de evaluare, inclusiv sarcini scrise, prezentări individuale și de grup, disertație și examene.Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: Shrivenham sau Cranfield (va fi confirmat)Cine este pentru?... [-]

Master în Autonomă Dinamică și Control Autovehicule

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

Piața mondială a autovehiculelor autonome aeriene, terestre și marine a crescut rapid datorită apariției mașinilor dronice și a mașinilor fără șofer. Apărarea, Industria aerospațială, Industria auto și Industria marină caută absolvenți familiarizați cu aspectele cheie ale Autonomiei, inclusiv dinamica [+]

Piața mondială a autovehiculelor autonome aeriene, terestre și marine a crescut rapid datorită apariției mașinilor dronice și a mașinilor fără șofer. Apărarea, Industria aerospațială, Industria auto și Industria marină caută absolvenți familiarizați cu aspectele cheie ale Autonomiei, inclusiv dinamica

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagă.Livrare: Module predate 40%, Proiect de cercetare individuală 40%, Proiect de grup 20%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Masteratul dinamicii și controlului autonom al autovehiculelor este un curs unic pentru absolvenții de inginerie, fizică sau matematică care doresc să dobândească abilități durabile și transferabile în vehiculele autonome pentru a-și desfășura oportunitățile de carieră în domeniul apărării, industriei aerospațiale, automobilelor și marinelor.... [-]


Master în Computational

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Dezvoltarea software-ului ingineriei este unul din domeniile-cheie din sectorul tehnologiei informaționale europene. Este un subiect rapid, de o importanță crucială pentru industrie și formează baza pentru o varietate largă de aplicații. Acest curs, cu combinația de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, are ca obiectiv fundamental echiparea cu abilitățile generale generice și cunoștințele actualizate, adaptate la o mare varietate de aplicații pe care acest domeniu le abordează. Acest curs, cu combinația de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, are ca obiectiv fundamental echiparea cu abilitățile generale generice și cunoștințele actualizate, adaptate la o mare varietate de aplicații pe care acest domeniu le abordează. [+]

Dezvoltarea software-ului ingineriei este unul din domeniile-cheie din sectorul tehnologiei informaționale europene. Este un subiect rapid, de o importanță crucială pentru industrie și formează baza pentru o varietate largă de aplicații.

Acest curs, cu combinația de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, are ca obiectiv fundamental echiparea cu abilitățile generale generice și cunoștințele actualizate, adaptate la o mare varietate de aplicații pe care acest domeniu le abordează.

Acest curs, cu combinația de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, are ca obiectiv fundamental echiparea cu abilitățile generale generice și cunoștințele actualizate, adaptate la o mare varietate de aplicații pe care acest domeniu le abordează.... [-]


Master în dezvoltarea și managementul produselor globale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Industriile de producție și de servicii necesită mult mai multe talente care să poată aborda provocările care vin cu funcționarea într-un mediu complex, global. Învățați tehnici avansate pentru integrarea dezvoltării produselor la diferite niveluri și cum să proiectați și să produceți produse inteligente, durabile și competitive pe plan internațional. [+]

Industriile de producție și de servicii necesită mult mai multe talente care să poată aborda provocările care vin cu funcționarea într-un mediu complex, global. Învățați tehnici avansate pentru integrarea dezvoltării produselor la diferite niveluri și cum să proiectați și să produceți produse inteligente, durabile și competitive pe plan internațional.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: octombrie, cu normă redusă: pe tot parcursul anuluiDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Energie Regenerabilă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Schimbările climatice, creșterea populației și resursele limitate de combustibili fosili înseamnă că cererea de energie regenerabilă continuă să crească într-un ritm tot mai mare. Utilizarea resurselor regenerabile și aplicarea tehnologiilor de energie regenerabilă vor juca un rol major în aprovizionarea cu energie în viitor. Energia regenerabilă este acum în centrul tuturor discuțiilor informate privind sustenabilitatea energetică, securitatea și accesibilitatea. Absolvenții se pot aștepta la o gamă largă de cariere în sectorul industrial și public. [+]

Schimbările climatice, creșterea populației și resursele limitate de combustibili fosili înseamnă că cererea de energie regenerabilă continuă să crească într-un ritm tot mai mare. Utilizarea resurselor regenerabile și aplicarea tehnologiilor de energie regenerabilă vor juca un rol major în aprovizionarea cu energie în viitor. Energia regenerabilă este acum în centrul tuturor discuțiilor informate privind sustenabilitatea energetică, securitatea și accesibilitatea. Absolvenții se pot aștepta la o gamă largă de cariere în sectorul industrial și public.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, proiect de grup 20% (sau disertație pentru studenții cu fracțiune de normă) și proiecte individuale 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din Cranfield,Cine este pentru?... [-]

Master în energie termică

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 anii March 2019 Regatul Unit Cranfield

Obțineți cunoștințe fundamentale și aplicabile aplicabile înțelegerii proiectării și funcționării diferitelor tipuri de turbine cu gaz pentru toate aplicațiile. Urmăriți propriile interese și aspirații de carieră prin intermediul unei game largi de module prin intermediul a patru opțiuni de specialitate. [+]

Obțineți cunoștințe fundamentale și aplicabile aplicabile înțelegerii proiectării și funcționării diferitelor tipuri de turbine cu gaz pentru toate aplicațiile. Urmăriți propriile interese și aspirații de carieră prin intermediul unei game largi de module prin intermediul a patru opțiuni de specialitate:

Propulsia aerospațialăTehnologie turbină cu gazPutere, propulsie și mediuMașini rotative, inginerie și management.Prezentare generalăData de începere: martie sau octombrieDurata: Full-time: un an. Part-time MSc prin cercetare (după aranjament): doi-trei aniLivrare: Modele predate 50%, Proiect individual de cercetare 50%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Finanțe și Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Clasat ca un top 10 Master în finanțe în Marea Britanie de către Financial Times (2018), MSc Finanțe și Management oferă o bază solidă în principiile de finanțe și de management, instruire riguroasă în instrumente și tehnici relevante, și demonstrează modul de a le aplica practic în global la locul de muncă. Programul de studiu este distinct și unic în modul în care oferă o legătură între Școală și comunitatea de afaceri. Veți fi predați de facultate cu experiență în lumea reală a finanțelor și afacerilor, împreună cu practicieni din diferite domenii ale finanțelor. Modulele se concentrează pe provocările din lumea reală și includ o combinație de studii de caz, exerciții participative, prelegeri interactive și proiecte de grup. În plus, veți avea ocazia să vă extindeți cunoștințele și să vă pregătiți să vă confruntați cu lumea profesională, prin participarea la seminarii și discursuri regulate. Cursurile noastre sunt mici și fiecare profesor universitar nu are mai mult de cinci studenți într-o singură cohortă, asigurând o strânsă interacțiune continuă de contact. Studierea acestui curs vă va permite să lucrați într-o gamă de roluri financiare într-o varietate de organizații din întreaga lume. [+]

Clasat ca un top 10 Master în finanțe în Marea Britanie de către Financial Times (2018), MSc Finanțe și Management oferă o bază solidă în principiile de finanțe și de management, instruire riguroasă în instrumente și tehnici relevante, și demonstrează modul de a le aplica practic în global la locul de muncă.

Prezentare generalăData începerii: 30 septembrie 2019Durată: Un an cu normă întreagăLivrare: modulele predate 60%, proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?Absolvenții cu dorința de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în domeniul finanțelor și al managementului înainte de a-și căuta primul rol profesionalProfesioniști cu experiență de muncă în domeniul finanțelor sau al managementului care încearcă să-și urmeze cariera la nivelul următorPersoanele care doresc să fie predate de facultate care au experiență în afaceri și industrie și își pot aduce cunoștințele în programDe ce acest curs?... [-]

Master în industria aerospațială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Competențele de specialitate ale sistemelor de producție aerospațială sunt vitale pentru îmbunătățirea productivității. Veți câștiga capacitatea căutată de a gestiona programe majore de îmbunătățire în industria de producție aerospațială sau de a instiga intervenția care aduce îmbunătățiri în performanța afacerilor lor. [+]

Competențele de specialitate ale sistemelor de producție aerospațială sunt vitale pentru îmbunătățirea productivității. Veți câștiga capacitatea căutată de a gestiona programe majore de îmbunătățire în industria de producție aerospațială sau de a instiga intervenția care aduce îmbunătățiri în performanța afacerilor lor.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: martie și octombrie. Part-time: pe tot parcursul anuluiDurata: Full-time un an Part-time până la trei ani.Livrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Ingineria Aeronavelor

Campus Cu jumătate de normă 3 anii February 2019 Regatul Unit Cranfield

Cu o cerere proiectată pentru 27.000 de noi avioane civile până în 2030, industria se confruntă cu un deficit de ingineri de nivel postuniversitar pentru a răspunde nevoilor viitoare ale industriei. Inginerii de aeronave au nevoie de o combinație de abilități tehnice și de afaceri pentru proiectele de inginerie aerospațială de astăzi. Acest curs vă va lărgi înțelegerea subiectelor de inginerie și proiectare a aeronavelor și vă va oferi o bază solidă pentru dezvoltarea carierei în rolurile tehnice, de integrare și de conducere. [+]

Cu o cerere proiectată pentru 27.000 de noi avioane civile până în 2030, industria se confruntă cu un deficit de ingineri de nivel postuniversitar pentru a răspunde nevoilor viitoare ale industriei. Inginerii de aeronave au nevoie de o combinație de abilități tehnice și de afaceri pentru proiectele de inginerie aerospațială de astăzi. Acest curs vă va lărgi înțelegerea subiectelor de inginerie și proiectare a aeronavelor și vă va oferi o bază solidă pentru dezvoltarea carierei în rolurile tehnice, de integrare și de conducere.

