Citește Descrierea Oficială

Universitatea noastră a parcurs un drum lung într-o perioadă scurtă de timp și în prezent avem peste 17.000 de studenți, dintre care 1500 sunt studenți internaționali din aproximativ 130 de țări.

Avem o orientare profesională puternică, concentrându-ne pe excelența academică și pe capacitatea de angajare a absolvenților. Pentru a ilustra, suntem recunoscuți ca unicul centru de excelență în domeniul mass-media din Marea Britanie, iar absolvenții Centrului Național de Animație al Computerului au lucrat la Hollywood pe filme precum Lord of the Rings, Gladiator, Star Wars, Madagascar și King Kong. Domeniile de expertiză în domeniul cercetării includ arheologia criminalistică și știința criminalistică în care, de exemplu, personalul investighează în prezent genocidul din Irak, Bosnia și Herțegovina și Rwanda și implicațiile descoperirii amprentelor umane de 40.000 de ani în centrul Mexicului.

Bournemouth University se află în centrul celei mai mari conurbații neindustriale din Europa. Se află într-o locație minunată între parcul național cel mai nou din Regatul Unit, cele mai bune plaje și cel mai mare port natural. Acasă se află un important sector al serviciilor financiare (JP Morgan Chase, Nationwide Building Society și Liverpool Victoria, printre altele), precum și cea mai mare concentrație de școli lingvistice din afara Londrei și multe sedii naționale, inclusiv Royal National Lifeboat Institution și Sunseeker International.

Bournemouth este renumit ca un centru internațional de conferințe și găzduiește conferințe academice majore, profesionale și, bineînțeles, politice. De asemenea, oferă una dintre cele mai mari expoziții și locuri de divertisment de pe coasta de sud.

Universitatea este un jucător puternic în viața economică și culturală a Angliei de Sud-Vest. Suntem la centrul unei rețele de parteneri educaționali, de afaceri și de administrație locală și, de asemenea, ne-am jucat rolul în pregătirea regiunii pentru Jocurile Olimpice din 2012.

Bournemouth University are o reputație excelentă în rândul studenților, părinților lor și a personalului din colegii și școli. Și, de la sosirea mea în septembrie 2005, am întărit această reputație și am luat în considerare ceea ce ar trebui să fie Bournemouth University în viitor. Ca urmare, multe schimbări interesante sunt acum în tren. În special, ne bazăm pe punctele noastre forte, dezvoltând noi domenii profesionale relevante, investind mai mult de 100 milioane de lire sterline în personal și facilități și reorganizându-ne pentru a ne menține accentul pe excelența academică.

Sper că vă bucurați de experiența dvs. virtuală "Bournemouth".

Profesorul John Vinney

Oamenii noștri

Credem că poporul nostru este cel mai valoros element al nostru. În fiecare zi, îi încurajăm să conteste lumea din jurul ei și să o schimbe într-un mod pozitiv.

Mai mult de 2.000 de persoane lucrează zilnic pentru a face BU un mediu fericit, sănătos și primitor în care studenții noștri pot prospera și unde excelența academică și cercetarea pot prospera. Fie că este echipa noastră universitară executivă sau personalul nostru academic de 1.150, toată lumea se străduiește să se bazeze pe înregistrarea de succes și inovație a BU.

Facultățile noastre

Toate cursurile noastre și cercetarea academică sunt conduse de cele patru facultăți: Sănătate

Facultatea de Sănătate

Departamente: Științe Umane

Facultatea de Management

Departamente: Bournemouth University Business School (inclusiv departamentele: Contabilitate, Finanțe

Facultatea de Media

Departamente: Corporate

Facultate de Stiinte

Departamente: Arheologie, Antropologie

Viziune și valori

BU2018: Crearea, partajarea, inspirarea
Viziunea noastră se bazează pe succesul actual al BU pentru a crea o ofertă distinctivă bazată pe excelența academică, bazată pe excelența serviciilor. Inima este fuziunea puternică dintre cercetare, educație și practică profesională, creând o experiență academică unică, în care suma este mai mare decât părțile componente. Pentru a realiza acest lucru, combinăm predarea inspirațională, cercetarea de nivel mondial și cea mai recentă gândire în profesii pentru a crea un schimb continuu și fructuos de cunoștințe care stimulează idei noi, învățare și conducere de gândire.

