Cranfield University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cranfield este specialistul postuniversitar de cercetare și predare în știință, inginerie, tehnologie și management. Fiind una dintre primele cinci instituții de cercetare intensivă din Marea Britanie, facem o diferență semnificativă în lumea reală și facem acest lucru prin colaborarea cu unele dintre cele mai mari organizații din lume.

Cranfield este lider mondial în contribuția sa la inovarea globală. Cu accentul nostru asupra sectorului aerospațial, agroalimentar, apărării și securității, al tehnologiei mediului, al conducerii și al managementului, al producției și al sistemelor de transport, am schimbat modul în care societatea gândește, funcționează și învață.

Noi generăm și transformăm cunoașterea, traducând-o în beneficiul societății. Partenerii noștri, de la microîntreprinderi mici și mijlocii până la cele mai mari companii multinaționale albastre, de la guvernele din întreaga lume la ONG-uri și organizații caritabile, ne spun că acest lucru este valabil pentru Cranfield.

Inovația face parte din "ADN-ul corporativ" al companiei Cranfield, care a evoluat peste 60 de ani de angajament față de această agendă.

Activitatea noastră informează politica guvernelor și produce noi tehnologii și produse pentru lumea comerțului. Ne bazăm pe acest grup de cercetare și consultanță pentru a oferi studenților noștri un mediu de învățare distinctiv "real", care să le permită să se dezvolte ca profesioniști și să își transfere noile cunoștințe în economia globală. Acest lucru a fost întotdeauna "modul Cranfield", dar nu a fost niciodată mai important decât în ​​lumea de astăzi.

Domenii de specializare

  • Industria aerospațială
  • Agrifood
  • Apărare și Securitate
  • Energie și putere
  • Tehnologia mediului
  • Leadership și Management
  • de fabricație
  • Sisteme de transport
  • Apă

Cranfield fapte și cifre

Numărul studenților

Ne mândrim cu cultura noastră internațională, primind studenți din 106 de țări.

Numărul personalului

Succesul Cranfield se bazează pe cunoștințele, abilitățile și abilitățile personalului nostru, care sunt esențiale pentru avantajul nostru competitiv.

Finanţa

Venitul nostru este împărțit în activități de predare, cercetare și alte activități.

Predare și cercetare

Cranfield este o instituție de gândire în perspectivă, în care predarea și cercetarea excepționale conduc la soluții care schimbă lumea.

Clasamentul ligii la nivel mondial

Tabelele ligii universitare sunt create pentru a ajuta studenții care intră în învățământul superior și care acoperă instituțiile care oferă atât studii universitare cât și postuniversitare.

Mediu inconjurator

Ne-am stabilit o țintă provocatoare de reducere a amprentei noastre de carbon cu 50% până în 2020, care este cea mai ambițioasă țintă din sectorul universitar din Marea Britanie.

Patrimoniul nostru

Tema care trece prin istoria de 60 de ani a lui Cranfield este un angajament și pasiune pentru cercetarea aplicată, care face diferența față de lume în domeniile științei, tehnologiei și managementului.

Precursorul Cranfield University fost Colegiul de Aeronautică , creat în 1946 și cu sediul la stația RAF din Cranfield, Bedfordshire. În anii 1950 și 1960, dezvoltarea a numeroase aspecte ale cercetării și designului aeronavelor a condus la o creștere și o diversificare considerabilă în alte tehnologii și în producție și management.

În 1969, Colegiul de Aeronautică a devenit Institutul de Tehnologie din Cranfield, încorporat de Carta Royal, cu atribuții complete de atribuire a diplomelor, iar noi departamente au fost înființate pentru a acoperi munca în noile domenii, cum ar fi Școala de Management Cranfield.

În ultimii treizeci de ani s-au înregistrat progrese substanțiale, inclusiv un parteneriat academic cu Academia de Apărare din Marea Britanie, la Shrivenham din Wiltshire. Rezultatul este că Cranfield a devenit cel mai mare centru din Europa pentru cercetarea, dezvoltarea și proiectarea aplicată.

Premiile și clasamentele lui Cranfield

Primirea de premii

Organizațiile din întreaga lume au recunoscut excelența lui Cranfield în predare și cercetare. Recunoașterea variază de la cele care ne-au fost oferite de Royal Anniversary Trust, care acordă Premiul Aniversării reginei pentru învățământul superior și învățământul superior , celor adresate membrilor personalului și departamentelor individuale.

Pe lângă premii și distincții, suntem de asemenea recunoscuți prin clasamentele de cercetare, cum ar fi Cadrul de excelență în cercetare (REF), care, în 2014, a estimat că 81% din cercetările de la Cranfield University sunt excelente la nivel mondial sau la nivel internațional.

Liga tabelelor

Merită subliniat faptul că tabelele de licee universitare, create pentru a ajuta studenții care intră în învățământul superior, acoperă instituții care oferă atât studii universitare cât și postuniversitare. Deoarece nu avem programe universitare și suntem în întregime postuniversitare, Cranfield University nu este adesea inclusă în topul tabelelor de liga. Școlile de afaceri sunt clasate în mod diferit, iar școala noastră de afaceri desfășoară în mod constant rezultate bune în Business School Rankings.

Acordarea de premii

Prezentăm premii organizațiilor din unele domenii în care ne specializăm. Astfel de premii externe includ premiile Best Factory, care reunesc cei mai buni producători din țară pentru a împărtăși cele mai bune practici și pentru a sărbători realizările lor și care ajută la asigurarea faptului că industria manufacturieră din Marea Britanie se află la vârf.

În fiecare an recunoaștem, de asemenea, excelența în corpul nostru de studenți printr-o varietate de premii prezentate la ceremoniile noastre de absolvire.

Judecând premii

Calibrul și expertiza personalului nostru înseamnă că aceștia sunt adesea invitați să participe la juriile externe pentru acordarea de premii din partea industriei, acordate altora ca recunoaștere a succesului lor în afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Electronic Warfare, Informație și Cyber ​​MSc / PgCert Grade

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Cursurile acoperă o selecție de subiecte relevante pentru sistemele militare, comunicațiile militare, sistemele electronice militare, concepute pentru a dezvolta profesioniști care pot gestiona și exploata eficient amenințările și oportunitățile spațiului cibernetic la nivel organizațional. [+]

Războiul electronic, informații și grade cyberPgCert în Sensor Electronic Warfare

Acest PgCert acoperă o selecție de subiecte electronice de război relevante pentru sistemele militare, care acoperă specificațiile, analiza, dezvoltarea, achiziționarea și gestionarea tehnică a sistemelor de radar militar, electro-optică și senzori infraroșii.

Durata: 3 ani Part-time

Cine este pentru?

Acest PgCert a fost conceput pentru ofițerii Forțelor Armate și pentru oamenii de știință și ofițerii tehnici din instituțiile de apărare guvernamentală și din industria de apărare.

Absolvenții ating un nivel înalt de înțelegere și cunoaștere detaliată a comunicațiilor militare și a sistemelor de senzori, în special în ceea ce privește războiul electronic.... [-]


Grade internaționale de securitate

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii August 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Aceste cursuri sunt concepute pentru ca participanții să fie capabili să dezvolte și să pună în aplicare planuri sectoriale de securitate strategică și să analizeze, să comunice și să evalueze implicațiile mai largi pentru domenii conexe, în cadrele de stat și regionale și de a studia unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele război și pace, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism, precum și problemele sărăciei globale și nedreptate. [+]

Grade de securitate internațională MSc în apărarea și securitatea internațională

Acest curs consideră că unele dintre cele mai presante probleme ale politicii mondiale, cum ar fi cauzele războiului și păcii, presiunile și oportunitățile globalizării, amenințările reprezentate de terorism, precum și problemele sărăciei globale și nedreptate.

Durata: 1 ani full-time

Cine este pentru?

Acest curs este destinat să atragă studenții care fie sunt în prezent angajate în posturi legate de cooperare de securitate sau acele persoane care au, în general, un interes în chestiuni legate de apărare și de securitate.

Elevii provin din următoarele domenii:... [-]


Management și Leadership MSc (Exec MiM)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii March 2019 Regatul Unit Cranfield

Masterul nostru de management și leadership, livrat în parteneriat cu Grant Thornton, a fost creat pentru a dezvolta liderii de mâine. Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile de conducere și de management, cu un accent special pe cunoștințe de vârf, aplicații comerciale și cadre de management eficiente. [+]

Acest curs cu jumătate de normă îndeplinește cerințele standardului de ucenicie de nivel înalt al elevilor de nivel 7. Organizațiile eligibile vor putea utiliza 18.000 de lire sterline din taxa de ucenicie pentru a acoperi costul taxelor de școlarizare.

Masterul nostru de management și leadership, livrat în parteneriat cu Grant Thornton, a fost creat pentru a dezvolta liderii de mâine. Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile de conducere și de management, cu un accent special pe cunoștințe de vârf, aplicații comerciale și cadre de management eficiente.

Acest curs intensiv practic postuniversitar este informat atât de managementul Cranfield's MSc - clasat pe locul 1 în Marea Britanie și pe locul 7 în lume de actualul The Economist WhichMBA? Master în Management 2017 clasament - și Executive MBA - clasat pe locul 6 în Marea Britanie în Financial Times 2016 clasament.... [-]


Master în achiziții și managementul lanțului de aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Master Cranfield de achiziții publice și de gestionare a lanțului de aprovizionare se bazează pe lume-renumit Cranfield logistică și Supply Chain Management MSc, care sărbătorește aniversarea a 35 de ani în acest an. Programul a fost proiectat în colaborare cu profesioniștii din domeniul achizițiilor publice și a lanțului de aprovizionare și este livrat de una dintre cele mai mari facultăți de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa. Acesta vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate de care aveți nevoie pentru a-ți continua cariera ca profesionist și profesionist în lanțul de aprovizionare. Scopul nostru este de a dezvolta profesioniști în domeniul achizițiilor și al lanțului de aprovizionare care să poată lua abilitățile pe care le dezvoltă în programul nostru și să facă o diferență semnificativă pe piață. Multe dintre facultățile noastre sunt considerate a fi experți de top în acest domeniu, combinând excelente reputații pentru predare cu experiență din lumea comercială. Abordarea noastră în materie de predare este concepută pentru a vă îmbogăți abilitățile practice și de încredere în afaceri și pune un accent deosebit pe provocările din lumea reală. Veți câștiga o înțelegere aprofundată a strategiei și durabilității lanțului de aprovizionare, a strategiei de achiziții publice, a selecției și evaluării furnizorilor, a negocierilor și a contractului, a analizei și a proiectării operațiunilor eficiente ale lanțului de aprovizionare, a modului de utilizare a datelor, informarea deciziilor, gestionarea inventarului și operațiunilor, contabilitatea, transportul de marfă și managementul de proiect. [+]

Într-o privireData începerii: 24 septembrie 2018Durata: 1 anLivrare: modulele predate 60%, proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCine este pentru?Absolvenți recenți cu o diplomă de licență bună care doresc o înțelegere largă a achizițiilor și managementului lanțului de aprovizionare și doresc să se pregătească pentru un prim rol profesional și o carieră viitoare în domeniu.Achiziționarea și profesioniștii din lanțul de aprovizionare în stadiile incipiente ale carierei, care doresc să își sporească cunoștințele și abilitățile și să se mute la nivelul următor profesional.Profil clasic 2017/18 *:Gen:

* Datele de mai sus combină profilurile de clasă 2017/18 pentru cele două cursuri de Cranfield Supply Chain MSc.... [-]


Master în Advanced Motorsport Engineering

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Motorsport este o lume exigentă care necesită un angajament total din partea inginerilor săi. Fără abilitățile și expertiza lor, echipele nu ajung nici măcar la curse. Acest Master vă va perfecționa abilitățile și expertiza în legătură cu motorsportul și ingineria de înaltă performanță printr-o combinare riguroasă a activităților de predare și de motorsport legate de proiect. [+]

Motorsport este o lume exigentă care necesită un angajament total din partea inginerilor săi. Fără abilitățile și expertiza lor, echipele nu ajung nici măcar la curse. Acest Master vă va perfecționa abilitățile și expertiza în legătură cu motorsportul și ingineria de înaltă performanță printr-o combinare riguroasă a activităților de predare și de motorsport legate de proiect.

Cine este pentru?

Dezvoltat în colaborare cu cele mai importante companii de motorsport, acest program postuniversitar pregătește absolvenți pentru o carieră în motorsport sau în inginerie de înaltă performanță.

De ce acest curs?

