Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1966, Brunel University London este o universitate bazată pe campus, oferind o multitudine de oportunități de licență, postuniversitare și de cercetare. Misiunea noastră este de a combina o pregătire academică temeinică cu abilitățile practice, antreprenoriale și imaginative pe care va trebui să le aplicați cunoștințelor în lumea reală.

Relevant pentru industrie și societate

Instituțiile profesionale acreditează multe dintre cursurile noastre; aceste instituții sunt recunoscute de angajatori și pot oferi calitatea de membru sau scutire în vederea studierii ulterioare. Brunel are, de asemenea, un puternic spirit de cercetare care ne informează învățământul, comunitatea și lumea din jurul nostru, iar cursurile postuniversitare predate se concentrează pe dezvoltarea competențelor și competențelor în materie de cercetare și standarde industriale.

Campus Living

Suntem situați în Uxbridge, vestul Londrei, care are mai mult de 300 de magazine, un cinematograf multiplex, zeci de baruri și restaurante. Veți intra într-o universitate campus care are toate resursele de care aveți nevoie într-o plimbare de 10 minute: cazare, bancă, centru medical, farmacie, magazin și sală de gimnastică. Puteți să vă aflați în centrul Londrei, prin stația de metrou Uxbridge, în 30 de minute, iar apropierea noastră de aeroportul Heathrow ne face o alegere populară pentru studenții internaționali.

Cunoașteți mai bine campusul nostru prin călătoria noastră virtuală.

Diverse Community

Întotdeauna ceva interesant se întâmplă la Brunel! Comunitatea noastră este formată din 13.000 de studenți, inclusiv 2500 de studenți internaționali din peste 110 de țări. De fapt, am fost considerat unul dintre primele 20 de universități din lume de top în ultimii doi ani (Times Higher Education).

Cazare

Toate sălile rezidențiale ale Brunel oferă facilități de înaltă calitate și sunt situate în campus, ceea ce înseamnă că nu mai sunt la mai mult de 10 minute de facilitățile de predare, sociale și sportive.

De ce să nu te uiți la tine, făcând turneul nostru virtual?

Chiar și mai bine, dacă aplicați, îndepliniți condițiile dvs. și confirmați că ați acceptat oferta noastră până la termenul stabilit în e-mailul ofertei dvs., vă vom garanta un loc în on-campusul nostru de on-campus.

burse de studiu

Programul de burse internaționale Brunel este un premiu anual, condus de biroul Brunel International și deschis tuturor studenților internaționali. Scopul său este de a oferi sprijin financiar studenților excepționali. Deținătorii de burse vor continua să reprezinte Brunel în calitate de ambasadori de-a lungul timpului la Universitatea.

Asigurați-vă că vizitați site-ul nostru pentru detalii despre finanțarea disponibilă.

De ce să alegeți Brunel University London

  • Am fost clasat pe locul I la Londra, pe locul 3 in Marea Britanie si pe locul 25 in lume, intr-un nou clasament mondial al primelor 100 de universitati fondate in ultimii 50 de ani de catre Times Higher Education (2015).
  • Brunel Business School a câștigat Premiul pentru Școala Business a Anului de către Premiile pentru Învățământul Superior din Times în 2013.
  • Ne-am clasat pe locul 7 în Londra pentru satisfacția studenților conform Studiului Național al Studenților (2015).
  • Veți avea acces la facilitățile noastre sportive de milioane de lire sterline, care au fost o tabără oficială de antrenament pentru Jocurile Olimpice de la Londra în 2012.
  • Ne-a fost acordat Premiul Aniversar de prestigiu pentru Învățământul Superior și Învățământ Superior pentru cercetarea noastră de ultimă oră.
  • Consiliul Britanic a clasat Centrul nostru de Pathways și limbi străine (IPLC) ca fiind unul dintre cele mai performante centre de limbi străine în cadrul noului lor cadru de acreditare. Astfel, puteți fi sigur că cursurile noastre de limbă engleză vă vor pregăti pentru succesul academic și vă vor ajuta să vă stabiliți în viața universității.
  • Studenții internaționali ai Brunel pot beneficia de o serie de servicii de asistență, inclusiv personal specializat care gestionează procesul de admitere, finanțare, imigrare (inclusiv o schemă de reînnoire a vizelor), anchete generale și multe altele.
  • Cu ajutorul rețelei personale de instructori, veți avea pe cineva care să se adreseze pentru consultanță cu privire la orice probleme academice sau personale de-a lungul timpului petrecut la universitate.
  • Vom ajuta și familia ta să se stabilească în viața din campus prin intermediul clubului nostru de familie dedicat partenerilor și copiilor studenților internaționali.

Această universitate oferă programe în:

  • Engleză
Programe predate în:
Engleză

Brunel University: London Life, Campus Living

Location address
Brunel University
London, England, UB8 3PH GB
Location address
London, England, GB