Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Alliance Manchester Business School este una dintre primele două școli de afaceri din Marea Britanie, înființată în 1965) și este acum cea mai mare școală de business și management din Marea Britanie.

Manchester este recunoscut pentru gânditorii săi inițiali: istoria noastră lungă și mândră de excelență în cercetare continuă spiritul de inovație și realizare pentru care orașul este renumit.

Suntem pe locul al doilea în Marea Britanie pentru cercetare în afaceri (Business and Management Studies, REF 2014), iar ultimul sondaj Financial Times ne-a clasat pe locul 4 în Marea Britanie, locul 10 în Europa și locul 36 în lume.

Știm că cercetarea de la nivel mondial nu este suficientă și vedem că gândirea noastră inițială este aplicată pentru impactul asupra afacerilor și managementului, guvern și comunități.

Oferim educație de business și management de nivel mondial studenților, absolvenților de studii postuniversitare, practicienilor cu experiență și celor care au ambiții academice și de cercetare orientate spre carieră. Alianța MBS oferă gândire și predare originale, informate de mediul comercial contemporan.

Capacitatea de angajare este încorporată în curriculum. Alliance MBS Postgraduate Careers Service lucrează îndeaproape cu Serviciul de carieră al Universității din Manchester, permițând studenților să acceseze numărul mare de organizații care participă la evenimente campus. Universitatea este numărul unu cel mai vizat Universitatea din Marea Britanie, prin angajarea de absolvenți de frunte (The High Fliers Report, 2018).

Acreditare:

  • Alianța MBS face parte dintr-un grup mic și select de instituții din întreaga lume, care sunt acreditate de toate cele trei organisme majore - AACSB International, AMBA și EQUIS.
  • Organismul guvernamental din Regatul Unit (HEFCE) clasifică capacitățile de predare ale Alianței MBS ca fiind "excelente", cea mai înaltă categorie.

O școală internațională:

  • Avem o rețea globală extinsă, cu prezență la fața locului în Brazilia, China, Hong Kong, Singapore și Emiratele Arabe Unite.
  • Cursurile noastre specializate de master combină excelența academică cu accentul pe practicile de afaceri și management din lumea reală. În plus, elevii noștri se conectează cu colegii de clasă din peste 65 de naționalități.
  • Alăturându-se comunității noastre de studenți și peste 300 de specialiști, personalul academic și de cercetare va ajuta pregătirea absolvenților pentru mediul de afaceri global și piața de muncă de astăzi.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Analiza MSc în afaceri și management strategic

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Cursul de Analiză de Afaceri și Management Strategic al MSC se concentrează asupra problemelor de management internațional real și asupra modului de rezolvare a acestora. Un element cheie al cursului este proiectul nostru unic pentru client, care vă permite să vă puneți în practică procesul de învățare. [+]

Cursul de Analiză de Afaceri și Management Strategic al MSC se concentrează asupra problemelor de management internațional real și asupra modului de rezolvare a acestora. Un element cheie al cursului este proiectul nostru unic pentru client, care vă permite să vă puneți în practică procesul de învățare.

Explorați funcționarea întreprinderilor multinaționale și efectuați analize comparative de afaceri în timp ce obțineți abilitățile practice necesare pentru a lucra eficient într-un mediu de afaceri internațional. Alături de o înțelegere aprofundată a analizei și dezvoltării afacerii, veți absolvi cu competențele cheie ale consultanței internaționale în afaceri, cum ar fi încadrarea problemelor de afaceri internaționale, scrierea de rapoarte de afaceri și pregătirea pentru interviuri.... [-]


Business analytics Master: cercetări operaționale și de analiză a riscurilor

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Aflați cum puteți pentru a depăși provocările cu care se confruntă industria majore, de afaceri și sectorul public astăzi, și să influențeze procesele de luare a deciziilor ale viitorului. Acest curs vă oferă marginea de taiere a abordărilor analitice, metodologii și instrumente de care aveți nevoie pentru a aborda cu încredere probleme și de a îmbunătăți rezultatele. [+]

Aflați cum puteți pentru a depăși provocările cu care se confruntă industria majore, de afaceri și sectorul public astăzi, și să influențeze procesele de luare a deciziilor ale viitorului. Acest curs vă oferă marginea de taiere a abordărilor analitice, metodologii și instrumente de care aveți nevoie pentru a aborda cu încredere probleme și de a îmbunătăți rezultatele.