Prezentare generalăData de începere: februarieDurata: 3 ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 30%, Proiect de cercetare individuală 30%Calificare: MScTipul studiului: Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Ingineria Sistemelor de Proces

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Ingineria sistemelor de proces MSc se ocupă cu proiectarea, operarea, optimizarea și controlul tuturor tipurilor de procese chimice, fizice și biologice, prin utilizarea abordărilor sistematice asistate de calculator. Cursul echipează absolvenții și practica ingineri cu cunoștințele și abilitățile tehnice pentru a rezolva provocări majore de inginerie la etapele de proiectare, operare și control. De asemenea, se concentrează asupra dezvoltării conceptelor, metodologiilor și modelelor, atât predicția performanței sistemului construit pentru a sprijini procesul de luare a deciziilor privind investițiile. Ca rezultat, absolvenții Cranfield sunt printre cei mai dezirați în lume pentru recrutare. [+]

Ingineria sistemelor de proces MSc se ocupă cu proiectarea, operarea, optimizarea și controlul tuturor tipurilor de procese chimice, fizice și biologice, prin utilizarea abordărilor sistematice asistate de calculator. Cursul echipează absolvenții și practica ingineri cu cunoștințele și abilitățile tehnice pentru a rezolva provocări majore de inginerie la etapele de proiectare, operare și control. De asemenea, se concentrează asupra dezvoltării conceptelor, metodologiilor și modelelor, atât predicția performanței sistemului construit pentru a sprijini procesul de luare a deciziilor privind investițiile. Ca rezultat, absolvenții Cranfield sunt printre cei mai dezirați în lume pentru recrutare.... [-]


Master în Inginerie Automotive

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

Înființată de peste 50 de ani cu legături industriale excelente și un record remarcabil pentru angajarea absolvenților, acest curs a fost dezvoltat pentru a oferi industriei ingineri de înaltă calibru care sunt echipați cu abilitățile necesare pentru avansarea tehnologiei vehiculelor pentru a satisface cerințele viitor. [+]

Înființată de peste 50 de ani cu legături industriale excelente și un record remarcabil pentru angajarea absolvenților, acest curs a fost dezvoltat pentru a oferi industriei ingineri de înaltă calibru care sunt echipați cu abilitățile necesare pentru avansarea tehnologiei vehiculelor pentru a satisface cerințele viitor.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagă.Livrare: Modele predate 50%, Proiect de grup 10%, Proiect de cercetare individuală 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Master în Inginerie Automotive este potrivit pentru absolvenții de inginerie, fizică sau matematică și vă va pregăti pentru o carieră în acest domeniu interesant, de la proiectarea motorului până la vehiculele hibride și electrice, șasiurile și operațiile de frânare și multe altele.... [-]


Master în Inginerie Mecanică avansată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest Master este un curs general de inginerie mecanică, în special în domeniul energetic, care include proiectarea și evaluarea ingineriei mecanice. Elevii vor învăța managementul de proiect, proiectarea, ingineria asistată de calculator, operarea și optimizarea mașinilor, a mecanicii structurale și a integrității, făcându-le potrivite pentru o carieră viitoare în industrie, guvern sau cercetare. [+]

Acest Master este un curs general de inginerie mecanică, în special în domeniul energetic, care include proiectarea și evaluarea ingineriei mecanice. Elevii vor învăța managementul de proiect, proiectarea, ingineria asistată de calculator, operarea și optimizarea mașinilor, a mecanicii structurale și a integrității, făcându-le potrivite pentru o carieră viitoare în industrie, guvern sau cercetare.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Full-time un an Part-time până la trei ani.Livrare: Module predate 40%; Proiect de grup 20%; Proiect de cercetare individuală 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Inginerie Offshore

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Ingineria offshore este o disciplină care se dezvoltă rapid. În plus față de relevanța sa tradițională pentru ulei [+]

Ingineria offshore este o disciplină care se dezvoltă rapid. În plus față de relevanța sa tradițională pentru ulei

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Modulele predate 40%, proiectul de grup 20% (sau disertație pentru studenții cu fracțiune de normă) și proiectul individual 40%.Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenții de inginerie, matematică sau științe care doresc să se specializeze în inginerie offshore. Ea dezvoltă ingineri profesioniști și oameni de știință cu abilități multidisciplinare și abilitatea de a analiza problemele actuale și viitoare de inginerie energetică offshore.... [-]


Master în Inginerie Sudare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Sudarea este parte integrantă a fabricării unei game largi de produse. Acest curs oferă cunoștințele practice și teoretice necesare pentru a deveni un inginer de sudare și un specialist în materiale și de îmbinare. Cursul se referă la tehnici moderne de sudare, automatizare, metalurgie, știința materialelor, procese de sudare, design sudură și calitate. [+]

Sudarea este parte integrantă a fabricării unei game largi de produse. Acest curs oferă cunoștințele practice și teoretice necesare pentru a deveni un inginer de sudare și un specialist în materiale și de îmbinare. Cursul se referă la tehnici moderne de sudare, automatizare, metalurgie, știința materialelor, procese de sudare, design sudură și calitate.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: octombrie, cu normă redusă: pe tot parcursul anuluiDurată: Un an full-time, doi-cinci ani part-timeLivrare: Module predate 40%, Proiecte de grup 20%, Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Cranfield Logistică și Supply Chain Management MSc sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a acestui an. Programul a fost co-proiectat cu profesioniști în logistică și în lanțul de aprovizionare și este livrat de cea mai mare facultate de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa. Acesta vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate de care aveți nevoie pentru a-ți continua cariera în logistică și în lanțul de aprovizionare profesională. Cranfield Logistică și Supply Chain Management MSc sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a acestui an. Programul a fost co-proiectat cu profesioniști în logistică și în lanțul de aprovizionare și este livrat de una dintre cele mai mari facultăți de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa. Acesta vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate de care aveți nevoie pentru a-ți continua cariera în logistică și în lanțul de aprovizionare profesională. Scopul nostru este de a dezvolta logisticii și profesioniștilor din lanțul de aprovizionare care să poată lua abilitățile pe care le dezvoltă în programul nostru și să facă o diferență semnificativă pe piață. Multe dintre facultățile noastre sunt considerate a fi experți de top în acest domeniu, combinând excelente reputații pentru predare cu experiență din lumea comercială. Abordarea noastră la predare este concepută pentru a vă îngriji de abilitățile practice de afaceri și de încredere și pune un accent deosebit pe provocările din lumea reală. Veți câștiga o înțelegere aprofundată a strategiei și a durabilității lanțului de aprovizionare, cum să analizați și să proiectați operațiuni eficiente ale lanțului de aprovizionare, cum să utilizați date, modele și software pentru a rezolva problemele și a informa deciziile, rolul depozitării în lanțurile de aprovizionare moderne, strategia, inventarul, gestionarea operațiunilor, contabilitatea, transportul de mărfuri și managementul proiectelor. [+]

Cranfield Logistică și Supply Chain Management MSc sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a acestui an. Programul a fost co-proiectat cu profesioniști în logistică și în lanțul de aprovizionare și este livrat de cea mai mare facultate de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa. Acesta vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate de care aveți nevoie pentru a-ți continua cariera în logistică și în lanțul de aprovizionare profesională.

Prezentare generalăData începerii: 30 septembrie 2019Durată: Un an cu normă întreagăLivrare: modulele predate 60%, proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?Absolvenți recenți cu o diplomă de licență bună care doresc o înțelegere largă a logisticii și managementului lanțului de aprovizionare și doresc să se pregătească pentru un prim rol profesional și o carieră viitoare în domeniu.Logisticii și profesioniștilor din lanțul de aprovizionare în stadiile incipiente ale carierei lor, care doresc să își sporească cunoștințele și abilitățile și să se mute la nivelul următor profesional.De ce acest curs?... [-]

Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare (Executive)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii February 2019 Regatul Unit Cranfield

Logistica și Managementul Lanțului de Aprovizionare (Executive) oferă posibilitatea de a studia pentru o calificare de master recunoscută la nivel internațional, în timp ce aduce cele mai recente informații academice și cele mai bune practici din industrie înapoi la propria organizație. Acesta a fost co-proiectat cu practicieni din lanțul de aprovizionare senior și este livrat de una dintre cele mai mari facultăți de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa, într-o universitate de ultimă generație postuniversitară. [+]

Acest curs cu jumătate de normă îndeplinește cerințele Standardului de Ucenicie a Nivelului Lider de Nivel Șapte Senior. Organizațiile eligibile vor putea utiliza 18.000 de lire sterline din taxa de ucenicie pentru a acoperi costul taxelor de școlarizare.

