Citește Descrierea Oficială

Ceea ce credem noi sau ceea ce știm sau ceea ce credem este, în cele din urmă, de o mică consecință. Singura consecință este ceea ce facem.

La Anglia Ruskin University (ARU), luarea saltului, sfidarea șanselor și încercarea de a reuși este ceea ce facem. Acestea sunt povestile celor care fac ARU.

Viziunea noastra

Transformarea vieții prin educație și cercetare inovatoare, incluzive și antreprenoriale.

Valorile noastre

Ambiţie

Suntem hotărâți să ne atingem obiectivele și să ne străduim în permanență să îmbunătățim universitatea în beneficiul tuturor.

Inovaţie

Vom aplica creativitatea noastră colectivă și individuală pentru a concepe și dezvolta idei noi, implementându-le în beneficiul comunităților pe care le deservim.

Curaj

Suntem îndrăzneți să luăm deciziile pe care le considerăm dreptate, chiar și atunci când este dificil să se facă acest lucru.

Comunitate

Suntem extrem de importanți în colaborare, sprijinindu-ne și ajutându-i pe toți să-și atingă potențialul.

Integritate

Facem ceea ce spunem că vom face și suntem corecți și transparenți în luarea deciziilor și în acțiunile noastre.

Responsabilitate

Luăm decizii și acționăm într-un mod care respectă considerentele de mediu, sociale și economice și care sprijină cel mai bine pe cei care studiază și lucrează cu noi.

Studiul național al studenților 2018

La Anglia Ruskin, elevii se află în centrul universității noastre. Dorim ca experiența lor educațională să se angajeze și să le provoace, astfel încât să-și atingă întregul potențial.

Și suntem încântați că studenții noștri din ultimul an și-au evaluat încă o dată experiența educațională într-o anchetă națională anuală a studenților (NSS).

În acest an, scorul general al satisfacției ARU a crescut la 84% - peste media sectorului de 83%.

Studenții noștri ne apreciază foarte mult

Elevilor care iau parte la sondaj li se adresează o serie de întrebări despre aspectele vieții universitare, inclusiv predarea, evaluarea și feedback-ul, resursele de învățare și vocea studenților. În acest an, 78% dintre studenții noștri din ultimul an au răspuns.

Pe lângă faptul că scorul nostru de satisfacție generală crește la 84% , este fantastic să vedem că elevii noștri:

  • evaluarea experienței lor educaționale - de la predare și susținere academică la evaluare și feedback - foarte
  • au încredere că vocea lor este auzită și că le prețuim opinia. Acest lucru a venit puternic pentru al doilea an de funcționare
  • valorizează comunitatea de învățare de la Anglia Ruskin.

Chiar merităm rezultatele, deoarece ne ajută să îmbunătățim experiența studenților la Anglia Ruskin. De asemenea, îi ajută pe studenții potențiali să facă o alegere în cunoștință de cauză cu privire la locul unde doresc să studieze.

Premiul de Excelență Cadru Silver

Suntem încântați să deținem un premiu TEF Silver, care reflectă calitatea înaltă a predării oferită de personalul nostru talentat.

Premiul nostru TEF Silver înseamnă că oferim studenților noștri învățământ de înaltă calitate, învățare și rezultate și depășim în mod consecvent cerințele naționale riguroase de calitate pentru învățământul superior din Regatul Unit. Suntem deosebit de mulțumiți de faptul că evaluarea noastră a evidențiat niveluri foarte ridicate de satisfacție a studenților și că majoritatea studenților noștri obțin rezultate excelente.

A fost deosebit de plăcut faptul că panoul TEF a declarat că suntem foarte mult peste nivelul nostru de referință "așa cum am avut " niveluri foarte ridicate de satisfacție a studenților cu predare, evaluare și feedback și sprijin academic " .

Grupul TEF a recunoscut că transformăm viața prin inovație, educație inclusivă și antreprenorială, reflectată în noua noastră viziune și dorința de a oferi o experiență educațională remarcabilă și incluzivă în Strategia noastră universitară, Proiectarea viitorului nostru 2017-26.

Premii și recunoaștere

Suntem câștigători

În 2018, am fost numit printre primele 250 de universități din Europa - câștigând în același timp un premiu pentru calitatea facilităților noastre de învățare.

Institutul de Management Chartered a recunoscut, de asemenea, impactul pe care îl facem asupra abilităților de angajare, conducere și conducere ale studenților noștri.

Studenții noștri din ultimul an și-au evaluat din nou experiența educațională - inclusiv învățământul, sprijinul academic, evaluarea și feedback-ul - în Studiul Național al Studenților.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Anglia Ruskin University

Examinează studiile de caz din viața reală pentru a combina funcționarea internă a infracțiunilor grave și metodele utilizate pentru poliție. Veți câștiga abilitățile și ... [+]

Prezentare generală

Examinează studiile de caz din viața reală pentru a combina funcționarea internă a infracțiunilor grave și metodele utilizate pentru poliție. Veți câștiga abilitățile și cunoștințele necesare pentru o multitudine de cariere în justiție penală, cum ar fi Poliția, justiția pentru tineri, biroul de interne sau agențiile de frontieră.

Studiu cu o școală clasată pe locul 8 în Marea Britanie pentru criminologie (The Guardian University Guide 2018)Simțiți-vă sprijinul comunității noastre strânse de studenți și personal, inclusiv grupuri dedicate de social mediaÎnvățați din practicieni profesioniști în domeniul justiției penale prin prelegeri, ateliere și alte activitățiParticipați la evenimente, inclusiv excursii în teren, conferințe pentru oaspeți și Conferința noastră de Criminologie la sfârșitul anuluiAlăturați-vă forțelor cu PIER, Institutul nostru de Poliție pentru Regiunea Estică, cu legături cu forțele locale și regionale și cu organele de poliție și ofițerii de conducere la nivel local și național... [-]
Regatul Unit Cambridge
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anglia Ruskin University

Urmați pe urmele artiștilor apreciați ai copiilor. Colaborați cu o echipă dedicată de asistență a ilustratorilor recunoscuți pe plan internațional pentru a vă dezvolta pr ... [+]

Prezentare generală

Urmați pe urmele artiștilor apreciați ai copiilor. Colaborați cu o echipă dedicată de asistență a ilustratorilor recunoscuți pe plan internațional pentru a vă dezvolta propriul vocabular vizual. Asigurați conexiuni în industria de publicare a copiilor.

Dezvoltați-vă propriul vocabular vizual sprijinit de o echipă de ilustratori recunoscuți pe plan internaționalBeneficiați de o tradiție de 150 de ani de desen și creativitate inspirată la Școala de Artă CambridgeUrmați pe urmele a numeroși ilustratori ai cărților premiate pentru copii

Acest curs de studiu, primul de acest fel din Marea Britanie, a fost dezvoltat de profesorul nostru Martin Salisbury, care contribuie în continuare la predarea cursului. Vă va oferi sprijinul și cunoștințele necesare pentru a vă dezvolta practica în arta ilustrației cărților pentru copii.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
18 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Anglia Ruskin University

Sunteți motivați de posibilitățile pe care afacerile internaționale le vor debloca. Și MSc International Business a fost proiectat cu ambițiile dvs. în minte. Înțelegeți ... [+]

Prezentare generală

Sunteți motivați de posibilitățile pe care afacerile internaționale le vor debloca. Și MSc International Business a fost proiectat cu ambițiile dvs. în minte. Înțelegeți importanța luării propriilor decizii de carieră și ce diferențează cu adevărat acest curs sunt numeroasele opțiuni diferite pe care le puteți alege, cum ar fi un semestru în străinătate în Elveția sau Olanda și absolvirea unui grad dublu, alegerea modulelor opționale sau efectuând o plasare de 34 de săptămâni în cadrul cursului. Astfel, puteți personaliza cursul în funcție de ambițiile dvs., în timp ce obțineți instrumentele cruciale ale kitului de afaceri internațional.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anglia Ruskin University

Lucrați spre o carieră clinică cu copii sau faceți următorul pas spre un doctorat. Obțineți o înțelegere academică avansată a tulburărilor de dezvoltare și a sănătății mi ... [+]

Prezentare generală

Lucrați spre o carieră clinică cu copii sau faceți următorul pas spre un doctorat. Obțineți o înțelegere academică avansată a tulburărilor de dezvoltare și a sănătății mintale a copilului; și să investigheze cauzele, evaluarea, clasificarea și tratamentul.

Cursul nostru vă oferă o bază solidă pentru cercetare și vă va completa pregătirea profesională clinică. Veți obține o cunoaștere teoretică cuprinzătoare a domeniului, precum și capacitatea practică de a proiecta și evalua programe de cercetare clinică.

Modulele specializate se axează pe diagnosticarea și tratamentul diferitelor condiții, psihopatologia dezvoltării (inclusiv cauzele și impacturile) și aspectele mai largi ale cercetării psihologice.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Life at ARU: The ARU experience - George