Plan strategic 2012-18

După lansarea noii Vision a BU

Punctele cheie ale planului sunt:

  • În centrul BU va fi o fuziune puternică de cercetare, educație și practică profesională, creând o experiență academică unică în care suma este mai mare decât părțile componente. Fusion va fi diferențiatorul cheie al BU, iar acest lucru ne va informa și vom modela strategia noastră de marketing.
  • Vom investi in livrarea Fusion prin infiintarea unui fond anual de investitii de fuziune de 3 milioane de lire sterline. Fondul va sprijini o serie de inițiative practice care vor susține și oferi Fusion.
  • Domeniile de interes vor include încurajarea personalului și a studenților să colaboreze pentru a co-crea și co-produce cunoștințele și cercetarea; determinând excelenta predare și inovare pedagogică; îmbunătățirea mobilității și mobilității personalului și a rețelelor; alinierea temelor noastre de cercetare la nevoile societății; și creșterea cotei noastre de piață a învățământului superior dereglementat (studenții care intră cu AAB și cei de nivel superior sau echivalenți la nivel de A, studenți internaționali și postuniversitari).
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Bournemouth University

Acest master's în animație 3D este o platformă de lansare perfectă pentru o carieră într-o gamă largă de discipline, inclusiv designul de concept, animația personajel ... [+]

Acest master's în animație 3D este o platformă de lansare perfectă pentru o carieră într-o gamă largă de discipline, inclusiv designul de concept, animația personajelor și creaturilor, modelarea, iluminarea, rigidizarea, texturarea, compoziția și simularea. Acest curs vă va ajuta să dobândiți abilitățile necesare pentru a lucra într-o serie de domenii în care se aplică animația pe calculator, inclusiv filme, trăsături animate, jocuri pe calculator, producție de televiziune, reclame, ilustrare, vizualizare științifică, simulare de zbor, medii virtuale, medii interactive.

Ne bucurăm de legături foarte puternice cu industria, datorită în mare măsură ubicuității absolvenților NCCA din industria filmului, jocurilor și televiziunii. Găzduim serii de cursuri de practicanți care vizitează în mod regulat, unde veți putea afla despre industria 2D și 3D de la practicarea artiștilor și a companiilor, precum și de a participa la cursuri regulate de la profesioniști. În ultimii cinci ani am atras unele dintre cele mai bune studiouri de efecte vizuale, animații și jocuri din întreaga lume pentru a le prezenta studenților noștri, pentru a afla mai multe aici.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Directorul este centrul procesului de creație în producția media și acest curs a fost conceput pentru a construi și dezvolta cunoștințele dvs. despre industrie, permițând ... [+]

Directorul este centrul procesului de creație în producția media și acest curs a fost conceput pentru a construi și dezvolta cunoștințele dvs. despre industrie, permițându-vă să vă deplasați la provocarea de a oferi producții câștigătoare. Acest curs hands-on oferă multe oportunități pentru producția practică pe platforme și genuri. Acesta va îmbunătăți abilitățile dvs. de povestire și de a vă construi înțelegerea tehnică a producției de film, televiziune și transmisie, dezvoltând abilități avansate în calitate de director în conformitate cu practica actuală a industriei.

Facultatea de Media

Sub îndrumarea profesioniștilor media cu experiență, vă veți dezvolta propriul fler și stil directorial și veți obține o fundamentare teoretică solidă a contextului social, cultural și intelectual pentru activitatea de producție media. Proiectul final de producție vă va permite să utilizați abilitățile tehnice și manageriale pe care le-ați dezvoltat pentru a-ți crea propriul portofoliu de lucru în colaborare cu alți studenți din cadrul Facultății de Media... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs esențial este pentru cei care doresc să își transforme ideile și aspirațiile în succes. Indiferent dacă intenționați să gestionați următoarea generație de prog ... [+]

Acest curs esențial este pentru cei care doresc să își transforme ideile și aspirațiile în succes. Indiferent dacă intenționați să gestionați următoarea generație de programe de film și de televiziune, să formați o carieră ca cercetător, producător asociat sau manager de producție sau chiar să vă conduceți propria companie independentă de producție, cursul vă va oferi pregătirea practică și pregătirea teoretică pentru a vă ajuta pentru a-ți atinge ambițiile în lumea dinamică a producției media.