Logistica și Managementul Lanțului de Aprovizionare (Executive) oferă posibilitatea de a studia pentru o calificare de master recunoscută la nivel internațional, în timp ce aduce cele mai recente informații academice și cele mai bune practici din industrie înapoi la propria organizație. Acesta a fost co-proiectat cu practicieni din lanțul de aprovizionare senior și este livrat de una dintre cele mai mari facultăți de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa, într-o universitate de ultimă generație postuniversitară.... [-]


Master în Management

Campus Cu normă întreagă 13 luni September 2019 Regatul Unit Cranfield

MSc în management vă va echipa cu cunoștințele și abilitățile practice de care aveți nevoie pentru a aborda provocări complexe de afaceri și pentru a vă pregăti pentru roluri manageriale exigente în viitor. Acesta include un amestec distinct de teorie cu aplicația practică prin simulări extrem de experimentale, consultanță, concursuri și lucrări de proiect. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență de muncă de neprețuit la o companie în timpul unui proiect de internship de trei luni, plătit cu cheltuieli în cadrul companiei. [+]

Cranfield Management MSc este clasat pe primul loc în Marea Britanie și al șaptelea în lume de către The Economist WhichMBA? Master în Management 2017 clasament.

MSc în management vă va echipa cu cunoștințele și abilitățile practice de care aveți nevoie pentru a aborda provocări complexe de afaceri și pentru a vă pregăti pentru roluri manageriale exigente în viitor. Acesta include un amestec distinct de teorie cu aplicația practică prin simulări extrem de experimentale, consultanță, concursuri și lucrări de proiect. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență de muncă de neprețuit la o companie în timpul unui proiect de internship de trei luni, plătit cu cheltuieli în cadrul companiei.... [-]


Master în Managementul Informațiilor Geografice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest Master este unic în furnizarea unei acoperire echilibrată a tehnologiilor cheie GIS. Cursul a fost dezvoltat în colaborare cu industria, ca răspuns la creșterea cererii la nivel global pentru manageri multidisciplinari, consultanți și consultanți în managementul resurselor. Natura internațională a acestui curs înseamnă că oportunitățile de carieră nu se limitează la Marea Britanie. Absolvenții Cranfield dezvoltă cariere în întreaga lume. [+]

Acest Master este unic în furnizarea unei acoperire echilibrată a tehnologiilor cheie GIS. Cursul a fost dezvoltat în colaborare cu industria, ca răspuns la creșterea cererii la nivel global pentru manageri multidisciplinari, consultanți și consultanți în managementul resurselor. Natura internațională a acestui curs înseamnă că oportunitățile de carieră nu se limitează la Marea Britanie. Absolvenții Cranfield dezvoltă cariere în întreaga lume.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Modele predate 40%, Proiecte de grup (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă) 20%, Proiect individual 40%.Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Managementul Investițiilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Master Managementul investițiilor vă va oferi cunoștințe avansate despre diferitele dimensiuni funcționale ale lumii complexe a managementului investițiilor. Are un caracter distinctiv în a acoperi principiile, instrumentele și tehnicile de investiții și de management, precum și modul de aplicare a acestora în situații reale de muncă la nivel global. Master Managementul investițiilor vă va oferi cunoștințe avansate despre diferitele dimensiuni funcționale ale lumii complexe a managementului investițiilor. Are un caracter distinctiv în a acoperi principiile, instrumentele și tehnicile de investiții și de management, precum și modul de aplicare a acestora în situații reale de muncă la nivel global. Veți obține o înțelegere aprofundată a contabilității financiare și de gestiune, economie, piețe financiare internaționale, analize statistice, modelare financiară, managementul investițiilor și al portofoliului și derivate și gestionarea riscului financiar. Conținutul cursului acoperă o mare parte din programa de calificare a analistului financiar calificat (CFA), oferindu-vă posibilitatea de a lucra pentru o calificare profesională suplimentară în timp ce studiați cu noi prin programul CFA Institute Affiliation Program. Dacă alegeți această opțiune, veți primi asistență de revizie de la facultatea noastră înainte de ședința primei examinări în cursul trei din cursul dvs. Apoi puteți să vă așezați la două și trei părți după ce ați terminat cursul. [+]

Master Managementul investițiilor vă va oferi cunoștințe avansate despre diferitele dimensiuni funcționale ale lumii complexe a managementului investițiilor. Are un caracter distinctiv în a acoperi principiile, instrumentele și tehnicile de investiții și de management, precum și modul de aplicare a acestora în situații reale de muncă la nivel global.

Prezentare generalăData începerii: 30 septembrie 2019Durată: Un an cu normă întreagăLivrare: modulele predate 60%, proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?Absolvenții cu dorința de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în gestionarea investițiilor înainte de a-și căuta primul rol profesionalProfesioniști cu experiență de lucru în industria de investiții, care încearcă să-și ia cariera la nivelul următorPersoanele care doresc să fie predate de facultate care au experiență în afaceri și industrie și își pot aduce cunoștințele în programDe ce acest curs?... [-]

Master în Managementul Mediului pentru Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Gestionarea mediului natural este din ce în ce mai importantă în toate sectoarele, de la afaceri la politici publice. Acest curs vă va dota să evaluați critic problemele de mediu și să contribuiți la procesul de luare a deciziilor economice și politice în organizații de orice dimensiune. Reputația și legăturile Cranfield cu angajatorii creează oportunități deosebite pentru a asigura progresul carierei în acest sector. [+]

Gestionarea mediului natural este din ce în ce mai importantă în toate sectoarele, de la afaceri la politici publice. Acest curs vă va dota să evaluați critic problemele de mediu și să contribuiți la procesul de luare a deciziilor economice și politice în organizații de orice dimensiune. Reputația și legăturile Cranfield cu angajatorii creează oportunități deosebite pentru a asigura progresul carierei în acest sector.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu jumătate de normă), proiect de teză individuală 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Managementul Sectorului de Securitate

Online Campus Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Acest curs este conceput special pentru cei care au nevoie de competențe și cunoștințe de nivel strategic pentru a dezvolta și implementa eficient planuri în sectorul de securitate. Permite participanților să analizeze, să evalueze și să comunice provocările apărute în domeniul securității în cadrul cadrelor de stat, regionale, naționale și internaționale. [+]

Master în Managementul Sectorului de Securitate este în prezent suspendat pentru 2018/19. Cursul va fi supus unei revizuiri în perioada 2018/19 și va fi reînceput cu o nouă programare în 2019/20, sub rezerva aprobării. Această pagină va fi actualizată în timp util, dar dacă doriți să fiți informat când se întâmplă acest lucru, trimiteți o solicitare și vă vom sfătui atunci când pagina este actualizată.

Acest curs este conceput special pentru cei care au nevoie de competențe și cunoștințe de nivel strategic pentru a dezvolta și implementa eficient planuri în sectorul de securitate. Permite participanților să analizeze, să evalueze și să comunice provocările apărute în domeniul securității în cadrul cadrelor de stat, regionale, naționale și internaționale.... [-]


Master în Managementul Transportului Aerian

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

În mediul de transport aerian în schimbare rapidă, industria necesită acces la cunoștințe avansate și cuprinzătoare, împreună cu o înțelegere aprofundată a nevoilor sale. [+]

În mediul de transport aerian în schimbare rapidă, industria necesită acces la cunoștințe avansate și cuprinzătoare, împreună cu o înțelegere aprofundată a nevoilor sale.

Conceput să vă echipeze cu abilitățile necesare pentru a-și desfășura o carieră de succes în diferite sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv companiile aeriene, companiile și autoritățile aeroportuare, departamentele aviației civile, consultanțele pentru transportul aerian și companiile aerospațiale. Legături puternice din industrie și succes în plasarea absolvenților în acest sector de peste 50 de ani.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un anLivrare: Modele predate 50%, Proiect de grup 10%, Proiect de cercetare individuală 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Managementul Transportului Aerian (Executive)

Campus Cu jumătate de normă 3 anii June 2019 Regatul Unit Cranfield

Acest curs flexibil, cu frecvență redusă, disponibil fie la Cranfield, fie la Singapore (prin Singapore Aviation Academy), acoperă o gamă largă de aspecte strategice de management pentru a vă ajuta să vă avansați cariera în industria transportului aerian. Concentrați-vă pe subiecte care corespund intereselor dvs. individuale și aspirațiilor de carieră, în timp ce rămâneți în câmpul muncii. [+]

Conceput să vă doteze cu abilitățile necesare pentru o carieră de succes în diferite sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv companiile aeriene, companiile și autoritățile aeroportuare, departamentele aviației civile, consultanțele în domeniul transportului aerian și companiile aerospațiale.

Acest curs flexibil, cu frecvență redusă, disponibil fie la Cranfield, fie la Singapore (prin Singapore Aviation Academy), acoperă o gamă largă de aspecte strategice de management pentru a vă ajuta să vă avansați cariera în industria transportului aerian. Concentrați-vă pe subiecte care corespund intereselor dvs. individuale și aspirațiilor de carieră, în timp ce rămâneți în câmpul muncii.... [-]


Master în Management și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Masterul de Management și Antreprenoriat vă va învăța cum să vă începeți propria afacere, să dezvoltați o afacere de familie sau să inovați în cadrul unei organizații existente. Este potrivit pentru absolvenții de toate mediile și vă va oferi abilități de management, calități antreprenoriale și oportunități de networking pentru a vă permite să începeți și să conduceți afacerea în mod eficient și imaginativ. [+]

Masterul de Management și Antreprenoriat vă va învăța cum să vă începeți propria afacere, să dezvoltați o afacere de familie sau să inovați în cadrul unei organizații existente. Este potrivit pentru absolvenții de toate mediile și vă va oferi abilități de management, calități antreprenoriale și oportunități de networking pentru a vă permite să începeți și să conduceți afacerea în mod eficient și imaginativ.

