Birkbeck, University of London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Birkbeck este o instituție de cercetare de nivel mondial și de predare, un centru vibrant de excelență academică și doar furnizor specializat din Londra a învățământului superior seară.

Istoria Birkbeck

În seara zilei de 11 noiembrie 1823, aproximativ 2000 de persoane s-au înghesuit la Crown și Anchor Tavern pe Strand a asista dr George Birkbeck și susținătorii săi, inclusiv Jeremy Bentham, JC Hobhouse MP și H Brougham MP, discuta educație pentru muncitorii din Londra . Din această a crescut Institutul de Mecanică de la Londra ", dedicat educației oamenilor muncii, a creat în mod oficial la 2 decembrie în același loc.

Aceasta fundatie a însemnat că, pentru prima dată, artizani și meșteșugari ar putea învăța despre știință, artă și economie - un concept atât de controversat ca Dr. Birkbeck a fost acuzat de "împrăștiere semințe de rău". Fara sa fie descurajat, Dr. Birkbeck chemat susținătorii săi la acțiuni: "Acum este momentul pentru beneficiile universale ale binecuvântările cunoaștere." Mulți donatori au fost convinși de misiunea importantă și destul de bani a fost ridicat pentru a deschide Colegiului și împinge înainte o viziune radical nou. Șapte ani mai târziu, instituția a luat un pas radical mai departe de a deveni unul dintre primele colegii de a admite femei în calitate de studenți.

Prin 1858, Birkbeck a fost prima alegere pentru studenții care au vrut un învățământ universitar, dar care nu își puteau permite să studieze full-time. Acest rol a fost oficializată în 1920, când Birkbeck a devenit oficial parte din Universitatea din Londra.

Misiune

Principalele obiective ale Birkbeck sunt:

 • Furnizarea de cursuri cu frecvență redusă de învățământ superior care îndeplinesc schimbare nevoile educaționale, culturale, personale și profesionale ale adulților; în special cei care locuiesc sau lucrează în regiunea Londra.
 • Permite studenților adulți din diverse medii sociale și educative pentru a participa la cursurile noastre.
 • Menținerea și dezvoltarea excelenței în cercetare și furnizează cea mai instruirea cercetare de calitate în toate domeniile noastre supuse.
 • Să pună la dispoziție rezultatele cercetării, și expertiza dobândită, prin predare, publicare, parteneriate cu alte organizații și promovarea dezbaterii civice și publice.

Obiectivele cheie de sprijin sunt:

 • Oferi studenților noștri o gamă integrată de cursuri flexibile, de cercetare conduse la toate nivelurile de furnizare.
 • Realizarea și menținerea culturilor de cercetare puternice în sprijinul activității interdisciplinare în fiecare școală și facultate.
 • Asigurarea Colegiul oferă o muncă inclusive și mediu de învățare pentru elevi și personalul acesteia, astfel încât toți să dezvolte la potențialul lor maxim.
 • Dezvoltarea capacității Colegiului de a răspunde rapid la noi si schimbare oportunități în învățământul superior și în continuare.
 • Dezvoltarea de parteneriate durabile în regiune Londra și dincolo.

Starea de caritate

Birkbeck, Universitatea din Londra este o caritate scutită în condițiile Charities Act. În conformitate cu Legea Caritate 2011, universitățile sunt supravegheate de Finanțare a Învățământului Superior Consiliului pentru Anglia (HEFCE) ca regulator principal, care sunt însărcinate cu asigurarea Universitățile își îndeplinesc obligațiile în temeiul Legii Caritate.

Parteneriate internaționale

Birkbeck este mândru de a avea un număr de parteneriate strategice importante cu unele dintre cele mai mari universități din lume.

Toate parteneriate internaționale Birkbeck au fost concepute pentru a permite schimbul liber de idei și de a promova formarea personalului academic, în timp ce acordurile progresie au fost articulat pentru a permite studenților de peste mări să combine studiile lor cu un grad la Birkbeck.

 • SWUFE - DUFE - BIT - Universitatea din Sao Paolo - Hong Kong Shue Yan Universitatea Birkbeck are, de asemenea, acorduri cu următoarele universități la nivel mondial: - Northwestern University Politehnica, Xian - Universitatea Columbia - Universitatea Federală din Goias - Universitatea de Stat din Rio de Janeiro - Universitatea Villanova - University of Pretoria

Guvernare

Structurile de guvernare Birkbeck a se asigura că acesta are conducere strategică eficientă și conducerea executivă a-și îndeplini misiunea ca o cercetare și seara instituție de conducere de predare. - Guvernatorii: Organul de conducere, menționate în Colegiul ca guvernatorilor, este colectiv responsabil pentru supravegherea toate activitățile Birkbeck lui. - Comisii: Guvernatorii și managementul Colegiul sunt susținute de un număr de comisii. Rolul lor este de a supraveghea și consilia cu privire la domenii specifice de activitate și, în anumite cazuri, să își exercite competențele delegate acestora de către Consiliul de Administrație.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Comportament Organizațional Master

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Studii Acest Master în comportament organizațional este destinat celor care doresc să dezvolte înțelegerea lor de oameni și organizații. Veți obține o bază de cunoștințe vaste în psihologie ocupațională și comportament organizațional. [+]

Studii Acest Master în comportament organizațional este destinat celor care doresc să dezvolte înțelegerea lor de oameni și organizații. Veți obține o bază de cunoștințe vaste în psihologie ocupațională și comportament organizațional. Gradul se concentrează pe discuțiile de cercetare actuale, cu scopul de a încuraja să se angajeze în gândirea critică și să reflecteze asupra teorie și practică. Veți dobândi, de asemenea, competențe de bază de cercetare aplicată. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Consolidarea sau de a dezvolta cariera in management, resurse umane, training și dezvoltare sau consultanta. - Departamentul nostru de Psihologie Organizationala este renumit pentru predarea acesteia de calitate și expertiză în livrarea de programe de part-time. - Studiu flexibil vă permite să studieze de la domiciliu, la locul de muncă sau în străinătate. - Accesul la o gamă largă de resurse electronice, inclusiv texte special pregătite pentru fiecare modul. Utilizarea mediului de învățare online, cu un nivel ridicat de sprijin personal. Structura cursului Ai completați 8 module predate. Veti va finaliza, de asemenea, un proiect de cercetare aplicată independent supravegheate. Cariere și capacitatea de inserție profesională Un studiu recent destinație absolvent a arătat că absolvenții din acest program au fost de lucru ca manageri, directori de program, consultanți de resurse umane, și directorilor sau directorilor asociați pentru o serie de organizații, inclusiv Fondul Kings, autoritățile locale, bancar și financiar, Transport for London și Alstom . [-]

Comunicații Master Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

[+]

Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Acreditat de Chartered Institute of Marketing. - Vei avea acces la Moodle, resursa nostru de învățare online unde toate informațiile și materialele referitoare la programul de studiu și module sunt disponibile. Veți avea, de asemenea, acces la Biblioteca Birkbeck și e-Biblioteca unde puteți obține cărți și articole de ziar care sunt necesare pentru studii. Cariere și capacitatea de inserție profesională [-]

Consultanta In Management Master și Schimbarea Organizationala

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program unic și inovator îmbină teoria și practica de consultanta in management din punct de vedere al schimbărilor organizaționale și strategice. Acesta vă oferă posibilitatea de a dezvolta cunoștințele, abilitățile și capacitățile pentru a funcționa ca un consultant de succes. [+]

Studii de studiu seară Acest program unic și inovator îmbină teoria și practica de consultanta in management din punct de vedere al schimbărilor organizaționale și strategice. Acesta vă oferă posibilitatea de a dezvolta cunoștințele, abilitățile și capacitățile pentru a funcționa ca un consultant de succes. Programul este conceput din perspectiva consultanților practică și oferă o combinație unică de cele mai recente gândire teoretică pe managementul strategic cu perspective practice in schimbare organizațională de succes. Veți învăța să aplice instrumentele și tehnicile folosite de unele dintre cele de consultanță de management cele mai de succes. Programul vă va permite de a pune cunoștințele, gândire strategică și imaginație pentru a lucra cu alti oameni talentati intr-un mediu academic de sprijin care încurajează munca în echipă și implicarea activă în procesul de învățare. Acest program va fi benefic pentru: consultanți cu experiență și profesioniști schimbare care doresc să extindă cunoștințele și experiența lor într-un cadru academic; cei început o carieră de consultanta care doresc să dobândească noi cunoștințe și să dezvolte stilul lor de consultanta propriu; și de profesioniști, experți în domeniu sau directori din sectorul public sau privat care doresc să tranziție în consultanță sau dobândi competențe și cunoștințe de consultanță pentru a spori rolul lor actual și performanță. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Consultanta Management este una dintre profesiile cea mai rapidă creștere, precum și abilități de consultanta si expertiza sunt în cerere pentru o gamă largă de industrii și organizații. - Acest program flexibil, inovator și intelectual... [-]

Contabilitate Master și Gestiune Financiară

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Aceasta este o generalist Master și va fi relevante pentru cei care doresc să urmeze o carieră în contabilitate și cei care au nevoie o cunoaștere aprofundată a contabilității ca titulari de buget. Căutăm studenți din diferite zone din afaceri / management, contabilitate și finanțe, sau cele cu un fundal cantitativ. [+]

Aceasta este o generalist Master și va fi relevante pentru cei care doresc să urmeze o carieră în contabilitate și cei care au nevoie o cunoaștere aprofundată a contabilității ca titulari de buget. Căutăm studenți din diferite zone din afaceri / management, contabilitate și finanțe, sau cele cu un fundal cantitativ. Ne ia o abordare cu adevărat interdisciplinară la subiect, care vă oferă o modalitate inovatoare de a învăța despre subiecte care nu pot fi pigeonholed într-o anumită zonă. Pentru ca studenții noștri provin din astfel de o varietate de medii și gama de vârstă și experiență, veți găsi discuțiile noastre de clasă o arenă de stimulare în care să exploreze noi idei și teme. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Oferă o înțelegere aprofundată a domeniile-cheie de contabilitate și management... [-]

Cunoaștere Master și Calcul

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Această diplomă postuniversitară studiază procesele și reprezentările cognitive care stau la baza gândirii umane, cunoștințe și comportament. Se integrează o gamă largă de discipline și metodologii cu ipoteza de bază care cunoaștere umană este un proces de calcul, implementat în hardware-ul neuronale. [+]

Această diplomă postuniversitară studiază procesele și reprezentările cognitive care stau la baza gândirii umane, cunoștințe și comportament. Se integrează o gamă largă de discipline și metodologii cu ipoteza de bază care cunoaștere umană este un proces de calcul, implementat în hardware-ul neuronale. Subiecte cheie includ: natura explicație calcul; principiile generale de cunoaștere; Metodologia de modelare de calcul; teorii ale arhitecturii cognitive; Sisteme de simboluri; conexionismul; calcul neuronale; și studii de caz în modelarea computațională cognitive. Programul presupune training intensiv în design experimental și metodologie, construirea de modele de calcul și realizarea o bucată substanțială de cercetare originală. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Atrage pe cadre didactice din mai multe discipline, inclusiv a cercetătorilor de renume international in psihologie, modelarea computationala si Neuroscience. - Bună fundație pentru o carieră de cercetare în științele cognitive. - Dezvolta o înțelegere a principiilor de bază teoretice ale gândirii umane și o expertiză în simularea pe calculator. - Proiectat pentru absolvenții de fie științelor computaționale sau științele psihologice. O Departamentul de Stiinte Psihologice are o tradiție de cercetare restante, au atins un top 5 clasament la ultimele Marea Britanie exerciții de evaluare cercetare, cu o reputatie internationala remarcabilă în toate aspectele legate de neurostiintelor cognitive, precum și neuroștiințe cognitive mai ales de dezvoltare. Vei avea posibilitatea de a interacționa cu cercetători de talie mondială în neuroștiințe cognitive și neuropsihologie cognitivă, și să participe la seminarii de cercetare organizate de departamentul și o serie de alte centre locale și institute de cercetare. Cariere... [-]

De Administrare A Investițiilor MSc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Dacă sunteți interesat de o carieră în investiții, în instituțiile financiare, sau orice alte locuri de muncă legate de management financiar, atunci acest grad vă va dota cu cunoștințele și competențele necesare. Programa este conceput pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră de analiză cantitativă, permițându-vă să analizeze critic propunerile de investiții financiare și aplicații empirice de corporate finance. [+]

Acesta este un program provocator și ambițios care acoperă până la data de subiectele finanțe empiric. Dacă sunteți interesat de o carieră în investiții, în instituțiile financiare, sau orice alte locuri de muncă legate de management financiar, atunci acest grad vă va dota cu cunoștințele și competențele necesare. Programa este conceput pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră de analiză cantitativă, permițându-vă să analizeze critic propunerile de investiții financiare și aplicații empirice de corporate finance. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. Acest program face parte din programul de recunoaștere universitar CFA și are un număr limitat de burse CFA disponibile. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Oferă o înțelegere și aplicații ale domeniile-cheie de investiții și de finanțare aprofundată. - La finalizarea, veți fi capabil să înțeleagă, să aplice și să evalueze critic o gamă largă de tehnici de... [-]

Economie Financiară MSc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a vă dota cu instrumente și tehnici pentru investigarea probleme economice importante. Acesta oferă o pregătire temeinică în tehnici matematice și econometrice, precum și microeconomie, și examinează de ce piețele financiare sunt predispuse la crize, studiind detaliile de trecut si prezent crizelor, precum și răspunsuri politice ulterioare. [+]

Acest program este conceput pentru a vă dota cu instrumente și tehnici pentru investigarea probleme economice importante. Acesta oferă o pregătire temeinică în tehnici matematice și econometrice, precum și microeconomie, și examinează de ce piețele financiare sunt predispuse la crize, studiind detaliile de trecut si prezent crizelor, precum și răspunsuri politice ulterioare. Veți învăța să-și exprime ideile originale lucrări academice și pentru a le testa cu utilizarea de econometrie. Studiul econometriei acoperă modele liniare și regresie liniară dinamic, o mare varietate de teste ipoteze, și tehnici pentru sisteme de ecuații estimare. Tehnici sunt ilustrate cu exemple economice, cum ar fi modele cu așteptările raționale, precum și funcțiile de consum, producție și cererii de bani. Economie și finanțe la Birkbeck a dobândit o reputație excelentă, nu numai pentru calitatea de cercetare, ci și pentru calitatea formării sale. Angajatorii recunosc calitatea de Birkbeck absolvenți în economie și finanțe. Luăm studenții care sunt hotărâți să reușească și sunt pregătiți să se supună rigorilor unui training de primă clasă, indiferent dacă acestea sunt studiaza full-time sau part-time. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Oferă o bază solidă pentru o mare varietate de cariere în afaceri, guvern și mediul academic. - Vă permite să funcționeze eficient când abordarea problemelor de genul cu care se confruntă în instituțiile din sectorul financiar, bănci și instituții de reglementare. - Reputatie excelenta pentru calitatea predării noastre, furnizarea de formare pentru angajatori, cum ar fi Trezoreria și Banca Angliei. - Departamentul se bucură de o reputație internațională și... [-]

Finanțe MSc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Elevii cu privire la Birkbeck MSC Finanțe obține de formare de specialitate excelent în economie financiară, inclusiv teoria portofoliului de bază, corporate finance si teoria de stabilire a prețurilor avansate aplicate instrumentelor derivate și piețele de obligațiuni de stat. [+]