Este posibil să aveți o diplomă de licență într-un subiect conex sau să vă puteți arăta oportunitatea pentru acest program de studiu prin experiența de muncă asociată sau prin dovezi și rezultate din alte activități conexe.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Comunicarea corporatistă este un termen cuprinzător referitor la întreprinderi, organisme guvernamentale și organizații non-profit (organizații neguvernamentale) și înloc ... [+]

Comunicarea corporatistă este un termen cuprinzător referitor la întreprinderi, organisme guvernamentale și organizații non-profit (organizații neguvernamentale) și înlocuiește tot mai mult termenii relații publice și afacerile publice în industria de comunicare.

Facultatea de Media și Comunicare are o vastă experiență în cercetarea și predarea comunicării corporative și a relațiilor publice, fiind una dintre primele universități din Marea Britanie care a lansat studii universitare de licență în domeniul relațiilor publice la sfârșitul anilor 1980. Acest curs se bazează pe expertiza cadrelor universitare implicate în activități de cercetare și consultanță de vârf și veți beneficia de studierea într-un departament cu o reputație excelentă în cadrul industriei, precum și de legături puternice atât cu Institutul Chartered de Relații Publice (CIPR) și Asociația consultanților pentru relații publice (PRCA). Cursul este, de asemenea, acreditat de Institutul de Marketing Direct și Digital (IDM) și există o oportunitate de a obține certificatul IDM în Digital Marketing alături de cursul de diplomă.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs flexibil vă oferă șansa de a studia teoria comunicării și a mass-mediei la un nivel avansat. Acesta vă va oferi un set de abilități extrem de ocupabile, împreu ... [+]

Acest curs flexibil vă oferă șansa de a studia teoria comunicării și a mass-mediei la un nivel avansat. Acesta vă va oferi un set de abilități extrem de ocupabile, împreună cu abilitatea de a se angaja cu concepte teoretice și de a afișa înțelegerea și analiza critică.

Puteți personaliza acest masterat în funcție de nevoile dvs., cu opțiunea unei date de începere în septembrie sau ianuarie și trei puncte de ieșire din curs, fiecare conducând la o altă calificare: Certificat postuniversitar, Diplomă postuniversitară sau Master în Media

În mod semnificativ, acest Master oferă, de asemenea, opțiunea de plasare profesională de 30 de săptămâni în cadrul sectorului de comunicare sau mass-media, menită să vă sporească capacitatea de angajare după absolvire. Veți fi oferit o serie de opțiuni, oferindu-vă posibilitatea de a vă concentra asupra subiectelor care vă interesează și vă interesează. Acest masterat este susținut de expertiza noastră de cercetare bazată pe practici, care vă permite să vă dezvoltați capacitatea de a vă implica în cercetare și de a comunica ideile dvs. într-o varietate de medii, inclusiv text, video și audio.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs dinamic este destinat persoanelor determinate și conduse care sunt ambițioase cu privire la cariera lor în industria de publicitate. ... [+]

Acest curs dinamic este destinat persoanelor determinate și conduse care sunt ambițioase cu privire la cariera lor în industria de publicitate. Indiferent dacă ați absolvit recent o diplomă de licență într-un subiect de publicitate sau sunteți un profesionist în domeniul comunicațiilor care caută să-și continue cariera, acest grad provocator oferă cunoștințele și instrumentele necesare pentru a deveni un specialist în publicitate.

Cursul are o "tabără de boot" pentru publicitate, unde veți avea șansa de a fi încorporat într-un mediu de agenție live (fie în Bournemouth sau în altă parte în Marea Britanie) sau să lucrați ca parte a unei echipe de agenții din cadrul campusului. Acest lucru reunește toate învățarea și experiența într-o experiență de muncă intensivă care te pregătește pentru cariera ta viitoare în industrie.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Bournemouth University

Sunteți de așteptat să veniți dintr-un mediu tehnic (Informatică, Fizică, Matematică, Inginerie) cu o cunoaștere existentă de programare și cursul se va baza pe aceasta, ... [+]

Sunteți de așteptat să veniți dintr-un mediu tehnic (Informatică, Fizică, Matematică, Inginerie) cu o cunoaștere existentă de programare și cursul se va baza pe aceasta, oferindu-vă o combinație de sensibilități artistice, rezolvarea problemelor și abilități tehnice, care poate fi aplicat rolului de director tehnic în industria de animație și jocuri. Directorii tehnici deseori trebuie să lucreze împreună cu animatorii de calculatoare și să rezolve problemele tehnice fie prin configurarea instrumentelor software existente, fie prin crearea de noi instrumente.