Acest curs are scopul de a vă oferi o înțelegere solidă a principiilor fundamentale științifice, inginerie și de conducere implicate în motorsport, precum și punerea lor în aplicare într-un context de tehnologie de înaltă performanță.... [-]


Master în Autonomă Dinamică și Control Autovehicule

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Piața mondială a vehiculelor fără pilot și autonome se extinde rapid. Autovehiculele aviatice autonome au numeroase aplicații existente și potențiale, printre care se numără căutarea și supravegherea, cartografierea pulverizării culturilor, monitorizarea mediului și a meteorologiei. Autovehiculele terestre autonome au aplicații foarte diverse, cum ar fi automatizarea fabricilor și dezafectarea ... [+]

Piața mondială a autovehiculelor autonome aeriene, terestre și marine a crescut rapid datorită apariției mașinilor dronice și a mașinilor fără șofer. Apărarea, Industria aerospațială, Industria auto și Industria marină caută absolvenți familiarizați cu aspectele cheie ale Autonomiei, inclusiv dinamica

Cine este pentru?

Masteratul dinamicii și controlului autonom al autovehiculelor este un curs unic pentru absolvenții de inginerie, fizică sau matematică care doresc să dobândească abilități durabile și transferabile în vehiculele autonome pentru a-și desfășura oportunitățile de carieră în domeniul apărării, industriei aerospațiale, automobilelor și marinelor.... [-]


Master în Computational

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Dezvoltarea software-ului ingineriei este unul din domeniile-cheie din sectorul tehnologiei informaționale europene. Este un subiect rapid, de o importanță crucială pentru industrie și formează baza pentru o varietate largă de aplicații. Acest curs, cu combinația de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, are ca obiectiv fundamental echiparea cu abilitățile generale generice și cunoștințele actualizate, adaptate la o mare varietate de aplicații pe care acest domeniu le abordează. [+]

Dezvoltarea software-ului ingineriei este unul din domeniile-cheie din sectorul tehnologiei informaționale europene. Este un subiect rapid, de o importanță crucială pentru industrie și formează baza pentru o varietate largă de aplicații.

Acest curs, cu combinația de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, are ca obiectiv fundamental echiparea cu abilitățile generale generice și cunoștințele actualizate, adaptate la o mare varietate de aplicații pe care acest domeniu le abordează.

Alegeți dintre cele trei opțiuni de specialist:

Inginerie asistata de calculatorComputer și mașină VisionInginerie software pentru calcul tehnic.Cine este pentru?... [-]

Master în dezvoltarea și managementul produselor globale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Industriile de producție și de servicii necesită mult mai multe talente care să poată aborda provocările care vin cu funcționarea într-un mediu complex, global. Învățați tehnici avansate pentru integrarea dezvoltării produselor la diferite niveluri și cum să proiectați și să produceți produse inteligente, durabile și competitive pe plan internațional. [+]

Industriile de producție și de servicii necesită mult mai multe talente care să poată aborda provocările care vin cu funcționarea într-un mediu complex, global. Învățați tehnici avansate pentru integrarea dezvoltării produselor la diferite niveluri și cum să proiectați și să produceți produse inteligente, durabile și competitive pe plan internațional.

Cine este pentru?

Acest curs cu adevărat de lider mondial a fost conceput pentru a răspunde necesității unor lideri de afaceri bine pregătiți capabili să răspundă provocărilor și cerințelor piețelor globalizate moderne.

Proiectat pentru profesioniști la mijlocul carierei, schimbători de carieră și absolvenți ambițioși și internaționali, care doresc să își consolideze cariera într-un context global. Dezvoltăm gânditori globali care își pot aplica cunoștințele despre piețele globale pentru a gestiona eficient echipele transfrontaliere și pentru a dezvolta produse și servicii competitive pe plan internațional.... [-]


Master în Energie Regenerabilă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Portofoliul MSc în cadrul programului nostru "Energie și energie" a fost recent revizuit. Acest lucru este de a asigura că cursurile noastre sunt atractive pentru potențialii studenți și pentru a se asigura că titlurile cursurilor și rezultatele învățării elevilor sunt relevante pentru viitorii angajatori. Ca urmare a revizuirii pentru octombrie 2018, acest curs va fuziona cu alte cursuri Renewable pentru a deveni Energie Regenerabilă. [+]

Portofoliul MSc în cadrul programului nostru "Energie și energie" a fost recent revizuit. Acest lucru este de a asigura că cursurile noastre sunt atractive pentru potențialii studenți și pentru a se asigura că titlurile cursurilor și rezultatele învățării elevilor sunt relevante pentru viitorii angajatori. Ca urmare a revizuirii pentru octombrie 2018, acest curs va fuziona cu alte cursuri Renewable pentru a deveni Energie Regenerabilă.

Schimbările climatice, creșterea populației și resursele limitate de combustibili fosili înseamnă că cererea de energie regenerabilă continuă să crească într-un ritm tot mai mare. Energia regenerabilă este acum în centrul tuturor discuțiilor informate privind sustenabilitatea energetică, securitatea și accesibilitatea.... [-]


Master în energie termică

Campus Cu normă întreagă 1 an March 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Obțineți cunoștințe fundamentale și aplicabile aplicabile înțelegerii proiectării și funcționării diferitelor tipuri de turbine cu gaz pentru toate aplicațiile. [+]

Obțineți cunoștințe fundamentale și aplicabile aplicabile înțelegerii proiectării și funcționării diferitelor tipuri de turbine cu gaz pentru toate aplicațiile. Urmăriți propriile interese și aspirații de carieră prin intermediul unei game largi de module prin intermediul a patru opțiuni de specialitate:

Propulsia aerospațialăTehnologie turbină cu gazPutere, propulsie și mediuMașini rotative, inginerie și management.Cine este pentru?

Acest curs își propune să ofere atât cunoștințe fundamentale, cât și cunoștințe aplicabile pentru înțelegerea designului și funcționării diferitelor tipuri de turbine cu gaz pentru toate aplicațiile. Potrivit pentru absolvenți care caută o carieră provocatoare și plină de satisfacții într-o industrie internațională stabilită.... [-]


Master în Finanțe și Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Clasat pe locul 6 în Marea Britanie în general (Financial Times Masters în finanțe Pre-experiență clasament 2018) MSC de Finanțe și Management oferă o bază solidă în principiile de finanțe și de management, instruire riguroasă în instrumente și tehnici relevante, și demonstrează modul de a le aplica practic în global la locul de muncă. Programul de studiu este distinct și unic în modul în care oferă o legătură între Școală și comunitatea de afaceri. Veți fi predați de facultate cu experiență în lumea reală a finanțelor și afacerilor, împreună cu practicieni din diferite domenii ale finanțelor. Modulele se concentrează asupra provocărilor din lumea reală și includ o combinație de studii de caz, exerciții participative, prelegeri interactive și proiecte de grup. În plus, veți avea ocazia să vă extindeți cunoștințele și să vă pregătiți să vă confruntați cu lumea profesională, prin participarea la seminarii și discursuri regulate. Cursurile noastre sunt mici și fiecare profesor universitar nu are mai mult de cinci studenți într-o singură cohortă, asigurând o strânsă interacțiune continuă de contact. Studierea acestui curs vă va permite să lucrați într-o gamă de roluri financiare într-o varietate de organizații din întreaga lume. [+]

Clasat ca un top 10 de masterat în Marea Britanie în finanțe de către Financial Times (2017),

Într-o privireData începerii: 24 septembrie 2018Durata: 1 anLivrare: modulele predate 60%, proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCine este pentru?Absolvenții cu dorința de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în domeniul finanțelor și al managementului înainte de a-și căuta primul rol profesionalProfesioniști cu experiență de muncă în domeniul finanțelor sau al managementului care încearcă să-și urmeze cariera la nivelul următorPersoanele care doresc să fie predate de facultate care au experiență în afaceri și industrie și pot aduce cunoștințele lor în programProfil clasic 2017/18 *:Gen: ... [-]

Master în industria aerospațială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Competențele de specialitate ale sistemelor de producție aerospațială sunt vitale pentru îmbunătățirea productivității. Veți câștiga capacitatea căutată de a gestiona programe majore de îmbunătățire în industria de producție aerospațială sau de a instiga intervenția care aduce îmbunătățiri în performanța afacerilor lor. [+]

Competențele de specialitate ale sistemelor de producție aerospațială sunt vitale pentru îmbunătățirea productivității. Veți câștiga capacitatea căutată de a gestiona programe majore de îmbunătățire în industria de producție aerospațială sau de a instiga intervenția care aduce îmbunătățiri în performanța afacerilor lor.

Cine este pentru?

Acest curs dezvoltă viitorii ingineri și manageri din industria aerospațială, care vor putea să gestioneze programe majore de îmbunătățire sau să inițieze intervenții care să îmbunătățească performanța întreprinderilor lor de producție aerospațială.

De ce acest curs?

Cursul combină expertiza de lungă durată a Cranfield pentru furnizarea de programe de masterat de înaltă calitate, atât în ​​domeniul aerospațial, cât și în fabricație. Cursurile beneficiază de un sprijin puternic din partea industriei aerospațiale globale, atât producătorii de echipamente originale (OEM), cum ar fi Airbus și Rolls-Royce, cât și nivelul de furnizor al acestora. Se pune un accent deosebit pe aplicarea cunoștințelor în mediul industrial, iar toată predarea este în contextul aplicării industriale. Multe caracteristici ale acestui curs sunt împărtășite cu Inginerie și Managementul sistemelor de fabricație MSc , dar acest curs pregătește în mod special absolvenții să se angajeze într-o carieră în industria aerospațială de fabricație.... [-]


Master în Ingineria Aeronavelor

Campus Cu jumătate de normă 3 anii February 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Cu o cerere proiectată pentru 27.000 de noi avioane civile până în 2030, industria se confruntă cu un deficit de ingineri de nivel postuniversitar pentru a răspunde nevoilor viitoare ale industriei. Inginerii de aeronave au nevoie de o combinație de abilități tehnice și de afaceri pentru proiectele de inginerie aerospațială de astăzi. Acest curs vă va lărgi înțelegerea subiectelor de inginerie și proiectare a aeronavelor și vă va oferi o bază solidă pentru dezvoltarea carierei în rolurile tehnice, de integrare și de conducere. [+]

Cu o cerere proiectată pentru 27.000 de noi avioane civile până în 2030, industria se confruntă cu un deficit de ingineri de nivel postuniversitar pentru a răspunde nevoilor viitoare ale industriei. Inginerii de aeronave au nevoie de o combinație de abilități tehnice și de afaceri pentru proiectele de inginerie aerospațială de astăzi. Acest curs vă va lărgi înțelegerea subiectelor de inginerie și proiectare a aeronavelor și vă va oferi o bază solidă pentru dezvoltarea carierei în rolurile tehnice, de integrare și de conducere.

Cine este pentru?

Recunoaștem provocarea de a efectua un studiu cu frecvență redusă în timp ce lucrați. Acest curs este conceput special pentru persoanele care lucrează în posturi de inginerie sau de management tehnic în industria aerospațială care doresc să studieze pentru o diplomă de master acreditat în timp ce sunt angajați.... [-]


Master în Ingineria Sistemelor de Proces

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Ingineria sistemelor de proces se ocupă cu proiectarea, operarea, optimizarea și controlul tuturor tipurilor de procese chimice, fizice și biologice prin utilizarea unor abordări sistematice asistate de calculator. Principalele sale provocări sunt dezvoltarea de concepte, metodologii și modele pentru predicția performanței și pentru luarea deciziilor pentru un sistem construit. [+]

Ingineria sistemelor de proces se ocupă cu proiectarea, operarea, optimizarea și controlul tuturor tipurilor de procese chimice, fizice și biologice prin utilizarea unor abordări sistematice asistate de calculator. Principalele sale provocări sunt dezvoltarea de concepte, metodologii și modele pentru predicția performanței și pentru luarea deciziilor pentru un sistem construit.

Cine este pentru?

Potrivit pentru absolvenții de inginerie și aplicații științifice care doresc să se angajeze în cariere de succes ca profesioniști în ingineria sistemelor de proces.

