Cranfield University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cranfield este specialistul postuniversitar pentru cercetare și predare în știință, inginerie, tehnologie și management. Fiind unul dintre primele cinci universitati intensivă de cercetare din Marea Britanie, facem o diferență semnificativă în lumea reală și vom face acest lucru prin care lucrează în parteneriat cu unele dintre cele mai mari organizații din lume.

Cranfield este lumea-lider în contribuția sa la inovare la nivel mondial. Cu accentul nostru pe industria aerospațială, agroalimentar, apărare și securitate, tehnologia de mediu, conducerea și gestionarea, sectoarele de sisteme de producție și de transport, ne-am schimbat modul în care societatea gândește, lucrări și învață.

Noi genera și transforma cunoștințe, traducându-l în beneficiul societății. Partenerii nostri, de la micro IMM-urilor la cele mai mari multinaționale blue-chip, de la guvernele din întreaga lume pentru ONG-uri și organizații de caritate, spune-ne acest lucru este ceea ce ei prețuiesc despre Cranfield.

Inovația este parte din Cranfield lui "ADN-ul corporativ", a evoluat peste 60 de ani de angajament pentru acest agendă.

Munca noastră informeaza politică pentru guvernele și produce noi tehnologii si produse pentru lumea de comerț. Atragem pe aceasta bazin de cercetare și consultanță de a oferi studenților noștri cu o distinctiv "lumea reală" mediul de învățare, care să le permită să se dezvolte în calitate de profesioniști și se transferă noile cunoștințe a economiei globale. Acest lucru a fost întotdeauna "modul Cranfield", dar aceasta nu a fost niciodată mai important decât în ​​lumea de astăzi.

Domenii de specializare

Aerospace Agroalimentar Apărare și Securitate Energie și putere Tehnologia de mediu Leadership și management de fabricație Sistemele de transport Apă

Fapte Cranfield și cifre

Numărul de studenți

Ne mândrim cu cultura noastră internațională, primitoare de studenți din 106 de țări.

Numerele de personal

Succesul de Cranfield se bazează pe cunoștințele, aptitudinile și abilitățile personalului nostru, care sunt esențiale în avantajul nostru competitiv.

finanțe

Venituri noastra este răspândit în întreaga predare, cercetare și alte activități.

Didactice și de cercetare

Cranfield este o instituție de gândire înainte unde didactice și de cercetare excepțional duce la soluții schimbare mondial.

Universitatea Topul masă ligii

Tabele liga Universitatea sunt create pentru a ajuta studenții care intră învățământul superior și acoperă instituții care oferă atât de licență și studii postuniversitare.

MEDIU

Ne-am stabilit noi înșine un obiectiv provocator de a reduce emisiile de carbon cu 50% până în 2020, care este ținta cea mai ambițioasă în sectorul universitar din Marea Britanie.

Patrimoniul nostru

Tema trece prin Istorie de 60 de ani Cranfield lui este un angajament de a și pasiunea pentru cercetare aplicată care face o diferență în lumea în domeniile științei, tehnologiei și de management. Precursorul de la Universitatea Cranfield a fost Colegiul de Aeronautică, Creat în 1946 și cu baza la stația de RAF în Cranfield, Bedfordshire. Prin anii 1950 și 1960, dezvoltarea a numeroase aspecte ale cercetării și de proiectare a aeronavelor a condus la o creștere considerabilă și diversificarea în alte tehnologii și în producție și de management.

În 1969, Colegiul de Aeronautică a devenit Institutul de Tehnologie Cranfield încorporate prin Royal Charter cu puteri de grade atribuire complete, iar noi departamente au fost înființate pentru a acoperi activitatea în noile domenii specifice, cum ar fi Școala de Management Cranfield.

În ultimii treizeci de ani au înregistrat progrese substanțiale în continuare, inclusiv un parteneriat academic cu Academia de Apărare, Marea Britanie, la Shrivenham în Wiltshire. Rezultatul este că Cranfield a crescut de a deveni cel mai mare centru din Europa pentru cercetare aplicată, dezvoltare si design.

Premii și clasamentele Cranfield lui

Primirea premii

Organizațiile din întreaga lume au recunoscut excelenta Cranfield în predare și de cercetare. Aprecieri variază de la cele care ni la dat Royal aniversare Trust care premiile de Premiul aniversare pentru continuare și Învățământul Superior Reginei, Celor făcut membrilor individuali ai personalului și departamentelor.

