Citește Descrierea Oficială

Alliance Manchester Business School este una dintre primele două școli de afaceri din Marea Britanie, înființată în 1965) și este acum cea mai mare școală de business și management din Marea Britanie.

Manchester este recunoscut pentru gânditorii săi inițiali: istoria noastră lungă și mândră de excelență în cercetare continuă spiritul de inovație și realizare pentru care orașul este renumit.

Suntem pe locul al doilea în Marea Britanie pentru cercetare în afaceri (Business and Management Studies, REF 2014), iar cel mai recent sondaj Financial Times ne-a clasat pe locul 7 în Marea Britanie și pe locul 15 în Europa.

Știm că cercetarea de la nivel mondial nu este suficientă și vedem că gândirea noastră inițială este aplicată pentru impactul asupra afacerilor și managementului, guvern și comunități.

Oferim educație de business și management de nivel mondial studenților, absolvenților de studii postuniversitare, practicienilor cu experiență și celor care au ambiții academice și de cercetare orientate spre carieră. Alianța MBS oferă gândire și predare originale, informate de mediul comercial contemporan.

Capacitatea de angajare este încorporată în curriculum. Alliance MBS Postgraduate Careers Service lucrează îndeaproape cu Serviciul de carieră al Universității din Manchester, permițând studenților să acceseze numărul mare de organizații care participă la evenimente campus. Universitatea este numărul unu cel mai vizat Universitatea din Marea Britanie, prin angajarea de absolvenți de conducere (The High Fliers Report, 2019).

Acreditare:

  • Alianța MBS face parte dintr-un grup mic și select de instituții din întreaga lume, care sunt acreditate de toate cele trei organisme majore - AACSB International, AMBA și EQUIS.
  • Organismul guvernamental din Regatul Unit (HEFCE) clasifică capacitățile de predare ale Alianței MBS ca fiind "excelente", cea mai înaltă categorie.

O școală internațională:

  • Avem o rețea globală extinsă, cu prezență la fața locului în Brazilia, China, Hong Kong, Singapore și Emiratele Arabe Unite.
  • Cursurile noastre specializate de master combină excelența academică cu accentul pe practicile de afaceri și management din lumea reală. În plus, elevii noștri se conectează cu colegii de clasă din peste 65 de naționalități.
  • Alăturându-se comunității noastre de studenți și peste 300 de specialiști, personalul academic și de cercetare va ajuta pregătirea absolvenților pentru mediul de afaceri global și piața de muncă de astăzi.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Cursul de Analiză de Afaceri și Management Strategic al MSC se concentrează asupra problemelor de management internațional real și asupra modului de rezolvare a acestora. ... [+]

Cursul de Analiză de Afaceri și Management Strategic al MSC se concentrează asupra problemelor de management internațional real și asupra modului de rezolvare a acestora. Un element cheie al cursului este proiectul nostru unic pentru client, care vă permite să vă puneți în practică procesul de învățare.

Explorați funcționarea întreprinderilor multinaționale și efectuați analize comparative de afaceri în timp ce obțineți abilitățile practice necesare pentru a lucra eficient într-un mediu de afaceri internațional. Alături de o înțelegere aprofundată a analizei și dezvoltării afacerii, veți absolvi cu competențele cheie ale consultanței internaționale în afaceri, cum ar fi încadrarea problemelor de afaceri internaționale, scrierea de rapoarte de afaceri și pregătirea pentru interviuri.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Noul nostru curs specializat de Contabilitate Master vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere aprofundată a teoriei și practicii contabilității, precum și gândirea critică. ... [+]

Descrierea cursului

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră dezvoltând o cunoaștere avansată a teoriei și practicii contabile și pregătiți-vă pentru un rol de lider în profesia de contabilitate.

Noul nostru curs specializat de Contabilitate Master vă va ajuta să dezvoltați o înțelegere aprofundată a teoriei și practicii contabilității, precum și gândirea critică. Veți fi prezentat diferitelor aspecte ale cercetării contabile și ați furnizat îndrumări în efectuarea cercetării. Veți progresa gândirea și dezbaterea lor cu privire la problemele contemporane în raportarea financiară, contul de management, auditul și guvernanța. Aceste aptitudini nu numai că sunt evaluate de angajatori, ci și pregătesc studenții pentru o carieră de cercetare în mediul academic.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Alliance Manchester Business School și Școala de Matematică și-au combinat puterea academică și expertiza practică pentru a oferi cursul MSc Quantitative Finance. ... [+]

Alliance Manchester Business School și Școala de Matematică și-au combinat puterea academică și expertiza practică pentru a oferi cursul MSc Quantitative Finance .