Cranfield Management și Antreprenoriat MSc parts curs de conținut, inclusiv module și alte activități de program, cu programul nostru de Management MSc, care este clasat pe locul 1 în Marea Britanie și al 7-lea în lume în The Economist Care MBA? Masterat în Management (MiM) 2017 clasament.... [-]


Master în Management și Leadership

Campus Cu jumătate de normă 2 anii March 2019 Regatul Unit Cranfield

Masterul nostru de management și leadership, livrat în parteneriat cu Grant Thornton, a fost creat pentru a dezvolta liderii de mâine. Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile de conducere și de management, cu un accent special pe cunoștințe de vârf, aplicații comerciale și cadre de management eficiente. [+]

Acest curs cu jumătate de normă îndeplinește cerințele standardului de ucenicie de nivel înalt al elevilor de nivel 7. Organizațiile eligibile vor putea utiliza 18.000 de lire sterline din taxa de ucenicie pentru a acoperi costul taxelor de școlarizare. Pentru mai multe informații, vizitați secțiunea Taxe și finanțare.

Masterul nostru de management și leadership, livrat în parteneriat cu Grant Thornton, a fost creat pentru a dezvolta liderii de mâine. Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile de conducere și de management, cu un accent special pe cunoștințe de vârf, aplicații comerciale și cadre de management eficiente.

Acest curs intensiv practic postuniversitar este informat atât de managementul Cranfield's MSc - clasat pe locul 1 în Marea Britanie și pe locul 7 în lume de actualul The Economist WhichMBA? Master în Management 2017 clasament - și Executive MBA - clasat pe locul 6 în Marea Britanie în Financial Times 2016 clasament.... [-]


Master în Management și sustenabilitate corporativă

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Responsabilitatea socială corporatistă sau sustenabilitatea corporativă, deoarece companiile de vârf reînnoiesc din ce în ce mai mult, nu au fost niciodată mai relevante pentru organizațiile noastre. Prin maximizarea impactului pozitiv al afacerilor sociale și de mediu, precum și pe cele economice, această abordare strategică creează oportunități de afaceri, permite afacerilor să înflorească pe termen lung și asigură că organizațiile au un impact pozitiv în lume. Cranfield Management și Corporate Sustainability MSc va va invata aspectele practice ale modului in care afacerile incorporeaza cu succes durabilitatea in scopul si strategia lor de afaceri. [+]

Responsabilitatea socială corporatistă sau sustenabilitatea corporativă, deoarece companiile de vârf reînnoiesc din ce în ce mai mult, nu au fost niciodată mai relevante pentru organizațiile noastre. Prin maximizarea impactului pozitiv al afacerilor sociale și de mediu, precum și pe cele economice, această abordare strategică creează oportunități de afaceri, permite afacerilor să înflorească pe termen lung și asigură că organizațiile au un impact pozitiv în lume. Cranfield Management și Corporate Sustainability MSc va va invata aspectele practice ale modului in care afacerile incorporeaza cu succes durabilitatea in scopul si strategia lor de afaceri.

Programul oferă, de asemenea, o educație practică de clasă mondială în disciplinele de management necesare pentru toate funcțiile de conducere senior. Acesta, prin urmare, împărtășește o serie de module și alte activități de program cu programul nostru de Management MSc, care este clasat pe primul loc în Marea Britanie și al șaptelea în lume în The Economist Care MBA? Masterat în Management (MiM) 2017 clasament.... [-]


Master în Marketing Strategic

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Master Marketing Strategic vă va oferi abilitățile și cunoștințele de specialitate pentru a deveni un lider de marketing de succes al viitorului. Acreditat de Chartered Institute of Marketing (CIM) și Societatea de Cercetare a Pieței (MRS), veți obține o înțelegere aprofundată a marketingului, inclusiv strategia de marketing, marketingul digital, brandingul, comunicările, consultanța de marketing, CRM, cercetare, marketing omnichannel și analize mari de marketing de date. [+]

Cranfield Strategic Marketing Master este clasat pe locul 4 în Marea Britanie și locul 12 în lume de QS World Rankings University: Masters In Marketing 2019.

Master Marketing Strategic vă va oferi abilitățile și cunoștințele de specialitate pentru a deveni un lider de marketing de succes al viitorului. Acreditat de Chartered Institute of Marketing (CIM) și Societatea de Cercetare a Pieței (MRS), veți obține o înțelegere aprofundată a marketingului, inclusiv strategia de marketing, marketingul digital, brandingul, comunicările, consultanța de marketing, CRM, cercetare, marketing omnichannel și analize mari de marketing de date.

Prezentare generalăData începerii: 30 septembrie 2019Durata: Un anLivrare: Modele predate 60%, Proiect de teza de masterat 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?Absolvenții recenți care doresc să-și intensifice acreditările academice și să se pregătească pentru un prim rol profesional în marketing.Specialiștii în marketing care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile și să își progreseze cariera.De ce acest curs?... [-]

Master în Operațiuni de Excelență (Executiv)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield

Un program de lider mondial dezvoltat de Cranfield printr-un parteneriat unic cu Rolls-Royce și cu Institutul de Producție de la Universitatea din Cambridge. Proiectat pentru profesioniștii din industrie pentru a se încadra în jurul carierei exigente, cursul a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile de a conduce schimbarea în afaceri. [+]

Un program de lider mondial dezvoltat de Cranfield printr-un parteneriat unic cu Rolls-Royce și cu Institutul de Producție de la Universitatea din Cambridge. Proiectat pentru profesioniștii din industrie pentru a se încadra în jurul carierei exigente, cursul a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile de a conduce schimbarea în afaceri.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: doi ani cu fracțiune de normăLivrare: Modele predate 40%, Proiect sau disertație de grup 20%, Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: ExecutivCampus: Campus Cranfield, externCine este pentru?

Pentru cei care recunosc potențialul pentru o carieră lungă și de succes în procesul de fabricație, Cranfield oferă echilibrul ideal de studiu academic și experiență practică de lucru. Acest curs abordează nevoia de profesioniști de operațiuni extrem de instruiți, necesari pentru a transforma operațiunile într-o afacere de clasă mondială în toate sectoarele de producție. Cursul de Excelență în Operațiuni este structurat astfel încât să permită un maxim de beneficii în procesul de învățare, cu un timp minim de la locul de muncă.... [-]


Master în Planificarea și Managementul Aeroportului

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

Un curs unic creat pentru a satisface o cerere clar declarată de către angajatori pentru absolvenți calificați și calificați în dezvoltarea afacerilor aeroportuare, planificare, proiectare, operațiuni și managementul mediului. Studiu la singurul campus universitar din Marea Britanie cu un aeroport complet operațional. [+]

Un curs unic creat pentru a satisface o cerere clar declarată de către angajatori pentru absolvenți calificați și calificați în dezvoltarea afacerilor aeroportuare, planificare, proiectare, operațiuni și managementul mediului. Studiu la singurul campus universitar din Marea Britanie cu un aeroport complet operațional.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagăLivrare: Modele predate 50%, Proiect de grup 10%, Proiect de cercetare individuală 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Cranfield University este singura universitate din lume care desfasoara cursuri de masterat in planificarea si managementul aeroporturilor. Realizarea acestui grad foarte relevant și respectat la nivel global vă va permite să vă evidențiați pe o piață competitivă de ocupare a forței de muncă.... [-]


Master în proiectarea vehiculelor aerospațiale

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2019 Regatul Unit Cranfield

Acest Master intenționează să vă construiască cunoștințele despre proiectarea vehiculelor zburătoare, cum ar fi aeronave, rachete, aeronave și nave spațiale. Alegeți una dintre cele trei opțiuni de specialitate și excelați într-o industrie aerospațială în creștere: Design aeronautic; Avionica Design Systems; Designul structural (disponibil doar pentru intrarea în octombrie) [+]

Acest Master intenționează să vă construiască cunoștințele despre proiectarea vehiculelor zburătoare, cum ar fi aeronave, rachete, aeronave și nave spațiale. Alegeți una din cele trei opțiuni de specialitate și excelați într-o industrie aerospațială în creștere:

Proiectarea aeronavelorAvionica Systems DesignDesignul structural (disponibil doar pentru intrarea în octombrie)Prezentare generalăData de începere: octombrie sau martieDurata: Un anCalificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Acest curs MSc oferă un program de inginerie predate, cu accent pe aspectele tehnice, de afaceri și de management care să cuprindă proiectarea aeronavei în sectoarele civil și militar aerospațial.... [-]


Master în tehnologia emisiilor atmosferice

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

Îmbunătățirea calității aerului prin controlul emisiilor poluante reprezintă o prioritate ridicată și o provocare globală. Pentru a controla, a monitoriza și a modela emisiile atmosferice, este nevoie de o înțelegere aprofundată a surselor de emisie, a chimiei atmosferice, a modelării dispersiei și a tehnologiei emisiilor. Legăturile puternice ale Cranfield cu industria oferă oportunități deosebite pentru a asigura o carieră de succes în acest domeniu. [+]

