Aberystwyth University Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Business Aberystwyth se măsoară și excelează împotriva furnizării de servicii și a excelenței produselor "standardele de aur" ale sectorului universitar din Marea Britanie. Noi nu suntem tipul de școală de afaceri în care prelegerile dvs. vor fi cu sute de alți studenți și nu sunteți necunoscuți de taff de-a lungul timpului de la universitate. Dimensiunile de clasă la Aberystwyth sunt mici și veți fi cunoscuți personal în primele câteva săptămâni de la data aderării. Avem o combinație excelentă de studenți din Marea Britanie și străini din diferite țări și veți găsi ușor să vă amestecați și să vă împrieteniți cu alți elevi dintr-o gamă largă de medii și culturi. Rezultatul: Aberystwyth este votat regulat în Top 5 universități din Marea Britanie pentru experiența studenților și satisfacția studenților.

Reputatie

Universitatea Aberystwyth este o tradiție universitară tradițională din Marea Britanie, cu o reputație academică deosebită. O diplomă universitară a Universității Aberystwyth va fi recunoscută de angajatori pe plan internațional și va fi un avantaj pentru dumneavoastră pe parcursul viitoarei cariere profesionale. La Aberystwyth Business School, identificăm domeniile cheie de importanță pentru elevii noștri actuali și viitori. Rezultatul este acordat în mod regulat și excepțional de mare, incluzând premiul Teaching Excellence Gold acordat de guvernul britanic în 2018, Universitatea Times of the Year for Teaching pentru o perioadă fără precedent de doi ani în 2017 și 2018 și o satisfacție totală a studenților în proporție de 90% Studiu Student în 2018.

Cazare și garanția dvs.

Veți dori cazare garantată, în mod ideal, în imediata apropiere a Aberystwyth Business School. O veste bună, primești tocmai asta. Aberystwyth Business School este situat în inima Universității Penglais Campus principal, și există o mulțime de parcare. Puteți ajunge la centrul orașului Aberystwyth în 15 minute sau puteți utiliza serviciul de transport regulat spre și de la centrul orașului.

Predand si invatand

Școala Aberystwyth Business este renumită pentru calitatea predării și învățării și pentru experiența culturală în studierea managementului și a finanțelor. Personalul este atras din mediul academic și din sectorul privat pentru a oferi studenților o imagine de ultimă oră a teoriei și practicii afacerilor. În timp ce ne bucurăm de faptul că suntem mici și că ne străpungem greutatea, personalul nostru este foarte mândru de ceea ce obțin în mod constant. Studenții noștri recunosc beneficiile flexibilității curriculum-ului și acoperirea disciplinei foarte concentrată - nu vă învățăm subiecte periferice, ne concentrăm asupra fundamentelor absolute; acele elemente fundamentale care vă vor furniza rezultatele importante pentru dumneavoastră: înțelegerea contemporană, competența profesională remarcabilă și capacitatea de angajare.

Resurse de învățare

Cu acces electronic la toate resursele de învățare de care veți avea nevoie vreodată, peste 1400 de PC-uri conectate în rețea și o conexiune wireless la internet în fiecare cameră, nu vă veți strădui niciodată să găsiți informațiile pe care le doriți atunci când încercați să finalizați o misiune. 4,5 milioane de euro au fost cheltuite pentru renovarea facilităților de predare în ultimul an, creând facilități de învățare de nivel mondial. Dacă vă place să transformați paginile cărților reale, aveți și noroc. Aberystwyth Business School este situată lângă Biblioteca Hugh Owen unde se țin toate cărțile și jurnalele Universității. Mai puțin de cinci minute de mers pe jos de Campusul Penglais este Biblioteca Națională pentru Țara Galilor, o bibliotecă de drepturi de autor care deține o ediție a fiecărei cărți sau periodice publicate în Regatul Unit (6 milioane).

Angajabilitate

Înțelegem că studierea unui grad face parte dintr-o carieră profesională pe termen lung. Pe lângă obținerea diplomei, pentru cel mai bun început în lumea afacerilor, trebuie să aveți cele mai recente abilități și tehnici. Predarea noastră acoperă fundamentele managementului și finanțelor, cu accent pe cunoștințele aplicate susținute, după caz, prin acreditare din partea organismelor profesionale. Absolvenții au plecat să lucreze pentru numeroase instituții de prestigiu, inclusiv organizații multinaționale, angajatori ai IMM-urilor și ai sectorului public. Elevii sunt susținuți de un ofițer de carieră, de o rețea de absolvenți și de cursuri profesionale de-a lungul întregii lor diplome pentru a face tranziția către o carieră de împlinire.

burse de studiu

Avem numeroase burse generoase și burse. Consultați diplomele noastre pentru detalii și eligibilitate!

Locații

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Address
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, Țara Galilor, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1970 622500

Acreditări