Asigurând că elementul matematic este accesibil, programul oferă un bun echilibru între matematică și finanțe. Acestea sunt potrivite în special pentru studenții cu diplomă în finanțe, economie financiară, științe actuariale, inginerie și matematică (a se vedea cerințele de intrare), precum și experiența de lucru relevantă (ne obligatorie). Este, de asemenea, potrivit pentru cei care doresc să obțină îmbunătățiri salariale sau pentru studenții care doresc să urmeze studii avansate în domeniul finanțării cantitative.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Master Managementul este un curs incitant de un an de masterat deschis la solicitanții din toate mediile, dar în primul rând destinat studenților care nu au studiat anter ... [+]

Master Managementul este un curs incitant de un an de masterat deschis la solicitanții din toate mediile, dar în primul rând destinat studenților care nu au studiat anterior de afaceri și de management.

Managerii sunt agenți ai schimbării, inovatori și antreprenori sociali și de afaceri. Managerii sunt gânditori critici, provocatori, independenți și creativi. Managerii au un impact asupra mediului lor.

Master Management vă va permite să dezvoltați abilitățile necesare pentru a promova diferite moduri de gândire, moduri diferite de vizualizare și înțelegere a organizațiilor.

Prin prelegeri, studii de caz, seminarii și lucrări bazate pe proiecte de grup în timpul modulelor de bază, veți contesta modele consacrate de gândire, reflectând critic asupra managementului contemporan și privind moduri alternative de organizare. Durabilitatea, inovarea și responsabilitatea socială vor fi teme cheie în cursul cursului, alături de consolidarea competențelor în domenii cheie precum marketing, contabilitate și managementul resurselor umane. Pe parcursul celui de-al treilea semestru, alături de proiectul de afaceri, veți întâlni vorbitori din industrie și din mediul academic, care vor oferi perspective care provoacă gândirea și inspirația din propria lor experiență, înfruntând și criticând provocările curente de afaceri și management.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Managementul inovării și antreprenoriatul MSc este un curs de maste interesant oferit de Alliance Manchester Business School - cel mai mare număr de cercetători inovatori ... [+]

Managementul inovării și antreprenoriatul MSc este un curs de master interesant oferit de Alliance Manchester Business School - cel mai mare număr de cercetători inovatori din Europa. Acesta poate fi luat ca un curs de un an cu normă întreagă sau part-time peste doi ani.

Acest grad recunoscut internațional privește cum:

ideile noi devin produse de succesexpertiza antreprenorială crește creșterecompaniile valorifică cunoștințele pentru a rămâne competitivecunoașterea modelează societatea și inversPoate fi abordată schimbarea climatică cu o nouă tehnologie pentru a depăși provocările practice asociate creării unei noi economii de antreprenoriat pot fi transformate prin succese succesive de distrugere creativă?... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Puneți-vă abilitățile organizaționale și încercați să ajutați companiile să gestioneze producerea și livrarea de produse și servicii într-o piață din ce în ce mai globali ... [+]

Puneți-vă abilitățile organizaționale și încercați să ajutați companiile să gestioneze producerea și livrarea de produse și servicii într-o piață din ce în ce mai globalizată. Acest curs acoperă managementul operațiunilor, managementul lanțului de aprovizionare, managementul proiectelor și îmbunătățirea proceselor într-un singur nivel provocator și plin de satisfacții.

Gestionarea operațiunilor vizează modul de organizare a producției și livrării de produse și servicii. De la bănci la fabrici, 90% din persoane sunt implicate în operațiuni. Acest curs vă oferă abilitățile necesare pentru a vă asigura că procesul se desfășoară fără probleme, în special în fața provocărilor și oportunităților care decurg din extinderea din ce în ce mai globală a afacerilor.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Pentru studenții care nu au o diplomă acreditată BPS, MSc Business Psychology vă oferă posibilitatea de a studia alături de studenții de la MSc Psihologie organizațională ... [+]

Pentru studenții care nu au o diplomă acreditată BPS, MSc Business Psychology vă oferă posibilitatea de a studia alături de studenții de la MSc Psihologie organizațională și de a obține o privire fascinantă asupra științei despre modul în care oamenii și grupurile se comportă la locul de muncă.

O înțelegere mai profundă a psihologiei organizaționale este un avantaj pentru oricine lucrează în prezent în domeniul științelor sociale sau a managementului resurselor umane sau gândind să studieze pentru a deveni un psiholog ocupațional.

Acest curs oferă persoanelor cu un background adecvat cunoștințele teoretice și abilitățile practice folosite în psihologia organizațională pentru a le ajuta să dezvolte sau să schimbe cariera.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Faceți trecerea la lumea rapidă a comerțului internațional cu o diplomă de masterat concepută pentru a vă oferi cunoștințe de ultimă oră cu privire la problemele de manag ... [+]

Faceți trecerea la lumea rapidă a comerțului internațional cu o diplomă de masterat concepută pentru a vă oferi cunoștințe de ultimă oră cu privire la problemele de management global. În economia globalizată de astăzi, capacitatea de a gândi și de a lucra peste granițe și frontiere este imperativă.