Îmbunătățirea calității aerului prin controlul emisiilor poluante reprezintă o prioritate ridicată și o provocare globală. Pentru a controla, a monitoriza și a modela emisiile atmosferice, este nevoie de o înțelegere aprofundată a surselor de emisie, a chimiei atmosferice, a modelării dispersiei și a tehnologiei emisiilor. Legăturile puternice ale Cranfield cu industria oferă oportunități deosebite pentru a asigura o carieră de succes în acest domeniu.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagă.Mod de predare: 40%, Proiecte de grup: 20%, Proiect individual: 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

Master în Tehnologia și Managementul Producției

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Fabricația sprijină succesul economiei. Creșterea celei de-a 4-a revoluții industriale produce oportunități de afaceri noi și interesante la nivel global. Alegeți dintre modulele opționale pentru a vă specializa studiul. Acoperiti amploarea atat a aptitudinilor tehnice, cat si a celor de afaceri, pentru a avea un impact real in cariera aleasa. [+]

Fabricația sprijină succesul economiei. Creșterea celei de-a 4-a revoluții industriale produce oportunități de afaceri noi și interesante la nivel global. Alegeți dintre modulele opționale pentru a vă specializa studiul. Acoperiti amploarea atat a aptitudinilor tehnice, cat si a celor de afaceri, pentru a avea un impact real in cariera aleasa.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: Octombrie. Part-time: pe tot parcursul anuluiDurată: Un an full-time, doi-cinci ani part-timeLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în apă și canalizare pentru dezvoltare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Deși s-au înregistrat progrese semnificative în ultimele trei decenii, încă mai mult de un miliard de oameni nu au acces la o alimentare cu apă sigură, fiabilă și accesibilă; și de mai mult de două ori acest număr încă nu are acces la salubritate de bază. Acest curs oferă abilitățile și cunoștințele esențiale necesare pentru planificarea și implementarea proiectelor și programelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orice parte a lumii, în special în țările cu venituri mici. [+]

Deși s-au înregistrat progrese semnificative în ultimele trei decenii, încă mai mult de un miliard de oameni nu au acces la o alimentare cu apă sigură, fiabilă și accesibilă; și de mai mult de două ori acest număr încă nu are acces la salubritate de bază. Acest curs oferă abilitățile și cunoștințele esențiale necesare pentru planificarea și implementarea proiectelor și programelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orice parte a lumii, în special în țările cu venituri mici.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: Octombrie, Part-time: pe tot parcursul anuluiDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăMod de predare: 40%, Proiect de grup (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă): 20%, Proiect individual: 40%.Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în Astronautică și Inginerie Spațială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Sectorul spațial contribuie cu numai 13,7 miliarde de lire sterline anual economiei britanice, iar activitatea spațială în Europa și în lume continuă să prospere. Există o nevoie continuă de angajați talentați cu o bună înțelegere a ingineriei sistemelor de nave spațiale, împreună cu o gamă largă de abilități tehnice. Dezvoltând în mod constant din 1987, acest curs a pregătit absolvenți pentru cariere de succes în sectorul spațial. [+]

Sectorul spațial contribuie cu numai 13,7 miliarde de lire sterline anual economiei britanice, iar activitatea spațială în Europa și în lume continuă să prospere. Există o nevoie continuă de angajați talentați cu o bună înțelegere a ingineriei sistemelor de nave spațiale, împreună cu o gamă largă de abilități tehnice. Dezvoltând în mod constant din 1987, acest curs a pregătit absolvenți pentru cariere de succes în sectorul spațial.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an cu normă întreagă, doi-cinci ani cu fracțiune de normă (prin teza extinsă)Livrare: Modele predate 25%, Proiect de grup 30%, Proiect individual de cercetare 45%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în Bioinformatică Aplicată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

În ultimii ani, Bioinformatica a devenit cel mai interesant domeniu din domeniul biologiei. Acest curs de Bioinformatică MSc oferă o experiență unică de învățare hands-on în abilități bioinformatică, prin combinarea cele mai recente progrese în analiza datelor de mare viteză genomice, transcriptomic și metabolomics. [+]

În ultimii ani, Bioinformatica a devenit cel mai interesant domeniu din domeniul biologiei. Acest curs de Bioinformatică MSc oferă o experiență unică de învățare hands-on în abilități bioinformatică, prin combinarea cele mai recente progrese în analiza datelor de mare viteză genomice, transcriptomic și metabolomics.

Cranfield's Bioinformatics MSc este primul de acest gen din Marea Britanie. Cu peste 200 de absolvenți în ultimii 10 ani, a devenit cel mai popular curs postuniversitar de Bioinformatică din Europa. Deoarece Cranfield este o universitate absolventă postuniversitară, înseamnă că fiecare modul invatat al MSc aplicată în bioinformatică este unic adaptat pentru a fi un nivel masterat. De aceea este premiatul Grantului de pregătire a masteranzilor (MTG) al BBSRC pentru cel mai bun curs în științele vieții. Modulele noastre predate acoperă în profunzime o mulțime de limbi de programare aplicate de obicei în bioinformatică, cum ar fi Perl, Java, R și SQL; precum și tehnologii Web moderne, cum ar fi JavaEE, NoSQL și JavaScript. Mai mult, avem două module dedicate învățate care se concentrează asupra protocoalelor bioinformatice stabilite pentru cele mai recente tehnologii de secvențiere de generație următoare (NGS) și tehnologii de generare secundară (3GS).... [-]


MSc în Dynamics Aerospace

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs oferă atât cunoștințe fundamentale, cât și cunoștințe aplicate pentru a înțelege fluxurile de aer, dinamica și controlul vehiculelor și metode de modelare computațională. Vă va oferi experiență practică în măsurarea, analiza, modelarea și simularea fluxurilor de aer și a vehiculelor aeriene. Aveți posibilitatea să alegeți două opțiuni de specialist pe care le-ați ales odată ce începeți studiile: Dinamica zborului sau Aerodinamica. Aveți posibilitatea să alegeți două opțiuni de specialist pe care le-ați ales odată ce începeți studiile: Dinamica zborului sau Aerodinamica. [+]

Acest curs oferă atât cunoștințe fundamentale, cât și cunoștințe aplicate pentru a înțelege fluxurile de aer, dinamica și controlul vehiculelor și metode de modelare computațională. Vă va oferi experiență practică în măsurarea, analiza, modelarea și simularea fluxurilor de aer și a vehiculelor aeriene.

Aveți posibilitatea să alegeți două opțiuni de specialist pe care le-ați ales odată ce începeți studiile: Dinamica zborului sau Aerodinamica.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Full-time un an Part-time până la trei ani.Livrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în Dynamics Fluid Computational (CFD)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Cursul este conceput pentru a reflecta aplicațiile largi ale Dynamics Fluid Computational. Veți învăța să înțelegeți, să scrieți și să aplicați metode CFD într-o gamă largă de domenii, de la aerospațiu, turbomachinery, flux multifazic și transfer de căldură, până la microfluide, fluxuri de mediu și probleme de interacțiune cu structura fluidelor. Adaptați cursul dvs. alegând dintr-o gamă de module de specialitate care acoperă metodele și tehnicile specifice aplicației. [+]

Cursul este conceput pentru a reflecta aplicațiile largi ale Dynamics Fluid Computational. Veți învăța să înțelegeți, să scrieți și să aplicați metode CFD într-o gamă largă de domenii, de la aerospațiu, turbomachinery, flux multifazic și transfer de căldură, până la microfluide, fluxuri de mediu și probleme de interacțiune cu structura fluidelor. Adaptați cursul dvs. alegând dintr-o gamă de module de specialitate care acoperă metodele și tehnicile specifice aplicației.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an cu normă întreagă, până la trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Modele predate 50%, Proiect individual de cercetare 50%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în industria securizată Cyber

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Dezvoltat ca răspuns la amenințările în creștere generate de Industry 4.0 și dezvoltarea de fabrici inteligente. Acest curs a fost dezvoltat pentru ingineri / manageri de producție pentru a ajuta la protejarea sistemelor de fabricație și a mașinilor împotriva amenințărilor cibernetice. [+]

Dezvoltat ca răspuns la amenințările în creștere generate de Industry 4.0 și dezvoltarea de fabrici inteligente. Acest curs a fost dezvoltat pentru ingineri / manageri de producție pentru a ajuta la protejarea sistemelor de fabricație și a mașinilor împotriva amenințărilor cibernetice.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagă. Până la trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20%, Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Acest curs dezvoltă expertiza de absolvenți interesați în urmărirea carierei în abordarea provocărilor și tehnologiilor de securitate cibernetică în industria prelucrătoare.... [-]


MSc în Ingineria Apelor și a Apelor Uzate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Apa este sub presiune tot mai mare din cauza schimbărilor demografice și climatice. Procesele de tratare joacă un rol-cheie în furnizarea de aprovizionări sigure și fiabile de apă pentru gospodării, industrie și agricultură și pentru protejarea calității apei. Acest curs echipează absolvenții cu abilitățile de a rezolva probleme practice, de a comunica în mod eficient și de a lucra cu succes, făcându-le foarte căutate de către industrie și guvern. [+]

