Ashridge Executive Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ajutând construi lideri pentru mai mult de 50 de ani Infiintata in anul 1959, cu sprijinul initial de la companii, inclusiv Shell și Unilever, Ashridge Executive Education a fost axat pe sprijinirea oameni, companii si organizatii reusesc. Cercetările noastre, pedagogie, și cursuri au avut întotdeauna un singur scop: pentru a îmbunătăți modul în care organizațiile efectuează și modul în care conduc directori.

învățare flexibilă predate de facultate cu experiență reală

Noi înțelegem că echilibrarea vieții profesionale cu viața de zi cu zi, cu studierea poate fi o provocare. Prin urmare, programele noastre de gradul executive sunt concepute pentru a fi extrem de flexibile pentru a ajuta profesioniștii ocupat. Toate programele noastre sunt part-time, on-line, sau un amestec de ambele. Facultatea noastră se mândresc cu pasiunea lor pentru predare, iar multe dintre acestea au obținut un succes semnificativ în lumea afacerilor, ceea ce înseamnă că ceea ce predau este puternic influențat de experiența lor din viața reală.

locație incredibil de învățare inspiră Extinde gândirea pe uluitoare noastră imobiliară Ashridge. Un fost reședință regală stabilită pe 5.000 de acri de parc, Ashridge este locul ideal pentru a vă pas departe de locul de muncă de zi și cufundați-vă în procesul de învățare.

Absolvent cu un grad triplu-acreditat de la cea mai mare școală din lume de afaceri internaționale Suntem unici în comunitatea internațională de scoala de afaceri ca suntem triple acreditate și de atribuire dublu grade SUA și Marea Britanie. Suntem mandri ca Ashridge Executive Education este acreditat de trei organisme prestigioase de acreditare la nivel mondial: AACSB, equis și AMBA. Acest lucru înseamnă că gradul dumneavoastră va fi crescut recunoaștere la nivel mondial și potențialul de a vă lua chiar mai departe.

Noastre de cercetare-rupere la sol menține procesul de învățare relevant Ne desfășurăm cercetarea de pionierat, concentrându-se pe problemele care afectează liderii și organizațiile de astăzi. Culcând cercetările noastre în practica de zi cu zi, ne asigurăm că curriculum-ul nostru este întotdeauna relevant pentru climatul de afaceri predominant.

Alăturați-vă unei rețele de absolvenți care se întinde într-adevăr pe glob

Vă va alătura o comunitate de 16.000 de absolventi, răspândit peste 156 de țări. Programele noastre atrag participanți din întreaga lume, ceea ce reprezintă o gamă largă de industrii și medii. Vei fi expus unor noi perspective și să fie provocați să gândească diferit.

Locații

Londra

Hult Ashridge Business School

Address
Ashridge Executive Education
Berkhamsted
Hertfordshire

HP4 1NS Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1442 843491

Acreditări