Acesta vă permite să se specializeze într-o gamă diversă de domenii, inclusiv

abilităţile de consultanță mari de date și de analiză de web concepte și instrumente de sisteme informatice Comportamentul decizional și psihologia de luare a deciziilor modelarea financiară de gestionare a operațiunilor și procesul de schimbare și de îmbunătățire a abordărilor Management de proiect managementul lanțului de aprovizionare, logistică și achiziții publice cercetarea operațională tradițională și matematică aplicată și statistici ... [-]

Contabilitate MSc

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Noul nostru curs specializat de Contabilitate Master vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere aprofundată a teoriei și practicii contabilității, precum și gândirea critică. Veți fi prezentat diferitelor aspecte ale cercetării contabile și ați furnizat îndrumări în efectuarea cercetării. Veți progresa gândirea și dezbaterea lor cu privire la problemele contemporane în raportarea financiară, contul de management, auditul și guvernanța. Aceste aptitudini nu numai că sunt evaluate de angajatori, ci și pregătesc studenții pentru o carieră de cercetare în mediul academic. [+]

Descrierea cursului

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră dezvoltând o cunoaștere avansată a teoriei și practicii contabile și pregătiți-vă pentru un rol de lider în profesia de contabilitate.

Noul nostru curs specializat de Contabilitate Master vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere aprofundată a teoriei și practicii contabilității, precum și gândirea critică. Veți fi prezentat diferitelor aspecte ale cercetării contabile și ați furnizat îndrumări în efectuarea cercetării. Veți progresa gândirea și dezbaterea lor cu privire la problemele contemporane în raportarea financiară, contul de management, auditul și guvernanța. Aceste aptitudini nu numai că sunt evaluate de angajatori, ci și pregătesc studenții pentru o carieră de cercetare în mediul academic.... [-]


Managementul inovației și antreprenoriatului Master

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2019 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Managementul inovației și spirit antreprenorial Master este un Master interesant desigur oferit de Alianța Manchester Business School - găzduiește cea mai mare număr de cercetători de inovare din Europa. Acesta poate fi luat ca pe un an curs full-time sau part-time peste doi ani. [+]

O MSC Managementul inovației și spirit antreprenorial este un Master interesant desigur oferit de Alianța Manchester Business School - găzduiește cea mai mare număr de cercetători de inovare din Europa. Acesta poate fi luat ca pe un an curs full-time sau part-time peste doi ani.

Acest grad recunoscut la nivel internațional analizează modul în care:

idei noi devin produse de succes Expertiza antreprenorială creează o creștere companiile valorifica cunoștințele pentru a rămâne competitive cunoștințe modelează societatea și vice-versa schimbările climatice pot fi abordate cu noi tehnologii pentru a depăși provocările practice asociate cu crearea unei noi economii de risc antreprenoriale pot fi transformate prin rafale succesive de distrugere creatoare? ... [-]

Master Finanțe cantitative

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Alliance Manchester Business School și Școala de Matematică și-au combinat puterea academică și expertiza practică pentru a oferi cursul MSc Quantitative Finance. [+]

Alliance Manchester Business School și Școala de Matematică și-au combinat puterea academică și expertiza practică pentru a oferi cursul MSc Quantitative Finance .

Asigurând că elementul matematic este accesibil, programul oferă un bun echilibru între matematică și finanțe. Acestea sunt potrivite în special pentru studenții cu diplomă în finanțe, economie financiară, științe actuariale, inginerie și matematică (a se vedea cerințele de intrare), precum și experiența de lucru relevantă (ne obligatorie). Este, de asemenea, potrivit pentru cei care doresc să obțină îmbunătățiri salariale sau pentru studenții care doresc să urmeze studii avansate în domeniul finanțării cantitative.... [-]


Master Management

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Master Managementul este un curs incitant de un an de masterat deschis la solicitanții din toate mediile, dar în primul rând destinat studenților care nu au studiat anterior de afaceri și de management. [+]

Master Managementul este un curs incitant de un an de masterat deschis la solicitanții din toate mediile, dar în primul rând destinat studenților care nu au studiat anterior de afaceri și de management.

Managerii sunt agenți ai schimbării, inovatori și antreprenori sociali și de afaceri. Managerii sunt gânditori critici, provocatori, independenți și creativi. Managerii au un impact asupra mediului lor.

Master Management vă va permite să dezvoltați abilitățile necesare pentru a promova diferite moduri de gândire, moduri diferite de vizualizare și înțelegere a organizațiilor.

Începând cu un atelier de curs pre-curs în luna septembrie pentru a vă oferi o inducție intensivă, apoi prin prelegeri, studii de caz, seminarii și lucrări bazate pe proiecte în cadrul modulelor de bază, veți fi provocatoare modelelor de gândire stabilite, reflectând critic managementul contemporan și privind modalitățile alternative de organizare. Durabilitatea, inovarea și responsabilitatea socială vor fi teme-cheie în timpul cursului, alături de dezvoltarea competențelor în domenii-cheie precum marketingul, contabilitatea și managementul resurselor umane. În timpul celui de-al treilea semestru, alături de proiectul de afaceri, vă veți întâlni cu vorbitori din industrie și mediul academic, care vor oferi perspective proprii și de inspirație din propria lor experiență, care se confruntă și critică provocările actuale de afaceri și management.... [-]


Master în Operațiuni, Management de Proiecte și Supply Chain

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Puneți-vă abilitățile organizaționale și încercați să ajutați companiile să gestioneze producerea și livrarea de produse și servicii într-o piață din ce în ce mai globalizată. Acest curs acoperă managementul operațiunilor, managementul lanțului de aprovizionare, managementul proiectelor și îmbunătățirea proceselor într-un singur nivel provocator și plin de satisfacții. [+]

Puneți-vă abilitățile organizaționale și încercați să ajutați companiile să gestioneze producerea și livrarea de produse și servicii într-o piață din ce în ce mai globalizată. Acest curs acoperă managementul operațiunilor, managementul lanțului de aprovizionare, managementul proiectelor și îmbunătățirea proceselor într-un singur nivel provocator și plin de satisfacții.

Gestionarea operațiunilor vizează modul de organizare a producției și livrării de produse și servicii. De la bănci la fabrici, 90% din persoane sunt implicate în operațiuni. Acest curs vă oferă abilitățile necesare pentru a vă asigura că procesul se desfășoară fără probleme, în special în fața provocărilor și oportunităților care decurg din extinderea din ce în ce mai globală a afacerilor.... [-]


Master în Psihologie de Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2019 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Pentru studenții care nu au o diplomă acreditată BPS, MSc Business Psychology vă oferă posibilitatea de a studia alături de studenții de la MSc Psihologie organizațională și de a obține o privire fascinantă asupra științei despre modul în care oamenii și grupurile se comportă la locul de muncă. [+]

Pentru studenții care nu au o diplomă acreditată BPS, MSc Business Psychology vă oferă posibilitatea de a studia alături de studenții de la MSc Psihologie organizațională și de a obține o privire fascinantă asupra științei despre modul în care oamenii și grupurile se comportă la locul de muncă.

O înțelegere mai profundă a psihologiei organizaționale este un avantaj pentru oricine lucrează în prezent în domeniul științelor sociale sau a managementului resurselor umane sau gândind să studieze pentru a deveni un psiholog ocupațional.

Acest curs oferă persoanelor cu un background adecvat cunoștințele teoretice și abilitățile practice folosite în psihologia organizațională pentru a le ajuta să dezvolte sau să schimbe cariera.... [-]


MSc Afaceri Internaționale și Management (Management)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Faceți trecerea la lumea rapidă a comerțului internațional cu o diplomă de masterat concepută pentru a vă oferi cunoștințe de ultimă oră cu privire la problemele de management global. În economia globalizată de astăzi, capacitatea de a gândi și de a lucra peste granițe și frontiere este imperativă. [+]

Faceți trecerea la lumea rapidă a comerțului internațional cu o diplomă de masterat concepută pentru a vă oferi cunoștințe de ultimă oră cu privire la problemele de management global. În economia globalizată de astăzi, capacitatea de a gândi și de a lucra peste granițe și frontiere este imperativă.