Apa este sub presiune tot mai mare din cauza schimbărilor demografice și climatice. Procesele de tratare joacă un rol-cheie în furnizarea de aprovizionări sigure și fiabile de apă pentru gospodării, industrie și agricultură și pentru protejarea calității apei. Acest curs echipează absolvenții cu abilitățile de a rezolva probleme practice, de a comunica în mod eficient și de a lucra cu succes, făcându-le foarte căutate de către industrie și guvern.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, Proiecte de grup 20%, Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în Ingineria Autovehiculelor Conectate și Autonome (Automotive)

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

Masteratul în Ingineria Autovehiculelor Conectate și Autonome (Automotive) vă va oferi abilitățile tehnice necesare pentru angajarea în sectorul emergent de "mobilitate inteligentă". Cursul se concentrează pe abilități tehnice și transferabile în cadrul tehnologiilor avansate de calcul, robotică și tehnologii de rețea pentru a vă pregăti pentru o carieră în sectorul auto. [+]

Masteratul în Ingineria Autovehiculelor Conectate și Autonome (Automotive) vă va oferi abilitățile tehnice necesare pentru angajarea în sectorul emergent de "mobilitate inteligentă". Cursul se concentrează pe abilități tehnice și transferabile în cadrul tehnologiilor avansate de calcul, robotică și tehnologii de rețea pentru a vă pregăti pentru o carieră în sectorul auto.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagăLivrare: componentă predată (50%), proiect de grup (10%), proiect individual de cercetare (40%)Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Cursul este potrivit pentru absolvenții STEM care sunt interesați de o carieră în sectoarele de mobilitate inteligentă sau inteligentă. Cursul este la fel de potrivit pentru absolvenții recenți și cei cu experiență în domeniu. Candidații cu diplome în materie de inginerie sunt bineveniți, la fel și absolvenții de domenii conexe, cum ar fi știința, matematica și informatica. Cursul este destinat să-și echipeze absolvenții cu abilități care vor fi de folos imediat, dar și să le echipeze bine pentru roluri de conducere tehnice și de conducere în afaceri în viitor. Elevii din Marea Britanie și din străinătate sunt bineveniți și toți vor găsi acest curs util.... [-]


MSc în ingineria computațională aerospațială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs nou și unic acoperă o gamă largă de aplicații axate pe aspectele computaționale aerospațiale. Așa cum reflectă evoluțiile din industria motorsportului, în următorii cinci ani va exista o cerere pentru ingineri și lideri care vor folosi tehnici digitale de 100% pentru proiectarea și testarea aeronautică. [+]

Acest curs nou și unic acoperă o gamă largă de aplicații axate pe aspectele computaționale aerospațiale. Așa cum reflectă evoluțiile din industria motorsportului, în următorii cinci ani va exista o cerere pentru ingineri și lideri care vor folosi tehnici digitale de 100% pentru proiectarea și testarea aeronautică.

Prezentare generalăData de începere: septembrieDurata: Full-time un an Part-time până la trei ani.Livrare: Module predate 40%; Proiect de grup 20%; Proiect de cercetare individuală 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Cu un amestec de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, acest curs își propune să ofere elevilor abilități practice generice și cunoștințe de ultimă oră adaptate la o mare varietate de aplicații în domeniul ingineriei computaționale aerospațiale.... [-]


MSc în Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Există o nevoie tot mai mare de ingineri de mediu care înțeleg tehnologiile pentru controlul poluării și oportunitățile comerciale pentru afaceri. Acest curs echipează studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a rezolva o gamă largă de provocări într-o carieră într-un sector de inginerie ecologică. [+]

Există o nevoie tot mai mare de ingineri de mediu care înțeleg tehnologiile pentru controlul poluării și oportunitățile comerciale pentru afaceri. Acest curs echipează studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a rezolva o gamă largă de provocări într-o carieră într-un sector de inginerie ecologică.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, proiect de grup 20% (disertație pentru studenții cu fracțiune de normă), proiect individual 40%.Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Potrivit pentru oamenii de știință și ingineri absolvenți interesați de protecția și îmbunătățirea vieții umane prin îmbunătățirea și protejarea calității mediului la nivel local și global.... [-]


MSc în inginerie chimică avansată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Ingineria chimică este esențială pentru abordarea provocărilor globale legate de furnizarea durabilă de energie curată, alimentare și apă, prin producerea de produse chimice, produse funcționale și combustibili. Master în Inginerie Chimică avansată oferă instruire tehnică și de management, pe care angajatorii cer din ce în ce mai mult de la inginerii chimici. [+]

Ingineria chimică este esențială pentru abordarea provocărilor globale legate de furnizarea durabilă de energie curată, alimentare și apă, prin producerea de produse chimice, produse funcționale și combustibili.

Master în Inginerie Chimică avansată oferă instruire tehnică și de management, pe care angajatorii cer din ce în ce mai mult de la inginerii chimici. Programul oferă două căi elective de studiu. Opțiunea generală de inginerie chimică acoperă subiecții de inginerie chimică de bază, cu accent pe elementele teoretice și practice în operarea, proiectarea și controlul unei game largi de procese chimice. Traseul biorefining oferă o înțelegere avansată a producției de bioenergie și biocarburanți, consolidând în același timp cunoștințele în domeniul disciplinei de inginerie chimică.... [-]


MSc în Inginerie și Managementul sistemelor de fabricație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Un curs stabilit de dezvoltare a profesioniștilor cu o înțelegere aprofundată a proceselor, aptitudinilor și comportamentelor necesare pentru a crea și gestiona operațiuni de producție competitive. Ea se ocupă de proiectele relevante din punct de vedere industrial, munca în echipă și abilitățile transferabile. Absolvenții noștri se bucură de carieră într-o gamă largă de sectoare, de la serviciile financiare până la serviciile de sănătate. [+]

Un curs stabilit de dezvoltare a profesioniștilor cu o înțelegere aprofundată a proceselor, aptitudinilor și comportamentelor necesare pentru a crea și gestiona operațiuni de producție competitive. Ea se ocupă de proiectele relevante din punct de vedere industrial, munca în echipă și abilitățile transferabile. Absolvenții noștri se bucură de carieră într-o gamă largă de sectoare, de la serviciile financiare până la serviciile de sănătate.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: martie și octombrie, cu normă redusă: pe tot parcursul anuluiDurată: Un an full-time, doi-cinci ani part-timeLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în Investigarea Siguranței și Accidentelor - Transportul Aerian

Campus Cu jumătate de normă 3 anii May 2019 Regatul Unit Cranfield

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Proiectat special pentru anchetatorii de accidente de aviație și cei care lucrează în domenii conexe, acest curs vă va oferi o calificare recunoscută din punct de vedere academic, de înaltă calitate. [+]

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Proiectat special pentru anchetatorii de accidente de aviație și cei care lucrează în domenii conexe, acest curs vă va oferi o calificare recunoscută din punct de vedere academic, de înaltă calitate.

Prezentare generalăData de începere: ianuarie sau maiDurata: 3 ani cu fracțiune de normăLivrare: Modele predate 50%, Proiect individual de cercetare 50%Calificare: MScTipul studiului: Part-timeCampus: campusul din Cranfield,Cine este pentru?

Masteratul în cercetarea în domeniul siguranței și al accidentelor (transport aerian) vă permite să primiți o calificare recunoscută pe plan internațional în domeniul investigării accidentelor. Majoritatea studenților se înscriu în acest curs cu intenția de a primi o calificare care le va permite să își dezvolte cariera în cercetarea accidentelor sau în alte domenii legate de siguranță ale industriei transportului aerian.... [-]


MSc în Managementul Apelor de Mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

În întreaga lume, calitatea și cantitatea de apă din curenți, râuri, lacuri, zone umede și subterane sunt afectate în mod semnificativ de activitatea umană. La Cranfield University , valorificăm conexiunile noastre din industrie pentru a le oferi studenților cunoștințele și cunoștințele de zi cu zi necesare pentru a face față acestor provocări într-o carieră în sectorul de management al apelor de mediu de astăzi. [+]

În întreaga lume, calitatea și cantitatea de apă din curenți, râuri, lacuri, zone umede și subterane sunt afectate în mod semnificativ de activitatea umană. La Cranfield University , valorificăm conexiunile noastre din industrie pentru a le oferi studenților cunoștințele și cunoștințele de zi cu zi necesare pentru a face față acestor provocări într-o carieră în sectorul de management al apelor de mediu de astăzi.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20%, Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în materiale aerospațiale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs se referă la modul de îmbunătățire și dezvoltare a materialelor pentru aplicații în domeniul aviației, inclusiv materiale pentru aeronave, motoare aero și utilizarea sporită a materialelor inteligente și funcționale. Plus dezvoltarea de materiale noi, îmbunătățirea materialelor actuale și aplicarea în structuri noi și noi. [+]