Precum și premii și distincții, suntem, de asemenea recunoscute prin Research, cum ar fi Cadrul Cercetare de Excelenta (REF), care, în 2014, apreciază că 81% din cercetare de la Universitatea Cranfield este lider mondial sau excelent pe plan internațional.

Clasamente

Merită subliniat că clasamente universitare, create pentru a ajuta studenții care intră învățământ superior, instituții de acoperire oferă studiu atât universitare și postuniversitare. Deoarece nu avem programe universitare și postuniversitare sunt în întregime, Cranfield University este de multe ori nu este inclusă în clasamentul ligii de masă. Școlile de afaceri sunt clasate în mod diferit și școala noastră de afaceri în mod constant funcționează bine în Business School Rankings.

Acordarea de premii

Va prezentam premii organizațiilor în unele dintre domeniile în care ne-am specializat. Astfel de premii externe includ cele mai bune Awards fabrici care reunesc cei mai buni producatori din tara pentru a împărtăși cele mai bune practici și pentru a sărbători realizările lor, și care contribuie la asigurarea industria prelucrătoare din Marea Britanie se află la marginea de taiere.

În fiecare an, recunoaștem, de asemenea, excelența în corpul nostru student printr-o varietate de premii prezentate la ceremoniile de absolvire noastre.

Judecând premii

Calibrul și expertiza personalului nostru înseamnă că sunt frecvent invitați să fie membri de panouri de jurizare externe pentru premii legate de industria acordate alții în semn de recunoaștere a succesului lor de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Agrifood Degrees

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

[+]

Acest curs este preocupat de o provocare fundamentală de o importanță enormă pe care ne confruntăm cu toții astăzi; în esență, numeroasele probleme de hrănire unei populații globale în creștere rapidă în viitor resursele limitate date, a adăugat incertitudini, cum ar fi efectele schimbărilor climatice, precum și o recunoaștere generală că metodele noastre actuale pentru producerea de alimente care nu sunt adecvate scopului. Dar nu mai mult decât pur și simplu descrie provocarea - stabilește despre reunirea diferitelor fire care ar putea prezenta răspunsuri pragmatice și practice. Ca atare, este proiectat pentru a răspunde industriei de urgență, guvern instituțional și are nevoie pentru persoanele fizice care se pot întâlni problemele complexe, multi-factorial viitoare de aprovizionare cu alimente la nivel mondial.... [-]


Automobile De Inginerie și Tehnologie De Grade

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Cranfield

Aceste cursuri au fost dezvoltate pentru a oferi industriei cu ingineri de calibru mare, care sunt echipate cu abilitățile necesare pentru a avansa tehnologia vehiculului pentru a face față cerințelor viitorului. [+]

Tehnologia ingineriei și tehnologiei Master în Inginerie Automotive

Stabilit de peste 50 de ani, cu legături industriale excelente și un record remarcabil pentru angajarea absolvenților săi, acest curs a fost dezvoltat pentru a oferi industriei cu ingineri de calibru mare, care sunt echipate cu abilitățile necesare pentru a avansa tehnologia vehiculului pentru a satisface cerințele viitor.

Cine este pentru?

Master în Automotive Engineering este potrivit pentru absolvenții de studii în inginerie, fizică sau matematică, și vă va pregăti pentru o carieră în acest domeniu interesant, de la designul motorului la vehicule hibride și electrice, operațiunile de șasiu și de frânare, și multe altele.... [-]


De Siguranță și De Accident Grade De Anchetă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii August 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Aceste cursuri vă va oferi o, calificare standard înalt recunoscut academic. Gama largă de abilități și cunoștințe reprezentate de elevii cu privire la aceste cursuri oferă un mediu unic de învățare aici. [+]

Securitatea și gradul de investigare a accidentelor MSc în siguranță și Factori umani în aviație

Cranfield Campus

Cererea pentru factorii umani și expertiză de siguranță continuă să crească în cadrul aviației, precum și industriilor critice altă siguranță.

Acest curs a fost conceput pentru a oferi industriei de absolvenți echipate, care pot aduce o îmbunătățire reală și de durată a performanței și a siguranței prin aplicarea aptitudinilor și a cunoștințelor învățate printr-o combinație de cursuri și exerciții practice.

Durata: Full-time 1 an; Part-time de până la 3 ani

Cine este pentru?