În timpul studiului pe parcursul întregului an, vă veți dezvolta abilitățile de programare și scripting și veți cunoaște tehnicile și instrumentele speciale asociate cu animația pe calculator. Aceste abilități sunt evaluate într-o varietate de proiecte pe care le veți întreprinde în cursul anului. Accentul se pune pe utilizarea hardware-ului și a software-ului standard în industrie în dezvoltarea acestor tehnici. Printre exemplele tipice se numără dezvoltarea programelor C pentru testarea algoritmilor noi, scrierea shaderelor pentru a susține redarea și dezvoltarea de scripturi și instrumente pentru a crea noi efecte.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Fie ca este vorba despre oameni, strategie, rețele sau piețe, toate necesită un management specializat. Dar diferența dintre managementul puternic și cel slab poate însem ... [+]

Fie ca este vorba despre oameni, strategie, rețele sau piețe, toate necesită un management specializat. Dar diferența dintre managementul puternic și cel slab poate însemna diferența dintre succes și eșec pentru o organizație. Este o presiune foarte mare asupra umerilor managerului. Împuternicirea cu abilitățile și cunoștințele de afaceri vă va ajuta să deveniți un lider dinamic.

Afacerea este un subiect larg și fascinant, cu multe domenii diferite de specializare. Cei noi și care practică managementul vor avea nevoie de o înțelegere puternică a tuturor domeniilor unei organizații și de modul în care aceste departamente în rețea colaborează pentru a deveni un "chameleon" de afaceri.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Într-o lume în care marca dvs. se află printre milioane și unde se pare că consumatorii dvs. vor vorbi mai degrabă despre dvs. decât despre dvs., este vital ca practicanț ... [+]

Într-o lume în care marca dvs. se află printre milioane și unde se pare că consumatorii dvs. ar vorbi mai degrabă despre tine decât despre tine, este vital ca practicanții de marketing să rămână în fața jocului. Marketingul se află, în mod incontestabil, în centrul întregii activități economice.

Cadrul nostru nou dezvoltat include unități specializate care explorează problemele contemporane pentru marketingul de astăzi și sunt completate de unități de management mai largi. Acest lucru vă va dezvolta aprecierea relației dintre marketing și sfera mai largă a organizației și va crește cererea pentru cunoștințele dvs. din industrie. Cultura internațională diversă la Școala de Afaceri oferă o experiență de învățare cu adevărat globală.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Cursul vizează stabilirea înțelegerii principiilor managementului marketingului turistic, oferindu-vă un cadru pentru înțelegerea dezvoltării afacerii și a planificării d ... [+]

Acest curs este un curs de conversie (adică este destinat studenților care nu au studiat anterior subiectul). Este ideal pentru absolvenții care ar dori să schimbe subiectele sau direcția de carieră.

Cursul vizează stabilirea înțelegerii principiilor managementului marketingului turistic, oferindu-vă un cadru pentru înțelegerea dezvoltării afacerii și a planificării de marketing. Mai exact, analizează relațiile dintre experiența clienților și organizațiile de marketing, planificarea cercetării, bugetarea, strategiile de marketing și comunicarea.

Veți dezvolta o înțelegere critică a problemelor contemporane în marketing și abilitatea de a pune în discuție modelele și tendințele de marketing actuale. În acest context, se acordă atenție utilizării tehnologiilor informaționale și sociale în managementul și marketingul destinațiilor.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs vă va oferi ocazia de a dezvolta abilități esențiale pentru a lucra în sectorul evenimentelor, folosind teorii și procese de management de proiect și operativ. ... [+]

Acest curs este un curs de conversie, este ideal pentru absolvenții care ar dori să schimbe subiectele sau direcția de carieră.

