Citește Descrierea Oficială

Despre AMOS Sport Business School

AMOS este prima facultate de afaceri franceză specializată în afaceri sportive de la o licență de licență la un master postuniversitar de afaceri în domeniul sportului.

AMOS antrenează manageri, agenți de vânzări și antreprenori cu înaltă calificare în toate domeniile afacerilor sportive.

AMOS își propune să fie referința și interlocutorul mișcării sportive și a activității sportive.

AMOS integrează o dimensiune internațională cu seminariile sale în străinătate, conferințele sale engleze, clasele sale bilingve, școala de limbi integrate și integrarea programului european de schimburi - ERASMUS.

AMOS în numere

- Prima Școală de Afaceri Sportive în Europa 100% Management Sport
- 10 campusuri (9 în Franța, 1 în Marea Britanie)
- 23 de universități partenere din întreaga lume
- Acreditarea europeană
- 260 lectori din industria sportivă

Campusurile noastre

AMOS Sport Business School are 10 campusuri atât în Marea Britanie, cât și în Franța.

Școlile sunt situate în zone în care industria sportivă este cea mai dezvoltată în Franța: Paris, Lille, Bordeaux, Nantes, Rennes, Lyon, Toulouse, Nisa și Marsilia.

Odată cu deschiderea unui campus din Londra cu câțiva ani în urmă, AMOS și-a mărit dorința de a fi internațional cu prezența sa într-unul din cele mai importante orașe din lume în ceea ce privește Sport Business.

Rețeaua noastră

Fiind prima școală de afaceri franceză specializată în managementul sportiv, AMOS a dezvoltat legături importante cu companii din sectorul sport din Franța și din Regatul Unit.

Această colaborare cu companii internaționale (ASO, Stade Toulousain, NBA, ITF etc.) a permis studenților noștri să beneficieze de rețeaua sportivă AMOS.

Programul nostru

Sportul fiind internațional, AMOS a decis să-și creeze propriul Global Sport Business Master, concentrându-și programul pe 2 ani pe piețele europene, asiatice și anglo-saxone. Pe lângă cursuri, studenții vor avea șansa de a-și spori abilitățile de management sportiv la nivel mondial pe parcursul călătoriilor de studiu care sunt organizate cu acest program (Germania, China, SUA, Scoția)

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

AMOS Sport Business School

Acest ciclu este compus dintr-un al 4-lea și al 5-lea an și are un masterat în "Managementul organizațiilor sportive". Obiectivul MBS AMOS este de a instrui studenții noș ... [+]

AMOS este lider mondial în educația în domeniul managementului sportiv, cu sediul în Franța și în Marea Britanie. Oferim o serie de programe de formare în management în cadrul unei culturi a inovării și antreprenoriatului.

Prin experiențe practice, teoretice și profesionale, AMOS Sport Business School oferă studenților toate instrumentele esențiale pentru a-și atinge cariera de vis în industria sportivă.

AMOS are 9 campusuri situate în cele mai mari orașe din Franța (Paris, Lille, Lyon, Bordeaux, Nisa, Toulouse, Marsilia, Nantes, Rennes), unde industria sportivă crește în fiecare zi. În concordanță cu dezvoltarea sa internațională, AMOS a deschis un campus din Londra, unul dintre cele mai importante orașe din lume în ceea ce privește activitatea sportivă.... [-]

Regatul Unit London Franţa Paris Lille Bordeaux Lyon  + 3 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
AMOS Sport Business School
Address
142 Greenwich High Road
SE10 8NN London, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+4420 8853 3029
AMOS, Ecole de Commerce du Sport Business
Address
33 rue Daviel
75013 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 1 44 64 83 83
AMOS, Ecole de Commerce du Sport Business
Address
56 Rue Bonte Pollet, 59000 Lille, France
59000 Lille, Hauts-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 3 20 13 04 60
AMOS, Ecole de Commerce du Sport Business
Address
29 Rue Robert Caumont, 33300 Bordeaux, France
33300 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 5 64 37 13 13
AMOS, Ecole de Commerce du Sport Business
Address
55 Rue Marietton
69009 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 4 37 50 35 55