Acest curs atrage o varietate de studenți din profesioniști în domeniul aviației în domeniile civile și militare pentru absolvenți de înaltă calitate în inginerie și științe sociale discipline. Gama largă de abilități și cunoștințe reprezentate de către elevi pe cursul oferă un mediu unic de învățare aici.... [-]


Diplome De Transport Aerian

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru studenții cu o diplomă în inginerie aeronautică, economie, studii de afaceri și geografie sau cei cu experiență demonstrabilă în industria transportului aerian. [+]

Grade de transport aerian Master în Managementul Transportului Aerian

Cranfield Campus

În schimbare rapidă mediul de transport aerian de astăzi, industria necesită acces la cunoștințe avansate și cuprinzătoare, cuplat cu o înțelegere în profunzime a nevoilor sale.

Conceput pentru a vă dota cu abilitățile necesare pentru a urma o carieră de succes în diverse sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv liniile aeriene, companii de aeroporturi și autorități, departamente de aviație civilă, consultanță de transport aerian și a companiilor aerospațiale. Link-uri ale industriei puternice și de succes în plasarea absolvenților în acest sector de peste 50 de ani.... [-]


Diplomele De Masterat Aerospațiale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite dacă aveți un interes în design aerodinamic, de reglare a debitului, de măsurare a debitului, dinamica zborului și de control al zborului. [+]

grade aerospațială Pre-Master Inginerie

Cranfield Campus

Acest curs de specialitate poate fi folosit ca o piatră de temelie pentru o carieră interesantă în inginerie și vă va pregăti, dacă nu îndeplinesc cerințele de intrare de pre-condiție pentru multe dintre cursurile noastre de Master. Este un curs intensiv, full-time livrate printr-un amestec de prelegeri, sesiuni practice de laborator și exerciții de proiectare, de peste 10 luni.

Durata: 10 luni

Cine este pentru?

Cei care doresc să ia cariera lor într-o direcție nouă și să avanseze abilitățile lor în inginerie Profesioniștii care au fost în afara educației pentru ceva timp și doresc să se întoarcă în rutina de studiu înainte de a începe un program de Master Absolvenți cu o diplomă de licență în inginerie, fizică sau matematică, care nu îndeplinesc cerințele noastre standard de intrare Titularii unui grad din Regatul Unit ordinar / Pass (sau echivalent pentru studenți de peste mări), care au o experiență industrială și nu pot fi admise în mod direct studenți de peste mări care doresc să sporească abilitățile lor tehnice de limba engleza, înainte de a intra un curs de Cranfield Master. MSc în Aerospace Dynamics ... [-]

Energie și Putere

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Cu aceste cursuri, absolvenții noștri se pot aștepta să fie în cerere la nivel global ca ingineri structurali și de materiale, în domeniul petrolului și gazelor naturale și al aplicațiilor de energie regenerabilă. [+]

Energie și putereMaster în Inginerie Offshore

(sub rezerva aprobării Universității)

Ingineria offshore este o disciplină care se dezvoltă rapid. În plus față de relevanța sa tradițională pentru ulei

Durata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normă

Cine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenții de inginerie, matematică sau științe care doresc să se specializeze în inginerie offshore. Ea dezvoltă ingineri profesioniști și oameni de știință cu abilități multidisciplinare și abilitatea de a analiza problemele actuale și viitoare de inginerie energetică offshore.

Cranfield Master în Inginerie Offshore este capabil să ofere noi competențe necesare în acest sector în curs de dezvoltare rapidă, împreună cu înțelegerea fundamentală de inginerie necesare, indiferent de cerere. Incurajarea disciplinei noi predate în acest MSc includ funcționarea avansată și întreținerea activelor offshore; Sănătate, siguranță, securitate și mediu; și risc și fiabilitate. Elevii care solicită acest Master vor avea posibilitatea de a alege între două rute: una se concentrează pe aspecte detaliate de inginerie, iar cealaltă se concentrează pe gestionarea offshore a activelor. Absolvenții cu un master în Inginerie Offshore vor putea să lucreze într-o serie de diferite industrii, inclusiv energiile regenerabile offshore, petrol... [-]


Grade Avansate De Inginerie Sporturile Cu Motor

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Cranfield

Motorsportul este o lume pretențioasă, care necesită un angajament total de la inginerii săi. Fără a abilitățile și experiența lor, echipele nu ajunge chiar la cursa. Acest Master va perfecționa abilitățile și experiența dumneavoastră în ceea ce privește motorsport și de inginerie de înaltă performanță printr-o combinație riguroasă de predare și legate de sporturile cu motor munca de proiect. [+]

Avansat Motorsport Inginerie Grade Master in Advanced Motorsport Engineering

Motorsportul este o lume pretențioasă, care necesită un angajament total de la inginerii săi. Fără a abilitățile și experiența lor, echipele nu ajunge chiar la cursa. Acest Master va perfecționa abilitățile și experiența dumneavoastră în ceea ce privește motorsport și de inginerie de înaltă performanță printr-o combinație riguroasă de predare și legate de sporturile cu motor munca de proiect.