Cunoștințe de specialitate de finanțare este din ce în ce de prim rang în firme comerciale, guvern și mediul academic. Elevii cu privire la Birkbeck MSC Finanțe obține de formare de specialitate excelent în economie financiară, inclusiv teoria portofoliului de bază, corporate finance si teoria de stabilire a prețurilor avansate aplicate instrumentelor derivate și piețele de obligațiuni de stat. Ei învață, de asemenea, cele mai recente Econometrie și abilitățile de analiză numerice care sunt importante in piata. Cursul este exigent și provocator; Candidații trebuie să aibă capacitatea de intelectual puternic și trebuie să fie dispuși să muncească din greu. O Programele de Master Finanțe la Birkbeck reflectă experiența de lungă durată, în ultimă oră, a condus-cercetare, predare seara, la Birkbeck. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Combina un nivel ridicat de rigoarea academică cu o pregătire solidă în abilități practice de rezolvare a problemelor. - Mulți dintre studenții noștri lucrează în industria de finanțe, care generează o atmosferă plină de viață. - Reputația excelentă a calității predării noastre, furnizarea de formare pentru angajatori, cum ar fi Trezorerie și Banca Angliei. - Economia, Matematică și Departamentul de Statistică se bucură de o reputație internațională și este printre cele mai importante grupuri de cercetare din țară. Structura cursului Toți elevii să ia patru module obligatorii. Puteți decide să ia Master Finante sau alege să se specializeze optând pentru una din următoarele căi: MSC Finanțe și de Mărfuri Calea Master Finante si de Marfuri oferă o analiză a specificitățile piețelor de... [-]

Guvernanța Corporativă Master și Etica în Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Scopul principal al acestui Diplomă de master este de a oferi o educație de nivel postuniversitar, pentru cei interesati de studierea complexului se schimba relațiile dintre societățile comerciale, părțile interesate (acționari, angajați, clienți, furnizori, etc.) și societățile în care își desfășoară activitatea. [+]

Scopul principal al acestui Diplomă de master este de a oferi o educație de nivel postuniversitar, pentru cei interesati de studierea complexului se schimba relațiile dintre societățile comerciale, părțile interesate (acționari, angajați, clienți, furnizori, etc.) și societățile în care își desfășoară activitatea. Aspectele economice și financiare ale relațiilor de guvernanță corporativă au fost mult timp o preocupare a celor din comunitățile de afaceri și de investiții, precum și în ultimii ani, aspectele sociale, politice și morale ale acestor relații au devenit, de asemenea, un interes public major. Acest program își propune să abordeze atât aceste seturi de probleme și pentru a satisface nevoile persoanelor care doresc să se angajeze critic cu aspectele politice ale guvernării corporative, precum și celor care doresc să se implice profesional în direcția și reglementarea companiilor și managementului sau tutela fondurile de pensii și alte investiții. Programul este disponibil 1 ani full-time sau doi ani part-time și combină cursuri și independent de cercetare care să conducă la o disertație. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii... [-]

Inginerie Financiară MSc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest Masterat în inginerie financiară oferă instruire avansată în abilități cantitative utilizate în instituțiile financiare moderne, inclusiv în special evaluarea titlurilor de valoare, precum și măsurarea și gestionarea riscurilor de portofoliu. Instruirea este prevăzută în programare, metode numerice și statistici, și vi se va da o pregătire în tehnici de stabilire a prețurilor și de gestionare a riscurilor. [+]

Acest Masterat în inginerie financiară oferă instruire avansată în abilități cantitative utilizate în instituțiile financiare moderne, inclusiv în special evaluarea titlurilor de valoare, precum și măsurarea și gestionarea riscurilor de portofoliu. Instruirea este prevăzută în programare, metode numerice și statistici, și vi se va da o pregătire în tehnici de stabilire a prețurilor și de gestionare a riscurilor. O caracteristică cheie este accentul pus pe metodele și punerea în aplicare a tehnicilor de stabilire a prețurilor și de gestionare a riscurilor învățat de calcul. Tu va finaliza module în programare, metode numerice și statisticile financiare, precum și toate modulele sunt ilustrate prin exemple de calculator. Economie și finanțe la Birkbeck au dobândit o reputație excelentă, nu numai pentru calitatea de cercetare, dar și pentru calitatea formării. Angajatorii recunosc calitatea de Birkbeck absolvenți în economie și finanțe. Luăm studenții care sunt hotărâți să reușească și sunt pregătiți să se supună rigorilor unui training de primă clasă, indiferent dacă acestea sunt studiaza full-time sau part-time. Scopul nostru este de a produce absolvenți de clasă mondială, care au un record dovedit de succes într-un mediu de învățare dur. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Echipează să lucreze ca un analist cantitativ specialist în instituțiile financiare sau pentru a finaliza studii de doctorat în inginerie financiară. - Reputatie excelenta pentru calitatea predării noastre, furnizarea de formare pentru angajatori, cum ar fi Trezorerie și Banca Angliei. - Facultatea de Economie, Matematică și Statistică Birkbeck lui se bucură de o reputație internațională și Economie... [-]

Inovație Afaceri Master Cu Managementul Internațional De Tehnologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest grad de studii postuniversitare în domeniul inovării afaceri este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a importanței inovării pentru regândirea management, strategii de afaceri, active corporative, drepturi de proprietate intelectuală, instituții, organizații, firme, spiritul antreprenorial și globalizarea într-o lume în schimbare. [+]

Schimbările tehnologice și a economiei digitale ridică noi provocări economice și manageriale pentru întreprinderi și organizații din sectorul public și privat. Birkbeck este un centru de excelență în cercetare și predare de inspirație în inovare afaceri. Acest grad de studii postuniversitare în domeniul inovării afaceri este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a importanței inovării pentru regândirea management, strategii de afaceri, active corporative, drepturi de proprietate intelectuală, instituții, organizații, firme, spiritul antreprenorial și globalizarea într-o lume în schimbare. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. Programul este, de asemenea, oferite cu specializare în Antreprenoriat și Managementul inovației sau E-Business. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Se concentreze specializate pe managementul internațional de tehnologie. - Vă ajută să reuși într-o lume în schimbare care cere noi competențe în domeniul inovării, economiei digitale, spiritul antreprenorial și... [-]

Inovație Afaceri Master Cu Spiritul Antreprenorial și De Gestionare A Inovării

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest grad de studii postuniversitare în domeniul inovării afaceri este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a importanței inovării pentru regândirea management, strategii de afaceri, active corporative, drepturi de proprietate intelectuală, instituții, organizații, firme, spiritul antreprenorial și globalizarea într-o lume în schimbare. [+]

Schimbările tehnologice și a economiei digitale ridică noi provocări economice și manageriale pentru întreprinderi și organizații din sectorul public și privat. Birkbeck este un centru de excelență în cercetare și predare de inspirație în inovare afaceri. Acest grad de studii postuniversitare în domeniul inovării afaceri este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a importanței inovării pentru regândirea management, strategii de afaceri, active corporative, drepturi de proprietate intelectuală, instituții, organizații, firme, spiritul antreprenorial și globalizarea într-o lume în schimbare. Programul este, de asemenea, oferite cu specializare în E-Business sau de Management Technology International. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Se concentreze specializate pe antreprenoriat și managementul inovației. - Vă ajută să reuși într-o lume în schimbare care solicită noi competențe în domeniul inovării, economiei digitale, spiritul antreprenorial și globalizarea. - Vă echipează cu teorii, principii și instrumente de analiză și a face față problemelor de inovare afaceri. - Vei avea acces la Moodle, resursa nostru de învățare online unde toate informațiile și materialele referitoare la programul de studiu și module sunt disponibile. Veți avea, de asemenea, acces la Biblioteca Birkbeck și e-Biblioteca unde puteți obține cărți și articole de ziar care sunt necesare pentru studii. Cariere și capacitatea de inserție profesională Acest program este relevant pentru cei care aspiră să devină manageri, analiști de afaceri, industriași sau factorii de decizie. Intr-un studiu recent destinație absolvent, absolvenții noștri ne-a spus acestea au fost de lucru pentru angajatori, inclusiv London Underground, BT, SPG Media și Frost &... [-]

Inovație Afaceri MSC Cu E-business

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest grad de studii postuniversitare în domeniul inovării afaceri este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a importanței inovării pentru regândirea management, strategii de afaceri, active corporative, drepturi de proprietate intelectuală, instituții, organizații, firme, spiritul antreprenorial și globalizarea într-o lume în schimbare. [+]

Schimbările tehnologice și a economiei digitale ridică noi provocări economice și manageriale pentru întreprinderi și organizații din sectorul public și privat. Birkbeck este un centru de excelență în cercetare și predare de inspirație în inovare afaceri. Acest grad de studii postuniversitare în domeniul inovării afaceri este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a importanței inovării pentru regândirea management, strategii de afaceri, active corporative, drepturi de proprietate intelectuală, instituții, organizații, firme, spiritul antreprenorial și globalizarea într-o lume în schimbare. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. Programul este, de asemenea, oferite cu specializare în Managementul Antreprenoriat și inovare de Management sau International Technology. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Accent de specialitate cu privire la e-business. - Vă ajută să reuși într-o lume în schimbare care cere noi competențe în domeniul inovării, economiei digitale, spiritul... [-]

Management Master

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program are o structură flexibilă, care vă permite să alegeți să se concentreze pe un fundal generală în afaceri și management sau să se concentreze pe o zonă de specialitate. Orice ai alege, programul oferă o pregătire solidă în aspectele cheie în management și se bazează pe Departamentul de domenii de management de expertiză de cercetare. [+]

Acest program are o structură flexibilă, care vă permite să alegeți să se concentreze pe un fundal generală în afaceri și management sau să se concentreze pe o zonă de specialitate. Orice ai alege, programul oferă o pregătire solidă în aspectele cheie în management și se bazează pe Departamentul de domenii de management de expertiză de cercetare. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Oferă o introducere solid la aspectele cheie în management. - Un Managementul Master diferă de MBA tipic, în sensul că acoperă mai puține subiecte, dar mai în profunzime. Veti invata mai mult decat moda actuale de gestionare și buzzwords, veți afla, de asemenea despre dovezile pe care se bazează teoriile de management. - Predat de către o echipă cu reputație internațională în domeniile lor respective. - Ne angajăm... [-]

Managementul Carierei Master și Coaching

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Studii Acest Master în managementul carierei si coaching combină un studiu aprofundat de gestionare a carierei, consiliere și coaching-ul cu pregătire practică în competențe de coaching de cariera, dezvoltarea de competențe de cercetare și de studiu academic de comportament la locul de muncă. [+]

Acest Masterat în managementul carierei si coaching combină un studiu aprofundat de gestionare a carierei, consiliere și coaching-ul cu pregătire practică în competențe de coaching de cariera, dezvoltarea de competențe de cercetare și de studiu academic de comportament la locul de muncă. Programul are drept scop de a dota antrenori, consultanti si profesionisti HR de a lucra cu grupuri și persoane în adâncime relațională în cadrul organizațiilor. Aceasta vă va permite să evalueze critic teorie, cercetare si practica in aceste domenii. Este una din puținele programe din Marea Britanie să se concentreze pe gestionarea carierei adulților și coaching. Acesta atrage persoanele care lucrează într-o gamă largă de setări și contexte organizaționale, și oferă oportunități excelente pentru învățare reciprocă și crearea de rețele. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Potrivit pentru cei care doresc o carieră în consilierea în carieră a adulților și alte roluri pe bază de carieră, cum ar fi mentorat sau coaching. - Combinatie unica de rigoare și abilități practice de formare teoretică. - Departamentul de Psihologie Organizationala este renumit pentru predarea acesteia de calitate și expertiză în livrarea de programe de part-time. - Un program flexibil la dispoziție de studiu seara sau învățarea de rețea. Ambele moduri de studiu includ 21 de zile de competențe. - Accesul la o gamă largă de resurse electronice, inclusiv texte special pregătite pentru fiecare modul. Utilizarea mediului de învățare online, cu un nivel ridicat de sprijin personal. Structura cursului Ai completați 9 predat module obligatorii și se angajează de... [-]

Managementul Sportului Master Si Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a vă oferi abilitățile și expertiza de care aveți nevoie pentru a concura în industria sportului și întreprinderile conexe și organizații, prin furnizarea de didactice de specialitate cu privire la principiile și practica de management si marketing sportiv. [+]

Acest program este conceput pentru a vă oferi abilitățile și expertiza de care aveți nevoie pentru a concura în industria sportului și întreprinderile conexe și organizații, prin furnizarea de didactice de specialitate cu privire la principiile și practica de management si marketing sportiv. Aceasta vă va ajuta să dezvolte o înțelegere mai profundă a managementului, guvernanță și aspecte de reglementare în cadrul întreprinderii de sport. Acesta oferă, de asemenea, o înțelegere a relevanței de marketing pentru organizațiile sportive. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck? - O revizuire cuprinzătoare a teoriei și practicii managementului de afaceri și și comercializarea de sport. - Legat de Sport Business Centre Birkbeck, unul dintre centrele de conducere din lume pentru afaceri sportive și de cercetare fotbal, de predare, instruire, consultanță și consiliere politică. - Ne angajăm în... [-]

Managementul Sportului Master și De Afaceri De Fotbal

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a vă oferi abilitățile și expertiza de care aveți nevoie pentru a concura în industria sportului și întreprinderi și organizații conexe, prin combinarea didactice de specialitate cu privire la principiile și practica de management sportiv și economice cu pregătire generală în management, organizare de afaceri, strategia și metode de cercetare. Acesta acoperă mai multe domenii cheie, cum ar fi aspecte legate de guvernare și de reglementare, cu accent pe domeniul sportului în general. [+]

Acest program este conceput pentru a vă oferi abilitățile și expertiza de care aveți nevoie pentru a concura în industria sportului și întreprinderi și organizații conexe, prin combinarea didactice de specialitate cu privire la principiile și practica de management sportiv și economice cu pregătire generală în management, organizare de afaceri, strategia și metode de cercetare. Acesta acoperă mai multe domenii cheie, cum ar fi aspecte legate de guvernare și de reglementare, cu accent pe domeniul sportului în general. Aceasta vă va ajuta să dezvolte o înțelegere mai profundă a managementului, guvernanță și aspecte de reglementare în cadrul întreprinderii de sport. Este ideal pentru nevoile de directori într-o varietate de organizații sportive, cum ar fi cluburile profesioniste sportive, organismele de conducere, organizațiile mass-media, membri ai organizațiilor de suporteri, și oficiali guvernamentali locale cu responsabilități în domeniu petrecere a timpului liber, precum și persoanele cu un interes general în sport și mass-media industriei. Bazat în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau... [-]

Master Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a problemelor-cheie în afaceri și management internațional, cu un accent special pe modul în care societățile se pot internaționaliza și să dezvolte strategii eficiente de afaceri internaționale pentru a aborda amenințările de afaceri și oportunitățile de pe piața internațională. [+]

Acest program este conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a problemelor-cheie în afaceri și management internațional, cu un accent special pe modul în care societățile se pot internaționaliza și să dezvolte strategii eficiente de afaceri internaționale pentru a aborda amenințările de afaceri și oportunitățile de pe piața internațională. Programul combină cursuri de specialitate predate cu pregătire generală în management, organizare de afaceri, strategia și metodele de cercetare. Ai finaliza, de asemenea o disertație pe un subiect acoperit de program, supravegheat de către un membru al personalului întreprinderii de cercetări în acest domeniu. Elevii de completare a programului dezvolta cunoștințele, abilitățile și competența de a fi în măsură să analizeze problemele critice în afaceri internaționale, cu atât metode calitative și cantitative, precum și de a elabora și implementa strategia internațională de afaceri și dezvoltarea de politici. Este deosebit de relevant daca sunteti, sau ar dori să fie, un manager cu responsabilitate pentru politica de afaceri și afaceri internaționale într-o organizație din sectorul privat sau public. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară... [-]

Master De Afaceri și Dezvoltare Internațională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este potrivit pentru absolvenții care sunt sau doresc să fie, angajați în departamentele relevante guvernamentale, organizații non-guvernamentale, agențiile internaționale sau companii private implicate în, sau legate de, afaceri internaționale și dezvoltarea economică. Acesta oferă, de asemenea, o bază pentru cei care doresc să întreprindă cercetări de doctorat în afaceri și dezvoltarea internațională. [+]

Ritmul de globalizare a economiilor naționale a accelerat în ultimii ani, iar acest lucru a dus la o relație mai dinamică între activitățile de afaceri internaționale și dezvoltarea economică și socială. Acest program este potrivit pentru absolvenții care sunt sau doresc să fie, angajați în departamentele relevante guvernamentale, organizații non-guvernamentale, agențiile internaționale sau companii private implicate în, sau legate de, afaceri internaționale și dezvoltarea economică. Acesta oferă, de asemenea, o bază pentru cei care doresc să întreprindă cercetări de doctorat în afaceri și dezvoltarea internațională. Subiectele acoperite includ afacerile internaționale și dezvoltarea economică și socială, strategii de afaceri internaționale în atât pe piețele dezvoltate și emergente, managementul sectorului public, mijloace de trai durabile și dezvoltarea durabilă, evaluarea impactului, și de resurse și de management de mediu. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck?... [-]

Master De Calcul Pentru Serviciile Financiare

Campus Cu jumătate de normă October 2018 Regatul Unit Londra

Master Computing pentru Servicii Financiare oferă un curs intensiv special concepute pentru absolvenții de informatică sau absolvenți de subiecte legate cu o cantitate substanțială de programare care sunt interesati de a urma o carieră în domeniul serviciilor financiare. [+]

O Master Computing pentru Servicii Financiare ofera un curs intensiv special concepute pentru absolvenții de informatică sau absolvenți de subiecte legate cu o cantitate substanțială de programare care sunt interesati de a urma o carieră în domeniul serviciilor financiare. Precum și câștigă o cunoaștere largă a subiectului, voi dobândi abilități practice și au posibilitatea de a investiga anumite domenii de cercetare curente mai profund. Dacă sunteți nou la acest subiect, acest Master oferă fundamentul pentru o carieră în domeniul IT în sectorul serviciilor financiare, iar dacă lucrați deja în IT, acesta oferă o oportunitate de a lărgi cunoștințele și să actualizeze abilitățile dumneavoastră în mod special pentru finanțare în timp ce obținerea unui calificare formală. Acesta este doar un program part-time și pot fi luate numai sau de eliberare zi seri. Programul oferă o singură cale de dezvoltare de software în Java. Pentru mulți studenți cu experiență există posibilitatea de a efectua munca de proiect în alte limbi. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Un curs intensiv în calcul pentru absolvenții de alte discipline, în special adaptate pentru persoanele fizice care aleg o carieră în domeniul serviciilor financiare. - Puteți câștiga o cunoaștere largă a subiectului, dobândi abilități practice și au posibilitatea de a investiga anumite domenii de cercetare curente mai profund. - Departamentul de Informatică și Sisteme Informatice menține laboratoare de dezvoltare de software avansat cu peste 100 de locuri. Toate laboratoare sunt conectate la rețeaua de SuperJANET academic de mare viteză. Alte oportunități de studiu Elevii... [-]

Master De Management Al Resurselor Umane

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este destinat celor care doresc să dezvolte o înțelegere critică de oameni și organizații. Aceasta se concentrează pe îmbunătățirea strategice și la nivel individual, printr-o evaluare a rolului managementului resurselor umane (MRU) în organizațiile moderne, problemele implicate în dezvoltarea obiectivelor strategice (inclusiv la nivel internațional), relații de muncă, și selectarea, motivarea și dezvoltarea personal. [+]

Acest program este destinat celor care doresc să dezvolte o înțelegere critică de oameni și organizații. Aceasta se concentrează pe îmbunătățirea strategice și la nivel individual, printr-o evaluare a rolului managementului resurselor umane (MRU) în organizațiile moderne, problemele implicate în dezvoltarea obiectivelor strategice (inclusiv la nivel internațional), relații de muncă, și selectarea, motivarea și dezvoltarea personal. Veți dobândi, de asemenea, abilități de cercetare aplicată. Programul este recunoscut de Chartered Institute of Personal și Dezvoltare (CIPD). De ce studia acest curs la Birkbeck? - Consolidarea sau de a dezvolta cariera în domeniul resurselor umane, management, training și dezvoltare sau consultanta. - Dezvoltarea o înțelegere critică a managementului resurselor umane, comportament organizațional și ocuparea forței de muncă teoria relațiilor și practică. - Beneficiați de învățământ Birkbeck lui calitate renumit și expertiză în livrarea de programe de part-time. - Studiu de metode flexibile de învățare combină față-în-față și învățare rețea. - Accesul la o gamă largă de resurse electronice, inclusiv texte special pregătite pentru fiecare modul. Utilizarea mediului de învățare online, cu un nivel ridicat de sprijin personal. Structura cursului Programul cuprinde 8 module obligatorii. Trebuie să completați toate 8 module și un proiect de supravegheat independent de cercetare aplicată. Metode de cercetare și competențe sunt integrate pe tot parcursul programului. Cariere și capacitatea de inserție profesională Absolvenții merge pe de a dezvolta sau a avansa în carieră în management, resurse umane, training și dezvoltare, precum și consultanță. [-]

Master De Management Al Riscului Financiar

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

O MSC Managementul Riscului Financiar a fost conceput pentru a satisface cererea din sectorul financiar pentru persoanele cu experiență în acest domeniu. Programul este exigent și provocator. [+]

În urma recentelor crize financiare, o mai bună înțelegere a managementului riscului financiar va juca un rol extrem de important. MSC Managementul Riscului Financiar a fost conceput pentru a satisface cererea din sectorul financiar pentru persoanele cu experiență în acest domeniu. Programul este exigent și provocator. Intenția sa este de a vă dota cu gama largă de instrumente statistice și matematice necesare pentru a aborda probleme practice din lumea reală în managementul riscului financiar. După finalizarea cu succes a acestui program, va trebui expertiza de: - Să identifice și să gestioneze sursele majore de risc pe piețele financiare să înțeleagă rolul de produse financiare derivate, utilizarea lor (și de abuz), precum și modul în care acestea sunt evaluate - analiza datelor financiare și în special a construi modele de risc, identificării tendințelor în date, testați o dată ipoteză și valorile viitoare prognoza - construi un portofoliu de investiții (de active riscante) și să monitorizeze cu atenție performanțele sale prin timp. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Combina un nivel ridicat de rigoarea academică cu o pregătire solidă în abilități practice de rezolvare a problemelor. - Mulți dintre studenții noștri lucrează în industria de finanțe, care generează o atmosferă plină de viață. - Reputatie excelenta pentru calitatea predării noastre, care include instruirea pentru Trezorerie și Banca Angliei - Facultatea de Economie, Matematică și Statistică se află printre cele mai importante grupuri de cercetare din țară. Structura cursului Programul începe cu un modul septembrie, în tehnici cantitative, care vă introduce... [-]

Master De Management Sportiv

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a vă oferi abilitățile și expertiza de care aveți nevoie pentru a concura în industria sportului și întreprinderi și organizații conexe, prin combinarea didactice de specialitate cu privire la principiile și practica de management sportiv și economice cu pregătire generală în management, organizare de afaceri, strategia și metode de cercetare. [+]

Acest program este conceput pentru a vă oferi abilitățile și expertiza de care aveți nevoie pentru a concura în industria sportului și întreprinderi și organizații conexe, prin combinarea didactice de specialitate cu privire la principiile și practica de management sportiv și economice cu pregătire generală în management, organizare de afaceri, strategia și metode de cercetare. Acesta acoperă mai multe domenii cheie, cum ar fi aspecte legate de guvernare și de reglementare, cu accent pe domeniul sportului în general. Aceasta vă va ajuta să dezvolte o înțelegere mai profundă a managementului, guvernanță și aspecte de reglementare în cadrul întreprinderii de sport. Este ideal pentru nevoile de directori într-o varietate de organizații sportive, cum ar fi cluburile profesioniste sportive, organismele de conducere, organizațiile mass-media, membri ai organizațiilor de suporteri, și oficiali guvernamentali locale cu responsabilități în domeniu petrecere a timpului liber, precum și persoanele cu un interes general în sport și mass-media industriei. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time... [-]

Master De Marketing Internațional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program vă va oferi un nivel înalt, înțelegere cuprinzătoare și riguroasă a relevanței marketing internațional, permițându-vă să dezvolte perspective asupra de introducere pe piață de luare a deciziilor într-un context cultural global. [+]

Acest program vă va oferi un nivel înalt, înțelegere cuprinzătoare și riguroasă a relevanței marketing internațional, permițându-vă să dezvolte perspective asupra de introducere pe piață de luare a deciziilor într-un context cultural global. Programul vă va permite de a lega teorie și practică, pentru a identifica practici etice, și să se angajeze în gândirea critică și de luare a deciziilor centrate pe problemă, care pot fi aplicate într-un cadru general, afaceri internaționale. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Internațional în domeniul de aplicare și va apela la cei cu un fundal de marketing, precum și pentru cei fără care doresc să se lanseze într-o carieră în marketing. - Face referire la constatările de cercetare pentru a oferi perspective suplimentare in obiectul. - Diverse abordări educaționale vă va permite să dezvolte abilitățile... [-]

Master Dezvoltarea Resurselor Umane și Consultanță

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Studii Acest Master se concentrează pe dezvoltarea resurselor umane (DRU): o abordare strategică a managementului de oameni si dezvoltare organizationala, conceput pentru a îmbunătăți învățarea, competențe, dezvoltarea personală și performanța la locul de muncă. [+]

Acest Master se concentrează pe dezvoltarea resurselor umane (DRU): O abordare strategică a managementului de oameni si dezvoltare organizationala, conceput pentru a îmbunătăți învățarea, competențe, dezvoltarea personală și performanța la locul de muncă. Designul acestui program recunoaște că barierele că, odată separate de specialiști în domenii precum formarea, dezvoltarea de management și învățarea organizațională dispar, în timp ce noi abordări, cum ar fi talentul și managementul cunoașterii, câștigă de tracțiune în creștere în ambele comunități academice și practician. Acesta recunoaște de asemenea, necesitatea de practicieni DRU, indiferent dacă lucrează în cadrul unei departament de resurse umane, în mod independent, sau în cadrul unei organizații de consultanță, de a evalua critic propria lor practică și de proiectare și livra abordari DRU care satisfac nevoile unei forțe de muncă tot mai diverse. Toate modulele integra perspective academice cu abordări bazate pe practica pentru dezvoltarea resurselor umane și accent considerabil este pus pe dezvoltarea cunoștințelor și competențelor necesare în roluri mai în vârstă DRU. Veți dobândi o înțelegere a teoriei organizaționale și de management relevante, în timp ce examinarea evoluției contemporane în domeniul DRU. Există un accent deosebit pe asigurarea Dacă sunteți conștienți de importanța de a acționa în mod etic și profesional, cu un angajament demonstrat pentru egalitatea de șanse și diversității și să aprecieze importanța dezvoltării personale și profesionale continue. Programul este recunoscut de Chartered Institute of Personal și Dezvoltare (CIPD). De ce studia acest curs la Birkbeck? - Integreaza perspective academice, cu o consultanță și abordare bazată pe practică pentru... [-]

Master Economie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a vă dota cu instrumente și tehnici pentru investigarea probleme economice importante. Acesta oferă o pregătire în tehnici matematice și econometrice, și se duce pe pentru a discuta despre bazele de microeconomie și macroeconomie și aplicarea acestora la noile probleme economice. [+]

Acest program este conceput pentru a vă dota cu instrumente și tehnici pentru investigarea probleme economice importante. Acesta oferă o pregătire în tehnici matematice și econometrice, și se duce pe pentru a discuta despre bazele de microeconomie și macroeconomie și aplicarea acestora la noile probleme economice. Veți învăța să-și exprime ideile originale lucrări academice și pentru a le testa cu utilizarea de econometrie. Studiul econometriei acoperă modele liniare și regresie liniară dinamic, o mare varietate de testarea ipotezelor și tehnici pentru sisteme de ecuații estimare. Tehnici sunt ilustrate cu exemple economice, cum ar fi modele cu așteptările raționale, precum și funcțiile de consum, producție și cererii de bani. Economie și finanțe la Birkbeck a dobândit o reputație excelentă, nu numai pentru calitatea de cercetare, ci și pentru calitatea formării sale. Angajatorii recunosc calitatea de Birkbeck absolvenți în economie și finanțe. Luăm studenții care sunt hotărâți să reușească și sunt pregătiți să se supună rigorilor unui training de primă clasă, indiferent dacă acestea sunt studiaza full sau part-time. Structura cursului Core module consolida teoria economică cu aplicații practice. Acestea includ cursuri preliminare în tehnici matematice și statistice, care au loc în septembrie și trebuie promovat pentru a trece la program. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Oferă o bază solidă pentru o varietate de cariere în afaceri, guvern și mediul academic. - Vă permite să funcționeze eficient în combaterea problemelor economice de acest gen cu care se confruntă industria, bancar, serviciul public și cercetători. - Reputatie excelenta pentru calitatea... [-]

Master Finanțe Matematice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Birkbeck's MSc Mathematical Finance oferă cursuri avansate de competențe cantitative utilizate în instituțiile financiare moderne, incluzând, în special, evaluarea valorilor mobiliare și măsurarea și gestionarea riscurilor de portofoliu, permițându-vă să căutați un loc de muncă în instituțiile financiare, inclusiv organismele de reglementare. [+]

Piața de formare postuniversitară în finanțe cantitative evoluează, cu o schimbare a competenței pe care angajatorii o cer. lui Birkbeck MSc Finanțe matematice Oferă cursuri avansate de competențe cantitative utilizate în instituțiile financiare moderne, incluzând, în special, evaluarea valorilor mobiliare și măsurarea și gestionarea riscurilor portofoliului, permițându-vă să căutați un loc de muncă în instituțiile financiare, inclusiv organismele de reglementare. Veți fi instruiți în programare, metode și statistici numerice și vă veți baza pe tehnici de stabilire a prețurilor și de gestionare a riscurilor. O caracteristică cheie este accentul pus pe metodele și punerea în aplicare a tehnicilor de stabilire a prețurilor și de gestionare a riscurilor învățat de calcul. Veți completa module în programare, metode numerice și statistici financiare, iar multe subiecte sunt ilustrate prin exemple de computere. Programul este solicitant și provocator; Solicitanții trebuie să aibă capacități intelectuale puternice și să fie dispuși să muncească din greu. De ce studia acest curs la Birkbeck? Acest program combină un nivel ridicat de rigoare academică cu o bază solidă în aptitudinile practice de rezolvare a problemelor. Mulți dintre studenții noștri lucrează în industria financiară, ceea ce generează o atmosferă plină de viață în clasă și vă asigură că veți studia împreună cu studenți entuziasmați, cu o experiență bogată. Învățarea noastră este informată de cele mai recente cercetări și de nevoile angajatorilor, astfel încât veți fi învățați de cadre universitare care sunt practicieni profesioniști implicați în lumea economiei și a finanțelor internaționale. Învățământul nostru este recunoscut pentru calitatea sa ridicată și... [-]

Master Informatică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program intensiv în calcul oferă o pregătire bună pentru a lucra în industria tehnologiei informației. Precum și câștigă o cunoaștere largă de calcul, va dobândi abilități de programare și au posibilitatea de a investiga anumite domenii de cercetare curente mai profund. [+]

Acest program intensiv în calcul oferă o pregătire bună pentru a lucra în industria tehnologiei informației. Precum și câștigă o cunoaștere largă de calcul, va dobândi abilități de programare și au posibilitatea de a investiga anumite domenii de cercetare curente mai profund. Gradul este proiectat pentru absolvenții care sunt noi la informatică. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Proiectat pentru absolvenții din alte discipline decât de calcul care ar dori să se angajeze într-o carieră în domeniul IT. - De asemenea, ideală dacă lucrați în domeniul IT și doriți să actualizați abilitățile dumneavoastră și să le plaseze într-un context mai larg, în timp ce obținerea o calificare formală. - Acreditat ca îndeplinind parțial cerințele pentru Chartered IT Professional (CITP), de către British Computer Society. - Vei avea acces 24 de ore la mai multe laboratoare de PC-uri în rețea, cu o gamă de compilatoare lingvistice, baze de date și alte aplicații software. Ne sunt conectate, prin intermediul rețelei SuperJANET, la calculatoarele altor instituții academice din Londra, în altă parte în Marea Britanie și în străinătate. Cariere și capacitatea de inserție profesională Absolvenții merge pe la o carieră în dezvoltarea de aplicații, inginerie software, management de sisteme de informare, consultanță și cercetare. Noi publica regulat informații legate de cariera pe site-ul nostru. [-]

Master Internațional De Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program vă va pregăti să urmeze o carieră în management cu companii multinationale sau companii implicate în afaceri internaționale; și pentru a avansa, dacă se dorește, la unul din programele de studii de cercetare Birkbeck lui. [+]

Acest program vă va pregăti să urmeze o carieră în management cu companii multinationale sau companii implicate în afaceri internaționale; și pentru a avansa, dacă se dorește, la unul din programele de studii de cercetare Birkbeck lui. Aceasta favorizează dezvoltarea unei cunoștințe și expertiză amplă în următoarele domenii: - Cu privire la principiile de bază ale teoriei transfrontaliere de management și practică, precum și principiile de bază și practica de afaceri și organizații într-un context internațional. - Proiectarea și implementarea strategiei de la diferite niveluri ale organizației corporative, în special într-o dimensiune internațională. - O serie de discipline opționale în afaceri și management internațional, precum și zonele funcționale specifice care vor extinde domeniul de aplicare al învățării în management internațional, și interfața sa cu afaceri internaționale. - Analiza problemelor conceptuale și practice în managementul internațional prin urmărirea tezei, favorizând astfel puteri de analiză critică și judecată independentă să elaboreze soluții la probleme complexe de conducere în cadrul organizațiilor internaționale de afaceri. - Dezvoltarea abilităților personale și abilități generice, care sunt transferabile la o gamă largă de situații de cercetare, de predare și de lucru, inclusiv abilitățile de auto-disciplina, reflecție, analiză, comunicare, leadership și învățare pe tot parcursul vieții. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere... [-]

Master Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

În acest program, va fi introdus la temelia de marketing, bazele teoretice, amestecurile de marketing, precum și problemele curente și tendințele viitoare de marketing. [+]

Marketingul este procesul prin care companiile determina ce produse sau servicii pot fi de interes pentru clienți, precum și strategia de a folosi în vânzări, comunicare și dezvoltare a afacerilor. În acest program, va fi introdus la temelia de marketing, bazele teoretice, amestecurile de marketing, precum și problemele curente și tendințele viitoare de marketing. Veți fi confruntat cu o serie de aspecte relevante, inclusiv branding, managementul relațiilor cu clienții, e-marketing și de marketing verde. Programul de studiu este de până la data de, intelectual inspirat și relevante. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Un program la nivel înalt în marketing, atragerea de înaltă calitate, de studenți foarte motivați din întreaga lume. - Oferă o înțelegere globală a relevanței și a necesității de marketing. - Veti dezvolta perspective obiective în obiectul și... [-]

Master Psihologie La Locul De Muncă

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Studii Acest Master este destinat celor care doresc să dezvolte înțelegerea lor de oameni și organizații. Veți obține o bază de cunoștințe vaste în psihologie ocupațională și comportament organizațional. [+]

Acest Diplomă de master este destinat celor care doresc să dezvolte înțelegerea lor de oameni și organizații. Veți obține o bază de cunoștințe vaste în psihologie ocupațională și comportament organizațional. Gradul se concentrează pe discuțiile de cercetare actuale, cu scopul de a încuraja să se angajeze în gândirea critică și să reflecteze asupra teorie și practică. Veți dobândi, de asemenea, competențe de bază de cercetare aplicată. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Consolidarea sau de a dezvolta cariera in management, resurse umane, training și dezvoltare sau consultanta. - Departamentul de Psihologie Organizationala este renumit pentru predarea acesteia de calitate și expertiză în livrarea de programe de part-time. - Studiu flexibil vă permite să studieze de la domiciliu, la locul de muncă sau în străinătate. - Accesul la o gamă largă de resurse electronice, inclusiv texte special pregătite pentru fiecare modul. Utilizarea mediului de învățare online, cu un nivel ridicat de sprijin personal. Structura cursului Ai completați 8 module predate. Veti va finaliza, de asemenea, un proiect de cercetare aplicată independent supravegheate. Cariere și capacitatea de inserție profesională Un studiu recent destinație absolvent a arătat că absolvenții din acest program au fost de lucru ca manageri, directori de program, consultanți de resurse umane, și directorilor sau directorilor asociați pentru o serie de organizații, inclusiv Fondul Kings, autoritățile locale, bancar și financiar, Transport for London și Alstom . [-]

Master Responsabilitate Corporativă & Durabilitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

O Master responsabilitatea corporativă și durabilitate este proiectat pentru a oferi o înțelegere globală, pentru a stimula gândirea critică și de a practica de luare a deciziilor centrate pe problemă pe o serie de probleme economice, sociale și de mediu care afectează funcționarea organizațiilor contemporane. [+]

Responsabilitatea și durabilitatea au devenit probleme semnificative pentru o gamă largă de organizații și pentru managerii care lucrează în cadrul acestora. O gamă largă de motive stau la baza acestei creșteri a semnificație, cum ar fi de profil înalt scandaluri corporative; o nevoie tot mai mare de a demonstra responsabilitate, transparență și sustenabilitate; o scădere toleranță pentru exces corporative și iresponsabilitate; precum și necesitatea de a proteja reputația corporativă și să dezvolte loialitatea față de marcă și avantaj competitiv. O Master responsabilitatea corporativă și durabilitate este proiectat pentru a oferi o înțelegere globală, pentru a stimula gândirea critică și de a practica de luare a deciziilor centrate pe problemă pe o serie de probleme economice, sociale și de mediu care afectează funcționarea organizațiilor contemporane. Acesta va fi un beneficiu pentru acele persoane care fie au dobândit deja o apreciere de responsabilitate corporativă și durabilitatea prin cariera lor și doresc să dezvolte perspective mai mult în acest subiect, sau a celor care au cunoștințe a subiectului limitat și doresc să dezvolte înțelegerea și aprecierea lor de ea sau de a folosi cunoștințele acumulate să se angajeze pe o carieră în acest sector. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de... [-]

Master Sport De Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program este destinat celor care doresc să dezvolte înțelegerea lor de marketing, și cum se aplică în industria de sport. Acesta oferă o introducere cuprinzătoare la o serie de subiecte de marketing generice și se uită la modul în care principiile și procesele de marketing se aplică pentru industria sportului. [+]

Acest program este destinat celor care doresc să dezvolte înțelegerea lor de marketing, și cum se aplică în industria de sport. Acesta oferă o introducere cuprinzătoare la o serie de subiecte de marketing generice și se uită la modul în care principiile și procesele de marketing se aplică pentru industria sportului. Programul este ideal pentru nevoile de directori din cadrul cluburilor de fotbal și organizațiile mass-media, ofițeri de fotbal și organismelor de reglementare sportive, precum și persoanele cu un interes general în sport, fotbalul și industria mass-media. Cu sediul în Școala de Afaceri, Economie și Informatică, Departamentul de Management este un centru recunoscut pe plan internațional de excelență în predare, cercetare și consultanță în domeniul larg de management. Personalul nostru academic sunt cercetători activi, precum și profesori entuziaști, și publică în mod regulat articole de ultimă oră în conducere reviste din lume. Avem anumite forte de cercetare în afaceri și strategia internațională, managementul inovării și antreprenoriatului, managementul resurselor umane, guvernanța corporativă, managementul sportului si marketing, precum si gestiunea financiară și contabilitate. Va oferim elevii de toate vârstele și fundaluri o șansă de a studia, fie part-time sau full-time în departamentul nostru și pentru a obține o Universitatea din Londra calificare recunoscută la nivel internațional. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Îmbunătățirea cunoștințelor și înțelegerea dvs. de marketing. - Aflați cum comercializare este valabilă pentru industria sportului și sportive organizații. - Consolidarea sau de a dezvolta cariera in industria sportului. - Beneficiați de renume de predare de înaltă calitate... [-]

Master Tehnologii De Calcul Avansat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acesta este un program specializat de studiu al tehnologiilor de calcul avansate, știință date și analiză de date axate pe domenii de expertiză și specializare cercetare din cadrul Departamentului de Informatică și Sisteme Informatice. [+]