Acest curs se referă la modul de îmbunătățire și dezvoltare a materialelor pentru aplicații în domeniul aviației, inclusiv materiale pentru aeronave, motoare aero și utilizarea sporită a materialelor inteligente și funcționale. Plus dezvoltarea de materiale noi, îmbunătățirea materialelor actuale și aplicarea în structuri noi și noi.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: Octombrie. Part-time: pe tot parcursul anuluiDurata: Un an cu normă întreagă; doi-trei ani cu fracțiune de normă.Livrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în materiale avansate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs oferă o înțelegere fundamentală a proprietăților materialelor, procesarea lor și procedurile de proiectare bazate pe computer, care sunt esențiale pentru comercializarea produselor din faza de concept. De asemenea, include dezvoltarea de noi materiale și îmbunătățirea și aplicarea materialelor actuale în structuri noi și noi. [+]

Acest curs oferă o înțelegere fundamentală a proprietăților materialelor, procesarea lor și procedurile de proiectare bazate pe computer, care sunt esențiale pentru comercializarea produselor din faza de concept. De asemenea, include dezvoltarea de noi materiale și îmbunătățirea și aplicarea materialelor actuale în structuri noi și noi.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: Octombrie. Part-time: pe tot parcursul anuluiDurata: Full-time un an Part-time până la trei ani.Livrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în Mechatronică Automotive

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

Automotive Mechatronics este o activitate de ciclu de viață care implică integrarea multidisciplinară a sistemelor mecanice și electronice pentru automobile. Veți dobândi abilități în mecanica specifică automobilelor, electronică, comunicare, control avansat și modelare. [+]

Automotive Mechatronics este o activitate de ciclu de viață care implică integrarea multidisciplinară a sistemelor mecanice și electronice pentru automobile. Veți dobândi abilități în mecanica specifică automobilelor, electronică, comunicare, control avansat și modelare.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagă.Livrare: Modele predate 50%, Proiect de grup 10%, Proiect de cercetare individuală 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?

Master în Automobile Mechatronics este un curs recent stabilit, dezvoltat pentru a răspunde cererii clare în acest sector pentru absolvenți cu abilități avansate și educație în domeniul de specialitate. Creșterea semnificativă a aplicării mecatronicii a creat o nevoie de industrie pentru acest masterat. Acest curs este conceput pentru studenții cu o diplomă de inginerie solidă, de matematică sau știință aplicată, care doresc să depună eforturi pentru un set de competențe care să combine sistemele electrice, mecanice, digitale de control și modelarea sistemelor fizice.... [-]


MSc în navigabilitate

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii September 2019 Regatul Unit Cranfield

Liniile de navigabilitate se află în avangarda dezvoltării aviației. Este vital ca personalul să aibă cunoștințe și abilități suficiente pentru a aplica principii în proiectarea, fabricarea, exploatarea și întreținerea aeronavelor, atât pentru dezvoltarea și menținerea navigabilității. Acest curs cu fracțiune de normă a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor industriei de specialiști calificați în materie de navigabilitate și abordează aspectele cheie ale proiectării, construirii, funcționării și întreținerii aeronavelor. [+]

Liniile de navigabilitate se află în avangarda dezvoltării aviației. Este vital ca personalul să aibă cunoștințe și abilități suficiente pentru a aplica principii în proiectarea, fabricarea, exploatarea și întreținerea aeronavelor, atât pentru dezvoltarea și menținerea navigabilității. Acest curs cu fracțiune de normă a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor industriei de specialiști calificați în materie de navigabilitate și abordează aspectele cheie ale proiectării, construirii, funcționării și întreținerii aeronavelor.

Prezentare generalăData de începere: septembrieDurata: Două-trei ani cu jumătate de normăLivrare: componentă predată 50%, proiect individual de cercetare 40%, portofoliu de curs 10%.Calificare: MScTipul studiului: Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în producția de aditivi metalici

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs oferă studenților cu cele mai recente cunoștințe și abilități pentru Metal Additive Manufacturing (AM), oferind o fundație bună pentru o carieră viitoare. Aceasta include procesele AM ​​și capacitățile acestora, proiectarea sistemelor de AM, calificarea, modelarea și materialele. Experiența practică va fi obținută prin sarcini și proiecte de grup și individuale, în strânsă colaborare cu utilizatorii finali industriali. [+]

Acest curs oferă studenților cu cele mai recente cunoștințe și abilități pentru Metal Additive Manufacturing (AM), oferind o fundație bună pentru o carieră viitoare. Aceasta include procesele AM ​​și capacitățile acestora, proiectarea sistemelor de AM, calificarea, modelarea și materialele. Experiența practică va fi obținută prin sarcini și proiecte de grup și individuale, în strânsă colaborare cu utilizatorii finali industriali.

Cine este pentru?

Cranfield University oferă cursul MSc în scopul de a oferi absolvenți care sunt capabili să dețină poziții de responsabilitate inginerie semnificative în întreaga gamă de organizații care utilizează tehnologii de aditivare a metalelor. Acest curs oferă studenților cu cele mai recente cunoștințe și abilități pentru Metal Additive Manufacturing (AM), oferind o fundație bună pentru o carieră viitoare. Aceasta include procesele AM ​​și capacitățile acestora, proiectarea sistemelor de AM, calificarea, modelarea și materialele. Experiența practică va fi obținută prin sarcini și proiecte de grup și individuale, în strânsă colaborare cu utilizatorii finali industriali. Absolventul va îndeplini o mare parte din cerințele pentru calitatea de membru al organizațiilor profesionale corespunzătoare și va avea experiență și abilități în gestionarea proiectelor de cercetare și dezvoltare.... [-]


MSc în Robotică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Robotica este unul dintre cele mai discutate subiecte din ultimii ani; roboții devin omniprezenți în mediile industriale, precum și în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, pe măsură ce adoptarea tehnologiei robotizate crește progresiv, deficitul de calificare al inginerilor roboți se va extinde, de asemenea, în mod corespunzător. Acest curs Robotics MSc va oferi studenților posibilitatea de a obține experiență practică de programare robot. [+]

Robotica este unul dintre cele mai discutate subiecte din ultimii ani; roboții devin omniprezenți în mediile industriale, precum și în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, pe măsură ce adoptarea tehnologiei robotizate crește progresiv, deficitul de calificare al inginerilor roboți se va extinde, de asemenea, în mod corespunzător. Acest curs Robotics MSc va oferi studenților posibilitatea de a obține experiență practică de programare robot.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20%, Proiect individual de cercetare 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din Cranfield,Cine este pentru?... [-]

MSc în siguranța și factorii umani în aviație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Cererea de factori umani și expertiza în materie de siguranță continuă să crească în sectorul aviației, precum și în alte sectoare de importanță critică. Acest curs a fost conceput pentru a oferi industriei absolvenți echipați care pot face o îmbunătățire reală și durabilă a performanței și a siguranței prin aplicarea de competențe și cunoștințe învățate printr-un amestec de prelegeri și exerciții practice. [+]

Cererea de factori umani și expertiza în materie de siguranță continuă să crească în sectorul aviației, precum și în alte sectoare de importanță critică.

Acest curs a fost conceput pentru a oferi industriei absolvenți echipați care pot face o îmbunătățire reală și durabilă a performanței și a siguranței prin aplicarea de competențe și cunoștințe învățate printr-un amestec de prelegeri și exerciții practice.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurata: Full-time: un an, Part-time: până la trei aniLivrare: Module predate 40%, Proiecte de grup 20%, Proiecte individuale de cercetare 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din Cranfield,Cine este pentru?... [-]

MSc în sisteme de lanț alimentar

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Dacă sunteți pasionat de alimentație și doriți să contribuiți la atenuarea problemelor majore la nivel mondial, cum ar fi securitatea alimentară și siguranța alimentelor, cursul nostru MSc este punctul de plecare pentru reușita în acest domeniu. Dezvoltate cu și pentru industrie, absolvenții noștri sunt foarte apreciați de diferitele companii de agroalimentare și, prin urmare, avem o rată de angajare foarte ridicată de 94,5% * pentru școala noastră. Prin urmare, aderarea noastră ar putea fi "biletul de aur" de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți cariera în zona rapidă și în continuă schimbare a Agrifood. [+]

Dacă sunteți pasionat de alimentație și doriți să contribuiți la atenuarea problemelor majore la nivel mondial, cum ar fi securitatea alimentară și siguranța alimentelor, cursul nostru MSc este punctul de plecare pentru reușita în acest domeniu.

Dezvoltate cu și pentru industrie, absolvenții noștri sunt foarte apreciați de diferitele companii de agroalimentare și, prin urmare, avem o rată de angajare foarte ridicată de 94,5% * pentru școala noastră. Prin urmare, aderarea noastră ar putea fi "biletul de aur" de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți cariera în zona rapidă și în continuă schimbare a Agrifood.

Prin integrarea aspectelor științifice, tehnologice și manageriale (învățarea comună cu Școala noastră de Management și experți din industria recunoscută pe plan internațional), veți învăța cum să utilizați și să gestionați mai eficient resursele alimentare (agricultură, logistică, analiză alimentară, consumatori, , inovarea alimentară), pentru a obține lanțuri de aprovizionare cu alimente durabile, sigure și sigure din întreaga lume.... [-]


MSc în sisteme de management și informatică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Există un decalaj major de cunoștințe între managerii din organizațiile confundate de sistemele informatice și personalul tehnic care le livrează. Absolvenții noștri joacă un rol crucial în integrarea limbajului și a practicilor de management și tehnologie în afaceri. Dezvoltați-vă înțelegerea interacțiunii dintre IT, organizație și comportamentul oamenilor pentru a vă pregăti pentru funcții de conducere în operațiunile de afaceri și proiecte TIC. [+]

Există un decalaj major de cunoștințe între managerii din organizațiile confundate de sistemele informatice și personalul tehnic care le livrează. Absolvenții noștri joacă un rol crucial în integrarea limbajului și a practicilor de management și tehnologie în afaceri. Dezvoltați-vă înțelegerea interacțiunii dintre IT, organizație și comportamentul oamenilor pentru a vă pregăti pentru funcții de conducere în operațiunile de afaceri și proiecte TIC.

