University of Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Malta

Universitatea din Malta este cea mai mare instituție de învățământ din Malta. Acesta este finanțată din fonduri publice și este deschis tuturor celor care au calificările necesare. Conștientă de rolul său public, Universitatea se străduiește să ofere cursuri relevante și în timp util, care sunt în măsură să răspundă nevoilor țării.

Organismele de conducere supreme ale Universității sunt Consiliul și Senatului. De-a lungul ultimilor ani, Universitatea a revizuit structurile sale, în scopul de a fi în conformitate cu Procesul de la Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior.

Există unele 11.000 de studenți, inclusiv peste 600 de studenți internaționali din 80 de țări diferite, următoarele full-time sau cursuri de gradul și diplomă part-time, multe dintre ele rula pe sistemul modular sau de credit. Universitatea găzduiește în mod regulat un număr mare de Erasmus și a altor studenți de schimb. Un Curs Studii Fundația permite studenților de liceu internationali care au absolvit studiile gimnaziu sau de mare de peste mări, dar care nu au condițiile de intrare necesare, pentru a se califica pentru admiterea la un curs diplomă de licență de la Universitatea din Malta.

Campus Valletta și programele International colaborare

Deși campusul principal este situat la Msida, Universitatea din Malta are alte două campusuri prin satelit în Valletta și Gozo. Campusul Valletta este găzduit în clădirea Universității Vechi care datează de la fondarea Colegiului Melitense 1592. Astăzi, campusul Valletta servește ca o setare de prestigiu pentru găzduirea conferințelor internaționale, seminarii, cursuri de scurtă durată și școli de vară. De asemenea, este locul de desfășurare a programelor de colaborare internațională a Universității (ICP).

Programele de masterat "

ICP oferă, cu un an, trei semestre, Programe de masterat internaționale pe o diplomă dublă sau bază de colaborare. Aceste programe încearcă să realizeze un schimb larg de puncte de vedere, rețele și experiențe culturale, care oferă studenților cu perspective globale. Gradele de masterat care fac parte din ICP sunt acreditate de Universitatea din Malta și, în caz de grade duble, de asemenea, de către universitate sau universități participante.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorate » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Guvernare Ocean

Campus Cu normă întreagă October 2018 Malta Vale

Program de gradul Acest Master pe Ocean Guvernare oferite de Universitatea din Malta în colaborare cu Institutul Internațional Ocean este unic în abordarea sa - își propune să creeze o bază de cunoștințe care este, în esență, legal, dar care patrunde, de asemenea, în științele naturale și sociale pentru a determina modul ar trebui să funcționeze un cadru de reglementare eficace . [+]

Ocean Guvernare este un subiect de importanță tot mai mare și se referă în secolul 21. 1982 Legea a Convenției Mării și alte instrumente de drept internațional ONU sunt instrumente utile care garantează statul de drept Maritime Internaționale. Fără a aduce atingere contribuția lor valoroasă concerne internaționale, în esență, pe baza criza escaladarea de nedurabil în curs de dezvoltare, instiga o nevoie urgentă de a explora noi abordări trans-disciplinare referitoare la guvernanța ocean ,. Evident, este nevoie de un cadru mai cuprinzător, legal pentru a îmbunătăți modul în care statele și cetățenii lor să mențină statul de drept în zonele marine din afara jurisdicțiilor naționale și în reglementarea activităților antropice care afectează ocean și a resurselor sale. Probleme și amenințări emergente, cum ar fi securitatea globală maritimă, utilizarea durabilă a mărilor și a resurselor acestora, precum și legăturile dintre științele naturii, cerințele socio-economice și legea, necesită o abordare multidisciplinară pentru promovarea învățării și cercetării privind guvernanța ocean.... [-]


MSc

Soluționare A Conflictelor Ma Dublă și Securitate Marea Mediterană

Campus Cu normă întreagă October 2018 Malta Vale

Acest program de dublu grad combină facultățile de două instituții de învățământ de renume: Scoala Universitatea George Mason pentru Analiza și soluționarea conflictelor, cea mai veche și mai mare program de studii de conflict universitare în Statele Unite, precum și la Universitatea din mediteranean Academiei Malta de Studii Diplomatice, care are fost oferind grade avansate în diplomație și apropierea între Europa, Africa de Nord, și Orientul Mijlociu în ultimii douăzeci de ani. Facultatea de predare va fi asigurat de S-CAR și MEDAC care vor impartasi responsabilități de predare în acest program. Mai multe informații - http://www.um.edu.mt/icp/MSc-Conflict-Analysis-Resolution [+]

Acest program de dublu grad combină facultățile de două instituții de învățământ de renume: Scoala Universitatea George Mason pentru Analiza și soluționarea conflictelor, cea mai veche și mai mare program de studii de conflict universitare în Statele Unite, precum și la Universitatea din mediteranean Academiei Malta de Studii Diplomatice, care are fost oferind grade avansate în diplomație și apropierea între Europa, Africa de Nord, și Orientul Mijlociu în ultimii douăzeci de ani. Facultatea de predare va fi asigurat de S-CAR și MEDAC care vor impartasi responsabilități de predare în acest program.

Obiectivul principal al acestui program este de a oferi studenților cu o serie de instrumente teoretice și practice care să le permită să se ocupe în mod eficient conflictele la nivel micro și macro. Acesta pune, de asemenea, un accent deosebit pe contextul mediteranean ca o zonă în care aceste competențe sunt deosebit de utile. ... [-]


Videoclipuri

International Collaborative Programmes

MA in Transcultural Counselling

MSc in Conflict Resolution Analysis

MA in Integrated Marketing Communication

MA in Ocean Governance

Contactează

University of Malta

Adresă, linia 1 Valletta Campus University of Malta St.Paul's Street Valletta
Vale, Malta
website http://www.um.edu.mt/
Telefon +356 2340 2340