Cursul echipează absolvenții și inginerii practicieni cu o cunoaștere aprofundată a fundamentelor sistemelor de proces și o competență excelentă în utilizarea abordărilor de ultimă oră pentru a face față problemelor operaționale și de proiectare majore ale industriei moderne de procesare. Cursul oferă cunoștințe tehnice și abilități necesare pentru a obține cele mai bune management, proiectare, control și funcționare a sistemelor eficiente de proces.... [-]


Master în Inginerie Automotive

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Înființată de peste 50 de ani cu legături industriale excelente și un record remarcabil pentru angajarea absolvenților, acest curs a fost dezvoltat pentru a oferi industriei ingineri de înaltă calibru care sunt echipați cu abilitățile necesare pentru avansarea tehnologiei vehiculelor pentru a satisface cerințele viitor. [+]

Înființată de peste 50 de ani cu legături industriale excelente și un record remarcabil pentru angajarea absolvenților, acest curs a fost dezvoltat pentru a oferi industriei ingineri de înaltă calibru care sunt echipați cu abilitățile necesare pentru avansarea tehnologiei vehiculelor pentru a satisface cerințele viitor.

Cine este pentru?

Master în Inginerie Automotive este potrivit pentru absolvenții de inginerie, fizică sau matematică și vă va pregăti pentru o carieră în acest domeniu interesant, de la proiectarea motorului până la vehiculele hibride și electrice, șasiurile și operațiile de frânare și multe altele.

De ce acest curs?

Acest curs își propune să ofere absolvenților calitățile tehnice, abilitățile transferabile și capacitatea de învățare independentă de a le face eficiente în organizațiile care proiectează și dezvoltă produse auto. Legăturile noastre strategice cu industria asigură faptul că toate materialele cursului sunt relevante, la timp și răspund nevoilor organizațiilor care concurează în sectorul auto. Această educație condusă de industrie face absolvenții Cranfield unii dintre cei mai dezirați în lume pentru ca firmele auto să recruteze.... [-]


Master în Inginerie Mecanică avansată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Un curs general de inginerie mecanică avansată, care este deosebit de relevant pentru sectoarele energetic și de transport, inclusiv proiectarea și evaluarea ingineriei mecanice. Elevii vor învăța managementul de proiect, proiectarea, ingineria asistată de calculator, operarea și optimizarea mașinilor, a mecanicii structurale și a integrității. [+]

Un curs general de inginerie mecanică avansată, care este deosebit de relevant pentru sectoarele energetic și de transport, inclusiv proiectarea și evaluarea ingineriei mecanice. Elevii vor învăța managementul de proiect, proiectarea, ingineria asistată de calculator, operarea și optimizarea mașinilor, a mecanicii structurale și a integrității.

Cine este pentru?

Advanced Engineering Mechanical la Cranfield este unică prin faptul că vă oferă o gamă largă de proiecte de inginerie mecanică cu componenta adăugată a unui gust de management. Acest lucru vă oferă ocazia de a vă îmbunătăți abilitățile de inginerie mecanică în vederea dezvoltării carierei dvs. în gestionarea proiectelor inginerești mari.... [-]


Master în Inginerie Offshore

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Ingineria offshore este o disciplină care se dezvoltă rapid. În plus față de relevanța sa tradițională pentru ulei [+]

Ingineria offshore este o disciplină care se dezvoltă rapid. În plus față de relevanța sa tradițională pentru ulei

Cine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenții de inginerie, matematică sau științe care doresc să se specializeze în inginerie offshore. Ea dezvoltă ingineri profesioniști și oameni de știință cu abilități multidisciplinare și abilitatea de a analiza problemele actuale și viitoare de inginerie energetică offshore.

Cranfield Master în Inginerie Offshore este capabil să ofere noi competențe necesare în acest sector în curs de dezvoltare rapidă, împreună cu înțelegerea fundamentală de inginerie necesare, indiferent de cerere. Incurajarea disciplinei noi predate în acest MSc includ funcționarea avansată și întreținerea activelor offshore; Sănătate, siguranță, securitate și mediu; și risc și fiabilitate. Elevii care solicită acest Master vor avea posibilitatea de a alege între două rute: una se concentrează pe aspecte detaliate de inginerie, iar cealaltă se concentrează pe gestionarea offshore a activelor. Absolvenții cu un master în Inginerie Offshore vor putea să lucreze într-o serie de diferite industrii, inclusiv energiile regenerabile offshore, petrol... [-]


Master în Inginerie Sudare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Sudarea este parte integrantă a fabricării unei game largi de produse. Acest curs oferă cunoștințele practice și teoretice necesare pentru a deveni un inginer de sudare și un specialist în materiale și de îmbinare. Cursul se referă la tehnici moderne de sudare, automatizare, metalurgie, știința materialelor, procese de sudare, design sudură și calitate. [+]

Sudarea este parte integrantă a fabricării unei game largi de produse. Acest curs oferă cunoștințele practice și teoretice necesare pentru a deveni un inginer de sudare și un specialist în materiale și de îmbinare. Cursul se referă la tehnicile moderne de sudare, automatizare, metalurgie, știința materialelor, procese de sudare, proiectare sudură și calitate.

Cine este pentru?

Acest curs vă va oferi o înțelegere fundamentală a tehnologiilor de sudare și o conștientizare a evoluțiilor tehnice recente din cadrul industriilor relevante. De asemenea, veți îmbunătăți abilitățile de comunicare, prezentare, analiză și rezolvare a problemelor. Absolvenții noștri sunt foarte căutați de companiile internaționale care folosesc tehnologii de sudare și îmbinare și sunt capabili să obțină poziții de responsabilitate tehnică semnificativă.... [-]


Master în Investigarea Siguranței și Accidentelor - Transportul Feroviar

Campus Cu jumătate de normă 3 anii May 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Acest curs vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare desfășurării unei investigații privind accidentele feroviare în conformitate cu standardele și practicile recomandate, conform cerințelor legislației naționale și europene corespunzătoare. [+]

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Acest curs vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare desfășurării unei investigații privind accidentele feroviare în conformitate cu standardele și practicile recomandate, conform cerințelor legislației naționale și europene corespunzătoare.

Cine este pentru?

Cursul vizează în primul rând persoanele implicate în investigații privind accidentele feroviare și alte sectoare legate de siguranță.

De ce acest curs?

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Formatul cursului se bazează pe experiența pe care am câștigat-o în derularea unor programe similare de masterat care s-au dovedit a fi atât de succes, cât și de populare. Formatul se potrivește profesioniștilor din Regatul Unit și din străinătate, deoarece predarea este efectuată în module și cercetările și evaluările pot fi efectuate de la distanță.... [-]


Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Sa clasat pe locul 1 în afara SUA și pe locul 11 ​​la nivel mondial în Ancheta anuală a Universității de Supply Chain Management 10016, iar al doilea în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în ancheta anuală 2016 privind gestionarea lanțului de aprovizionare, pentru asigurarea tinerilor în acest domeniu cu competențele și mixul de expertiză necesare pentru a se dezvolta ca lideri ai lanțului de aprovizionare al viitorului. Cranfield Logistică și Supply Chain Management MSc sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a acestui an. Programul a fost co-proiectat cu profesioniști în logistică și în lanțul de aprovizionare și este livrat de una dintre cele mai mari facultăți de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa. Acesta vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate de care aveți nevoie pentru a vă susține cariera ca logistică și lanț de aprovizionare profesională. Scopul nostru este de a dezvolta logisticii și profesioniștilor din lanțul de aprovizionare care să poată lua abilitățile pe care le dezvoltă în programul nostru și să facă o diferență semnificativă pe piață. Multe dintre facultățile noastre sunt considerate a fi experți de top în acest domeniu, combinând excelente reputații pentru predare cu experiență din lumea comercială. Abordarea noastră în materie de predare este concepută pentru a vă îmbogăți abilitățile practice și de încredere în afaceri și pune un accent deosebit pe provocările din lumea reală. Veți câștiga o înțelegere aprofundată a strategiei și durabilității lanțului de aprovizionare, cum să analizați și să proiectați operațiuni eficiente ale lanțului de aprovizionare, cum să utilizați date, modele și software pentru a rezolva problemele și a informa deciziile, rolul depozitării în lanțurile de aprovizionare moderne, strategia, inventarul, managementul operațiunilor, contabilitatea, transportul de marfă și managementul proiectelor. [+]

Cranfield

Într-o privireData începerii: 24 septembrie 2018Durata: 1 anLivrare: modulele predate 60%, proiect individual 40%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCine este pentru?Absolvenți recenți cu o diplomă de licență bună care doresc o înțelegere largă a logisticii și managementului lanțului de aprovizionare și doresc să se pregătească pentru un prim rol profesional și o carieră viitoare în domeniu.Logisticii și profesioniștilor din lanțul de aprovizionare în stadiile incipiente ale carierei lor, care doresc să își sporească cunoștințele și abilitățile și să se mute la nivelul următor profesional.Profil clasic 2017/18 *:Gen:

* Datele de mai sus combină profilurile de clasă 2017/18 pentru cele două cursuri de Cranfield Supply Chain MSc.... [-]


Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare (Executive)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Regatul Unit Cranfield

Logistica și Managementul Lanțului de Aprovizionare (Executive) oferă posibilitatea de a studia pentru o calificare de master recunoscută la nivel internațional, în timp ce aduce cele mai recente informații academice și cele mai bune practici din industrie înapoi la propria organizație. Acesta a fost co-proiectat cu practicieni din lanțul de aprovizionare senior și este livrat de una dintre cele mai mari facultăți de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare din Europa, într-o universitate de ultimă generație postuniversitară. Acest curs va: Creșteți gradul de conștientizare și apreciere a practicilor avansate de logistică, achiziții și lanț de aprovizionare și vă veți dezvolta abilitatea de a selecta în mod critic instrumentele și tehnicile cele mai relevante pentru provocările cu care vă confruntați Învățați cum să oferiți cel mai bine conducerea eficientă pe tot parcursul ofertei ciclul de viață al lanțului Vă permite să efectuați cercetări independente și robuste care sunt relevante pentru organizația dvs. Oferiți o înțelegere a necesității de a gestiona și planifica lanțurile de aprovizionare într-un mediu de afaceri global într-un mod integrat și coordonat. Managementul logistic și de gestionare a lanțului de aprovizionare este acreditat de Institutul Chartered de Logistică și Transport și de Institutul Chartered de Achiziții și Aprovizionare. La finalizarea acestui curs, veți fi eligibil pentru calitatea de membru cu drepturi depline al ambelor institute. Școala de Management Cranfield este, de asemenea, prima universitate cu sediul în Regatul Unit care a obținut acreditarea Asociației Europene de Logistică. La finalizarea cursului, veți fi eligibil să aplicați pentru desemnarea cESLOG (logistică europeană), care este valabilă timp de cinci ani. * Acest curs part-time îndeplinește cerințele Nivelului 7 Senior Leaders Masterat Ucenicie. Organizațiile eligibile vor putea să utilizeze o taxă de ucenicie de 18 000 de lire sterline pentru a acoperi costul cursului. [+]

Într-o privireData de începere: 9 aprilie 2018Durata: Două ani cu fracțiune de normă (constă din module de 9 săptămâni)Mod de predare: Modulele predate (60%) sunt evaluate printr-o combinație de sarcini scrise, examene și lucrări / prezentări de grup. Proiectul de teză (40%) este scris individual și prezentat la sfârșitul cursului (adică decembrie al celui de-al doilea).Calificare: MSc, PgDip, PgCertTipul studiului: Part-timeCine este pentru?Lanțul de aprovizionare, logistica sau managerii de achiziții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile, cunoștințele și încrederea pentru a-și asuma roluri executive mai exigente în viitor.Persoanele fizice cu experiență de afaceri sau organizatorică într-o zonă a lanțului de aprovizionare care intenționează să se mute în câmpul lanțului de aprovizionare sau au avut recent o schimbare în ceea ce privește cariera.Profesioniști ambițioși care sunt dornici să se dezvolte și doresc o educație "reală" furnizată de facultate, care sunt implicați activ în afaceri și își pot aduce cunoștințele în program.Profilul clasei ianuarie 2018:Gen: De ce acest curs?... [-]

Master în Management

Campus Cu normă întreagă 13 luni September 2019 Regatul Unit Cranfield

Clasat pe locul 1 în Marea Britanie și pe locul 7 în lume în The Economist Care MBA? Master în Management (MiM) 2017 clasament și al 6-lea în Marea Britanie în clasamentul Financial Times în Management 2017, MSc în Management vă va dota cu cunoștințele și abilitățile practice de care aveți nevoie pentru a aborda provocări complexe de afaceri și pentru a vă pregăti pentru roluri manageriale exigente in viitor. Acesta include un amestec distinctiv de teorie cu aplicații practice prin simulări extrem de experimentale, consultanță, concursuri și lucrări de proiect. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență de muncă de neprețuit la o companie în timpul unui proiect de internship de trei luni în cadrul companiei. Acest curs va: vă va prezenta în economie managerială și vă va permite să utilizați raționamentul economic în procesul de luare a deciziilor manageriale și să înțelegeți modul în care mediul extern și capacitățile interne formează poziția competitivă a firmei. Dezvoltați-vă cunoștințele și înțelegerea unei game de tehnici și instrumente de știință în management pentru a sprijini deciziile manageriale. Dezvoltați-vă abilitățile de consultanță în management și permiteți-le să le aplicați în timp ce jucați rolul unei echipe de consultanță în management care lucrează la o problemă reală de afaceri, în competiție cu alte echipe. Implicați-vă în obținerea unei mai bune înțelegeri a modului în care acțiunile corporative pot fi cel mai bine configurate pentru a promova strategii de afaceri responsabile și durabile. Obțineți o înțelegere a managementului operațiunilor și a contribuției sale la competitivitatea organizațională, elementul "factorului uman" și modul în care se comportă oamenii în cadrul organizațiilor, împreună cu marketingul strategic și managementul. Stagiul de practică oferă o experiență practică de neprețuit, iar mulți dintre absolvenții noștri au primit posturi în cadrul companiilor cu care și-au terminat stagiul. [+]

MSc în management vă va echipa cu cunoștințele și abilitățile practice de care aveți nevoie pentru a aborda provocările complexe ale afacerilor și pentru a vă pregăti pentru roluri manageriale exigente în viitor. Acesta include un amestec distinctiv de teorie cu aplicații practice prin simulări extrem de experimentale, consultanță, concursuri și lucrări de proiect. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență de muncă de neprețuit la o companie în cadrul unui proiect de internship de trei luni, plătit cu cheltuieli în cadrul companiei .

