Bath Spa University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Be Bath Spa

Bath Spa University este de aproximativ mai mult decât a studia. Este vorba despre obtinerea blocat în: gândire, ceea ce face și de a face. Despre bumping în prieteni în campus, cuprinzând provocări și cu adevărat grijuliu. Ne împinge limitele și noi înșine. În cazul în care sună bine pentru tine, vei potrivi bine.

De ce Bath Spa?

reputație excelentă

Originile noastre datează din 1852 și baia de Școala de artă originale, așa că ne-am construit reputatia pe mai mult de 160 de ani de tradiție și succes. Suntem în creștere în mod constant prea, cu cursuri și zone de Reserch interesante.

Ei bine conectat

Avem parteneriate cu întreprinderi, organizații și instituții în fiecare colț al globului. Vei vedea studenții noștri la conferințe internaționale, excursii și evenimente, de la Festivalul Edinburgh Fringe la Canadian „International Way Next“. Vei părăsi Bath Spa ca cetățean global cu ambiție, unitate și să se concentreze.

Accesibil tuturor

Accesibilitatea și egalitatea este importantă pentru noi. Studiul unic și mediul social care le oferim este un factor cheie în popularitate noastră. Studenții noștri provin dintr-o gamă de medii și culturi, din toate părțile din această țară și în străinătate, precum și cu o varietate de acreditări academice.

Dovada e în statistici

Marile perspective absolvent: 93,7% dintre absolvenți Bath Spa sunt în muncă sau de studiu suplimentar la 6 luni de la absolvire (HESA: 2014/15 Destinații de la cei care părăsesc învățământ superior, publicate 2016) Top 5 pentru creativitate: Am fost votat unul dintre primele cinci universitati creative. (Care? Sondaj Student la Universitatea 2016) Vei fi în siguranță aici: Suntem cel mai sigur universitate două în Sud - Vest și 6 , atunci când clasat pe aproape 130 de alte universități și instituții de învățământ superior din Anglia și Țara Galilor. (Ghid complet de Universitatea 2015) Durabilitate și angajamentele de mediu: Nu se oprește cu oamenii - grija pentru mediul nostru, de asemenea. Politicile noastre Focus Green ne-a câștigat un „Prima clasă onoruri“. (Oameni și Green Planet League 2015)

Locații

Baie

Bath Spa University

Address
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN Baie, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1225 875875