Acest curs vă va oferi ocazia de a dezvolta abilități esențiale pentru a lucra în sectorul evenimentelor, folosind teorii și procese de management de proiect și operativ. Veți învăța despre ciclul de gestionare a evenimentelor, inclusiv planificarea, proiectarea, implementarea și evaluarea unei serii de evenimente. Ca curs acționat în mod academic, veți învăța să evaluați critic o serie de teorii și modele relevante pentru gestionarea evenimentelor. Elementul practic al acestui curs se concentrează asupra aplicării teoriilor și modelelor la exemple de eveniment, inclusiv organizarea propriului eveniment live în cadrul unui grup.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs este destinat să vă ofere o înțelegere avansată a industriei ospitalității și turismului și o perspectivă managerială asupra modului de a conduce astfel de org ... [+]

Acest curs este un curs de conversie (adică este destinat studenților care nu au studiat anterior subiectul). Este ideal pentru absolvenții care ar dori să schimbe subiectele sau direcția de carieră.

Acest curs este destinat să vă ofere o înțelegere avansată a industriei ospitalității și turismului și o perspectivă managerială asupra modului de a conduce astfel de organizații. După finalizarea acestui curs, veți avea capacitatea de a vă implica în mai multe perspective analitice, de dezvoltare și strategice ale industriilor decât cele de la nivel de licență și de a obține informații despre problemele care afectează ospitalitatea și turismul.

În mod similar, acest curs vă va oferi ocazia de a identifica și de a se implica în specializări precum comportamentul consumatorilor, marketingul, managementul resurselor umane internaționale, managementul veniturilor și tendințele pieței internaționale. De asemenea, veți avea acces la o gamă largă de activități și calificări suplimentare, cum ar fi programul nostru de vorbitori de vizită, de exemplu reprezentanți ai Hilton International, Shangri-la Hotels, Fairmont Hotels și Le Manior aux Quat Saisons. Veți avea ocazia să participați la conferința anuală a studenților din domeniul ospitalității și să desfășuram cursuri de valoare adăugată, cum ar fi Premiul pentru distinsul vin și spirtoase, excursii la piața mondială de turism și turism, Londra și pachetul HOTS Hotel Simulation.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

În timpul acestui curs, veți dobândi abilitățile necesare pentru a planifica și gestiona strategiile de resurse umane din sectorul public și privat. Veți dezvolta un ames ... [+]

În cursul acestui curs, veți dobândi abilitățile necesare pentru a planifica și gestiona strategiile de resurse umane din sectorul public și privat. Veți dezvolta un amestec ideal de expertiză de specialitate în resurse umane și de management generalist pentru a vă distinge pe piața carierei HR extrem de competitivă.

Unitățile specializate analizează aspecte precum relațiile de angajare și de drept și dezvoltarea oamenilor ca resursă. Acestea sunt completate de unități de management de bază care se concentrează pe managementul oamenilor, marketing

Cerințe de intrare:

O diplomă de diplomă de licență cu 2: 2 în orice subiect sau echivalent. Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, veți avea nevoie de IELTS 6.0 (Academic) sau de mai sus.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 18 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Cursul MSc Sport Management răspunde acestei cereri de piață, oferind o examinare critică și aplicată a cercetării și practicii esențiale pentru dezvoltarea viitorilor ma ... [+]

Creșterea industriei sportive a determinat necesitatea unei orientări mai profesioniste și comerciale pentru gestionarea sportului. Cursul MSc Sport Management răspunde acestei cereri de piață, oferind o examinare critică și aplicată a cercetării și practicii esențiale pentru dezvoltarea viitorilor manageri de sport.

Acest curs este ideal pentru studenții care au o diplomă de psihologie sportivă sau o diplomă de coaching care ar dori să-și dezvolte abilitățile de management sportiv, precum și acelea care nu au grade de sport. Veți dezvolta o înțelegere mai înaltă a principiilor de management și aplicarea acestora în industria sportivă. Acest lucru vă va permite să vă avansați cunoștințele despre procesele prin care sportul a devenit un fenomen global în cadrul industriei de servicii și de divertisment mai largi, tensiunile ulterioare care au apărut și implicațiile pentru dezvoltarea viitoare și gestionarea sportului.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs analizează o serie de aspecte-cheie, provocări și evoluții în managementul turismului, cu un accent deosebit pe relațiile dintre turism și contextul economic, ... [+]

Acest curs este un curs de conversie (adică este destinat studenților care nu au studiat anterior subiectul). Este ideal pentru absolvenții care ar dori să schimbe subiectele sau direcția de carieră.