Într-o privireData începerii: 24 septembrie 2018Durata: 13 luniMod de predare: Modulele predate (60%) sunt evaluate printr-o combinație de sarcini scrise, examene și lucrări / prezentări de grup. Raportul / teza de proiect de stagiu (40%) este scris individual și depus la sfârșitul cursului.Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCine este pentru?Absolvenții cu dorința de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în management înainte de a-și căuta primul rol profesional.Profesioniști de carieră timpurie, cu o pasiune pentru afaceri și aspirații de a-și duce cariera la nivelul următor.Profil clasic 2017/18 *:Gen: ... [-]

Master în Managementul Informațiilor Geografice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest Master este unic în oferirea unei acoperire echilibrată a tehnologiilor cheie GIS. Cursul a fost dezvoltat în colaborare cu industria, ca răspuns la creșterea cererii la nivel global pentru manageri multidisciplinari, consultanți și consultanți în managementul resurselor. [+]

Acest Master este unic în oferirea unei acoperire echilibrată a tehnologiilor cheie GIS. Cursul a fost dezvoltat în colaborare cu industria, ca răspuns la creșterea cererii la nivel global pentru manageri multidisciplinari, consultanți și consultanți în managementul resurselor.

Cine este pentru?

Salutăm studenții dintr-o varietate de medii care au o pasiune pentru tehnologie și date, au un interes în rezolvarea problemelor din lumea reală și în a face un impact pozitiv. Veți dobândi experiență în rezolvarea problemelor spațiale de clasă mondială și veți dezvolta o serie de aptitudini personale și de conducere pentru a vă pune pe calea unei cariere provocatoare și plină de satisfacții într-o gamă tot mai mare de sectoare industriale și de cercetare care acum folosesc în mod obișnuit Tehnologii GI. Cursul implică o selecție variată de lucrări de studiu de caz, de tutoriale și de prelegeri conduse de personalul centrului și de profesorii de vizită din industrie.... [-]


Master în Managementul Investițiilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Gestionarea investițiilor, cunoscută și sub denumirea de gestionare a activelor sau gestionarea fondurilor, vizează gestionarea banilor prin investirea acestora într-o varietate de clase de active, inclusiv acțiuni și obligațiuni. Master Managementul investițiilor vă va oferi cunoștințe avansate despre diferitele dimensiuni funcționale ale lumii complexe a managementului investițiilor. Are un caracter distinctiv în a acoperi principiile, instrumentele și tehnicile de investiții și de management, precum și modul de aplicare a acestora în situații reale de muncă la nivel global. Veți obține o înțelegere aprofundată a contabilității financiare și de gestiune, economie, piețe financiare internaționale, analize statistice, modelare financiară, managementul investițiilor și al portofoliului și derivate și gestionarea riscului financiar. Conținutul cursului acoperă o mare parte din programa de calificare a analistului financiar calificat (CFA), oferindu-vă posibilitatea de a lucra pentru o calificare profesională suplimentară în timp ce studiați cu noi prin programul CFA Institute Affiliation Program. Dacă alegeți această opțiune, veți primi asistență de revizie de la facultatea noastră înainte de ședința primei examinări în cursul trei din cursul dvs. Apoi puteți să vă așezați la două și trei părți după ce ați terminat cursul. [+]

Gestionarea investițiilor, cunoscută și sub denumirea de gestionare a activelor sau gestionarea fondurilor, vizează gestionarea banilor prin investirea acestora într-o varietate de clase de active, inclusiv acțiuni și obligațiuni.

Programul vă va oferi o înțelegere aprofundată a investițiilor și a finanțelor și vă dă posibilitatea să evaluați și să aplicați o gamă largă de tehnici de investiții.

Acest curs de un an cu normă întreagă este destinat:

Absolvenți recenți cu dorința de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în gestionarea investițiilor înainte de a-și căuta primul rol profesional Profesioniști care au deja experiență de lucru în industria de investiții și care doresc să-și ia cariera la nivelul următor Oamenii de afaceri care doresc o " - educația "lumii" furnizată de facultate care este implicată activ în afaceri și finanțe Persoane ambitioase care dorește să se dezvolte, să-și sporească abilitățile, cunoștințele și abilitățile.... [-]


Master în Managementul Mediului pentru Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Gestionarea mediului natural este din ce în ce mai importantă în toate sectoarele, de la afaceri la politici publice. Acest curs vă va dota să evaluați critic problemele de mediu și să contribuiți la procesul de luare a deciziilor economice și politice în organizații de orice dimensiune. [+]

Gestionarea mediului natural este din ce în ce mai importantă în toate sectoarele, de la afaceri la politici publice. Acest curs vă va dota să evaluați critic problemele de mediu și să contribuiți la procesul de luare a deciziilor economice și politice în organizații de orice dimensiune.

Cine este pentru?

Acest curs oferă studenților cunoștințele necesare și înțelegerea problemelor de mediu necesare, deoarece acestea au impact asupra sectoarelor public, privat și voluntar. De asemenea, oferă studenților capacitatea și abilitățile de a evalua în mod critic măsurile alternative de mediu și de a dezvolta capacitatea de a identifica și de a recomanda soluții adecvate pentru un management eficient al mediului.... [-]


Master în Managementul Transportului Aerian

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

În mediul de transport aerian în schimbare rapidă, industria necesită acces la cunoștințe avansate și cuprinzătoare, împreună cu o înțelegere aprofundată a nevoilor sale. [+]

În mediul de transport aerian în schimbare rapidă, industria necesită acces la cunoștințe avansate și cuprinzătoare, împreună cu o înțelegere aprofundată a nevoilor sale.

Conceput să vă echipeze cu abilitățile necesare pentru a-și desfășura o carieră de succes în diferite sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv companiile aeriene, companiile și autoritățile aeroportuare, departamentele aviației civile, consultanțele pentru transportul aerian și companiile aerospațiale. Legături puternice din industrie și succes în plasarea absolvenților în acest sector de peste 50 de ani.

Cine este pentru?

Cursul este potrivit pentru studenții cu studii superioare în inginerie aeronautică, economie, studii de afaceri și geografie sau cu experiență demonstrată în industria transportului aerian.... [-]


Master în Managementul Transportului Aerian (Executive)

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii July 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Conceput să vă doteze cu abilitățile necesare pentru o carieră de succes în diferite sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv companiile aeriene, companiile și autoritățile aeroportuare, departamentele aviației civile, consultanțele în domeniul transportului aerian și companiile aerospațiale. Acest curs flexibil, cu frecvență redusă, disponibil fie la Cranfield, fie la Singapore (prin Singapore Aviation Academy), acoperă o gamă largă de aspecte strategice de management pentru a vă ajuta să vă avansați cariera în industria transportului aerian. Concentrați-vă pe subiecte care corespund intereselor dvs. individuale și aspirațiilor de carieră, în timp ce rămâneți în câmpul muncii. [+]

Conceput să vă doteze cu abilitățile necesare pentru o carieră de succes în diferite sectoare ale industriei de transport aerian, inclusiv companiile aeriene, companiile și autoritățile aeroportuare, departamentele aviației civile, consultanțele în domeniul transportului aerian și companiile aerospațiale.

Acest curs flexibil, cu frecvență redusă, disponibil fie la Cranfield, fie la Singapore (prin Singapore Aviation Academy), acoperă o gamă largă de aspecte strategice de management pentru a vă ajuta să vă avansați cariera în industria transportului aerian. Concentrați-vă pe subiecte care corespund intereselor dvs. individuale și aspirațiilor de carieră, în timp ce rămâneți în câmpul muncii.... [-]


Master în Management și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Masterul de Management și Antreprenoriat vă va învăța cum să vă începeți propria afacere, să dezvoltați o afacere de familie sau să inovați în cadrul unei organizații existente. Este potrivit pentru absolvenții de toate mediile și vă va oferi abilități de management, calități antreprenoriale și oportunități de networking pentru a vă permite să începeți și să conduceți afacerea în mod eficient și imaginativ. Cranfield Management și Antreprenoriat MSc parts curs de conținut, inclusiv module și alte activități de program, cu programul nostru de Management MSc, care este clasat pe locul 1 în Marea Britanie și al 7-lea în lume în The Economist Care MBA? Masterat în Management (MiM) 2017 clasament. Veți avea acces la asistență în derulare, inclusiv la Asociația Cranfield pentru Antreprenoriat, Rețeaua Cranfield Accelerator pentru Antreprenori, Rețeaua Cranfield Business Angel și Unitatea de Incubare pentru Afaceri Cranfield. Veți avea, de asemenea, ocazia de a participa la o serie de evenimente și inițiative extrașcolare, printre care Cranfield Social Venture Challenge, Seria de conferințe de miercuri și Start-up Weekends. [+]

Cranfield Management și Antreprenoriat MSc parts curs de conținut, inclusiv module și alte activități de program, cu programul nostru de Management MSc, care este clasat pe locul 1 în Marea Britanie și al 7-lea în lume în The Economist Care MBA? Masterat în Management (MiM) 2017 clasament.

Într-o privireData începerii: 24 septembrie 2018Durata: 1 anMod de predare: Modulele predate (60%) sunt evaluate printr-o combinație de sarcini scrise, examene și lucrări / prezentări de grup. Proiectul de teză (40%) este scris individual și prezentat la sfârșitul cursului.Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCine este pentru?Absolvenți recenți ambițioși din orice domeniu academic care doresc să-și lanseze propria afacere sau să se implice în gestionarea unei afaceri de familie.Antreprenorii care doresc să-și dezvolte și să-și dezvolte afacerea în orice etapă a ciclului său de viață.Profesioniști aspiranți care doresc să integreze gândirea antreprenorială în viitoarea lor carieră de management.Profil clasic 2017/18 *:Gen: ... [-]

Master în Management și sustenabilitate corporativă

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Responsabilitatea socială corporatistă sau sustenabilitatea corporativă, deoarece companiile de vârf reînnoiesc din ce în ce mai mult, nu au fost niciodată mai relevante pentru organizațiile noastre. Prin maximizarea impactului pozitiv al afacerilor sociale și de mediu, precum și pe cele economice, această abordare strategică creează oportunități de afaceri, permite afacerilor să înflorească pe termen lung și asigură că organizațiile au un impact pozitiv în lume. Cranfield Management și Corporate Sustainability MSc va va invata aspectele practice ale modului in care afacerile incorporeaza cu succes durabilitatea in scopul si strategia lor de afaceri. Programul oferă, de asemenea, o educație practică de clasă mondială în disciplinele de management necesare pentru toate funcțiile de conducere senior. Acesta, prin urmare, împărtășește o serie de module și alte activități de program cu programul nostru de Management MSc, care este clasat pe primul loc în Marea Britanie și al șaptelea în lume în The Economist Care MBA? Masterat în Management (MiM) 2017 clasament. Cranfield Management și Corporate Sustainability MSc este un curs extrem de practic, cu un amestec distinctiv de teorie și de aplicare. Veți câștiga cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră axată pe sustenabilitatea afacerii și colaborând cu unele organizații partenere, veți pune această învățare în acțiune prin lucrul la proiecte de sustenabilitate, găsind soluții reale de afaceri pentru probleme complexe legate de durabilitate. Veți obține cunoștințe valoroase privind durabilitatea în practică printr-o serie de cursuri de master și prezentări de la specialiști în domeniu. Temele anterioare ale masterclass au inclus marketingul de sustenabilitate, schimbarea sistemului, sistemele de management de mediu, inovația durabilă, finanțele durabile, relația dintre bord și investitori și multe altele. Unele sunt livrate de companii precum Marks [+]

Responsabilitatea socială corporativă nu a fost niciodată mai relevantă pentru organizațiile noastre - asigură afacerea să aibă un impact pozitiv asupra lumii și permite societății să își atingă obiectivele. Masterul de Management al Cranfield și MSc în sustenabilitatea corporativă vă va învăța practicile privind modul în care întreprinderile reale încorporează cu succes durabilitatea în scopul și strategia lor de bază în afaceri.

Într-o privireData începerii: 24 septembrie 2018Durata: 1 anLivrare: Modele predate 65%, teza individuală 35%Calificare: MScTipul studiului: Full-timeCine este pentru?

Acest curs este destinat absolvenților ambițioși cu un interes deosebit față de impactul social, de mediu și economic pe care organizațiile îl au asupra profesioniștilor din întreaga lume și profesioniștilor din cariera timpurie, care doresc să se transforme într-un rol axat pe durabilitate. Este potrivit pentru studenții care aspiră să încorporeze durabilitatea în viitoarea lor carieră de management într-o gamă variată de organizații private, publice și non-profit, sectoare și roluri.... [-]


Master în Marketing Strategic

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Cranfield

Cranfield Strategic Marketing MSc este clasat pe locul 4 în Marea Britanie și locul 12 în lume de QS World University Rankings: Masterat în Marketing 2019. Master Strategic Marketing MS va oferi abilități și cunoștințe de specialitate pentru a deveni un lider de succes de marketing de viitor. Acreditat de Chartered Institute of Marketing (CIM) și Societatea de Cercetare a Pieței (MRS), veți obține o înțelegere aprofundată a marketingului, inclusiv strategia de marketing, marketingul digital, brandingul, comunicările, consultanța de marketing, CRM, cercetare, marketing omnichannel și analize mari de marketing de date. Masterul nostru de Marketing Strategic vă va oferi o fundamentare temeinică în disciplinele de bază ale marketingului și cum să le aplicați. Programul evidențiază: - Abordarea de predare interactivă de către facultatea internațională de vârf, autorii celor mai bine vândute texte de marketing și a articolelor din Harvard - Business Review sau Sloan Management Review. - Proiectat cu practicieni de marketing de vârf pentru a vă oferi cunoștințe și abilități la zi în marketingul strategic. - Abilitățile practice sunt dezvoltate prin participarea dvs. la un proiect de consultanță de marketing furnizat de un client de afaceri extern și prin studiile de caz internaționale de marketing. - Cursurile de masterat cu parteneri de renume din industrie oferă o perspectivă asupra tehnicilor și practicilor de marketing de vârf și inovatoare. - Cohorta variată, multi-națională oferă o oportunitate de învățare internațională, permițându-vă să împărtășiți perspectivă și experiență în marketing. - campusul nostru unic, autonom, la doar o oră de la Londra, oferă un mediu prietenos de învățare prietenos, cu dimensiuni mici de clasă și acces neegalat la lectori și personalul de sprijin. [+]

Într-o privireData începerii: 24 septembrie 2018Durata: 1 anCalificare: MScTipul studiului: Full-timeCine este pentru?Absolvenții recenți care doresc să-și intensifice acreditările academice și să se pregătească pentru un prim rol profesional în marketing.Specialiștii în marketing care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile și să își progreseze cariera.Clasa Profil 2017/18:Gen: Datele termenuluiOriginea săptămânii: De ce acest curs?

Mai mult decât o instituție academică, cercetarea, expertiza și predarea de la Cranfield School of Management au ca rezultat soluții practice de management care transformă lumea afacerilor de astăzi. Timp de 50 de ani, am colaborat cu companii de top din întreaga lume, urmărind misiunea noastră de a îmbunătăți practica managementului.... [-]


Master în Nanotehnologie Aplicată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Investigați potențialul aplicării nanotehnologiei prin materiale inteligente și funcționale pentru a transforma sectoarele întregului industrie de la asistență medicală la energie. Acest curs acoperă tehnologiile de proiectare, realizare și analiză a dispozitivelor, materialelor și sistemelor micro și nanometrice. [+]

Investigați potențialul aplicării nanotehnologiei prin materiale inteligente și funcționale pentru a transforma sectoarele întregului industrie de la asistență medicală la energie. Acest curs acoperă tehnologiile de proiectare, realizare și analiză a dispozitivelor, materialelor și sistemelor micro și nanometrice.

Cine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenți cu studii științifice, inginerie sau de grade legate de a dezvolta cariere la marginea de taiere a micro-inginerie; absolvenți care lucrează în prezent în industria dornică să-și extindă calificările sau persoanele fizice cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă.... [-]


Master în Operațiuni de Excelență (Executiv)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Un program de lider mondial dezvoltat de Cranfield printr-un parteneriat unic cu Rolls-Royce și cu Institutul de Producție de la Universitatea din Cambridge. Proiectat pentru profesioniștii din industrie pentru a se încadra în jurul carierei exigente, cursul a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile de a conduce schimbarea în afaceri. [+]

Un program de lider mondial dezvoltat de Cranfield printr-un parteneriat unic cu Rolls-Royce și cu Institutul de Producție de la Universitatea din Cambridge. Proiectat pentru profesioniștii din industrie pentru a se încadra în jurul carierei exigente, cursul a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile de a conduce schimbarea în afaceri.

Cine este pentru?

Pentru cei care recunosc potențialul pentru o carieră lungă și de succes în procesul de fabricație, Cranfield oferă echilibrul ideal de studiu academic și experiență practică de lucru. Acest curs abordează nevoia de profesioniști de operațiuni extrem de instruiți, necesari pentru a transforma operațiunile într-o afacere de clasă mondială în toate sectoarele de producție. Cursul de Excelență în Operațiuni este structurat astfel încât să permită un maxim de beneficii în procesul de învățare, cu un timp minim de la locul de muncă.... [-]


Master în Planificarea și Managementul Aeroportului

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Un curs unic creat pentru a satisface o cerere clar declarată de către angajatori pentru absolvenți calificați și calificați în dezvoltarea afacerilor aeroportuare, planificare, proiectare, operațiuni și managementul mediului. Studiu la singurul campus universitar din Marea Britanie cu un aeroport complet operațional. [+]

Un curs unic creat pentru a satisface o cerere clar declarată de angajatori pentru absolvenți calificați și calificați în dezvoltarea afacerilor aeroportuare, planificare, proiectare, operațiuni și managementul mediului. Studiu la singurul campus universitar din Marea Britanie cu un aeroport complet operațional.

Cine este pentru?

Universitatea Cranfield este singura universitate din lume care desfasoara cursuri de masterat in planificarea si managementul aeroporturilor. Realizarea acestui grad foarte relevant și respectat la nivel global vă va permite să vă evidențiați pe o piață competitivă de ocupare a forței de muncă.

Centrul de Management al Transportului Aerian al Cranfield combină o bogată experiență practică cu o vastă cercetare, consultanță și experiență de predare într-un centru de excelență. Noi oferim studii postuniversitare de aproape șaizeci de ani. Puteți fi sigur că calificarea dvs. va fi evaluată și respectată de angajatori din întreaga lume.... [-]


Master în proiectarea vehiculelor aerospațiale

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Acest Master vă dorește să vă construiți cunoștințele despre proiectarea vehiculelor zburătoare, cum ar fi aeronave, rachete, aeronave și nave spațiale. Selectați din trei opțiuni de specialitate pentru a excela într-o industrie din industria aerospațială în creștere: [+]

Acest Master vă dorește să vă construiți cunoștințele despre proiectarea vehiculelor zburătoare, cum ar fi aeronave, rachete, aeronave și nave spațiale. Selectați din trei opțiuni de specialitate pentru a excela într-o industrie din industria aerospațială în creștere:

Proiectarea aeronavelorAvionica Systems DesignDesignul structural ( disponibil doar pentru intrarea în octombrie )Cine este pentru?

Acest curs MSc oferă un program de inginerie predat, cu accent pe aspectele tehnice, de afaceri și de management al aeronavei de proiectare în sectoarele civil și militar aerospațial.

Predarea integrează o serie de discipline cerute de proiectarea aeronavelor moderne, de exemplu:... [-]


Master în tehnologia emisiilor atmosferice

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Îmbunătățirea calității aerului prin controlul emisiilor poluante reprezintă o prioritate ridicată și o provocare globală. Pentru a controla, monitoriza și modela emisiile atmosferice, este necesară înțelegerea aprofundată a surselor de emisie, a chimiei atmosferice, a modelării dispersiei și a tehnologiilor de emisii. [+]

Îmbunătățirea calității aerului prin controlul emisiilor poluante reprezintă o prioritate ridicată și o provocare globală. Pentru a controla, a monitoriza și a modela emisiile atmosferice, este nevoie de o înțelegere aprofundată a surselor de emisie, a chimiei atmosferice, a modelării dispersiei și a tehnologiei emisiilor.

Cine este pentru?

Master în Tehnologia atmosferică emisiilor de curs este conceput pentru a oferi cunoștințe actualizate concentrându-se pe tehnologiile internaționale și industriale de monitorizare a emisiilor și de control. Vor fi introduse cele mai recente evoluții ale politicii și modelării calității aerului și calității aerului pentru a vă pregăti pentru o carieră în domeniul monitorizării calității aerului și al experților în tehnologia emisiilor în cadrul industriei, consultanțelor de mediu sau autorităților de reglementare.... [-]


Master în Tehnologia și Managementul Producției

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Fabricația sprijină succesul economiei. Creșterea celei de-a 4-a revoluții industriale produce oportunități de afaceri noi și interesante la nivel global. Alegeți dintre modulele opționale pentru a vă specializa studiul. Acoperiti amploarea atat a aptitudinilor tehnice, cat si a celor de afaceri, pentru a avea un impact real in cariera aleasa. [+]

Fabricația sprijină succesul economiei. Creșterea celei de-a 4-a revoluții industriale produce oportunități de afaceri noi și interesante la nivel global. Alegeți dintre modulele opționale pentru a vă specializa studiul. Acoperiti amploarea atat a aptitudinilor tehnice, cat si a celor de afaceri pentru a avea un impact real in cariera aleasa.

Cine este pentru?

Cursul este dezvoltat pentru inginerii mecanici și materiale care doresc să se implice în metode de producție de înaltă tehnologie pentru a furniza dezvoltarea de produse inovatoare.

De ce acest curs?

Tehnologiile de fabricație sunt responsabile pentru livrarea de produse de generație viitoare care au impact asupra sectoarelor cum ar fi industria auto și aerospațială. Veți învăța de la experți în domeniile compozite, acoperiri, metrologie și management, pentru a numi doar câteva, oferindu-vă cunoștințele tehnice pentru a furniza și sprijini dezvoltarea de noi produse.... [-]


MSc în apă și canalizare pentru dezvoltare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Deși s-au înregistrat progrese semnificative în ultimele trei decenii, încă mai mult de un miliard de oameni nu au acces la o alimentare cu apă sigură, fiabilă și accesibilă; și de mai mult de două ori acest număr încă nu are acces la salubritate de bază. Acest curs oferă abilitățile și cunoștințele esențiale necesare planificării și implementării, împreună cu comunitățile, proiectele și programele de aprovizionare cu apă și canalizare, la nivel mondial, în special în țările mai puțin dezvoltate. [+]

Deși s-au înregistrat progrese semnificative în ultimele trei decenii, încă mai mult de un miliard de oameni nu au acces la o alimentare cu apă sigură, fiabilă și accesibilă; și de mai mult de două ori acest număr încă nu are acces la salubritate de bază. Acest curs oferă abilitățile și cunoștințele esențiale necesare planificării și implementării, împreună cu comunitățile, proiectele și programele de aprovizionare cu apă și canalizare, la nivel mondial, în special în țările mai puțin dezvoltate.

De ce acest curs?

După finalizarea cu succes a acestei opțiuni, elevii vor putea:

să elaboreze și să pună în aplicare soluții adecvate și durabile pentru aprovizionarea cu apă și canalizarea pentru comunitățile rurale mici, în special în țările în curs de dezvoltare, ținând seama în mod concret de constrângerile tehnice, sociale și instituționale impuse de mediul înconjurătorsă evalueze nevoile de aprovizionare cu apă și de igienizare pentru comunitățile din sate și lagărele de refugiațiplanifică și implementează programe de evaluare și dezvoltare a surselor de apă, inclusiv forarea puțurilor cu costuri redusefacilitarea proiectelor și a programelor de participare și de gestionare a comunitățiiproiectarea, costurile și implementarea sistemelor de distribuție, stocare și tratare a apei durabileevaluarea impactului asupra sănătății sistemelor comunitare de alimentare cu apă și de salubritate.Destinații absolvent... [-]

MSc în Astronautică și Inginerie Spațială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Sectorul spațial contribuie cu numai 13,7 miliarde de lire sterline anual economiei britanice, iar activitatea spațială în Europa și în lume continuă să prospere. Există o nevoie continuă de angajați talentați cu o bună înțelegere a ingineriei sistemelor de nave spațiale, împreună cu o gamă largă de abilități tehnice. Dezvoltând în mod constant din 1987, acest curs a pregătit absolvenți pentru cariere de succes în sectorul spațial. [+]

Sectorul spațial contribuie cu numai 13,7 miliarde de lire sterline anual economiei britanice, iar activitatea spațială în Europa și în lume continuă să prospere. Există o nevoie continuă de angajați talentați cu o bună înțelegere a ingineriei sistemelor de nave spațiale, împreună cu o gamă largă de abilități tehnice. Dezvoltând în mod constant din 1987, acest curs a pregătit absolvenți pentru cariere de succes în sectorul spațial.

Cine este pentru?

Potrivit pentru absolvenții de inginerie, fizică sau matematică, acest curs vă va pregăti pentru o carieră în acest domeniu interesant, de la observarea pământului până la explorarea planetară, lansarea vehiculelor la operațiunile de nave spațiale și multe altele.... [-]


MSc în Bioinformatică Aplicată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Primul de acest gen din Marea Britanie, acest MSc este foarte apreciat de către angajatori pentru relevanța sa în lumea reală și conținutul aplicat. Cursul își propune să dezvolte cunoștințe teoretice avansate și abilități computaționale și să le aplice pentru a ajuta la rezolvarea problemelor biologice din viața reală. Acest Master este recunoscut de BBSRC. [+]

Primul de acest gen din Marea Britanie, acest MSc este foarte apreciat de către angajatori pentru relevanța sa în lumea reală și conținutul aplicat. Cursul își propune să dezvolte cunoștințe teoretice avansate și abilități computaționale și să le aplice pentru a ajuta la rezolvarea problemelor biologice din viața reală. Acest Master este recunoscut de BBSRC.Cine este pentru?

Acest curs își propune să echipeze oamenii de știință absolvenți cu abilitățile și conștientizarea computațională necesare pentru arhivarea, analiza și interpretarea cantităților mari de date biologice disponibile acum. La finalizarea acestui curs, veți putea aplica tehnologia informației pentru dezvoltarea de noi medicamente și instrumente de diagnosticare.... [-]


MSc în cercetarea în domeniul siguranței și accidentelor - transport maritim

Campus Cu jumătate de normă 3 anii May 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Dezvoltat în strânsă colaborare cu comunitatea de investigare a accidentelor marine, acest curs oferă o combinație unică de învățare și învățare bazată pe cercetare din experiențele din lumea reală, asigurând că elevii dobândesc abilitățile și cunoștințele de la cele mai bune din mediul academic și din industrie. [+]

Dezvoltat în strânsă colaborare cu comunitatea de investigare a accidentelor marine, acest curs oferă o combinație unică de învățare și învățare bazată pe cercetare din experiențele din lumea reală, asigurând că elevii dobândesc abilitățile și cunoștințele de la cele mai bune din mediul academic și din industrie.

Cine este pentru?

Cursul vizează în primul rând persoanele implicate sau care urmează să se implice în investigația privind accidentele maritime și alte sectoare legate de siguranță.

Cursul este potrivit pentru cei cu experiență tehnică sau operațională în domeniul ingineriei și managementului marin sau al siguranței, al anchetatorilor de accidente și al angajaților agențiilor naționale de investigație, operatorilor, autorităților de reglementare și producătorilor.... [-]


MSc în Dynamics Aerospace

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Acest curs oferă atât cunoștințe fundamentale, cât și cunoștințe aplicate pentru a înțelege fluxurile de aer, dinamica și controlul vehiculelor și metode de modelare computațională. Vă va oferi experiență practică în măsurarea, analiza, modelarea și simularea fluxurilor de aer și a vehiculelor aeriene. Aveți posibilitatea să alegeți două opțiuni de specialist pe care le-ați ales odată ce începeți studiile: Dinamica zborului sau Aerodinamica. [+]

Acest curs oferă atât cunoștințe fundamentale, cât și cunoștințe aplicate pentru a înțelege fluxurile de aer, dinamica și controlul vehiculelor și metode de modelare computațională. Vă va oferi experiență practică în măsurarea, analiza, modelarea și simularea fluxurilor de aer și a vehiculelor aeriene.

Aveți posibilitatea să alegeți două opțiuni de specialist pe care le-ați ales odată ce începeți studiile: Dinamica zborului sau Aerodinamica.

Cine este pentru?

Potrivit dacă aveți un interes în designul aerodinamic, controlul debitului, măsurarea debitului, dinamica zborului și controlul zborului. Alegeți opțiunea dvs. specializată odată ce începeți studiile.... [-]


MSc în Dynamics Fluid Computational (CFD)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Acest curs a fost conceput pentru a reflecta aplicațiile largi ale Dynamics Fluid Dynamics. Veți învăța să înțelegeți, să scrieți și să aplicați metode CFD într-o gamă largă de domenii, de la aerospațiu, turbomache, flux multifazic și transfer de căldură, până la microfluide, fluxuri de mediu și probleme de interacțiune cu structura fluidelor. Adaptați cursul dvs. alegând dintr-o gamă de module de specialitate care acoperă metodele și tehnicile specifice aplicației. [+]

Acest curs a fost conceput pentru a reflecta aplicațiile largi ale Computational Fluid Dynamics. Veți învăța să înțelegeți, să scrieți și să aplicați metode CFD într-o gamă largă de domenii, de la aerospațiu, turbomache, flux multifazic și transfer de căldură, până la microfluide, fluxuri de mediu și probleme de interacțiune cu structura fluidelor. Adaptați cursul dvs. alegând dintr-o gamă de module de specialitate care acoperă metodele și tehnicile specifice aplicației.

Cine este pentru?

Proiectat pentru a satisface nevoile educaționale ale absolvenților și inginerilor profesioniști care doresc să lanseze o carieră industrială sau de cercetare în domeniul în creștere rapidă a Fluid Dynamics Computational. Acest curs îmbină diferența dintre nivelul introductiv al cursurilor de licență și expertiza aplicată de inginerii care folosesc CFD în industrie. Veți câștiga cunoștințele și aprecierea metodelor CFD necesare pentru o bază solidă pentru o carieră în această disciplină ingenios de inginerie.... [-]


MSc în gândirea de proiectare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs integrează activități de inovare, management și cercetare bazate pe clasă mondială, prin intermediul unei abordări unice de predare. Scopul nostru este de a oferi studenților competențe la zi pentru a-și desfășura cariera în guvern, ONG-uri, consilii de mediu și de afaceri și organizații din sectorul public. [+]

În lumea competitivă de astăzi, succesul afacerilor depinde din ce în ce mai mult de capacitatea de a inova. Liderii în afaceri recunosc deja importanța modului în care practica și procesul creativ pot îmbunătăți dezvoltarea produselor și a serviciilor și gândirea de proiectare în modelarea strategiei de afaceri.

Cine este pentru?

Cursul este conceput pentru a se potrivi indivizilor creativi cu o perspectivă de afaceri care recunosc importanța modului în care practica și procesul creativ pot îmbunătăți dezvoltarea produselor și a serviciilor. Scopul său este de a dezvolta ingineri creativi de design creativi, oameni de știință și postuniversitare de management, furnizând instrumente și tehnici pentru a vizualiza fluxurile complexe de date și procesele de comunicare strategică. Este potrivit pentru absolvenți dintr-o varietate de discipline.... [-]


MSc în industria securizată Cyber

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Dezvoltat ca răspuns la amenințările în creștere generate de Industry 4.0 și dezvoltarea de fabrici inteligente. Acest curs a fost dezvoltat pentru ingineri / manageri de producție pentru a ajuta la protejarea sistemelor de fabricație și a mașinilor împotriva amenințărilor cibernetice. [+]

Dezvoltat ca răspuns la amenințările în creștere generate de Industry 4.0 și dezvoltarea de fabrici inteligente. Acest curs a fost dezvoltat pentru ingineri / manageri de producție pentru a ajuta la protejarea sistemelor de fabricație și a mașinilor împotriva amenințărilor cibernetice.

Cine este pentru?

Acest curs dezvoltă expertiza de absolvenți interesați în urmărirea carierei abordând provocările și tehnologiile de securitate cibernetică în industria prelucrătoare.

De ce acest curs?

Dezvoltat cu cadre universitare și industrie din industria prelucrătoare și din sectorul de apărare și securitate pentru a răspunde cererii actuale de carieră în Internetul obiectelor (IoT), datelor mari, cloud computing și cybersecurity, aceasta combină expertiza Cranfield de lungă durată pentru furnizarea de programe de masterat de înaltă calitate sectoarele de producție, de securitate și de apărare.... [-]


MSc în Ingineria Apelor și a Apelor Uzate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Apa este sub presiune tot mai mare din cauza schimbărilor demografice și climatice. Procesele de tratare joacă un rol-cheie în furnizarea de aprovizionări sigure și fiabile de apă pentru gospodării, industrie și agricultură și pentru protejarea calității apei. [+]

Apa este sub presiune tot mai mare din cauza schimbărilor demografice și climatice. Procesele de tratare joacă un rol-cheie în furnizarea de aprovizionări sigure și fiabile de apă pentru gospodării, industrie și agricultură și pentru protejarea calității apei.

Cine este pentru?

Cursul de Ingineria Apelor și a Apelor Uzate este ideal pentru persoanele care doresc să facă o diferență reală în furnizarea de aprovizionări cu apă fiabile sau în menținerea și îmbunătățirea calității apei fluviului și a apei subterane.

Absolvenții cu studii superioare, calificați și cu experiență sunt obligați să opereze și să gestioneze serviciile vitale și de epurare a apelor uzate. Cererea pentru astfel de absolvenți este deja ridicată și va crește doar în următorii ani, deoarece standardele de mediu pentru creșterea calității apei și presiunile asupra aprovizionării cu apă continuă să crească.... [-]


MSc în ingineria computațională aerospațială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Acest curs unic acoperă o gamă largă de aplicații axate pe aspectele computaționale aerospațiale. Așa cum reflectă evoluțiile din industria motorsportului, în următorii cinci ani va exista o cerere pentru ingineri și lideri care vor folosi tehnici digitale de 100% pentru proiectarea și testarea aeronautică. [+]

Acest curs unic acoperă o gamă largă de aplicații axate pe aspectele computaționale aerospațiale. Așa cum reflectă evoluțiile din industria motorsportului, în următorii cinci ani va exista o cerere pentru ingineri și lideri care vor folosi tehnici digitale de 100% pentru proiectarea și testarea aeronautică.

Cine este pentru?

Cu un amestec de materiale bazate pe competențe și materiale specifice, acest curs își propune să ofere elevilor abilități practice generice și cunoștințe de ultimă oră adaptate la o mare varietate de aplicații în domeniul ingineriei computaționale aerospațiale.

Opțiunea cu jumătate de normă este potrivită pentru inginerii calificați pentru a-și extinde cunoștințele și pentru a încorpora CFD în setul de calificări.... [-]


MSc în Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Există o nevoie tot mai mare pentru inginerii de mediu care înțeleg tehnologiile pentru controlul poluării și oportunitățile comerciale pentru afaceri. Acest curs echipează studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a rezolva o gamă largă de provocări de inginerie ecologică. [+]

Există o nevoie tot mai mare pentru inginerii de mediu care înțeleg tehnologiile pentru controlul poluării și oportunitățile comerciale pentru afaceri. Acest curs echipează studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a rezolva o gamă largă de provocări de inginerie ecologică.