Cine este pentru?

Dezvoltat in colaborare cu companii de top din motorsport, acest program de studii postuniversitare se pregătește absolvenți pentru o carieră în sporturile cu motor sau de inginerie de înaltă performanță.... [-]


Grade De Finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Cranfield

Aceste cursuri sunt concepute pentru absolvenții de studii recente cu dorința de a dezvolta cunoștințe și abilități în managementul investițiilor sau de finanțare și de gestionare a acestora înainte de a solicita primul lor rol profesional; și profesioniști care au deja o experiență de lucru în aceste industrii și sunt în căutarea de a lua cariera lor la nivelul următor. [+]

Master în Finanțe și Management

Top 10 cursuri clasate în Marea Britanie (Financial Times Masters în Finanțe Pre-experiență clasament 2017), noastre de Finanțe și Management MSc oferă fundamentarea solide în principiile de finanțe și de management, instruire riguroasă în instrumente și tehnici relevante, și demonstrează modul de a le aplica practic în global la locul de muncă.

Master în finanțe și management este un curs de un an cu normă întreagă concepute atât pentru absolvenții care doresc să își dezvolte cunoștințele de finanțe și de management înainte de a căuta un prim rol profesional, precum și pentru persoanele care au deja experiență de muncă în domeniul de finanțe sau de management Și doresc să avanseze în cariera lor.... [-]


Grade De Logistică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Cranfield

Cursurile sunt concepute pentru absolvenți cu o diplomă de licență bun, care doresc o înțelegere largă de logistică și managementul lanțului de aprovizionare și doresc să se pregătească pentru un prim rol profesional și viitoare carieră în domeniu. Ele sunt de asemenea potrivite pentru logistică și profesioniștii din domeniul lanțului de aprovizionare, în primele etape ale carierei lor, în căutarea de a spori cunoștințele și abilitățile lor și pentru a trece la nivelul următor profesional. [+]

Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Prima în afara SUA și a unsprezecea la nivel mondial în Ancheta anuală a Universității de Supply Chain Management 10016 și al doilea în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în ancheta anuală 2016 privind gestionarea lanțului de aprovizionare, pentru furnizarea de servicii pentru tinerii din acest domeniu competențele și mixul de expertiză necesare pentru a se dezvolta ca lideri ai lanțului de aprovizionare al viitorului. Cranfield Logistică și Supply Chain Management MSc sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a acestui an. Cursul vă va oferi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a continua cariera ta ca un lanț profesional de logistică și de aprovizionare de specialitate. Acesta a fost co-proiectat cu logistică senior și profesioniștii din domeniul lanțului de aprovizionare și este livrat de către cea mai mare logistică de specialitate din Europa și facultate managementul lanțului de aprovizionare. Cranfield Master în Logistică și Supply Chain Management este un full-time program de un an care începe în luna septembrie a fiecărui an. Cursul dezvoltă cunoștințele și abilitățile în logistică și te învață cum să le aplice prin: discuții de studii de caz internaționale, de a vizita evenimente boxe; un lanț de aprovizionare joc de simulare la nivel mondial, precum și opțiunea de a finaliza un proiect pe baza de companie. Masterul nostru de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare este acreditat de Institutul Chartered de Logistică și Transport și de Institutul Chartered of Purchasing and Supply. După finalizarea acestui... [-]


Grade De Management

Campus Cu normă întreagă 12 - 13 luni September 2018 Regatul Unit Cranfield

Dacă sunteți un absolvent ambițios sau de carieră timpurie profesionist cu o pasiune pentru afaceri și aspiră să ia cariera ta la nivelul următor, aceste cursuri sunt pentru tine. [+]

msc în management

Cranfield Management MSc este clasat pe primul loc în Marea Britanie și al șaptelea în lume de către The Economist WhichMBA? Master în Management 2017 clasament. Acest curs vă va dota cu cunoștințele și abilitățile practice de care aveți nevoie pentru a aborda provocările complexe ale afacerilor și pentru a vă pregăti pentru roluri manageriale exigente în viitor. Acesta include un amestec distinctiv al teoriei cu aplicarea practică prin simulări extrem de experiential, consultanță, concursuri și munca de proiect. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență de muncă de neprețuit la o companie lider pe parcursul unui proiect de internship de trei luni,.... [-]


