Cardiff Metropolitan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situată într-o capitală europeană interesantă și modernă, Cardiff Metropolitan University este o universitate globală. Investim continuu în viitorul studenților noștri și oferim oportunități de educație și formare care sunt accesibile, flexibile și de cea mai înaltă calitate studenților din peste 140 de țări din întreaga lume.

Universitatea este integrală în orașul Cardiff încă din 1865 și ne mândrim că suntem o universitate puternică, durabilă și centrată pe studenți, concentrată pe bunăstarea economică, socială și culturală a Cardiff și sud-estul Țării Galilor; promovarea angajabilității studenților, solicitată pentru cercetare și transfer de cunoștințe.

Concentrați-vă pe angajabilitate

Toate școlile noastre sunt specializate în cursuri care sunt orientate în carieră și au fost proiectate împreună cu mediul de afaceri și industria. Prin programele de plasare la locul de muncă, acreditările profesionale și oportunitățile de a studia în străinătate, accentul nostru pe angajabilitate ne-a asigurat că 95,6% dintre absolvenții noștri se angajează sau studiază în șase luni de la absolvire.

Învățarea și predarea

Abordarea noastră de învățare, predare și evaluare este susținută de standarde academice de înaltă calitate, care lucrează în parteneriat cu studenții, dezvoltarea și încorporarea învățării și evaluării îmbunătățite prin tehnologie, precum și a învățării informate.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm absolvenți creativi, rezistenți și căutați, cu aptitudini, abilități și experiențe care să le permită să aibă un impact în profesia aleasă sau în Pathway . Învățarea și predarea vor fi întotdeauna în centrul a ceea ce facem la Cardiff Metropolitan University și sperăm să experimentați pe deplin eforturile noastre de a menține o notă personală într-un mediu de învățare prietenos și de susținere.

O universitate globală

Cardiff Metropolitan University este mândru de a fi asociat cu o serie de parteneri de mare calibru din Marea Britanie și internațional. Alianța strânsă a Universității cu Colegiul Asociat, London School of Commerce și parteneriatele de peste mări care oferă programele noastre în Egipt, Coreea, Liban, Maroc, Sri Lanka și Singapore înseamnă că studenții din peste 140 de țări sunt capabili să studieze Cardiff Metropolitan University și MBA. programe.

7 motive pentru a studia în Marea Britanie la Cardiff Metropolitan University :


Motivul unu - angajabilitatea absolvită
Toate cursurile de la Cardiff Met se concentrează pe viitoarele cariere ale studenților noștri și pe angajabilitatea acestora. Programele noastre de licență includ toate stagii de muncă și avem o serie de cursuri postuniversitare cu oportunități pentru stagii de un an. Concentrarea noastră pe antreprenoriatul studenților îi ajută pe studenții noștri să devină absolvenți extrem de angajați.

Motivul doi - Excelența în predare și satisfacția studenților
Cardiff Met a obținut o notă de argint în cadrul Cadrului de excelență în predare și primește constant niveluri ridicate de satisfacție a elevilor. Un număr dintre cursurile noastre au marcat recent 100% în cel mai recent Studiu Național al Studenților.

Motivul trei - Sprijin internațional pentru studenți
Cardiff Met se mândrește cu sprijinul său internațional pentru studenți, iar în ultimii 10 ani am fost pe primul loc în Marea Britanie. Avem o echipă dedicată de consiliere pentru studenți la nivel global, care îi ajută pe studenți din momentul în care își acceptă oferta la universitate. De la a solicita viza lor, a găsi cazare și a te întâlni la aeroport când ajungi în Marea Britanie, până la a te ajuta să te stabilești în viața Regatului Unit și a oferi cursuri de competențe academice, echipa de aici scoate stresul de a veni să studieze într-un nou țară și vă permite să vă concentrați asupra studiilor.

Motivul patru - Facilități fantastice pentru studenți
În ultimii ani, Cardiff Met a adus îmbunătățiri considerabile în facilitățile studenților noștri, cu 70 de milioane de lire sterline de investiții finalizate și planificate. De la ateliere și studiouri de ultimă generație, până la facilități sportive lider în lume și centre studențești, universitatea are tot ce ai nevoie pentru a excela în timpul studiilor.

Motivul cinci - o comunitate mare de studenți
Cu un sindicat activ al studenților, care sprijină cluburile și societățile studențești, alături de echipe și cluburi sportive pentru abilități și abilități de toate nivelurile, Cardiff Met este un loc minunat pentru a te implica cu toate aspectele vieții studenților. Unitatea noastră de cazare din campus oferă studenților un loc sigur și prietenos pentru a trăi, iar universitatea a fost votată recent ca având cea mai bună comunitate studențească din Halls în Studiul Național al Locuințelor Studenților.

Motivul șase - Orașul Cardiff
Nu numai că Cardiff a fost numit constant cel mai accesibil oraș al studenților din Marea Britanie, ci este și un loc fantastic de trăit și oferă studenților un nivel de viață foarte ridicat. Cu orice, de la divertisment, la cumpărături, de la cultură, la mâncare, băutură și evenimente, Cardiff are ceva pentru toată lumea.

Motivul șapte - Studiu în Țara Galilor
Vei studia în țara Galilor. Țara Galilor oferă studenților oportunitatea de a obține o diplomă din Marea Britanie recunoscută la nivel mondial, într-un mediu prietenos și frumos. Este o bază excelentă pentru a explora restul Regatului Unit în timpul studiilor, descoperind tot ceea ce această țară unică are de oferit.

Locații

Cardiff

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Țara Galilor, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 29 2041 6070

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MA
MSc