Luând o abordare multidisciplinară, bazată pe economie, finanțe, teoria organizației, marketing și managementul resurselor umane, examinați în profunzime domeniile afacerilor și managementului internațional, inclusiv problemele economice, financiare, tehnologice, de marketing și de conducere cu care se confruntă întreprinderile multinaționale. Acest lucru vă permite să vă aplicați abilitățile oriunde în lume.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Aflați cum să depășiți provocările majore cu care se confruntă industria, afacerile și sectorul public astăzi și influențați procesele de luare a deciziilor din viitor. A ... [+]

Aflați cum să depășiți provocările majore cu care se confruntă industria, afacerile și sectorul public astăzi și influențați procesele de luare a deciziilor din viitor. Acest curs vă oferă abordări analitice de ultimă oră, metodologii și instrumente de care aveți nevoie pentru a aborda cu încredere problemele și a îmbunătăți rezultatele.

Vă permite să vă specializați într-o gamă variată de domenii, inclusiv

Abilitati de consultantaDate mari și analiză webConceptele și instrumentele sistemelor informaționaleComportamentul decizional și psihologia luării deciziilorModelare financiarăManagementul operațiunilor și abordarea schimbărilor și îmbunătățirii proceselorManagement de proiectGestionarea lanțului de aprovizionare, logistică și achizițiiCercetare operațională tradițională și matematică și statistici aplicate... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Tehnologia avansată înseamnă că lumea devine mai mică. Puneți-vă cariera în resurse umane pe scena globală, cu o diplomă care se concentrează asupra gestionării persoanel ... [+]

Tehnologia avansată înseamnă că lumea devine mai mică. Puneți-vă cariera în resurse umane pe scena globală, cu o diplomă care se concentrează asupra gestionării persoanelor transfrontaliere și a plasării resurselor umane într-un context internațional.

Cu tot mai mulți oameni care lucrează pentru corporații internaționale sau lanțuri internaționale de aprovizionare internaționale, studiul resurselor umane internaționale și al relațiilor industriale devine din ce în ce mai important. Globalizarea crescândă a economiei și a legislației pan-naționale privind ocuparea forței de muncă înseamnă, de asemenea, capacitatea de a compara procesele și practicile de pe continente este o abilitate căutată.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Oamenii se află în centrul oricărei organizații, astfel încât abilitatea de a gestiona și de a dezvolta angajați, de a-și asigura bunăstarea și de a înțelege legislația î ... [+]

Oamenii se află în centrul oricărei organizații, astfel încât abilitatea de a gestiona și de a dezvolta angajați, de a-și asigura bunăstarea și de a înțelege legislația în schimbare a ocupării forței de muncă este esențială pentru supraviețuirea afacerilor. Cursul își propune să producă practicieni cu resurse umane bine rotunjite, cu cunoștințe exemplificate și cu o experiență practică relevantă.

Acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD), cursul este destinat:

Dezvoltați o apreciere critică a fundamentelor teoretice și a practicii empirice a HRM și IRExpuneți-vă la o varietate largă de practici organizaționale prin utilizarea materialelor didactice bazate pe cercetări contemporane de înaltă calitate realizate de lectori și prin cercetarea proprie pentru o disertație individuală independentăPermiteți-vă să dezvoltați abilități practice în domeniul respectiv pentru a vă pregăti pentru o carieră sau pentru un studiu suplimentar în domeniul HR / IR și vă oferă o bază în metodele de cercetare pe care le puteți aplica în mod adecvat fie în mediul de afaceri, fie în cercetarea academicăOferiți-vă oportunitatea de a obține calitatea de absolvent al CIPD (Institutul Chartered of Personnel and Development), care este extrem de avantajos în asigurarea unei cariere în domeniul HRM.Aveți ocazia de a participa la ateliere de dezvoltare a competențelor, conduse de experți în domeniul resurselor umane, pentru a obține abilități practice în domeniul resurselor umane, pentru a participa la un caz de tribunal în câmpul muncii și pentru a întreprinde un proiect de grup într-o organizație.CIPD recunoașterea cursului... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Ia ideile tale acolo și mesajele tale auzite cu o diplomă de specialitate care îți oferă toate abilitățile și cunoștințele de care ai nevoie pentru o carieră de succes în ... [+]

Ia ideile tale acolo și mesajele tale auzite cu o diplomă de specialitate care îți oferă toate abilitățile și cunoștințele de care ai nevoie pentru o carieră de succes în marketing, plus o serie de opțiuni care te pot ajuta să te specializezi în domeniul ales.