Cine este pentru?

Potrivit pentru oamenii de știință și ingineri absolvenți interesați de protecția și îmbunătățirea vieții umane prin îmbunătățirea și protejarea calității mediului la nivel local și global.

Cursul MSc cuprinde opt module evaluate, un proiect de grup integrat și un proiect individual. Elevii care fac diploma postuniversitară (PgDip) completează cele opt module și proiectul de grup. Studenții postuniversitari (PgCert) sunt obligați să completeze șase din cele opt module.... [-]


MSc în inginerie chimică avansată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Master în Inginerie Chimică avansată oferă instruire tehnică și de management, pe care angajatorii cer din ce în ce mai mult de la inginerii chimici. Programul oferă o opțiune generală de Inginerie Chimică, care acoperă discipline de inginerie chimică de bază și o gamă de module opționale specializate; și o opțiune de Biorefining (anterior MSC pentru Ingineria Proceselor de Biocombustibili), care oferă o înțelegere avansată a producției de bioenergie și biocarburanți, consolidând în același timp cunoștințele în domeniul disciplinei de inginerie chimică. [+]

Ingineria chimică este esențială pentru abordarea provocărilor globale legate de furnizarea durabilă de energie curată, alimentare și apă, prin producerea de produse chimice, produse funcționale și combustibili. Master în Inginerie Chimică avansată oferă instruire tehnică și de management că angajatorii din ce în ce cere de la ingineri chimici. Programul oferă o opțiune generală de Inginerie Chimică, care acoperă discipline de inginerie chimică de bază și o gamă de module opționale specializate; și o opțiune de Biorefining (anterior MSC pentru Ingineria Proceselor de Biocombustibili), care oferă o înțelegere avansată a producției de bioenergie și biocarburanți, consolidând în același timp cunoștințele în domeniul disciplinei de inginerie chimică.... [-]


MSc în Inginerie și Managementul sistemelor de fabricație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 5 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Un curs stabilit de dezvoltare a profesioniștilor cu o înțelegere aprofundată a proceselor, aptitudinilor și comportamentelor necesare pentru a crea și gestiona operațiuni de producție competitive. Ea se ocupă de proiectele relevante din punct de vedere industrial, munca în echipă și abilitățile transferabile. Absolvenții noștri se bucură de carieră într-o gamă largă de sectoare, de la serviciile financiare până la serviciile de sănătate. [+]

Un curs stabilit de dezvoltare a profesioniștilor cu o înțelegere aprofundată a proceselor, aptitudinilor și comportamentelor necesare pentru a crea și gestiona operațiuni de producție competitive. Ea se ocupă de proiectele relevante din punct de vedere industrial, munca în echipă și abilitățile transferabile. Absolvenții noștri se bucură de carieră într-o gamă largă de sectoare, de la serviciile financiare până la serviciile de sănătate.

Cine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenți cu științe, inginerie, informatică sau grade similare, dornici de a dezvolta o carieră în industriile de fabricație sau conexe sau academice; sau absolvenți care lucrează în prezent în industrie, dornici să își extindă calificările sau să urmeze o schimbare de carieră; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă.... [-]


MSc în Investigarea Siguranței și Accidentelor - Transportul Aerian

Campus Cu jumătate de normă May 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Proiectat special pentru anchetatorii de accidente de aviație și cei care lucrează în domenii conexe, acest curs vă va oferi o calificare recunoscută din punct de vedere academic, de înaltă calitate. [+]

Am fost un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de aproape 40 de ani. Proiectat special pentru anchetatorii de accidente de aviație și cei care lucrează în domenii conexe, acest curs vă va oferi o calificare recunoscută din punct de vedere academic, de înaltă calitate.

Cine este pentru?

Master în investigarea siguranței și a accidentelor (transport aerian) vă permite să primiți o calificare recunoscută pe plan internațional în domeniul unei investigații privind accidentele. Majoritatea studenților se înscriu în acest curs cu intenția de a primi o calificare care le va permite să își dezvolte cariera în cercetarea accidentelor sau în alte domenii legate de siguranță ale industriei transportului aerian.... [-]


MSC în management, conducere și grade de abilități de afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Cursurile sunt axate pe comunitate mai largă de apărare și atrage studenții civili și militari din sectorul public și cel privat la nivel global. [+]

Master în Management, Leadership și abilități de afaceri MSc în Managementul Apărării Achiziția

Universitatea Cranfield din Shrivenham Fie că sunteți implicat în stabilirea sau gestionarea cerințelor de capacitate; angajate în activități de achiziții publice, comerciale sau contractante; sau dezvoltarea și punerea în aplicare a soluțiilor de sprijin, acest curs va oferi cunoștințele fundamentale și va dezvolta abilitățile de gândire critică necesare pentru gestionarea eficientă a achiziției de apărare. Durata: Până la 5 ani cu fracțiune de normă Cine este pentru? Cursul se axează pe o comunitate mai largă de apărare și atrage studenți civili și militari din sectoarele public și privat la nivel global. Care deservesc ofițeri militari și Ministerul Apărării funcționarilor publici vor fi bine pregătiți pentru o serie de roluri, inclusiv: conducerea schimbării strategice; proiect de conducere și de management al echipei; comerciale și gestionarea contractelor; de gestionare a resurselor și un control de program; management de inginerie; de gestionare a capacităților; precum și gestionarea operațiunilor integrate de sprijin și a lanțului de aprovizionare logistică. Studenții din industria de apărare, organizații comerciale, organizații de cercetare, precum și alte departamente guvernamentale ar trebui să obțină, de asemenea, o cunoaștere mai detaliată a modului în care achizițiile din domeniul apărării și prin lucrările de susținere a vieții și să fie capabil de a promova interesele lor de afaceri și personal de carieră în consecință.... [-]


MSc în Managementul Apelor de Mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

În întreaga lume, calitatea și cantitatea de apă din curenți, râuri, lacuri, zone umede și subterane sunt afectate în mod semnificativ de activitatea umană. La Universitatea Cranfield, valorificăm conexiunile noastre din industrie pentru a le oferi studenților cunoștințele și cunoștințele de zi cu zi necesare pentru a face față acestor provocări într-o carieră în sectorul de apă de apă din prezent. [+]

În întreaga lume, calitatea și cantitatea de apă din curenți, râuri, lacuri, zone umede și subterane sunt afectate în mod semnificativ de activitatea umană. La Universitatea Cranfield, valorificăm conexiunile noastre din industrie pentru a le oferi studenților cunoștințele și cunoștințele de zi cu zi necesare pentru a face față acestor provocări într-o carieră în sectorul de apă de apă din prezent.

Cine este pentru?

Cursul este ideal pentru absolvenții care doresc să dezvolte expertiza necesară pentru rezolvarea problemelor legate de managementul mediului înconjurător. Acesta este conceput pentru a completa și extinde cunoștințele existente despre știință, politică și practică, făcându-l potrivit pentru studenții dintr-o gamă de medii. Studenții recenți ne-au aderat la studii universitare și postuniversitare în inginerie (civilă, hidraulică, agricolă), geografie fizică, chimie și științe de mediu, precum și din cariere profesionale.... [-]


MSc în materiale aerospațiale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Acest curs se adresează nevoilor vitale identificate în diverse rapoarte ale industriei și guvernului pentru absolvenții de inginerie cu abilități de specialitate pentru a exploata tehnologiile viitoare pentru creșterea economică pe termen lung în sectorul aerospațial ... [+]

Acest curs se referă la modul de îmbunătățire și dezvoltare a materialelor pentru aplicații în domeniul aviației, inclusiv materiale pentru aeronave, motoare aero și utilizarea sporită a materialelor inteligente și funcționale. Plus dezvoltarea de materiale noi, îmbunătățirea materialelor actuale și aplicarea în structuri noi și noi.

Cine este pentru?

Este nevoie de absolvenți de inginerie cu abilități de specialitate pentru a dezvolta noi materiale pentru aeronavele de generație viitoare și pentru industria aerospațială viitoare. În cursul acestui curs, veți acoperi îmbunătățirea și dezvoltarea materialelor pentru aplicații aviatice, inclusiv materiale pentru aeronavă, aero-motor și utilizarea sporită a materialelor inteligente și funcționale.... [-]


MSc în materiale avansate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Acest curs oferă o înțelegere fundamentală a proprietăților materialelor, procesarea lor și procedurile de proiectare bazate pe computer, care sunt esențiale pentru comercializarea produselor din faza de concept. [+]

Acest curs oferă o înțelegere fundamentală a proprietăților materialelor, procesarea lor și procedurile de proiectare bazate pe computer, care sunt esențiale pentru comercializarea produselor din faza de concept. De asemenea, include dezvoltarea de noi materiale și îmbunătățirea și aplicarea materialelor actuale în structuri noi și noi.

Cine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenți cu științe, științe aplicate, inginerie sau grade similare, dornici să-și desfășoare o carieră în dezvoltarea sau exploatarea materialelor; absolvenți care lucrează în prezent în industria dornică să-și extindă calificările; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă.... [-]


MSc în Mechatronică Automotive

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Automotive Mechatronics este o activitate de ciclu de viață care implică integrarea multidisciplinară a sistemelor mecanice și electronice pentru automobile. Veți câștiga abilități în mecanica auto-specifică, electronică, comunicare, control avansat și modelare. [+]

Automotive Mechatronics este o activitate de ciclu de viață care implică integrarea multidisciplinară a sistemelor mecanice și electronice pentru automobile. Veți câștiga abilități în mecanica auto-specifică, electronică, comunicare, control avansat și modelare.

Cine este pentru?

Master în Automobile Mechatronics este un curs recent stabilit, dezvoltat pentru a răspunde cererii clare în acest sector pentru absolvenți cu abilități avansate și educație în domeniul de specialitate. Creșterea semnificativă a aplicării mecatronicii a creat o nevoie de industrie pentru acest masterat. Acest curs este conceput pentru studenții cu o diplomă de inginerie solidă, de matematică sau știință aplicată, care doresc să depună eforturi pentru un set de competențe care să combine sistemele electrice, mecanice, digitale de control și modelarea sistemelor fizice.... [-]


MSc în navigabilitate

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii September 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Liniile de navigabilitate se află în avangarda dezvoltării aviației. Este vital ca personalul să aibă cunoștințe și abilități suficiente pentru a aplica principii în proiectarea, fabricarea, exploatarea și întreținerea aeronavelor, atât pentru dezvoltarea și menținerea navigabilității. Acest curs cu fracțiune de normă a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor industriei de specialiști calificați în materie de navigabilitate și abordează aspectele cheie ale proiectării, construirii, funcționării și întreținerii aeronavelor. [+]

Liniile de navigabilitate se află în avangarda dezvoltării aviației. Este vital ca personalul să aibă cunoștințe și abilități suficiente pentru a aplica principii în proiectarea, fabricarea, exploatarea și întreținerea aeronavelor, atât pentru dezvoltarea și menținerea navigabilității. Acest curs cu fracțiune de normă a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor industriei de specialiști calificați în materie de navigabilitate și abordează aspectele cheie ale proiectării, construirii, funcționării și întreținerii aeronavelor.Cine este pentru?

Cursul de navigabilitate este extrem de flexibil și conceput pentru a răspunde nevoilor persoanelor care echilibrează angajamentele de lucru cu studiul. Este relevant în special pentru inginerii și tehnologii care lucrează în domeniul navigabilității în domeniul siguranței aviației, fie în cadrul unei autorități de reglementare, fie în cadrul unei industrii. Formatul este potrivit în special pentru cei care doresc să își consolideze și să-și concentreze cunoștințele într-un format structurat, dar flexibil, cu jumătate de normă, continuând să lucreze.... [-]


MSc în siguranța și factorii umani în aviație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Cererea de factori umani și expertiza în materie de siguranță continuă să crească în sectorul aviației, precum și în alte sectoare de importanță critică. Acest curs a fost conceput pentru a oferi industriei absolvenți echipați care pot face o îmbunătățire reală și durabilă a performanței și a siguranței prin aplicarea de competențe și cunoștințe învățate printr-un amestec de prelegeri și exerciții practice. [+]

Cererea de factori umani și expertiza în materie de siguranță continuă să crească în industria aviatică, precum și în alte sectoare critice în domeniul siguranței.

Acest curs a fost conceput pentru a oferi industriei absolvenți echipați care pot face o îmbunătățire reală și durabilă a performanței și a siguranței prin aplicarea de competențe și cunoștințe învățate printr-un amestec de prelegeri și exerciții practice.

Cine este pentru?

Acest curs atrage o mare varietate de studenți de la profesioniștii din domeniul aviației, în domenii civile și militare, la absolvenți de înaltă calitate din domeniul ingineriei și al științelor sociale. Gama largă de competențe și cunoștințe reprezentate de cursanți oferă un mediu de învățare unic aici.... [-]


MSc în sisteme de lanț alimentar

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Sistemele noastre de lanț alimentar MSc au fost dezvoltate ca urmare a unei cercetări extinse desfășurate de industrie. Cursul examinează întregul lanț alimentar de la pre-recoltă la piață, cu scopul general de a spori calitatea și siguranța alimentelor. [+]

Sistemele noastre de lanț alimentar MSc au fost dezvoltate ca urmare a unei cercetări extinse desfășurate de industrie. Cursul examinează întregul lanț alimentar de la pre-recoltă la piață, cu scopul general de a spori calitatea și siguranța alimentelor.Cine este pentru?

Cursul este potrivit pentru noi absolvenți de știință sau tehnologie care sunt interesați de o carieră în industria alimentară. Cursul este, de asemenea, ideal pentru profesioniștii care lucrează deja în industrie care ar dori să se antreneze pentru a-și continua cariera. Disponibil pe o bază completă și part-time, cursul oferă flexibilitate și sprijin pentru cei care doresc să se antreneze în timp ce rămân în câmpul muncii.... [-]


MSc în sisteme de management și informatică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Există un decalaj major de cunoștințe între managerii din organizațiile confundate de sistemele informatice și personalul tehnic care le livrează. Absolvenții noștri joacă un rol crucial în integrarea limbajului și a practicilor de management și tehnologie în afaceri. Dezvoltați-vă înțelegerea interacțiunii dintre IT, organizație și comportamentul oamenilor pentru a vă pregăti pentru funcții de conducere în operațiunile de afaceri și proiecte TIC. [+]

Există un decalaj major de cunoștințe între managerii din organizațiile confundate de sistemele informatice și personalul tehnic care le livrează. Absolvenții noștri joacă un rol crucial în integrarea limbajului și a practicilor de management și tehnologie în afaceri. Dezvoltați-vă înțelegerea interacțiunii dintre IT, organizație și comportamentul oamenilor pentru a vă pregăti pentru funcții de conducere în operațiunile de afaceri și proiecte TIC.

Cine este pentru?

Acest curs este potrivit pentru absolvenți cu studii științifice, inginerie, IT sau de afaceri legate de dornici de a urma o carieră într-o serie de industrii, sau mediul academic; sau absolvenți care lucrează în prezent în industrie, dornici să își extindă calificările sau să urmeze o schimbare de carieră; sau persoane cu alte calificări care posedă o experiență relevantă considerabilă.... [-]


MSc în sisteme energetice și procese termice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Utilizarea rațională și economică a energiei, cu cel mai mic prejudiciu pentru mediu, este vitală pentru viitorul planetei noastre. Realizarea eficienței energetice și reducerea poluării mediului reprezintă aspecte din ce în ce mai importante ale ingineriei profesionale. Acest curs îi echipează pe absolvenți și pe ingineri practicieni cu o înțelegere aprofundată a aspectelor fundamentale ale economiei energetice în sectoarele industriale și comerciale. [+]

Utilizarea rațională și economică a energiei, cu cel mai mic prejudiciu pentru mediu, este vitală pentru viitorul planetei noastre. Realizarea eficienței energetice și reducerea poluării mediului reprezintă aspecte din ce în ce mai importante ale ingineriei profesionale. Acest curs îi echipează pe absolvenți și pe ingineri practicieni cu o înțelegere aprofundată a aspectelor fundamentale ale economiei energetice în sectoarele industriale și comerciale.

Cine este pentru?

Master în sisteme și procese energetice constă din nouă module de predare, inclusiv un proiect de grup de audit energetic și un proiect de cercetare individuală.

Cursul a fost dezvoltat pentru a oferi cunoștințe și abilități tehnice actualizate necesare pentru obținerea unei mai bune gestionări a energiei, proiectarea sistemelor și a proceselor eficiente din punct de vedere energetic, utilizarea surselor regenerabile de energie și reducerea și controlul eficient al poluării. Aceste cunoștințe pot fi aplicate direct pentru a ajuta diferitele sectoare ale economiei să-și îmbunătățească competitivitatea în fața reducerii resurselor, creșteri probabile substanțiale ale costurilor de energie ale unităților și cerința urgentă de a se conforma standardelor din ce în ce mai restrictive de control al poluării. Cursul este potrivit pentru absolvenții de inginerie și aplicații științifice care doresc să se angajeze în cariere de succes ca profesioniști în domeniul energiei.... [-]


MSc în spiritul antreprenorialului Cleantech

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

MSc în spiritul antreprenorialului Cleantech combină punctele forte ale Cranfield în domeniul științei mediului, al ingineriei și al antreprenoriatului, pentru a echipa viitori lideri din sectorul Cleantech cu cunoștințele și abilitățile necesare dezvoltării și comercializării tehnologiilor în momentul în care a fost identificată o oportunitate. [+]

În climatul economic lent, strategiile alternative de energie și tehnologiile curate (Cleantech) prezintă provocări unice pentru comercializarea tehnologiei. Cleantech va juca un rol vital în dezvoltarea economiilor cu emisii scăzute de carbon la nivel mondial și are nevoie de personal calificat pentru a realiza acest lucru. Cleantech se referă la orice proces, produs sau serviciu care reduce impactul negativ asupra mediului prin îmbunătățiri semnificative ale eficienței energetice, utilizarea durabilă a resurselor sau activitățile de protecție a mediului și include o gamă largă de tehnologii legate de reciclare, energie regenerabilă, eficiență energetică, etc Master în Cleantech antreprenoriat combină punctele forte ale Cranfield în știința mediului, inginerie și antreprenoriat pentru a dota viitorii lideri în sectorul Cleantech cu cunoștințele și abilitățile de a dezvolta și comercializa tehnologii, atunci când o oportunitate a fost identificat.Cine este pentru?... [-]

MSc în structuri ușoare avansate și impact

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Nu există alte cursuri care să ofere instruire dedicată specialiștilor în ceea ce privește rezistența la impact și impactul, care pot fi adaptate aspirațiilor dvs. de carieră. Oferit cu un accent deosebit pe aplicare, acest curs vă va dota cu abilități analitice puternice în comportamentul structural și eșec pentru a vă aplica practic aceste cunoștințe în probleme reale de inginerie în timp ce utilizați cele mai recente instrumente industriale standard numerice. [+]

Nu există alte cursuri care să ofere instruire dedicată specialiștilor în ceea ce privește rezistența la impact și impactul, care pot fi adaptate aspirațiilor dvs. de carieră. Oferit cu un accent deosebit pe aplicare, acest curs vă va dota cu abilități analitice puternice în comportamentul structural și eșec pentru a vă aplica practic aceste cunoștințe în probleme reale de inginerie în timp ce utilizați cele mai recente instrumente industriale standard numerice.

Cine este pentru?

Elevii care se înscriu provin dintr-o varietate de medii diferite. Mulți dintre aceștia au o carieră specifică, cum ar fi lucrul în disciplinele auto sau aerospațiale (proiectarea structurală sau protecția împotriva accidentelor), dezvoltarea de materiale pentru aplicații în domeniul apărării sau lucrul în domeniul dezvoltării codurilor numerice / consultanței.... [-]


MSc în sustenabilitatea alimentelor viitoare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2019 Regatul Unit Cranfield + 1 mai mult

Acest curs își propune să ofere o conștientizare critică detaliată a riscurilor, provocărilor și oportunităților de a furniza o alimentare durabilă populației lumii, pe măsură ce ne mutăm în viitor. [+]

Acest curs își propune să ofere o conștientizare critică detaliată a riscurilor, provocărilor și oportunităților de a furniza o alimentare durabilă populației lumii, pe măsură ce ne mutăm în viitor.

Cine este pentru?

Acest curs este valabil pentru absolvenții din întreaga lume care doresc să urmeze o carieră în domeniul sustenabilității alimentelor la nivel tehnic sau strategic.

Acest curs este preocupat de o provocare fundamentală de o importanță enormă cu care ne confruntăm cu toții astăzi; în esență, numeroasele probleme legate de alimentarea unei populații globale în creștere rapidă, dat fiind resursele finite, au adăugat incertitudini, cum ar fi efectele schimbărilor climatice, și o recunoaștere generală că metodele noastre actuale de producere a alimentelor nu sunt potrivite scopului. Dar face mai mult decât să descrie pur și simplu provocarea - se referă la reunirea diferitelor fire care pot prezenta răspunsuri pragmatice și practice. Ca atare, este conceput pentru a răspunde nevoilor urgente ale industriei, instituțiilor și guvernelor pentru persoanele care pot face față problemelor complexe, multi-factoriale ale aprovizionării cu alimente viitoare la nivel mondial.... [-]


MSc în susținerea sistemului prin viață (Executive)

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii Înscriere Deschisă Regatul Unit Swindon Cranfield + 1 mai mult

Acest curs oferă o bază esențială pentru viitori lideri în organizațiile care doresc să maximizeze valoarea în utilizare a sistemelor de produse complexe, de lungă durată și să devină lideri de schimbare pentru susținerea sistemului. Sunt necesare abordări noi și integrate pentru a dezvolta capacitatea superioară de sprijin prin viață pentru a răspunde cerințelor acționarilor și părților interesate. [+]

Acest curs oferă o bază esențială pentru viitori lideri în organizațiile care doresc să maximizeze valoarea în utilizare a sistemelor de produse complexe, de lungă durată și să devină lideri de schimbare pentru susținerea sistemului. Sunt necesare abordări noi și integrate pentru a dezvolta capacitatea superioară de sprijin prin viață pentru a răspunde cerințelor acționarilor și părților interesate.

Cine este pentru?

Dezvoltat de Universitatea Cranfield împreună cu Rolls-Royce și Bombardier Transportation, acest Master a fost proiectat pentru profesioniștii în domeniul managementului și al întreținerii activelor. Scopul nostru este de a vă îmbunătăți abilitățile și de a aborda nevoia unor persoane bine instruite implicate în sprijinul echipamentelor și sistemelor complexe. În cele din urmă, puteți contribui la realizarea unui avantaj competitiv pentru organizația dvs. Structurat pentru a permite un beneficiu maxim din învățare, cu un timp minim de la mediul de lucru.... [-]


Resilience, Counter Terrorism and Organised Crime Degrees

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Rezistența, combaterea terorismului și a diplomelor de crimă organizată, pentru o gamă largă de experiențe diferite cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. [+]

Rezistența, combaterea terorismului și gradul de criminalitate organizată MSc în balistică criminalistică

MSc în criminalistică digitală

Prezentat de Institutul de Medicină Legală, acest curs se concentrează pe furnizarea de cunoștințe și abilități necesare pentru efectuarea examinărilor medico-legale cuprinzătoare ale dispozitivelor digitale. Prelegerile sunt oferite de practicanții digitali de medicină legală și acdemici pe parcursul cursului, cu lectori invitați venind atât din partea organelor de drept, cât și din partea companiilor private.

Durata: 11 luni cu normă întreagă, până la 3 ani cu fracțiune de normă... [-]


Studii științifice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 60 luni August 2019 Regatul Unit Swindon Cranfield + 2 mai mult

Cursurile oferă studenților o gamă largă de experiențe diferite cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. Dacă doriți să solicitați o vizită la Cranfield Defense [+]

Studii științificeMaster în Arheologie și Antropologie Legală

Cursul este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere a modului în care tehnicile tradiționale și avansate din arheologie și antropologie fizică pot fi aplicate în contextul medico-legal.

Durata: 11 luni ani cu normă întreagă, până la 3 ani cu fracțiune de normă

Cine este pentru? Cursul oferă studenților o gamă largă de experiențe diferite cu facilități unice disponibile pentru nici o altă universitate din Marea Britanie. Cursul este extrem de practic și practic, având drept scop să producă experți medico-legali cu un background puternic pentru a intra mai târziu în câmp și să fie capabili să ofere mărturii de experți în situații de ședință și în alte părți. Elevii provin dintr-o gamă largă de medii, de obicei, cu o știință sau știință medico-legală. Mulți studenți provin din străinătate, în special Europa, Africa și America de Nord.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Swindon, England, GB
Adresa locaţie
Swindon, England, GB
Adresa locaţie
Cranfield, England, MK43 0AL GB