Acest curs analizează o serie de aspecte-cheie, provocări și evoluții în managementul turismului, cu un accent deosebit pe relațiile dintre turism și contextul economic, mediu și socio-cultural mai larg.

Cursul vizează dezvoltarea abilităților de management, de cercetare și de analiză pentru a vă permite să lucrați la un nivel înalt în cadrul acestei industrii dinamice. În timpul studiilor, vă veți întâlni cu experți din industrie, cu oportunitatea de a vă plasa într-o poziție de plasare profesională, de a crea rețele și de a împărtăși cunoștințe și experiență în timp ce învățați într-un mediu structurat. Cursul oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a se amesteca cu o gamă variată de naționalități, permițându-vă să vă sporiți competența interculturală. Acest lucru este vital pentru gestionarea turismului într-o lume tot mai globalizată. Astfel, cursul pregătește absolvenții să se dezvolte într-o varietate de căi de carieră potențiale.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs este un curs de conversie, este ideal pentru absolvenții care ar dori să schimbe subiectele sau direcția de carieră. Acest curs se concentrează pe marketingul ... [+]

Acest curs este un curs de conversie, este ideal pentru absolvenții care ar dori să schimbe subiectele sau direcția de carieră.

Acest curs se concentrează pe marketingul evenimentelor, definit ca utilizarea evenimentelor în scopuri de marketing. Într-un mediu de marketing competitiv, organizațiile comercializează acum prin evenimente, prin care evenimentele sunt folosite ca parte integrantă a mixului de comunicări de marketing. Evenimentul nu este final în sine, ci un mijloc de a atinge obiectivele de marketing ale unui produs sau al unui brand. Marketingul evenimentelor face astfel parte din domeniul de marketing experimentat, definit ca strategia de realizare a obiectivelor de marketing prin experiențe personale care permit clienților să se angajeze și să interacționeze cu mărcile, produsele și serviciile.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs a fost dezvoltat cu două caracteristici cheie în minte - dezvoltarea unei capacități puternice în economie în finanțe și capacitatea de a aplica aceste abilită ... [+]

Acest curs de conversie este ideal pentru absolvenții care ar dori să schimbe subiectele sau direcția de carieră.

Acest curs a fost dezvoltat cu două caracteristici cheie în minte - dezvoltarea unei capacități puternice în economie în finanțe și capacitatea de a aplica aceste abilități în practică. În plus, lumea modernă necesită tot mai mult capacitatea de a înțelege aceste probleme într-un context global. Prin urmare, acest curs va aborda, de asemenea, evoluțiile esențiale pe piețele globale. Acest curs ar trebui să fie un mare avantaj în cariera ta, permițându-ți să dezvolți abilități tehnice, analitice și decizionale cheie. De asemenea, vă va ajuta să dezvoltați abilitățile personale de care aveți nevoie pentru a reuși în orice carieră: lucrul în echipă eficient, analiza obiectivă și comunicarea.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bournemouth University

Acest curs provocator și recompensator oferă un amestec unic de teorie și practică, cu scopul de a vă dezvolta abilitățile necesare pentru a urma o carieră în domeniul fi ... [+]

Acest curs provocator și plin de satisfacții oferă un amestec unic de teorie și practică, cu scopul de a vă dezvolta abilitățile necesare pentru a urma o carieră în domeniul finanțelor. Cursul este conceput pentru a fi extrem de flexibil, permițându-vă să vă adaptați conținutul la nevoile și ambițiile de carieră.

Cursul este conceput pentru cei care au un background în finanțe sau o disciplină conexă, cum ar fi economie și contabilitate, și doresc să-și dezvolte în continuare abilitățile și să aibă acces la o carieră în domeniile analizei financiare, managementului financiar și investițiilor. Unitățile de bază sunt concepute pentru a vă dezvolta abilitățile cantitative, abilitatea de a analiza datele financiare și înțelegerea instrumentelor financiare, precum și înțelegerea teoretică a economiei financiare. Veți primi apoi o gamă de unități opționale din care puteți alege.... [-]

Regatul Unit Poole
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză