Birmingham Business School, University of Birmingham

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Birmingham Business School este o instituție de cercetare conduse și oferă licență de înaltă calitate și programe de gradul postuniversitare pentru studenții din întreaga lume. acreditarea lor triplu-coroană le plasează într-un grup de elita de scoli de afaceri la nivel mondial. Amplasat în atractiv campus "cărămidă roșie" universității, în inima industrială a Marii Britanii, la Scoala este mândru de istoria sa 100 ani și legături strânse cu mediul de afaceri local.

Birmingham a fost prima universitate din Marea Britanie pentru a preda studii de afaceri înapoi în 1902 și acest angajament pe termen lung la educație de afaceri este ceva suntem foarte mândri. Internaționalismul este un alt tradiție, atât în ​​perspectiva a conținutului programului și în originile globale ale studenților noștri - studenții internaționali au fost printre acele prime prize acum peste 100 de ani, iar astăzi primim oameni din întreaga 55 de țări pe programele noastre în fiecare an.

Universitatea din Birmingham a fost fondată în 1900 de către cetățenii care au dorit Birmingham lor de învățământ pentru a instrui și educa oamenii care s-ar crea și gestiona afacerile și industriile Midlands înmugurire.

Era firesc, având în vedere natura industriei Birmingham, că Universitatea ar trebui să, de la început, învață cele mai importante discipline științifice și inginerești. Acesta a fost, de asemenea, prima universitate din Marea Britanie pentru a stabili o Facultatea de Comerț și să includă o scoala medicala. Universitatea modernă se distinge în mod egal în umaniste, educație, științe sociale și legea.

Locații

Birmingham

Address
Birmingham, Anglia, Regatul Unit

Acreditări

Programe

MSc