Luând o abordare multidisciplinară, bazată pe economie, finanțe, teoria organizației, marketing și managementul resurselor umane, examinați în profunzime domeniile afacerilor și managementului internațional, inclusiv problemele economice, financiare, tehnologice, de marketing și de conducere cu care se confruntă întreprinderile multinaționale. Acest lucru vă permite să vă aplicați abilitățile oriunde în lume.... [-]


MSc Internaționale de Gestionare a Resurselor Umane și Comparative Relații Industriale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Tehnologia avansată înseamnă că lumea devine mai mică. Puneți-vă cariera în resurse umane pe scena globală, cu o diplomă care se concentrează asupra gestionării persoanelor transfrontaliere și a plasării resurselor umane într-un context internațional. [+]

Tehnologia avansată înseamnă că lumea devine mai mică. Puneți-vă cariera în resurse umane pe scena globală, cu o diplomă care se concentrează asupra gestionării persoanelor transfrontaliere și a plasării resurselor umane într-un context internațional.

Cu tot mai mulți oameni care lucrează pentru corporații internaționale sau lanțuri internaționale de aprovizionare internaționale, studiul resurselor umane internaționale și al relațiilor industriale devine din ce în ce mai important. Globalizarea crescândă a economiei și a legislației pan-naționale privind ocuparea forței de muncă înseamnă, de asemenea, capacitatea de a compara procesele și practicile de pe continente este o abilitate căutată.... [-]


MSC Managementul Resurselor Umane și Relațiile Industriale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Oamenii se află în centrul oricărei organizații, astfel încât abilitatea de a gestiona și de a dezvolta angajați, de a-și asigura bunăstarea și de a înțelege legislația în schimbare a ocupării forței de muncă este esențială pentru supraviețuirea afacerilor. Cursul își propune să producă practicieni cu resurse umane bine rotunjite, cu cunoștințe exemplificate și cu o experiență practică relevantă. [+]

Oamenii se află în centrul oricărei organizații, astfel încât abilitatea de a gestiona și de a dezvolta angajați, de a-și asigura bunăstarea și de a înțelege legislația în schimbare a ocupării forței de muncă este esențială pentru supraviețuirea afacerilor. Cursul își propune să producă practicieni cu resurse umane bine rotunjite, cu cunoștințe exemplificate și cu o experiență practică relevantă.

Acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD), cursul este destinat:

Dezvoltați o apreciere critică a fundamentelor teoretice și a practicii empirice a HRM și IRExpuneți-vă la o varietate largă de practici organizaționale prin utilizarea materialelor didactice bazate pe cercetări contemporane de înaltă calitate realizate de lectori și prin cercetarea proprie pentru o disertație individuală independentăPermiteți-vă să dezvoltați abilități practice în domeniul respectiv pentru a vă pregăti pentru o carieră sau pentru un studiu suplimentar în domeniul HR / IR și vă oferă o bază în metodele de cercetare pe care le puteți aplica în mod adecvat fie în mediul de afaceri, fie în cercetarea academicăOferiți-vă oportunitatea de a obține calitatea de absolvent al CIPD (Institutul Chartered of Personnel and Development), care este extrem de avantajos în asigurarea unei cariere în domeniul HRM.Aveți ocazia de a participa la ateliere de dezvoltare a competențelor, conduse de experți în domeniul resurselor umane, pentru a obține abilități practice în domeniul resurselor umane, pentru a participa la un caz de tribunal în câmpul muncii și pentru a întreprinde un proiect de grup într-o organizație.CIPD recunoașterea cursului... [-]

MSc Marketing

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Ia ideile tale acolo și mesajele tale auzite cu o diplomă de specialitate care îți oferă toate abilitățile și cunoștințele de care ai nevoie pentru o carieră de succes în marketing, plus o serie de opțiuni care te pot ajuta să te specializezi în domeniul ales. [+]

Ia ideile tale acolo și mesajele tale auzite cu o diplomă de specialitate care îți oferă toate abilitățile și cunoștințele de care ai nevoie pentru o carieră de succes în marketing, plus o serie de opțiuni care te pot ajuta să te specializezi în domeniul ales.

Bucurați-vă de o diplomă stimulativă și flexibilă menită să vă ajute să dezvoltați o apreciere critică a domeniilor-cheie în marketing, oferindu-vă șansa de a vă perfecționa competențele într-o anumită zonă sau puteți urma o carieră academică prin intermediul unei lucrări doctorale ulterioare.

