Cookery School at Little Portland Street

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Abordarea gastronomie School a produselor alimentare este simplu, modern și imaginativ. Ne place schimbul de idei noastre delicioase gătit acasă-și găsesc mereu noi surse de inspirație pentru a aduce la clasele noastre, prin meniuri noștri și furnizorii noștri.

La Culinărie Scoala atmosfera este distractiv și informativ. Noi oferim competențele necesare pentru a deveni un bucătar încrezător și independent, precum și toate clasele noastre au un procent foarte mare de mâini pe practica.

Există întotdeauna o mulțime de oportunități de a pune întrebări și a obține înțelegere a tehnicilor presupune exigente. Fiecare sesiune de degustare presupune toate produsele alimentare care a fost făcută, sporind și mai mult capacitatea dumneavoastră de a deveni un bucatar de origine calificat.

Principal gastronomie School, Rosalind Rathouse, este obsedat cu alimente. Ea a lucrat ca bucătar profesionist, executați propria afacere gastronomie și a învățat gastronomie atât adulți și copii de mai mulți ani. Ea se simte foarte puternic că învățătura corectă poate entuziasma chiar bucătarul cel mai unconfident de demistificarea tehnici de gătit și jargon

Locații

Londra

Address
W1W 8BW Londra, Anglia, Regatul Unit

Programe

Această școală oferă și: