Bournemouth University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea noastră a parcurs un drum lung într-o perioadă scurtă de timp și în prezent avem peste 17.000 de studenți, dintre care 1500 sunt studenți internaționali din aproximativ 130 de țări.

Avem o orientare profesională puternică, concentrându-ne pe excelența academică și pe capacitatea de angajare a absolvenților. Pentru a ilustra, suntem recunoscuți ca unicul centru de excelență în domeniul mass-media din Marea Britanie, iar absolvenții Centrului Național de Animație al Computerului au lucrat la Hollywood pe filme precum Lord of the Rings, Gladiator, Star Wars, Madagascar și King Kong. Domeniile de expertiză în domeniul cercetării includ arheologia criminalistică și știința criminalistică în care, de exemplu, personalul investighează în prezent genocidul din Irak, Bosnia și Herțegovina și Rwanda și implicațiile descoperirii amprentelor umane de 40.000 de ani în centrul Mexicului.

Bournemouth University se află în centrul celei mai mari conurbații neindustriale din Europa. Se află într-o locație minunată între parcul național cel mai nou din Regatul Unit, cele mai bune plaje și cel mai mare port natural. Acasă se află un important sector al serviciilor financiare (JP Morgan Chase, Nationwide Building Society și Liverpool Victoria, printre altele), precum și cea mai mare concentrație de școli lingvistice din afara Londrei și multe sedii naționale, inclusiv Royal National Lifeboat Institution și Sunseeker International.

Bournemouth este renumit ca un centru internațional de conferințe și găzduiește conferințe academice majore, profesionale și, bineînțeles, politice. De asemenea, oferă una dintre cele mai mari expoziții și locuri de divertisment de pe coasta de sud.

Universitatea este un jucător puternic în viața economică și culturală a Angliei de Sud-Vest. Suntem la centrul unei rețele de parteneri educaționali, de afaceri și de administrație locală și, de asemenea, ne-am jucat rolul în pregătirea regiunii pentru Jocurile Olimpice din 2012.

Bournemouth University are o reputație excelentă în rândul studenților, părinților lor și a personalului din colegii și școli. Și, de la sosirea mea în septembrie 2005, am întărit această reputație și am luat în considerare ceea ce ar trebui să fie Bournemouth University în viitor. Ca urmare, multe schimbări interesante sunt acum în tren. În special, ne bazăm pe punctele noastre forte, dezvoltând noi domenii profesionale relevante, investind mai mult de 100 milioane de lire sterline în personal și facilități și reorganizându-ne pentru a ne menține accentul pe excelența academică.

Sper că vă bucurați de experiența dvs. virtuală "Bournemouth".

Profesorul John Vinney

Oamenii noștri

Credem că poporul nostru este cel mai valoros element al nostru. În fiecare zi, îi încurajăm să conteste lumea din jurul ei și să o schimbe într-un mod pozitiv.

Mai mult de 2.000 de persoane lucrează zilnic pentru a face BU un mediu fericit, sănătos și primitor în care studenții noștri pot prospera și unde excelența academică și cercetarea pot prospera. Fie că este echipa noastră universitară executivă sau personalul nostru academic de 1.150, toată lumea se străduiește să se bazeze pe înregistrarea de succes și inovație a BU.

Facultățile noastre

Toate cursurile noastre și cercetarea academică sunt conduse de cele patru facultăți: Sănătate

Facultatea de Sănătate

Departamente: Științe Umane

Facultatea de Management

Departamente: Bournemouth University Business School (inclusiv departamentele: Contabilitate, Finanțe

Facultatea de Media

Departamente: Corporate

Facultate de Stiinte

Departamente: Arheologie, Antropologie

Viziune și valori

BU2018: Crearea, partajarea, inspirarea
Viziunea noastră se bazează pe succesul actual al BU pentru a crea o ofertă distinctivă bazată pe excelența academică, bazată pe excelența serviciilor. Inima este fuziunea puternică dintre cercetare, educație și practică profesională, creând o experiență academică unică, în care suma este mai mare decât părțile componente. Pentru a realiza acest lucru, combinăm predarea inspirațională, cercetarea de nivel mondial și cea mai recentă gândire în profesii pentru a crea un schimb continuu și fructuos de cunoștințe care stimulează idei noi, învățare și conducere de gândire.

Plan strategic 2012-18

După lansarea noii Vision a BU

Punctele cheie ale planului sunt:

  • În centrul BU va fi o fuziune puternică de cercetare, educație și practică profesională, creând o experiență academică unică în care suma este mai mare decât părțile componente. Fusion va fi diferențiatorul cheie al BU, iar acest lucru ne va informa și vom modela strategia noastră de marketing.
  • Vom investi in livrarea Fusion prin infiintarea unui fond anual de investitii de fuziune de 3 milioane de lire sterline. Fondul va sprijini o serie de inițiative practice care vor susține și oferi Fusion.
  • Domeniile de interes vor include încurajarea personalului și a studenților să colaboreze pentru a co-crea și co-produce cunoștințele și cercetarea; determinând excelenta predare și inovare pedagogică; îmbunătățirea mobilității și mobilității personalului și a rețelelor; alinierea temelor noastre de cercetare la nevoile societății; și creșterea cotei noastre de piață a învățământului superior dereglementat (studenții care intră cu AAB și cei de nivel superior sau echivalenți la nivel de A, studenți internaționali și postuniversitari).

Locații

Poole

Address
Bournemouth University,
Fern Barrow

BH12 5BB Poole, Anglia, Regatul Unit