Aflați despre strategia de marketing și procesele de dezvoltare pentru a aduce noi produse pe piață. Pe lângă învățarea fundamentelor marketingului, puteți lua una dintre Pathways noastre de specialitate pentru a vă asigura că vă aflați cu adevărat pe piața muncii și puteți demonstra abilitățile practice practice pe care angajatorii le caută.... [-]


MSc în contabilitate și finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

Luați-vă abilitățile și cunoștințele la nivelul următor cu cel mai bun grup de contabilitate și finanțare din lume. Indiferent dacă doriți să continuați cariera profesională sau să mergeți la studii pentru un doctorat, acest curs vă oferă calificarea de care aveți nevoie pentru a reuși. [+]

Luați-vă abilitățile și cunoștințele la nivelul următor cu cel mai bun grup de contabilitate și finanțare din lume. Indiferent dacă doriți să continuați cariera profesională sau să mergeți la studii pentru un doctorat, acest curs vă oferă calificarea de care aveți nevoie pentru a reuși.

O carieră în domeniul contabilității, al serviciilor financiare sau al sectoarelor conexe ale economiei necesită un înalt nivel de înțelegere a teoriei și a practicii contabilității și a finanțelor. Acest curs este conceput pentru a vă oferi o înțelegere largă a domeniilor de bază, cu accent pe metodele de cercetare empirică și pe practica contabilă și financiară.... [-]


MSc în finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Manchester

De la derivate și investiții la fuziuni și achiziții și pe piețele globale, acest curs acoperă informațiile esențiale de care aveți nevoie pentru a urmări o serie de cariere interesante în domeniul finanțelor la nivel internațional sau o carieră academică prin intermediul unui doctorat. [+]

De la derivate și investiții la fuziuni și achiziții și pe piețele globale, acest curs acoperă informațiile esențiale de care aveți nevoie pentru a urmări o serie de cariere interesante în domeniul finanțelor la nivel internațional sau o carieră academică prin intermediul unui doctorat.

Investiția într-un MSc Finance se adaugă la o carieră excelentă și obțineți aptitudini cantitative valoroase, care sunt în mare cerere de către angajatori. O disertație, concentrându-se pe cercetarea empirică, vă permite să explorați în detaliu zona dvs. de interes aleasă și sunteți sprijinit în întregime de personalul nostru de mare calibru.

Absolvenții recenți au acceptat poziții în oraș, cu companiile globale de servicii financiare `Big 4`, bănci importante din lume și instituții financiare.... [-]


MSc în psihologie organizațională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2019 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Cursul nostru de Master în Psihologie Organizațională vă oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica principiile psihologice, teoriile și metodele de lucru ale organizațiilor. Cursul vă dezvoltă înțelegerea psihologiei, precum și vă echipează cu abilități practice pentru a lucra ca psiholog în cadrul organizațiilor. [+]

Cursul nostru de Master în Psihologie Organizațională vă oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica principiile psihologice, teoriile și metodele de lucru ale organizațiilor. Cursul vă dezvoltă înțelegerea psihologiei, precum și vă echipează cu abilități practice pentru a lucra ca psiholog în cadrul organizațiilor.

Cursul de la Alliance Manchester Business School:

Este pe deplin acreditat de Societatea Britanică de Psihologie, oferind baza pentru obținerea statutului de Chartered PsychologistAcoperă cele șapte domenii principale ale psihologiei organizaționale, oferindu-vă o bază largă pentru practica viitoareInclude calificările pentru utilizatorii de testare: Ocupațional - Abilități și Personalitate (Nivelul A și B) pentru testarea psihometrică la locul de muncă, permițându-vă să vă înscrieți în Registrul de calificări al Societății Britanice de Psihologie în utilizarea testuluiEste livrat de către personalul din cercetare-activ, care se bazează pe expertiza lor pentru a vă angaja cu cele mai moderne de cercetare și metode psihologiceDezvoltă cunoștințe comerciale și abilități de afaceri necesare într-un mediu de lucru competitivCursul se desfășoară pe parcursul unui an (doi ani pentru studenții cu fracțiune de normă) și cuprinde două semestre predate, plus o disertație de cercetare. Modulele predate utilizează o varietate de metode de predare, inclusiv prelegeri, lucrări de grup, studii de caz și exerciții practice și sunt evaluate utilizând o serie de tehnici, inclusiv examene, eseuri, cursuri aplicate și prezentări.Caracteristici speciale... [-]

Videoclipuri

What Manchester Means To Me

Why I chose to study my Masters in the UK over the USA

Where can we take you?

Contactează

Manchester Business School

Adresă, linia 1 The University of Manchester Booth Street West
M15 6PB Manchester, England, Regatul Unit
website http://www.mbs.ac.uk/masters/
Telefon +44 (0) 161 820 8343