Grade Executive

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swindon

Pentru cei care recunosc potențialul pentru o cariera lunga si de succes, Cranfield oferă echilibrul ideal de studii academice și experiență practică de lucru. [+]

grade executive MSc în excelență Operațiuni

Cranfield Campus / Extern

Un program de vârf la nivel mondial dezvoltat de Cranfield printr-un parteneriat unic cu Rolls-Royce si Institutul pentru Manufacturing de la Universitatea din Cambridge. Conceput pentru profesioniștii din industrie pentru a se potrivi în jurul exigente cariere, cursul a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile de a conduce o schimbare în afaceri.

Durata: Doi ani part-time

Cine este pentru?

Pentru cei care recunosc potențialul pentru o cariera lunga si de succes în industria prelucrătoare, Cranfield oferă echilibrul ideal de studii academice și experiență practică de lucru. Acest curs se adresează nevoii de profesioniști în operațiuni de înaltă calificare necesare pentru a transforma operațiuni într-o afacere de clasă mondială în toate sectoarele de producție. Cursul este structurat Operațiuni excelență pentru a permite maximum de beneficii din învățare cu timp minim departe de mediul de lucru.... [-]


Grade Internaționale De Securitate

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt concepute pentru ca participanții să fie capabili să dezvolte și să pună în aplicare planuri sectoriale de securitate strategică și să analizeze, să comunice și să evalueze implicațiile mai largi pentru domenii conexe, în cadrele de stat și regionale și de a studia unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele război și pace, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism, precum și problemele sărăciei globale și nedreptate. [+]

Grade de securitate internațională MSc în apărarea și securitatea internațională

Acest curs consideră că unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele războiului și păcii, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism, precum și problemele sărăciei globale și nedreptate.

Durata: 1 ani full-time

Cine este pentru?

Acest curs este destinat să atragă studenții care fie sunt în prezent angajate în posturi legate de cooperare de securitate sau acele persoane care au, în general, un interes în chestiuni legate de apărare și de securitate.

Elevii provin din următoarele domenii:... [-]


Grade știință Criminalistice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Cursurile de a oferi studenților o gamă largă de experiențe diferite, cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. [+]

Studii științifice Master în Medicină Legală arheologie și antropologie

Cursul este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere a modului în care tehnicile tradiționale și avansate de arheologie și antropologie fizică poate fi aplicată în contextul medico-legale.

Durata: 11 luni ani cu normă întreagă, până la 3 ani cu fracțiune de normă

Cine este pentru? Cursul oferă studenților o gamă largă de experiențe diferite cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. Cursul este foarte practic și hands-on, cu scopul de a produce experți medico-legale, cu un fundal puternic pentru a intra mai târziu câmpul și să fie în măsură să ofere mărturii martori experți într-o situație sala de judecată și în altă parte. Elevii provin dintr-o gamă largă de medii, de obicei, cu o știință sau știință medico-legală gradul întâi. Mulți studenți provin din străinătate, în special în Europa, Africa și America de Nord.... [-]


Gradul De Apă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Legăturile noastre puternice din industrie fac ca cursurile noastre să fie potrivite pentru cei care doresc să lucreze în industria apei, guvern sau consultanță în domeniul mediului și al ingineriei și într-o gamă largă de roluri, inclusiv calitatea apei, resursele de apă, habitatele acvatice și fauna sălbatică, . [+]

Gradul de apăMSc în apă și canalizare pentru dezvoltare

Peste un miliard de oameni din țările în curs de dezvoltare rămân fără acces la apă potabilă și, mai mult decât dublu, acest număr nu mai are acces la salubritate de bază. Studiați planificarea, implementarea și gestionarea proiectelor de alimentare cu apă și canalizare în întreaga lume.

