Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alliance Manchester Business School este una dintre primele două școli de afaceri din Marea Britanie, înființată în 1965) și este acum cea mai mare școală de business și management din Marea Britanie.

Manchester este recunoscut pentru gânditorii săi inițiali: istoria noastră lungă și mândră de excelență în cercetare continuă spiritul de inovație și realizare pentru care orașul este renumit.

Suntem pe locul al doilea în Marea Britanie pentru cercetare în afaceri (Business and Management Studies, REF 2014), iar cel mai recent sondaj Financial Times ne-a clasat pe locul 7 în Marea Britanie și pe locul 15 în Europa.

Știm că cercetarea de la nivel mondial nu este suficientă și vedem că gândirea noastră inițială este aplicată pentru impactul asupra afacerilor și managementului, guvern și comunități.

Oferim educație de business și management de nivel mondial studenților, absolvenților de studii postuniversitare, practicienilor cu experiență și celor care au ambiții academice și de cercetare orientate spre carieră. Alianța MBS oferă gândire și predare originale, informate de mediul comercial contemporan.

Capacitatea de angajare este încorporată în curriculum. Alliance MBS Postgraduate Careers Service lucrează îndeaproape cu Serviciul de carieră al Universității din Manchester, permițând studenților să acceseze numărul mare de organizații care participă la evenimente campus. Universitatea este numărul unu cel mai vizat Universitatea din Marea Britanie, prin angajarea de absolvenți de conducere (The High Fliers Report, 2019).

Acreditare:

  • Alianța MBS face parte dintr-un grup mic și select de instituții din întreaga lume, care sunt acreditate de toate cele trei organisme majore - AACSB International, AMBA și EQUIS.
  • Organismul guvernamental din Regatul Unit (HEFCE) clasifică capacitățile de predare ale Alianței MBS ca fiind "excelente", cea mai înaltă categorie.

O școală internațională:

  • Avem o rețea globală extinsă, cu prezență la fața locului în Brazilia, China, Hong Kong, Singapore și Emiratele Arabe Unite.
  • Cursurile noastre specializate de master combină excelența academică cu accentul pe practicile de afaceri și management din lumea reală. În plus, elevii noștri se conectează cu colegii de clasă din peste 65 de naționalități.
  • Alăturându-se comunității noastre de studenți și peste 300 de specialiști, personalul academic și de cercetare va ajuta pregătirea absolvenților pentru mediul de afaceri global și piața de muncă de astăzi.

Locații

Manchester

Manchester Business School

Address
The University of Manchester
Booth Street West

M15 6PB Manchester, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0) 161 820 8343

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări