Centre for Alternative Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

"Nici o organizație nu este mai bine plasată pentru a oferi competențe pentru un viitor de carbon la zero, nici o clădire este mai bine construit pentru a oferi acel antrenament." Graduate School de la CAT este un centru de formare de clasă mondială, cu experiență de peste 35 ani în practică durabilitatea. Cu sediul în cadrul Institutului Wales pentru Educație Durabilă (WISE) GSE oferă facilități de predare și de cazare de neegalat, inclusiv:

Un teatru mare agatat curs pământ Săli de seminar și ateliere de lucru Laboratoarele de cercetare Suită IT Birouri, camere de comune și zone de recepție 24 en-suite camere de studiu Restaurant și Bar

WISE este o stare de facilitatea de eco-educativ art. Proiectat de arhitecți Pat Borer și David Lea, aceasta este o combinatie frumoasa de un design ecologic și de ultimă oră tehnici durabile de construcție. Locul de desfășurare este sensibil construit din materiale reduse energia integrată, cum ar fi canepa si var, agatat pământ și lemn durabil surse. Furnizarea de surse de pe site-ul de energie regenerabilă, inclusiv biomasă și energie solară, înseamnă că WISE este un loc cu adevărat durabil pentru a studia. WISE este un RIBA Award 2011 câștigătoare de constructii si a castigat de constructii din anul 2010, în Daily Telegraph. Produse alimentare și de cazare Cazare complet rezidențiale este prevăzut în modulele de studenți care participă la fața locului la CAT, inclusiv toate mesele. Toate mesele vor fi în noul restaurant WISE la CAT și sunt vegetarian. Cerințe speciale dietetice pot fi satisfăcute.

Locații

Machynlleth

Address
Centre for Alternative Technology
SY20 9AZ Machynlleth, Țara Galilor, Regatul Unit