Cine este pentru? Acest curs este ideal pentru absolvenții care doresc să-și progreseze cariera în planificarea, implementarea și gestionarea proiectelor sustenabile de aprovizionare cu apă și canalizare pentru țările cu venituri mici. Cursul cuprinde module de evaluare, proiecte de grup și un proiect individual. Modulele includ prelegeri și tutoriale cu accent pe analiza problemelor reale, cu lucrul practic pe teren pentru a întări învățarea.... [-]


Inginerie, Producție și Tehnologie De Grade

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon + 1 mai mult

Cursurile de pregătire academică oferă avansate necesare pentru ca elevii să contribuie în mod eficient la proiecte exigente punct de vedere tehnic în domeniile de inginerie, producție și tehnologie. [+]

Grade inginerie, producție și tehnologie

Universitatea Cranfield la Shrivenham

MSc în tehnologia militară a vehiculelor

Acest curs oferă educație și formare în sistemele de vehicule militare, oferind studenților o înțelegere a tehnologiilor utilizate în caietul de sarcini, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea sistemelor de arme și vehicule militare. Ambele vehicule blindate și suport sunt acoperite în cadrul cursului.

Durata: 11 luni full-time, de până la 3 ani part-time

Cine este pentru?

Acest curs oferă cunoștințele și educația care stau pentru a spori caracterul adecvat studentului pentru funcții de conducere din cadrul organizației lor.... [-]


Logistică Executive și De Gradul De Management Al Lanțului De Aprovizionare

Campus Cu jumătate de normă 2 anii January 2018 Regatul Unit Cranfield

Acest curs cu frecvență redusă oferă posibilitatea de a studia pentru o calificare de master recunoscută la nivel internațional, în timp ce aduceți cele mai recente informații academice și cele mai bune practici din industrie înapoi la propria organizație. Acesta a fost co-proiectat cu practicieni seniori lanțului de aprovizionare și este livrat de către cea mai mare logistică de specialitate din Europa și facultate managementul lanțului de aprovizionare. [+]

Master în Logistică și Supply Chain Management (Executive) Diplomă

Master nostru în logistică și managementul lanțului de aprovizionare a fost dezvoltat pentru profesioniști cu experiență care doresc să studieze în timp ce lucrează în domeniul logisticii și managementului lanțului de aprovizionare. Acest program de doi ani cu fracțiune de normă vă oferă posibilitatea de a studia pentru o calificare de master recunoscută la nivel internațional, oferind în același timp o valoare reală organizației dvs.

Cursul va: • Creșteți gradul de conștientizare și apreciere a practicilor logistice avansate și a lanțului de aprovizionare • Dezvoltați-vă capacitatea de a selecta în mod critic instrumentele și tehnicile cele mai relevante pentru provocările cu care vă confruntați • Învățați-vă cum să oferiți cel mai bine conducerea eficientă pe tot parcursul logistică și ciclul de viață al lanțului de aprovizionare • Permiteți-vă să realizați o cercetare independentă și robustă care este relevantă pentru organizația dvs. • Îmbinați-vă înțelegerea logisticii și a instrumentelor și tehnicilor de gestionare a lanțului de aprovizionare cu perspective strategice, practice și etice • Asigurați-vă că vă simțiți încrezători să preiați mai mult roluri superioare și proiecte mai provocatoare • Vă ajută să vă duceți cariera la nivelul următor.... [-]


Mediu Gradul MSc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri oferă studenților cunoștințele necesare și înțelegerea problemelor de mediu și a politicilor, pe măsură ce acestea au impact asupra sectoarelor public, privat și voluntar, precum și o înțelegere a relației complexe dintre problemele de mediu și impactul deciziei economice luare [+]

Gradul de mediuMSc în Ingineria Mediului

Campusul Cranfield Există o nevoie tot mai mare pentru inginerii de mediu care înțeleg tehnologiile pentru controlul poluării și oportunitățile comerciale pentru afaceri. Acest curs echipează studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a rezolva o gamă largă de provocări de inginerie ecologică.

Durata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normă

Cine este pentru? Potrivit pentru oamenii de știință și ingineri absolvenți interesați de protecția și îmbunătățirea vieții umane prin îmbunătățirea și protejarea calității mediului la nivel local și global. Cursul MSc cuprinde opt module evaluate, un proiect de grup integrat și un proiect individual.... [-]


MSC în Management, Conducere și Grade De Abilități De Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Cursurile sunt axate pe comunitate mai largă de apărare și atrage studenții civili și militari din sectorul public și cel privat la nivel global. [+]

Master în Management, Leadership și abilități de afaceri MSc în Managementul Apărării Achiziția

