Brighton and Sussex Medical School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Brighton and Sussex Medical School oferă un program de licență dinamic, inovator, acordat de Universitățile din Brighton și Sussex, care vă va pregăti pentru o gamă largă de oportunități de carieră, după ce ați fost calificat ca medic.

Oferim, de asemenea, grade de cercetare și predate cursuri postuniversitare destinate medicilor care lucrează și specialiștilor în domeniul sănătății.

129183_BSMS4.png

BSMS este un parteneriat între universitățile din Brighton și Sussex și, ca atare, beneficiază de tradițiile distincte ale universităților și punctele forte ale științelor biomedicale, asistență medicală și educație profesională.

De asemenea, lucrăm îndeaproape cu încrederea în sănătate și colaborarea noastră cu spitale și clinicieni locali oferă studenților o perspectivă timpurie asupra practicilor de lucru ale echipei multidisciplinare.

129168_Brightonandsussex.png

BSMS a fost plasat în primul rând pentru satisfacția generală a studenților la cursurile de medicină din Anglia în Studiul Național al Studenților din 2008 și 2009. În acest an, BSMS a obținut o rată de satisfacție totală de 95% - a doua cea mai mare pentru orice instituție de învățământ superior din Marea Britanie.

Locații

Brighton

Address
Brighton and Sussex Medical School
BSMS Teaching Building
University of Sussex

BN1 9PX Brighton, Anglia, Regatul Unit

Programe

Această școală oferă și: