Across the Pond

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Indiferent dacă doriți să studiați programe de licență sau postuniversitare, Across the Pond vă poate ajuta. Din 2004 am ajutat să găsim și să aplicăm la peste 40 de colegii și universități de top din Anglia și din restul Marii Britanii . Echipa noastră de experți în studii din Marea Britanie , care au avut experiență de primă mână în studierea în Marea Britanie, oferă sprijin gratuit și îndrumări adaptate pentru fiecare aspect al procesului de cercetare și aplicare. Începeți acum aventura de studiu din Marea Britanie cu ajutorul Across the Pond și profitați la maximum de: - sfaturi și îndrumări gratuite personalizate pentru studenții care doresc să studieze în Marea Britanie; - peste 40 de universități din Marea Britanie cu programe și facilități de cercetare de renume mondial; Șanse de acceptare - Ghid pentru toate aspectele legate de viața studenților din Marea Britanie Din 2004, Across the Pond oferă consultanță și îndrumare elevilor care doresc să studieze la unele dintre cele mai importante universități din Marea Britanie.

Reprezentăm peste 40 de universități din Marea Britanie și studenții la care lucrăm beneficiază de o rată ridicată de acceptare a acestor instituții.

CHEIE PENTRU SUCCESUL NOSTRU

Angajamentul nostru este de a oferi studenților un serviciu gratuit, personalizat și cuprinzător pentru a le ajuta să își atingă obiectivele de a studia în Marea Britanie. Indiferent dacă se aplică la programele de licență sau postuniversitare la universitățile partenere din Marea Britanie, asigurăm că fiecare student este cel mai potrivit pentru obiectivele academice și personale. Suntem în măsură să oferim acest serviciu personalizat gratuit, deoarece Across the Pond este finanțat în întregime de universitățile partenere din Marea Britanie pentru a le reprezenta în America de Nord.

ACCEPTAȚI POTENȚIALUL DUMNEAVOASTRĂ

În Across the Pond îi încurajăm pe studenți să-și urmărească interesele, să atingă excelența și să participe la o universitate care se potrivește cu toate cerințele lor. Suntem încrezători că, prin utilizarea serviciului pe care îl oferim și prin experiența ridicată a îndrumării personale oferite, vă puteți maximiza șansele de a fi acceptat la unele dintre cele mai bune universități din Marea Britanie. Expertiza și angajamentul experților noștri din Marea Britanie reprezintă piatra de temelie a Across the Pond și din cauza acestor calități vom continua să ajutăm elevii de peste mări să-și atingă obiectivele.

Locații

Aberdeen

CONTACT USA TEAM

Address
Aberdeen, Scoţia, Regatul Unit

Belfast

CONTACT CANADA TEAM

Address
Belfast, Irlanda de Nord, Regatul Unit

Brighton

CONTACT NORWAY TEAM

Address
Brighton, Anglia, Regatul Unit

Canterbury

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Address
Canterbury, Anglia, Regatul Unit