Cardiff University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Suntem o universitate ambițioasă și inovatoare, cu o viziune îndrăzneață și strategică, situată într-o capitală frumoasă și înfloritoare. Cercetarea noastră de top la nivel mondial s-a clasat pe locul 5 în rândul universităților din Marea Britanie în cel mai recent cadru de excelență în materie de cercetare pentru calitate și locul 2 pentru impact. Oferim o experiență remarcabilă din punct de vedere educațional pentru studenții noștri.

Impulsati de creativitate si curiozitate, ne straduim sa ne indeplinim obligatiile sociale, culturale si economice fata de Cardiff, Tara Galilor si lumea.

Cine suntem noi

Noi excelăm în producerea de cercetări inovatoare de înaltă calitate, care se traduce în beneficii atât la nivel local cât și la nivel mondial.

Avem o populație de studenți diversificată, cu studenți din mai mult de 130 de țări și cu o serie de medii. Personalul nostru academic este condus de creativitate și curiozitate și mulți sunt lideri în domeniile lor, creând un mediu stimulativ pentru învățare.

Educaţie

Studenții noștri beneficiază de învățătură condusă de cercetare, care își dezvoltă abilitățile intelectuale individuale.

Cercetare

Ne folosim cunoștințele pentru a dezvolta cercetări inovatoare care vor avea un impact asupra lumii.

Inovaţie

Noi excelăm în conectarea industriei, afacerilor, guvernului și ONG-urilor cu mediul academic.

Internaţional

Cardiff este o universitate internațională - parteneriatele și colaborările noastre internaționale înseamnă că studenții au acces la predare și cercetare recunoscute și apreciate la nivel mondial.

Locații

Cardiff

Cardiff University

Address
Cardiff University
Park Place


CF10 3AT Cardiff, Țara Galilor, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0)29 2087 4432