Acesta este un program specializat de studiu al tehnologiilor avansate de calcul, știință date și analiză de date axate pe domenii de expertiză și specializare cercetare în cadrul Departamentul de Informatică și sisteme informatice. Module acoperi state-of-the-art tehnici în domenii precum gestionarea și analiza "date de mare", de dezvoltare de software de sisteme de informații în nor, arhitecturi mobile și web-based, precum și metodele de calcul pentru managementul informatiilor inteligent și analiză. Veți dobândi cunoștințe de specialitate din domeniile de mai sus, pe care le puteți folosi apoi în analiza de probleme care apar în utilizarea tehnologiilor avansate de calcul, evaluare și aplicare a tehnologiilor, precum și cercetarea și dezvoltarea de noi tehnologii. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Proiectat pentru studenții care doresc să își îmbunătățească cunoștințele de tehnologia de procesare avansate, știință date și analiză de date. - Ați putea lucra în sectorul IT deja și doresc să actualizeze abilitățile dumneavoastră, sau care intenționează să urmeze o carieră în IT sau un grad de cercetare. - Acoperirea semnificativă a tehnologiilor și a evoluțiilor de cercetare emergente în domenii de importanță tot mai mare în industria IT. - Puteți alege module din zonele specializate care conduc la acordarea unui Master de date Google Analytics, programe de informare și tehnologiile Web sau programe inteligente Technologies. - Vei avea acces 24 de ore la mai multe laboratoare de PC-uri în rețea, cu o gamă de compilatoare lingvistice, baze de date și alte aplicații software. Ne sunt conectate, prin intermediul... [-]

MSc in Mathematical Finance

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Birkbeck's MSc Mathematical Finance offers advanced training in quantitative skills used in modern financial institutions, including most notably valuation of securities, and measurement and management of portfolio risks, enabling you to seek employment in financial institutions, including regulator bodies. [+]

The market for postgraduate training in quantitative finance is evolving, with a change in the skillset that employers demand. Birkbeck's MSc Mathematical Finance offers advanced training in quantitative skills used in modern financial institutions, including most notably valuation of securities, and measurement and management of portfolio risks, enabling you to seek employment in financial institutions, including regulator bodies.

You will be trained in programming, numerical methods and statistics, and given a grounding in pricing and risk management techniques. A key feature is the emphasis on computational methods and implementation of the pricing and risk management techniques learnt. You will complete modules in programming, numerical methods and financial statistics, and many topics are illustrated by computer examples.... [-]


Sisteme și De Gestionare A Informațiilor Programe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Studii Acest Master mijlocul carierei lui în sisteme informatice și Management este proiectat pentru cei cu un grad în sistemele de informații, de calcul sau de management; sau cei cu experiență vastă în utilizarea sistemelor de informare în organizații, sau managementul IT. [+]

Această mijlocul carierei Masterat în sisteme informatice și de management este conceput pentru cei cu un grad în sistemele de informații, de calcul sau de management; sau cei cu experiență vastă în utilizarea sistemelor de informare în organizații, sau managementul IT. Acesta se va baza pe înțelegerea dumneavoastră a sistemelor informatice și de management, oferind posibilitatea de a studia la un nivel avansat în interiorul sau în mai multe domenii, inclusiv sistemele informatice de management de proiect, dezvoltare și managementul schimbării, și inovare pe bază de calcul. Studenții care finalizează cu succes programul va fi dobândit o cunoaștere aprofundată teoretică și practică în domeniul lor de studiu ales, pe care le vor putea folosi în: analiza problemelor; evaluarea opțiunilor tehnologice; implementarea de soluții adecvate; și cercetarea, sau dezvoltarea și implementarea de noi tehnologii bazate pe informații. Cei care dețin Fundația PRINCE2® Practitioner și calificare în managementul de proiect va câștiga credit pentru studiul lor anterior extern, în timp ce aceia care nu vor avea posibilitatea de a obține această certificare extern util. Este accentuat utilizarea și gestionarea sistemelor de informare în cadrul organizațiilor. Pentru cei care intră cu calificări de management, este necesară studiu de informații dezvoltare de sisteme și materiale conexe. PRINCE2® este o marcă înregistrată Comerț și o marcă comunitară înregistrată a Oficiului of Government Commerce, Și este înregistrată în US Patent and Trademark Office. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Se concentrează pe managementul informațiilor de proiect sisteme. - Oferă absolvenți cu o primă diplomă... [-]

Tehnologia Informației Master

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest program acoperă aspecte practice ale informațiilor de dezvoltare a sistemelor, teme moderne de management și profesionalism în domeniul IT. Dacă aveți deja experiență de lucru în industria IT, programul își propune să ofere oportunități pentru extinderea și aprofundarea cunoștințelor și abilităților dumneavoastră. [+]

Acest program acoperă aspecte practice ale informațiilor de dezvoltare a sistemelor, teme moderne de management și profesionalism în domeniul IT. Dacă aveți deja experiență de lucru în industria IT, programul își propune să ofere oportunități pentru extinderea și aprofundarea cunoștințelor și abilităților dumneavoastră. Dacă nu aveți experiență anterioară, programul își propune să ofere o platformă pentru o carieră în industria IT. Veți obține un nivel avansat de înțelegere de calculatoare, de calcul, dezvoltare de software, precum și cum să se proiecteze și să implementeze sisteme software. Programul acoperă, de asemenea utilizarea sistemelor informatice în organizații, și managementul IT și a sistemelor de informare. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Oferă absolvenți care au o diplomă într-o altă decât de calcul cu cunoștințe de sisteme de informare, de calcul și de gestionare a IT subiect. - Gain o cunoaștere aprofundată pentru analiza problemelor, evaluarea opțiunilor de tehnologie, dezvoltarea sistemelor, schimbare organizațională bazate pe tehnologie și inovare pe bază de tehnologie. - Elaborarea fundații pentru a continua pe un MPhil / program de doctorat în sistemele de informații sau de gestionare a tehnologiei. - Vei avea acces 24 de ore la mai multe laboratoare de PC-uri în rețea, cu o gamă de compilatoare lingvistice, baze de date și alte aplicații software. Ne sunt conectate, prin intermediul rețelei SuperJANET, la calculatoarele altor instituții academice din Londra, în altă parte în Marea Britanie și în străinătate. Cariere și capacitatea de inserție profesională Absolvenții merge pe la o carieră în dezvoltarea sistemelor de... [-]

Tehnologii De învățare Master

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii October 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest Masterat în tehnologii de învățare oferă cunoștințele tehnice și pedagogice necesare pentru proiectarea, dezvoltarea și evaluarea tehnologiilor de învățare din perspectiva tehnicilor de informații și informatică artificiale de stat-of-the-art, teorie și practică de predare învățare. [+]

Acest Masterat în tehnologii de învățare oferă cunoștințele tehnice și pedagogice necesare pentru proiectarea, dezvoltarea și evaluarea tehnologiilor de învățare din perspectiva tehnicilor de informații și informatică artificiale de stat-of-the-art, teorie și practică de predare învățare. Se dezvolta o bază solidă pentru intrarea la o carieră în tehnologii de învățare sau la un grad de cercetare în subiect. De ce studia acest curs la Birkbeck? - Oferă pregătire academică pentru profesia de tehnolog de învățare. - Predate de către cadre didactice de conducere din 2 departamente de clasă mondială de la Birkbeck și Institutul de Education.You va avea acces la facilități de la ambele instituții. - Distinctiv în centrul atenției său geamăn pe informatică și teoria învățării care stau la baza împreună dezvoltarea optimă a tehnologiilor de învățare. - Vei avea acces 24 de ore la mai multe laboratoare de PC-uri în rețea, cu o gamă de compilatoare lingvistice, baze de date și alte aplicații software. Ne sunt conectate, prin intermediul rețelei SuperJANET, la calculatoarele altor instituții academice din Londra, în altă parte în Marea Britanie, cât și în străinătate. Cariere și capacitatea de inserție profesională Proiectare, dezvoltare, implementare și evaluare a tehnologiilor de învățare, fie în privat sau în sectorul public. [-]

Videoclipuri

Living in London. Birkbeck International

Orientation Week - International Students

Introduction to the School of Business, Economics and Informatics

International Students

Study Support

Contactează

Birkbeck, University of London

Adresă, linia 1 Birkbeck, University of London Malet Street, Bloomsbury
WC1E 7HX Londra, Anglia, Regatul Unit
website http://www.bbk.ac.uk/
Telefon +44 20 7631 6000