Cass Business School, City University of London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri Cass este una din cele cinci școli ale orașului, Universitatea din Londra. Este printre cele mai importante școli de afaceri din Europa și în elita globală a școlilor de afaceri care dețin standardul de aur al acreditării „triplu coroană”.

Cass este renumit la nivel mondial pentru:

  • Educație practică și teoretică echilibrată pentru studenți de licență, MBA și MSc, precum și pentru cei de doctorat și programe executive
  • Personal academic cu cunoștințe cu experiență practică în industrie, legături pe termen lung la afaceri și program de cercetare înfloritor
  • Legături strânse cu firmele orașului, afacerile internaționale și comunitatea noastră de studenți, absolvenți și parteneri.

Apel extraordinar

Permitem conducerea extraordinară prin crearea de cunoștințe, educație și parteneriate comunitare.

O reputație de clasă mondială

O parte integrantă din City, Universitatea din Londra, Sir John Cass Business School este printre elitele globale. Suntem clasificați în mod constant printre cele mai bune școli de afaceri și programe din lume. În plus, Cass deține standardul de aur rar de acreditare „triplu-coroană” de la Asociația la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Asociația MBA-urilor (AMBA) și Sistemul European de Îmbunătățire a Calității (EQUIS).

Împreună cu o reputație consacrată de 50 de ani pentru excelență în cercetarea de afaceri și educație, Cass atrage academicieni de seamă, studenți și afaceri din întreaga lume în comunitatea noastră energizantă Cass.

Misiune

La Cass, ajutăm indivizii să prospere într-o lume dinamică, interconectată. Amestecăm teoria și practica de ultimă oră, inspirând casa noastră vibrantă din Londra, în timp ce angajăm rețeaua noastră internațională. Printre școlile de afaceri la nivel mondial, abordarea Cass este energizantă unic; personal, dar global, intelectual, dar practic, pasionat și disciplinat. Conducerea rezultată permite agilitate, distincție și durabilitate.

  • Cunoaștere - creăm cunoștințe care favorizează conducerea cu gândire de impact
  • Educație - personalizăm experiențele de învățare pentru a construi abilități, distincție și agilitate
  • Comunitate - excelăm împreună, ajutând personalul, elevii, partenerii și instituția să prospere.

O perspectivă globală

Atitudinea noastră internațională este extinsă și vitală, sprijinind angajamentul nostru pentru diversitate. Într-adevăr, aplicăm o abordare globală la tot ceea ce facem, de la operarea unui campus dual în Dubai, până la serviciul Orientului Mijlociu, la livrarea de module și călătorii de studiu în întreaga lume și recrutarea de studenți și universitari din diverse naționalități și medii. Prin lentila noastră globală, vedem potențialul puternic al diferențelor și colaborării.

O educație practică

Indiferent dacă veniți la Cass ca licențiat, student MBA sau MSc, sau pentru a urma un doctorat sau o educație executivă, veți fi expus la un amestec inspirator de teorie și practică de ultimă oră. Cass nu este un turn de fildeș. Facultatea noastră de lider mondial creează cunoștințe prin colaborarea strânsă cu liderii din industrie. Drept urmare, vă putem dota cu ideile, abilitățile și încrederea necesară pentru a prospera în lumea de afaceri reală și în continuă schimbare.

Alăturați-vă Cass și deveniți parte a unei comunități globale în creștere și puternice, la care puteți adăuga propria poveste de succes.

Fundația Sir John Cass

Fundația Sir John Cass a sprijinit educația la Londra de când Sir John Cass a înființat o școală în Aldgate în 1710.

În mai 2001, Fundația a făcut o donație generoasă pentru noul proiect de clădire a Școlii de Afaceri și continuă să ofere sprijin permanent școlii de afaceri.131029_pexels-photo-1595391.jpeg Vulpe / Pexels

Locații

Londra

Address
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ Londra, Anglia, Regatul Unit

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

Programe

Această școală oferă și: