Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Alliance Manchester Business School este una dintre primele două școli de afaceri din Marea Britanie, înființată în 1965) și este acum cea mai mare școală de business și management din Marea Britanie.

Manchester este recunoscut pentru gânditorii săi inițiali: istoria noastră lungă și mândră de excelență în cercetare continuă spiritul de inovație și realizare pentru care orașul este renumit.

Suntem pe locul al doilea în Marea Britanie pentru cercetare în afaceri (Business and Management Studies, REF 2014), iar ultimul sondaj Financial Times ne-a clasat pe locul 4 în Marea Britanie, locul 10 în Europa și locul 36 în lume.

Știm că cercetarea de la nivel mondial nu este suficientă și vedem că gândirea noastră inițială este aplicată pentru impactul asupra afacerilor și managementului, guvern și comunități.

Oferim educație de business și management de nivel mondial studenților, absolvenților de studii postuniversitare, practicienilor cu experiență și celor care au ambiții academice și de cercetare orientate spre carieră. Alianța MBS oferă gândire și predare originale, informate de mediul comercial contemporan.

Capacitatea de angajare este încorporată în curriculum. Alliance MBS Postgraduate Careers Service lucrează îndeaproape cu Serviciul de carieră al Universității din Manchester, permițând studenților să acceseze numărul mare de organizații care participă la evenimente campus. Universitatea este numărul unu cel mai vizat Universitatea din Marea Britanie, prin angajarea de absolvenți de frunte (The High Fliers Report, 2018).

Acreditare:

  • Alianța MBS face parte dintr-un grup mic și select de instituții din întreaga lume, care sunt acreditate de toate cele trei organisme majore - AACSB International, AMBA și EQUIS.
  • Organismul guvernamental din Regatul Unit (HEFCE) clasifică capacitățile de predare ale Alianței MBS ca fiind "excelente", cea mai înaltă categorie.

O școală internațională:

  • Avem o rețea globală extinsă, cu prezență la fața locului în Brazilia, China, Hong Kong, Singapore și Emiratele Arabe Unite.
  • Cursurile noastre specializate de master combină excelența academică cu accentul pe practicile de afaceri și management din lumea reală. În plus, elevii noștri se conectează cu colegii de clasă din peste 65 de naționalități.
  • Alăturându-se comunității noastre de studenți și peste 300 de specialiști, personalul academic și de cercetare va ajuta pregătirea absolvenților pentru mediul de afaceri global și piața de muncă de astăzi.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Business Analytics Master: Cercetări Operaționale și De Analiză A Riscurilor

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Aflați cum puteți pentru a depăși provocările cu care se confruntă industria majore, de afaceri și sectorul public astăzi, și să influențeze procesele de luare a deciziilor ale viitorului. Acest curs vă oferă marginea de taiere a abordărilor analitice, metodologii și instrumente de care aveți nevoie pentru a aborda cu încredere probleme și de a îmbunătăți rezultatele. [+]

Aflați cum puteți pentru a depăși provocările cu care se confruntă industria majore, de afaceri și sectorul public astăzi, și să influențeze procesele de luare a deciziilor ale viitorului. Acest curs vă oferă marginea de taiere a abordărilor analitice, metodologii și instrumente de care aveți nevoie pentru a aborda cu încredere probleme și de a îmbunătăți rezultatele.

Acesta vă permite să se specializeze într-o gamă diversă de domenii, inclusiv

abilităţile de consultanță mari de date și de analiză de web concepte și instrumente de sisteme informatice Comportamentul decizional și psihologia de luare a deciziilor modelarea financiară de gestionare a operațiunilor și procesul de schimbare și de îmbunătățire a abordărilor Management de proiect managementul lanțului de aprovizionare, logistică și achiziții publice cercetarea operațională tradițională și matematică aplicată și statistici ... [-]

Managementul Inovației și Antreprenoriatului Master

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Managementul inovației și spirit antreprenorial Master este un Master interesant desigur oferit de Alianța Manchester Business School - găzduiește cea mai mare număr de cercetători de inovare din Europa. Acesta poate fi luat ca pe un an curs full-time sau part-time peste doi ani. [+]

O MSC Managementul inovației și spirit antreprenorial este un Master interesant desigur oferit de Alianța Manchester Business School - găzduiește cea mai mare număr de cercetători de inovare din Europa. Acesta poate fi luat ca pe un an curs full-time sau part-time peste doi ani.

Acest grad recunoscut la nivel internațional analizează modul în care:

idei noi devin produse de succes Expertiza antreprenorială creează o creștere companiile valorifica cunoștințele pentru a rămâne competitive cunoștințe modelează societatea și vice-versa schimbările climatice pot fi abordate cu noi tehnologii pentru a depăși provocările practice asociate cu crearea unei noi economii de risc antreprenoriale pot fi transformate prin rafale succesive de distrugere creatoare? ... [-]

Masterat în Contabilitate şi Finanţe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Ia-abilitățile și cunoștințele la nivelul următor, cu cel mai bun grup de contabilitate și finanțe din lume. Fie că doriți să continue cariera profesională, sau du-te pe pentru a studia pentru un doctorat, acest curs vă oferă calificarea aveți nevoie pentru a reuși. [+]

Ia-abilitățile și cunoștințele la nivelul următor, cu cel mai bun grup de contabilitate și finanțe din lume. Fie că doriți să continue cariera profesională, sau du-te pe pentru a studia pentru un doctorat, acest curs vă oferă calificarea aveți nevoie pentru a reuși.

O carieră în contabilitate, servicii financiare sau sectoare conexe ale economiei necesită un nivel ridicat de înțelegere atât a teoriei și practicii de contabilitate și finanțe. Acest curs este conceput pentru a vă oferi o înțelegere mai amplă a zonelor de bază care fac obiectul cu accent pe metodele de cercetare empirice și practicile de contabilitate și finanțe.

Gama noastră largă de module vă permite să se specializeze și în timpul cursului veți avea șansa de a construi pe cunoștințele dumneavoastră în creștere și expertiză prin completarea unei disertație pe un domeniu de cercetare la alegere. Acest lucru, împreună cu suportul veți obține de la personalul nostru, asigură o primă experiență de învățare de clasă. ... [-]


Master Contabilitate

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Noul nostru specialist curs Master contabilitate va ajuta să dezvolte o înțelegere în profunzime a teoriei și practicii contabile precum și gândirea critică. Va fi introdus la diferite aspecte ale cercetării contabile, și a oferit îndrumare în realizarea cercetării. Veti avansa gândirea lor și dezbate în problemele contemporane în raportarea financiară, contul de gestiune, audit și guvernanță. Aceste abilități nu sunt evaluate numai de către angajatori, dar, de asemenea, pregăti studenții pentru o carieră de cercetare în mediul academic. [+]

Descrierea cursului

Spori perspectivele de carieră prin dezvoltarea unei cunoștințe avansate a teoriei și practicii contabile, și să se pregătească pentru un rol principal în profesia contabilă.

Noul nostru specialist curs Master contabilitate va ajuta să dezvolte o înțelegere în profunzime a teoriei și practicii contabile precum și gândirea critică. Va fi introdus la diferite aspecte ale cercetării contabile, și a oferit îndrumare în realizarea cercetării. Veti avansa gândirea lor și dezbate în problemele contemporane în raportarea financiară, contul de gestiune, audit și guvernanță. Aceste abilități nu sunt evaluate numai de către angajatori, dar, de asemenea, pregăti studenții pentru o carieră de cercetare în mediul academic.... [-]


Master Managementul Resurselor Umane și A Relațiilor Industriale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Oamenii sunt în centrul oricărei organizații, astfel încât capacitatea de a gestiona și de a dezvolta angajați, asigură bunăstarea lor și să înțeleagă schimbarea legislației muncii este esențială pentru supraviețuirea de afaceri. Cursul își propune să producă practicieni bine rotunjite resurse umane cu cunoștințe și experiență exemplară relevante hands-on. [+]

Oamenii sunt în centrul oricărei organizații, astfel încât capacitatea de a gestiona și de a dezvolta angajați, asigură bunăstarea lor și să înțeleagă schimbarea legislației muncii este esențială pentru supraviețuirea de afaceri. Cursul își propune să producă practicieni bine rotunjite resurse umane cu cunoștințe și experiență exemplară relevante hands-on.