Universitatea Cranfield din Shrivenham Fie că sunteți implicat în stabilirea sau gestionarea cerințelor de capacitate; angajate în activități de achiziții publice, comerciale sau contractante; sau dezvoltarea și punerea în aplicare a soluțiilor de sprijin, acest curs va oferi cunoștințele fundamentale și va dezvolta abilitățile de gândire critică necesare pentru gestionarea eficientă a achiziției de apărare. Durata: Până la 5 ani cu fracțiune de normă Cine este pentru? Cursul se axează pe o comunitate mai largă de apărare și atrage studenți civili și militari din sectoarele public și privat la nivel global. Care deservesc ofițeri militari și Ministerul Apărării funcționarilor publici vor fi bine pregătiți pentru o serie de roluri, inclusiv: conducerea schimbării strategice; proiect de conducere și de management al echipei; comerciale și gestionarea contractelor; de gestionare a resurselor și un control de program; management de inginerie; de gestionare a capacităților; precum și gestionarea operațiunilor integrate de sprijin și a lanțului de aprovizionare logistică. Studenții din industria de apărare, organizații comerciale, organizații de cercetare, precum și alte departamente guvernamentale ar trebui să obțină, de asemenea, o cunoaștere mai detaliată a modului în care achizițiile din domeniul apărării și prin lucrările de susținere a vieții și să fie capabil de a promova interesele lor de afaceri și personal de carieră în consecință.... [-]


Razboaie Electronice, Informații și Grade Msc / Pgcert Cibernetice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Cursurile se acoperă o selecție de teme relevante pentru sistemele militare, comunicațiile militare, sisteme electronice militare, concepute pentru a dezvolta profesioniști care pot gestiona în mod eficient și exploatează amenințările și oportunitățile spațiului cibernetic la nivel organizațional. [+]

Războiul electronic, informații și grade cyber PGCert în senzor Război electronic

Acest lucru PGCert acoperă o selecție de subiecte electronice de război relevante pentru sistemele militare, care acoperă caietul de sarcini, analiza, dezvoltare, aprovizionare și managementul tehnic al radar militare, electro-optice și sisteme de senzori în infraroșu.

Durata: 3 ani Part-time

Cine este pentru?

Acest lucru PGCert a fost proiectat pentru agenții forțelor armate și pentru oamenii de știință și experți tehnici în instituțiile de apărare guvernamentale și industria de apărare.

Absolvenți atinge un nivel înalt de înțelegere și cunoștințe detaliate privind comunicațiile militare și sisteme de senzori cu special în ceea ce privește războiul electronic.... [-]


Resilience, Counter Terrorism and Organised Crime Degrees

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Rezistența, combaterea terorismului și a diplomelor de crimă organizată, pentru o gamă largă de experiențe diferite cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. [+]

Rezistența, combaterea terorismului și gradul de criminalitate organizată MSc în balistică criminalistică

MSc în criminalistică digitală

Prezentat de Institutul de Medicină Legală, acest curs se concentrează pe furnizarea de cunoștințe și abilități necesare pentru efectuarea examinărilor medico-legale cuprinzătoare ale dispozitivelor digitale. Prelegerile sunt oferite de practicanții digitali de medicină legală și acdemici pe parcursul cursului, cu lectori invitați venind atât din partea organelor de drept, cât și din partea companiilor private.

Durata: 11 luni cu normă întreagă, până la 3 ani cu fracțiune de normă... [-]


Sisteme De Fabricație și Grade De Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru absolvenți cu studii științifice, inginerie, informatică sau diplome legate de a dezvolta o carieră în industria de fabricație sau industriile conexe sau academice; sau absolvenți care lucrează în prezent în industrie, dornici să își extindă calificările sau să urmeze o schimbare de carieră; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă. [+]

Sisteme de fabricație și grade de managementMaster în industria aerospațială

Competențele de specialitate ale sistemelor de producție aerospațială sunt vitale pentru îmbunătățirea productivității. Veți câștiga capacitatea căutată de a gestiona programe majore de îmbunătățire în industria de producție aerospațială sau de a instiga intervenția care aduce îmbunătățiri în performanța afacerilor lor.

Durata: Full-time 1 an; Part-time de până la 3 ani

Cine este pentru?