Prezentare generalăData începerii: Full-time: octombrie, cu normă redusă: pe tot parcursul anuluiDurata: Un an cu normă întreagă, cu fracțiune de normă: până la trei aniLivrare: Module predate 40%, Proiect de grup 20% (disertație pentru studenți cu fracțiune de normă), Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în sisteme energetice și procese termice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Utilizarea rațională și economică a energiei, cu cel mai mic prejudiciu pentru mediu, este vitală pentru viitorul planetei noastre. Realizarea eficienței energetice și reducerea poluării mediului reprezintă aspecte din ce în ce mai importante ale ingineriei profesionale. Acest curs îi echipează pe absolvenți și pe ingineri practicieni cu o înțelegere aprofundată a problemelor fundamentale ale economiei de energie în sectoarele industriale și comerciale, permițând o carieră de succes ca un profesionist în domeniul energiei. [+]

Utilizarea rațională și economică a energiei, cu cel mai mic prejudiciu pentru mediu, este vitală pentru viitorul planetei noastre. Realizarea eficienței energetice și reducerea poluării mediului reprezintă aspecte din ce în ce mai importante ale ingineriei profesionale. Acest curs îi echipează pe absolvenți și pe ingineri practicieni cu o înțelegere aprofundată a problemelor fundamentale ale economiei de energie în sectoarele industriale și comerciale, permițând o carieră de succes ca un profesionist în domeniul energiei.

Prezentare generalăData de începere: octombrieDurată: Un an cu normă întreagă. Până la trei ani cu fracțiune de normăLivrare: Module predate 40%, Proiecte de grup 20%, Proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-time / Part-timeCampus: campusul din CranfieldCine este pentru?... [-]

MSc în spiritul antreprenorialului Cleantech

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

MSc în spiritul antreprenorialului Cleantech combină punctele forte ale Cranfield în domeniul științei mediului, al ingineriei și al antreprenoriatului, pentru a echipa viitori lideri din sectorul Cleantech cu cunoștințele și abilitățile necesare dezvoltării și comercializării tehnologiilor în momentul în care a fost identificată o oportunitate. [+]

În climatul economic lent, strategiile alternative de energie și tehnologiile curate (Cleantech) prezintă provocări unice pentru comercializarea tehnologiei. Cleantech va juca un rol vital în dezvoltarea economiilor cu emisii scăzute de carbon la nivel mondial și are nevoie de personal calificat pentru a realiza acest lucru.

Cleantech se referă la orice proces, produs sau serviciu care reduce impactul negativ asupra mediului prin îmbunătățiri semnificative ale eficienței energetice, utilizarea durabilă a resurselor sau activitățile de protecție a mediului și include o gamă largă de tehnologii legate de reciclare, energie regenerabilă, eficiență energetică, etc.... [-]


MSc în structuri ușoare avansate și impact

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield

Nu există alte cursuri care să ofere instruire dedicată specialiștilor în proiectarea și analiza structurilor ușoare avansate în industria aerospațială, auto, marină și energie regenerabilă. Aceasta este în ceea ce privește integritatea structurală și monitorizarea stării de sănătate pe durata vieții, care poate fi adaptată la aspirațiile dvs. de carieră. Oferit cu un accent unic asupra provocărilor și preocupărilor din industrie, acest curs vă va dota cu abilități experimentale, numerice și analitice puternice în mecanica structurală atât pentru componente compozite cât și metalice. Acest lucru vă va ajuta să aplicați practic aceste cunoștințe pentru a rezolva probleme reale de inginerie. [+]

Nu există alte cursuri care să ofere instruire dedicată specialiștilor în proiectarea și analiza structurilor ușoare avansate în industria aerospațială, auto, marină și energie regenerabilă. Aceasta este în ceea ce privește integritatea structurală și monitorizarea stării de sănătate pe durata vieții, care poate fi adaptată la aspirațiile dvs. de carieră.

Oferit cu un accent unic asupra provocărilor și preocupărilor din industrie, acest curs vă va dota cu abilități experimentale, numerice și analitice puternice în mecanica structurală atât pentru componente compozite cât și metalice. Acest lucru vă va ajuta să aplicați practic aceste cunoștințe pentru a rezolva probleme reale de inginerie.... [-]


MSc în sustenabilitatea alimentelor viitoare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Siguranța alimentară și durabilitatea lanțurilor existente de aprovizionare cu alimente sunt provocări majore ale timpului pe care omenirea îl va confrunta în deceniile următoare. Aceste probleme sunt în prezent exacerbate de schimbările climatice care au loc la nivel global. Astfel, studierea acestui curs vă va inspira să faceți o contribuție atenuantă importantă și să reduceți impactul pe care schimbările climatice îl va avea și va avea asupra lanțurilor alimentare în viitor. [+]

Siguranța alimentară și durabilitatea lanțurilor existente de aprovizionare cu alimente sunt provocări majore ale timpului pe care omenirea îl va confrunta în deceniile următoare. Aceste probleme sunt în prezent exacerbate de schimbările climatice care au loc la nivel global. Astfel, studierea acestui curs vă va inspira să faceți o contribuție atenuantă importantă și să reduceți impactul pe care schimbările climatice îl va avea și va avea asupra lanțurilor alimentare în viitor.

Dezvoltate printr-o colaborare și consultare intensă cu industria, ONG-urile și agențiile guvernamentale, absolvenții noștri sunt foarte apreciați, atât la nivel național, cât și internațional, în domeniul producției durabile de alimente și astfel avem o rată foarte mare de ocupare a forței de muncă de 94,5% * pentru școala noastră. Prin urmare, alăturarea la sustenabilitatea alimentară viitoare ar putea contribui la îmbunătățirea carierei dvs. în arena de sustenabilitate a alimentelor.... [-]


MSc în susținerea sistemului prin viață (Executive)

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Acest curs oferă o bază esențială pentru viitorii lideri în organizațiile care doresc să optimizeze valorile în utilizare și costurile în utilizare pentru activitățile de inginerie de lungă durată, cum ar fi avioanele, trenurile, navele, vehiculele, centralele electrice, mașinile-unelte, clădirile etc. [+]

Acest curs oferă o bază esențială pentru viitorii lideri în organizațiile care doresc să optimizeze valorile în utilizare și costurile în utilizare pentru activitățile de inginerie de lungă durată, cum ar fi avioanele, trenurile, navele, vehiculele, centralele electrice, mașinile-unelte, clădirile etc.

Multe dintre organizațiile industriale premier din Regatul Unit sunt din ce în ce mai dependente de Serviciile de Inginerie Through-Life (TES) pentru a concura, a câștiga cote de piață, a genera venituri și profit. Acest curs oferă gândire pe parcursul vieții pentru a permite liderilor de schimbare din cadrul organizațiilor să adopte abordări noi și integrate pentru a dezvolta capacitatea superioară de susținere prin viață pentru a satisface cererile acționarilor și ale părților interesate.... [-]


Masterat

MD în gândirea de proiectare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs integrează activități de inovare, management și cercetare bazate pe clasă mondială, prin intermediul unei abordări unice de predare aplicată. Scopul nostru este de a oferi studenților competențe la zi pentru a-și desfășura cariera într-o serie de sectoare, inclusiv design, inovare, tehnologie, consultanță, materiale și economia circulară. La Cranfield, lucrăm îndeaproape cu cei mai importanți angajatori din industrie. Acest lucru asigură că studenții noștri sunt pregătiți pe deplin ca gânditori profesioniști de design și inovatori; echipat cu un set de competențe unic care să răspundă nevoilor industriei acum și în viitor. [+]

Utilizarea strategică a creativității este esențială pentru succesul oricărei afaceri care dorește să furnizeze produse și servicii inovatoare. Competența gândirii de proiectare oferă cunoștințe și competențe importante pentru a susține invenția artefactelor fizice originale și a proceselor de afaceri. Acest curs integrează activități de inovare, management și cercetare bazate pe clasă mondială, prin intermediul unei abordări unice de predare aplicată. Scopul nostru este de a oferi studenților competențe la zi pentru a-și desfășura cariera într-o serie de sectoare, inclusiv design, inovare, tehnologie, consultanță, materiale și economia circulară. La Cranfield, lucrăm îndeaproape cu cei mai importanți angajatori din industrie. Acest lucru asigură că studenții noștri sunt pregătiți pe deplin ca gânditori profesioniști de design și inovatori; echipat cu un set de competențe unic care să răspundă nevoilor industriei acum și în viitor.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Swindon, England, GB
Adresa locaţie
College Road
Cranfield, England, MK43 0AL GB
Mass-Media Socială