Bucurați-vă de o diplomă stimulativă și flexibilă menită să vă ajute să dezvoltați o apreciere critică a domeniilor-cheie în marketing, oferindu-vă șansa de a vă perfecționa competențele într-o anumită zonă sau puteți urma o carieră academică prin intermediul unei lucrări doctorale ulterioare.

Aflați despre strategia de marketing și procesele de dezvoltare pentru a aduce noi produse pe piață. Pe lângă învățarea fundamentelor marketingului, puteți lua una dintre Pathways noastre de specialitate pentru a vă asigura că vă aflați cu adevărat pe piața muncii și puteți demonstra abilitățile practice practice pe care angajatorii le caută.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Luați-vă abilitățile și cunoștințele la nivelul următor cu cel mai bun grup de contabilitate și finanțare din lume. Indiferent dacă doriți să continuați cariera profesion ... [+]

Luați-vă abilitățile și cunoștințele la nivelul următor cu cel mai bun grup de contabilitate și finanțare din lume. Indiferent dacă doriți să continuați cariera profesională sau să mergeți la studii pentru un doctorat, acest curs vă oferă calificarea de care aveți nevoie pentru a reuși.

O carieră în domeniul contabilității, al serviciilor financiare sau al sectoarelor conexe ale economiei necesită un înalt nivel de înțelegere a teoriei și a practicii contabilității și a finanțelor. Acest curs este conceput pentru a vă oferi o înțelegere largă a domeniilor de bază, cu accent pe metodele de cercetare empirică și pe practica contabilă și financiară.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

De la derivate și investiții la fuziuni și achiziții și pe piețele globale, acest curs acoperă informațiile esențiale de care aveți nevoie pentru a urmări o serie de cari ... [+]

De la derivate și investiții la fuziuni și achiziții și pe piețele globale, acest curs acoperă informațiile esențiale de care aveți nevoie pentru a urmări o serie de cariere interesante în domeniul finanțelor la nivel internațional sau o carieră academică prin intermediul unui doctorat.

Investiția într-un MSc Finance se adaugă la o carieră excelentă și obțineți aptitudini cantitative valoroase, care sunt în mare cerere de către angajatori. O disertație, concentrându-se pe cercetarea empirică, vă permite să explorați în detaliu zona dvs. de interes aleasă și sunteți sprijinit în întregime de personalul nostru de mare calibru.

Absolvenții recenți au acceptat poziții în oraș, cu companiile globale de servicii financiare `Big 4`, bănci importante din lume și instituții financiare.... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Cursul nostru de Master în Psihologie Organizațională vă oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica principiile psihologice, teoriile și metodele de lucru ... [+]

Cursul nostru de Master în Psihologie Organizațională vă oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica principiile psihologice, teoriile și metodele de lucru ale organizațiilor. Cursul vă dezvoltă înțelegerea psihologiei, precum și vă echipează cu abilități practice pentru a lucra ca psiholog în cadrul organizațiilor.

Cursul de la Alliance Manchester Business School:

Este pe deplin acreditat de Societatea Britanică de Psihologie, oferind baza pentru obținerea statutului de Chartered PsychologistAcoperă cele șapte domenii principale ale psihologiei organizaționale, oferindu-vă o bază largă pentru practica viitoareInclude calificările pentru utilizatorii de testare: Ocupațional - Abilități și Personalitate (Nivelul A și B) pentru testarea psihometrică la locul de muncă, permițându-vă să vă înscrieți în Registrul de calificări al Societății Britanice de Psihologie în utilizarea testuluiEste livrat de către personalul din cercetare-activ, care se bazează pe expertiza lor pentru a vă angaja cu cele mai moderne de cercetare și metode psihologiceDezvoltă cunoștințe comerciale și abilități de afaceri necesare într-un mediu de lucru competitivCursul se desfășoară pe parcursul unui an (doi ani pentru studenții cu fracțiune de normă) și cuprinde două semestre predate, plus o disertație de cercetare. Modulele predate utilizează o varietate de metode de predare, inclusiv prelegeri, lucrări de grup, studii de caz și exerciții practice și sunt evaluate utilizând o serie de tehnici, inclusiv examene, eseuri, cursuri aplicate și prezentări.Caracteristici speciale... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

What Manchester Means To Me

Why I chose to study my Masters in the UK over the USA

7 tips to help your application for a Masters Degree

Making the transition from studying in the the U.S. to Alliance MBS

Master's scholarships at Alliance MBS

Why study a postgraduate degree in Manchester?

Masters students say what they like most about Manchester

Manchester Business School
Address
The University of Manchester Booth Street West
M15 6PB Manchester, Anglia, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 (0) 161 820 8343