Coventry University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Suntem o universitate modernă, cu o tradiție mândră, ca furnizor de educație de înaltă calitate și cu accent pe cercetarea aplicată.

Studenții noștri beneficiază de echipamente și facilități de ultimă oră în toate disciplinele academice, inclusiv laboratoare de sănătate, proiectare și inginerie, studiouri de arte interpretative și centre de calcul. Am fost aleși să găzduim trei centre naționale de excelență în predare și învățare, care ne-au permis să investim sume substanțiale de bani în sănătate, design și matematică.

Campusul nostru din centrul orașului este în continuă dezvoltare și evoluție și avem planuri de investiții suplimentare în el în următorii câțiva ani. Suntem o prezență majoră în Coventry, care contribuie la atmosfera prietenoasă și vibrantă a orașului și ne permite, de asemenea, să promovăm parteneriate de afaceri de succes.

Prin legăturile noastre cu întreprinderi de vârf și organizații din sectoarele public și voluntar, studenții noștri au posibilitatea de a accesa oportunitățile de proiectare și de plasare care le îmbunătățesc capacitatea de angajare pe parcursul absolvirii.

about_coventry_university_top_header

istorie

history_bodyimage

Universitatea Coventry are o lungă tradiție ca furnizor de educație. Rădăcinile noastre merg încă din anul 1843 ca Colegiul de Design din Coventry. În 1970, Colegiul de Artă din Coventry a fost îmbinat cu Colegiul de Tehnologie Lanchester și cu Colegiul Tehnic de Inginerie Rugby. Instituția rezultată a fost numită Lanchester Polytechnic: "Lanchester" după pionierul industriei de automobile Midlands, Dr. Frederick Lanchester și "Polytechnic", care înseamnă "calificat în multe științe și arte".În 1987, numele a fost schimbat în Coventry Polytechnic, iar în 1992 Universitatea a fost înființată în conformitate cu legislația guvernului britanic, așa cum se prevede în Instrumentul Universității și articolele de Guvern.

Numele Lanchester a fost păstrat în titlul galeriei noastre de artă, în galeria Lanchester, precum și în biblioteca Lanchester.

Identitate

Phoenix a fost o pasăre mitică, cu un spiriduș splendid, reputația că trăiește în deșertul arab. Fenicul a fost singurul de acest gen, Phoenix a trăit timp de cinci sau șase secole, după care sa ars cu moartea pe un pui de funerare de crengi aromatice aprins de soare și înfundat de propriile aripi. Phoenixul sa ridicat din cenușă cu tinerii reînnoiți pentru a trăi într-un alt ciclu.

Un astfel de simbol este un memento potrivit pentru modul în care orașul Coventry sa reconstruit după ce a suferit o devastare în timpul celui de-al doilea război mondial. Este un simbol cu ​​care Universitatea Coventry este mândru să fie asociat și să fi adoptat ca a lui proprie.

the_university_header

Fapte Despre noi

Universitatea CoventryPoziția noastră de universitate globală este confirmată de clasamentul nostru în tabelele de ligă internațională și de feedbackul oferit de studenții noștri despre experiența lor.

Noi suntem... O universitate modernă în perspectivă.

Noi suntem... Un grup universitar dinamic, global și transformator.

Noi suntem... Creând viitorul mai bun și va fi lider mondial în tot ceea ce facem

TOP 10 UNIVERSITATEA UNIVERSITARĂ DIN ROMÂNIA PENTRU ÎNVĂȚAREA SATISFACȚIEI
Sursa: Ghidul Universității Guardian 2017

NU. 2 UNIVERSITATEA REGATULUI UNIVERSITATII DE PRODUCTIE SI FOTOGRAFIE A FILMULUI
Sursa: Ghidul Universității Guardian 2017

NU. 2 UNIVERSITATEA UNIVERSITATEA DIN UK HOSPITALITY, MANAGEMENTUL EVENIMENTELOR ȘI TURISMUL
Sursa: Ghidul Universității Guardian 2017

NU. 5 UNIVERSITATEA DE ECONOMIE DIN UNIVERSITATEA DIN ROMANIA
Sursa: Ghidul Universității Guardian 2017

NU. UNIVERSITATEA UNIVERSITATEA REGATUL UNIVERSITAR UNIVERSITATEA DE GEOGRAFIE ȘI STUDII DE MEDIU
Sursa: Ghidul Universității Guardian 2017

NU. UNIVERSITATEA UNIVERSITATEA UNIVERSITATEA UNIVERSITATEA UNIVERSITATEA REGATUL UNIVERSITATEA DIN ROMANIA
Sursa: Ghidul Universității Guardian 2017

Studiul național al studenților (NSS) 2016

SNS este o inițiativă națională desfășurată anual începând cu anul 2005. Sondajul se desfășoară în toate instituțiile de învățământ superior din Anglia, Țara Galilor, Irlanda de Nord și instituțiile de învățământ superior din Scoția. Sondajul solicită studenților finali să furnizeze feedback cu privire la cursurile lor într-un format recunoscut la nivel național, studenții pe cursuri flexibile vor fi rugați să participe pe măsură ce se află la sfârșitul cursului, dar nu neapărat în ultimul an. Există 22 de întrebări de bază referitoare la următoarele aspecte ale experienței de învățare a elevilor:

  • Învățând cursul meu;
  • Evaluare și feedback;
  • Suport academic;
  • Organizare și management;
  • Resursele de învățare;
  • dezvoltare personala;
  • Satisfactia generala.
NSSstats
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Marketingul Digital

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Coventry

Marketingul digital este o disciplină unică, care utilizează tehnologii de ultimă oră pentru a spori eforturile organizaționale în relația cu consumatorii, partenerii și alte părți interesate. Organizațiile solicită și caută angajați calificați care au cunostințe și abilități actuale pentru a dezvolta soluții creative de marketing în lumea digitală. [+]

Acest curs începe în septembrie 2017.

Marketingul digital este o disciplină unică, care utilizează tehnologii de ultimă oră pentru a spori eforturile organizaționale în relația cu consumatorii, partenerii și alte părți interesate. Organizațiile solicită și caută angajați calificați care au cunostințe și abilități actuale pentru a dezvolta soluții creative de marketing în lumea digitală.

DE CE ALEGETI ACEASTA CURS?

Gradul digital de Marketing oferă un program de studiu care vă dă echipamentul cu cunoștințele teoretice, cadrele intelectuale și abilitățile practice cerute de organizațiile de astăzi pentru a reuși în gestionarea prezenței lor online. Programul se ocupă cu modul de gestionare a rețelelor sociale, înțelegerea consumatorilor în domeniul digital, construirea comunităților online, proiectarea web și analiza, crearea și implementarea campaniilor digitale.... [-]


MSc

Msc Management Logistic Global

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Acest curs oferă studenților cu o calificare bine recunoscută, care le permite să aplice pentru o gamă largă de locuri de muncă în logistică, distribuție, transport, depozitare, de transport de marfă, consultanță și alte domenii conexe. [+]

Acest curs începe în septembrie 2017 și în ianuarie 2018.

Codul cursului pentru cursul part-time este ECT118, iar cursul cu normă întreagă este ECT117.

Acest curs oferă studenților cu o calificare bine recunoscută, care le permite să aplice pentru o gamă largă de locuri de muncă în logistică, distribuție, transport, depozitare, de transport de marfă, consultanță și alte domenii conexe.

Cursul vizează să vă doteze cu cunoștințele, expertiza tehnică și încrederea, pentru a deveni un profesionist logistic foarte competent și autosuficient. Abordarea noastră unică bazată pe activități de învățare și colaborarea strânsă cu industria vă vor oferi abilități practice și informații strategice privind aspectele importante ale profesiei.... [-]


Msc Medico-legală

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Coventry

Pentru a continua o carieră interesantă și de expertiză în domeniul medicinii legale, veți fi obligat să dobândească cunoștințe și abilități de specialitate care pot fi obținute de la Master în Forensic Computing. Cursul acoperă o serie de aptitudini care sunt esențiale pentru recuperarea informațiilor pe calculator pentru investigații penale. [+]

Acest curs începe în septembrie 2017 și în ianuarie 2018.

Pentru a continua o carieră interesantă și de expertiză în domeniul medicinii legale, veți fi obligat să dobândească cunoștințe și abilități de specialitate care pot fi obținute de la Master în Forensic Computing.

Cursul acoperă o serie de aptitudini care sunt esențiale pentru recuperarea informațiilor pe calculator pentru investigații penale.

DE CE ALEGETI ACEASTA CURS?

Profesorii lectori din industrie vor oferi informații despre evoluțiile și studiile de caz de ultimă oră.

Proiectul dvs. de masterat poate fi realizat fie ca plasare într-o organizație externă, fie în colaborare cu unul dintre grupurile de cercetare universitare.... [-]