The College of Estate Management CEM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bogat patrimoniu, reputatie internationala

Colegiul de Management Estate este cel mai important furnizor de învățare on-line sprijinit de profesionisti in domeniul imobiliar și de construcții. Am jucat un rol-cheie în lumea de proprietate pentru mai mult de 90 de ani. La un moment avem peste 3.000 de elevi din peste 100 de țări beneficiază de grade noastre - toate predate de profesori cu experiență vastă industrie.

Va oferim mai multe subiecte legate de proprietate, la nivel universitar și postuniversitar, precum și furnizarea de cursuri de formare profesională și soluții de formare corporative personalizate. Programul nostru de cercetare activă contribuie la cunoștințe în profesia, beneficiind întreprinderi, practicieni și factorii de decizie politica deopotrivă.

Colegiul stabilește nivelul de referință internațional pentru excelență în imobiliare on-line și educație construcție.

De ce să alegeți CEM?

Oricare ar fi fundal, studiind cu CEM vă va oferi cunoștințele, încredere și direcția în care trebuie să se dezvolte cariera in domeniul imobiliar și de construcții.

Toate programele noastre sunt predate de învățare on-line acceptate. Mai degrabă decât participarea la cursuri sau clase, veți utiliza un mediu de învățare on-line de stat-of-the-art. Aceasta înseamnă că puteți studia când, unde și cum doriți, fără a întrerupe cariera ta. Noi acoperi, cele mai multe aspecte de proprietate și de construcție la nivel universitar și postuniversitar. De asemenea, oferim cursuri de dezvoltare profesională și soluții personalizate de formare corporative.

Motive pentru a studia cu noi includ:

  • Dezvoltarea abilităților academice și de a construi pe experiența la locul de muncă
  • Echilibrați studiu cu munca și viața de familie
  • Cunoștințe Gain industrie de vârf
  • Studiul, folosind cele mai noi tehnologii de învățare
  • Beneficiați de link-urile noastre unic strânse cu firmele de proprietate majore
  • Obțineți perspective în industria de imobiliare într-un context internațional
  • Programe de studii de studiu acreditate
  • Beneficiați de experiențele de colegi care sunt profesioniști care practică
  • Offset taxe în timp ce lucrează

Cu 90 ani de experiență în furnizarea de cele mai mari oportunități de învățare de calitate pentru profesia, o CEM calificare este o demonstrație recunoscut pe plan internațional de cunoștințe și abilități pentru a vă ajuta pe scara dumneavoastră personal de carieră.

Îmbunătățirea proprietatea ta imobiliara si perspectivele de carieră construcție începe aici.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Online Cursuri » Vedea BSc-uri » Vedea Diplome » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Cantitate topografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii March 2019 Regatul Unit Reading

Acesta este un program de conversie de studii postuniversitare concepute pentru a adapta abilitățile dumneavoastră la cerințele educaționale ale organismelor profesionale din industrie. [+]

Master Cantitate topografie

Acesta este un program de conversie de studii postuniversitare concepute pentru a adapta abilitățile dumneavoastră la cerințele educaționale ale organismelor profesionale din industrie. Cursul vă oferă o vedere în cunoștință de cauză dintre domeniile-cheie de cunoștințe necesare pentru a dezvolta cantitate dumneavoastră de topografie (QS) aptitudini, inclusiv managementul costurilor, practica de contract și proceduri, achiziții publice și economie de construcție. Cursul include, de asemenea, un proiect de cercetare care vor furniza o evaluare în profunzime a unui subiect de alegerea ta.

Aportul următor:

Aplicați de 02 februarie 2015 pentru a începe 02 martie 2015 ... [-]


Master clădire topografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii March 2019 Regatul Unit Reading

Building Surveying este o creștere, disciplină internațional, profesionist care se ocupă cu inspecția, întreținerea și renovarea clădirilor existente. [+]

Master clădire topografie

Building Surveying este o creștere, disciplină internațional, profesionist care se ocupă cu inspecția, întreținerea și renovarea clădirilor existente.

Acest curs se referă la disciplinele tehnice de bază ale specialitatea Building Surveying și rolul lor în contextul mai larg al Construit discipline profesionale Mediu.

Curs beneficiaza de o serie de tehnici moderne, bine sprijinite de predare și învățare, inclusiv lucrări practice proiect pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră în sectorul public și comerciale în întreaga Marea Britanie și în străinătate.

Aportul următor:

Aplicați de 02 februarie 2015 pentru a începe 02 martie 2015 ... [-]


Master Imobiliare

Campus Cu normă întreagă 2 anii March 2019 Regatul Unit Reading

Acesta este un program de conversie de studii postuniversitare în timpul care vei dezvolta cunoștințele, înțelegerea și gândirea critică necesară pentru a practica ca un evaluator sau inspector de proprietate comercială. [+]

Master Imobiliare

Acesta este un program de conversie de studii postuniversitare în timpul care vei dezvolta cunoștințele, înțelegerea și gândirea critică necesară pentru a practica ca un evaluator sau inspector de proprietate comercială. Acesta oferă o gamă de module care abordează competențele necesare pentru aceste discipline, și este recunoscut ca îndeplinind cerințele educaționale pentru a deveni membru RICS (Graduate Faza 1).

Aportul următor:

Aplicați de 02 februarie 2015 pentru a începe 02 martie 2015

De ce studia acest curs?

Cursul este ideal pentru oricine care are deja o primă diplomă și vrea să înceapă o carieră în imobiliare. Proaspeții absolvenți care sunt interesați în evaluarea proprietății, dezvoltare imobiliară și de investiții ar trebui să studieze acest curs, deoarece oferă o cale de statutul de Chartered. Oportunitati de angajare includ lucrează în cabinete private, societăți comerciale, companii cu portofolii mari de proprietate și departamente guvernamentale. Varsta nu este un obstacol, și avem studenți din la 20 de ani la sfârșitul anilor '50. ... [-]


Master Managementul constructii

Campus Cu normă întreagă 2 anii March 2019 Regatul Unit Reading

Construction Management este legătura esențială dintre expresia dorințelor unui client și ocuparea unui proiect de imobil finalizat. [+]

Master Managementul constructii

Construction Management este legătura esențială dintre expresia dorințelor unui client și ocuparea unui proiect de imobil finalizat. Acest curs va ajuta la dezvoltarea abilităților necesare pentru un transfer lin de la proiectare până la finalizare și ocuparea unei clădiri.

Furnizarea de cunoștințe și abilități avansate de management necesare pentru a deveni un lider în management in constructii, acest curs este foarte respectat pe plan internațional.

Aportul următor:

Aplicați de 02 februarie 2015 pentru a începe 02 martie 2015

De ce studia acest curs?

Aceasta este una dintr-o suită de programe de conversie de Master, care permite absolvenților de la discipline care nu au legătură Imobiliare și Construcții pentru a obține un grad acreditat RICS / CIOB, oferind acces la calitatea de membru profesional. ... [-]


Videoclipuri

CEM Alumni share their experiences of studying with CEM