Acest curs dezvoltă viitorii ingineri și manageri din industria aerospațială, care vor putea să gestioneze programe majore de îmbunătățire sau să inițieze intervenții care să îmbunătățească performanța întreprinderilor lor de producție aerospațială.... [-]


Studii De Marketing

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Cranfield

Acest program vă va oferi abilitățile și cunoștințele de specialitate pentru a deveni un lider de marketing de succes a viitorului. Veți dobândi o înțelegere în profunzime de domenii, inclusiv strategia de marketing, de marketing digital, branding, comunicare, consultanta in marketing, CRM, key account management, cercetare de piață, omnichannel de marketing și mari de analiză de marketing de date. [+]

Master în Marketing Strategic

Masterul nostru de Marketing Strategic a fost conceput cu ajutorul practicanților de marketing de vârf pentru a vă asigura că vă obțineți cunoștințe și abilități de vârf în marketingul strategic. Programul este un grad acreditat al Institutului Chartered Marketing de Marketing (CIM) Graduate Gateway, care vă permite să obțineți calificările și premiile CIM de marketing alături de gradul dvs. Cranfield. Vă va oferi abilitățile și cunoștințele de specialitate pentru a deveni un lider de succes în marketing al viitorului.

Veți dobândi o înțelegere în profunzime de domenii, inclusiv strategia de marketing, de marketing digital, branding, comunicare, consultanta in marketing, CRM, key account management, cercetare de piață, omnichannel de marketing și mari de analiză de marketing de date.... [-]


Tehnici De Calcul și Software în Grade De Inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs cu amestecul său de competențe bazate și materiale specifice, care, are ca obiectiv fundamental al echiparea cu tine hands-on generice abilități și up-to-data de cunoștințe adaptabile la varietatea largă de aplicații, acest domeniu se adresează acest. [+]

Tehnici computaționale și software în gradele de inginerie MSc în computațională și Software Tehnici în Inginerie - Inginerie asistata de calculator

Inginerie asistata de calculator (CAE) se referă la utilizarea calculatoarelor în toate activitățile de proiectare la fabricarea unui produs. Este în prima linie a tehnologiei informației și de o importanță crucială pentru economiile din întreaga lume. Este o parte vitală a multor industrii globale, inclusiv cele ale automobilelor, industria aerospațială, de petrol, de apărare, finanțe și sănătate.

Această opțiune de specialitate a MSC computaționale și tehnici de programare în Inginerie a fost dezvoltat pentru a reflecta aplicarea largă a CAE și pentru a oferi ingineri calificați de cel mai înalt standard în industriile care funcționează în domeniile ingineriei de calcul și software.... [-]


Tehnologie De Fabricație și Grade Materiale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii August 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru absolvenții cu știință, științe aplicate, inginerie sau grade conexe dornici să urmeze o carieră în producție, tehnologie și materiale [+]

Tehnologia de fabricație și grade Materiale MSC Materiale Avansate

Acest curs oferă o înțelegere fundamentală a proprietăților materialelor ", de prelucrare și de calculator bazate pe procedurile de proiectare, care sunt esențiale pentru comercializarea de produse din faza de concept. Aceasta include, de asemenea, dezvoltarea de noi materiale și îmbunătățirea și aplicarea materialelor actuale în structuri noi și noi.

Durata: Un an de zi cu normă întreagă, doi-trei ani cu fracțiune de normă

Cine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenții cu știință, științe aplicate, inginerie sau grade conexe dornici să urmeze o carieră în dezvoltarea sau exploatarea materialelor; absolvenți care lucrează în prezent în industrie dornici să se extindă calificările acestora; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă.... [-]


Masterat

Grade De Proiectare

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt potrivite pentru absolvenții de studii de la o varietate de discipline, care recunosc importanța practicii modului creativ și proces poate îmbunătăți produsul și serviciul de dezvoltare. [+]

MDes în inovație și creativitate în industrie

Campusul Cranfield În lumea competitivă de astăzi, succesul afacerilor depinde din ce în ce mai mult de capacitatea de a inova. Liderii de afaceri recunosc deja importanța modului creativ practică și proces poate îmbunătăți de produse și servicii de dezvoltare și design de gândire în conturarea strategiei de afaceri.

Este potrivit pentru absolvenții dintr-o varietate de discipline, care recunosc importanța practicii modului creativ și proces poate îmbunătăți produsul și serviciul de dezvoltare.

MDes în strategia de proiectare și de conducere

Acest curs se integrează de clasă mondială, de inovare bazate pe proiectarea, managementul și activitățile de cercetare, printr-o abordare de predare unică.... [-]


Videoclipuri

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Contactează
Adresa locaţie
Swindon, Anglia, GB
Adresa locaţie
Swindon, Anglia, GB
Adresa locaţie
Cranfield, Anglia, MK43 0AL GB