Acreditat de Chartered Institute of Personal și Dezvoltare (CIPD), cursul este conceput pentru:

Să dezvolte o apreciere critică a fundamentelor teoretice și practica empirică a MRU și IR va expuneti la o varietate largă de practici organizaționale prin utilizarea materialelor didactice pe baza unor cercetări contemporane de înaltă calitate, conduse de lectori și propria lor de cercetare pentru o disertație individuală independentă vă permite să dezvolte abilități practice în zona de subiect pentru a vă dota pentru o carieră sau un studiu mai aprofundat al domeniului HR / IR și vă oferă o pregătire în metode de cercetare care se pot aplica în mod corespunzător, fie în lumea afacerilor, fie în cercetarea academică vă oferă posibilitatea de a obține statutul de membru absolvent al CIPD (Chartered Institute of Personal și Dezvoltare), care este extrem de avantajoasă în asigurarea unei cariere în MRU. Aveți posibilitatea de a participa la ateliere de dezvoltare a abilităților conduse de către practicieni expert resurse umane pentru a dobândi abilități practice de resurse umane, pentru a participa la un caz viu tribunal ocuparea forței de muncă, precum și să întreprindă un proiect de grup într-o organizație de a dezvolta abilități teamworking și resurse umane practice și de... [-]

Master Marketing

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Te la ideile tale acolo și mesajele auzit cu un grad de specialitate care vă oferă toate abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru o cariera de succes in marketing, plus o serie de opțiuni pentru a vă ajuta să se specializeze în domeniul ales. [+]

Te la ideile tale acolo și mesajele auzit cu un grad de specialitate care vă oferă toate abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru o cariera de succes in marketing, plus o serie de opțiuni pentru a vă ajuta să se specializeze în domeniul ales.

Bucurați-vă de un grad de stimulare și flexibil, conceput pentru a vă ajuta să dezvolte o apreciere critică a zonelor-cheie în marketing, în timp ce oferindu-vă șansa de a perfecționa abilitățile dumneavoastră într-o anumită zonă, sau puteți să urmeze o carieră academică prin munca de doctorat ulterioare.

Afla despre procesele de strategie de management de marketing și de dezvoltare pentru a aduce noi produse pe piață. Precum și de învățare fundamentele de marketing, puteți lua, de asemenea, una dintre căile noastre, specializate pentru a vă asigura că într-adevăr să iasă în evidență pe piața locurilor de muncă și poate demonstra abilitățile practice cheie pe care le caută angajatorii. ... [-]


Master Psihologie De Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Pentru studenții fără un grad acreditat bps, programe de afaceri Psihologie vă oferă posibilitatea de a studia alături de studenții de Master Psihologie organizațională și pentru a obține o privire fascinantă la știința modului în care oamenii și grupurile să se comporte la locul de muncă. [+]

Pentru studenții fără un grad acreditat bps, programe de afaceri Psihologie vă oferă posibilitatea de a studia alături de studenții de Master Psihologie organizațională și pentru a obține o privire fascinantă la știința modului în care oamenii și grupurile să se comporte la locul de muncă.

O înțelegere mai profundă a psihologiei organizaționale este un atu pentru cei care lucrează în prezent în domeniul științelor sociale sau managementul resurselor umane, sau de gândire de a studia pentru a deveni un psiholog ocupațional.

Acest curs oferă persoanelor cu un fundal adecvat cunoștințele teoretice și abilități practice utilizate în psihologia organizațională pentru a le ajuta să dezvolte sau să schimbe cariera.... [-]


Master Psihologie Organizationala

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Master Cursul nostru Psihologia organizațională vă oferă cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica principiile psihologice, teorii și metode de a lucra organizații. Cursul dezvoltă înțelegerea dumneavoastră de psihologie precum și vă echiparea cu abilități practice pentru a lucra ca psiholog în cadrul organizațiilor. [+]

Master Cursul nostru Psihologia organizațională vă oferă cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica principiile psihologice, teorii și metode de a lucra organizații. Cursul dezvoltă înțelegerea dumneavoastră de psihologie precum și vă echiparea cu abilități practice pentru a lucra ca psiholog în cadrul organizațiilor.

Cursul de la Alliance Manchester Business School:

Este pe deplin acreditat de British Psychological Society, oferind baza pentru obținerea statutului de Chartered psiholog Acoperă cele șapte domenii de bază ale psihologiei organizaționale, oferindu-vă o bază largă pentru practica viitoare Include Test de utilizator: ocupaționale - Abilitatea și Personalitate (nivel A și B) calificări pentru testarea psihometrice la locul de muncă, permițându-vă să se înscrie la Registrul British Psychological societaii a calificărilor în Test de utilizare Este livrat de către personalul de cercetare-activ, care să se bazeze pe expertiza lor de a vă angaja cu cel mai up-to-date de cercetare și metode psihologice Dezvoltă conștiința comerciale și abilități de afaceri necesare într-un mediu de lucru competitiv Cursul trece peste un an (doi ani pentru studenții part-time) și cuprinde două semestre predate, plus o disertație de cercetare. Modulele predate utilizează o varietate de metode de predare, inclusiv cursuri, grupuri de lucru, studii de caz și exerciții practice, și sunt evaluate folosind o serie de tehnici, inclusiv examene, eseuri, cursuri aplicate și prezentări. caracteristici speciale ... [-]

MSc Business Analysis and Strategic Management

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

[+]

Cursurile opționale vă permit să se specializeze în special aspectele de management strategic și de analiza de business.

În perioada de vară, veți avea posibilitatea de a aplica cunoștințele și abilitățile învățate în primele două semestre, îmbunătăți abilitățile dumneavoastră în timp ce lucrează cu un client important din viața reală și de a lucra ca parte a unei echipe. Rezultatul acestui proiect este prezentat ca un raport de cercetare / disertație. Această parte a cursului este strâns legată de metoda de Manchester, care vă permite să experiență de învățare experiențială și vă ajută să vă pentru a deveni un practician reflexiv sau manager.... [-]


MSC Cantitative Finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Alianta Manchester Business School și Școala de matematică s-au combinat puterea lor academice și cunoștințe practice pentru a oferi curs Master cantitative în Finanțe. [+]

Alianța Manchester Business School si de la Scoala de Matematica au combinat puterea lor academice și experienta practica de a livra MSC Cantitative Finanțe Desigur.

Asigurându-se că elementul matematica este accesibil, programul oferă un bun echilibru între matematică și finanțe. Acestea sunt potrivite în special pentru elevii cu o diplomă în finanțe, economie financiară, Actuariale Stiinta, Inginerie, și matematică (a se vedea cerințele de intrare), precum și experiență relevantă de muncă (non-obligatoriu). De asemenea, este potrivit pentru cei care doresc să obțină îmbunătățiri salariale, sau studenții care doresc să urmeze studii avansate în domeniul finanțelor cantitative.... [-]


Msc De Afaceri Internaționale și De Management (management)

Campus Cu normă întreagă 12 luni August 2018 Regatul Unit Manchester

Face mișcare în lumea rapid ritm de comerț internațional, cu un grad de masterat conceput pentru a vă oferi cunoștințe de ultimă oră de probleme de management la nivel mondial. În economia globalizată de astăzi, capacitatea de a gândi și de a lucra dincolo de granițele și a frontierelor este imperativă. [+]

Face mișcare în lumea rapid ritm de comerț internațional, cu un grad de masterat conceput pentru a vă oferi cunoștințe de ultimă oră de probleme de management la nivel mondial. În economia globalizată de astăzi, capacitatea de a gândi și de a lucra dincolo de granițele și a frontierelor este imperativă.

Având o abordare multidisciplinară, bazându-se pe economie, finanțe, teoria organizațională, marketing și managementul resurselor umane, va examina domeniile de afaceri și management internațional în profunzime, inclusiv economice, financiare, tehnologice, de marketing și probleme manageriale cu care se confruntă întreprinderile multinaționale. Aceasta vă permite să aplice abilitățile dumneavoastră oriunde în lume.... [-]


MSc Management

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

[+]

Managementul inovației și spirit antreprenorial Psihologia organizațională Cursuri și evaluare

Cerințe de intrare:

Atunci când se evaluează dosarul dumneavoastră academice, luăm în considerare media dvs. de grad, poziție în clasă, referințe și statutul instituției unde ați studiat calificarea.

[-]

Msc Managementul Internațional Al Resurselor Umane și A Relațiilor Industriale Comparative

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Tehnologia avansează înseamnă lumea devine mai mică. Pune cariera HR pe scena mondială, cu un grad care se concentrează pe gestionarea oamenilor dincolo de frontiere și punerea resurselor umane într-un context internațional. [+]

Tehnologia avansează înseamnă lumea devine mai mică. Pune cariera HR pe scena mondială, cu un grad care se concentrează pe gestionarea oamenilor dincolo de frontiere și punerea resurselor umane într-un context internațional.

Cu tot mai mulți oameni care lucrează pentru corporații internaționale sau a lanțurilor de aprovizionare internaționale la nivel mondial, studiul resurselor umane internaționale și a relațiilor industriale devine din ce în ce mai important. Globalizarea crescândă a legislației economiei și a ocupării forței de muncă pan-naționale înseamnă, de asemenea, posibilitatea de a compara procesele și practicile de-a lungul continentelor este o abilitate căutată.... [-]


MSc în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

[+]

Master Finance este recunoscut de Consiliul de Cercetare Economica si Sociala ca pregătire postuniversitară pentru un doctorat.

Declaratie de Analiza financiară Opțiuni reale în Corporate Finance Economie managerială

Cursuri și evaluare [-]

Operațiuni Master, De Proiect și Managementul Lanțului De Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Manchester

Puneți-vă abilitățile de organizare la încercare și să învețe pentru a ajuta companiile să gestioneze producția și livrarea de produse și servicii într-o piață din ce în ce mai globalizată. Acest curs se referă la operațiunile de gestionare, managementul lanțului de aprovizionare, management de proiect și îmbunătățirea proceselor într-un grad provocator și plină de satisfacții. [+]

Puneți-vă abilitățile de organizare la încercare și să învețe pentru a ajuta companiile să gestioneze producția și livrarea de produse și servicii într-o piață din ce în ce mai globalizată. Acest curs se referă la operațiunile de gestionare, managementul lanțului de aprovizionare, management de proiect și îmbunătățirea proceselor într-un grad provocator și plină de satisfacții.

managementul operațiunilor este totul despre modul de a organiza producerea și livrarea de produse și servicii. De la bănci la fabrici, 90% dintre oameni sunt implicați în operațiuni. Acest curs vă oferă abilitățile pentru a se asigura că procesul de decurge fără probleme, în special în fața provocărilor și oportunităților care decurg din ce în ce mai la îndemâna globală de afaceri.... [-]


Videoclipuri

What Manchester Means To Me

Why I chose to study my Masters in the UK over the USA

Where can we take you?

Contactează

Manchester Business School

Adresă, linia 1 The University of Manchester Booth Street West
M15 6PB Manchester, Anglia, Regatul Unit
website http://www.mbs.ac.uk/masters/
Telefon +44 (0) 161 820 8343