Anglia Ruskin University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ceea ce credem noi sau ceea ce știm sau ceea ce credem este, în cele din urmă, de o mică consecință. Singura consecință este ceea ce facem.

La Anglia Ruskin University (ARU), luarea saltului, sfidarea șanselor și încercarea de a reuși este ceea ce facem. Acestea sunt povestile celor care fac ARU.

Viziunea noastra

Transformarea vieții prin educație și cercetare inovatoare, incluzive și antreprenoriale.

Valorile noastre

Ambiţie

Suntem hotărâți să ne atingem obiectivele și să ne străduim în permanență să îmbunătățim universitatea în beneficiul tuturor.

Inovaţie

Vom aplica creativitatea noastră colectivă și individuală pentru a concepe și dezvolta idei noi, implementându-le în beneficiul comunităților pe care le deservim.

Curaj

Suntem îndrăzneți să luăm deciziile pe care le considerăm dreptate, chiar și atunci când este dificil să se facă acest lucru.

Comunitate

Suntem extrem de importanți în colaborare, sprijinindu-ne și ajutându-i pe toți să-și atingă potențialul.

Integritate

Facem ceea ce spunem că vom face și suntem corecți și transparenți în luarea deciziilor și în acțiunile noastre.

Responsabilitate

Luăm decizii și acționăm într-un mod care respectă considerentele de mediu, sociale și economice și care sprijină cel mai bine pe cei care studiază și lucrează cu noi.

Studiul național al studenților 2018

La Anglia Ruskin, elevii se află în centrul universității noastre. Dorim ca experiența lor educațională să se angajeze și să le provoace, astfel încât să-și atingă întregul potențial.

Și suntem încântați că studenții noștri din ultimul an și-au evaluat încă o dată experiența educațională într-o anchetă națională anuală a studenților (NSS).

În acest an, scorul general al satisfacției ARU a crescut la 84% - peste media sectorului de 83%.

Studenții noștri ne apreciază foarte mult

Elevilor care iau parte la sondaj li se adresează o serie de întrebări despre aspectele vieții universitare, inclusiv predarea, evaluarea și feedback-ul, resursele de învățare și vocea studenților. În acest an, 78% dintre studenții noștri din ultimul an au răspuns.

Pe lângă faptul că scorul nostru de satisfacție generală crește la 84% , este fantastic să vedem că elevii noștri:

  • evaluarea experienței lor educaționale - de la predare și susținere academică la evaluare și feedback - foarte
  • au încredere că vocea lor este auzită și că le prețuim opinia. Acest lucru a venit puternic pentru al doilea an de funcționare
  • valorizează comunitatea de învățare de la Anglia Ruskin.

Chiar merităm rezultatele, deoarece ne ajută să îmbunătățim experiența studenților la Anglia Ruskin. De asemenea, îi ajută pe studenții potențiali să facă o alegere în cunoștință de cauză cu privire la locul unde doresc să studieze.

Premiul de Excelență Cadru Silver

Suntem încântați să deținem un premiu TEF Silver, care reflectă calitatea înaltă a predării oferită de personalul nostru talentat.

Premiul nostru TEF Silver înseamnă că oferim studenților noștri învățământ de înaltă calitate, învățare și rezultate și depășim în mod consecvent cerințele naționale riguroase de calitate pentru învățământul superior din Regatul Unit. Suntem deosebit de mulțumiți de faptul că evaluarea noastră a evidențiat niveluri foarte ridicate de satisfacție a studenților și că majoritatea studenților noștri obțin rezultate excelente.

A fost deosebit de plăcut faptul că panoul TEF a declarat că suntem foarte mult peste nivelul nostru de referință "așa cum am avut " niveluri foarte ridicate de satisfacție a studenților cu predare, evaluare și feedback și sprijin academic " .

Grupul TEF a recunoscut că transformăm viața prin inovație, educație inclusivă și antreprenorială, reflectată în noua noastră viziune și dorința de a oferi o experiență educațională remarcabilă și incluzivă în Strategia noastră universitară, Proiectarea viitorului nostru 2017-26.

Premii și recunoaștere

Suntem câștigători

În 2018, am fost numit printre primele 250 de universități din Europa - câștigând în același timp un premiu pentru calitatea facilităților noastre de învățare.

Institutul de Management Chartered a recunoscut, de asemenea, impactul pe care îl facem asupra abilităților de angajare, conducere și conducere ale studenților noștri.

Studenții noștri din ultimul an și-au evaluat din nou experiența educațională - inclusiv învățământul, sprijinul academic, evaluarea și feedback-ul - în Studiul Național al Studenților.

Locații

Cambridge

Address
Cambridge Campus
East Rd
Cambridge
CB1 1PT

Cambridge, Anglia, Regatul Unit

Chelmsford

Address
Chelmsford Campus
Bishop Hall Lane
Chelmsford
Essex CM1 1SQ

Chelmsford, Anglia, Regatul Unit

Peterborough

Address
Peterborough Campus
Guild House
Swain Court
Oundle Road
Peterborough
PE2 9PW

Peterborough, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
19 Charterhouse St, London EC1N 6RA
Londra, Anglia, Regatul Unit

King's Lynn

Address
Tennyson Ave, King's Lynn PE30 2QW
King's Lynn, Anglia, Regatul Unit

Peterborough

Address
Park Crescent Campus, Park Cres, Peterborough PE1 4DZ
Peterborough, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră