University of Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situată la intersecția Mediteranei, UM a fost, de-a lungul istoriei sale de 400 de ani, centrul de schimburi academice internaționale de pe insulă. UM este cea mai importantă instituție de învățământ superior din Malta și structurile acesteia sunt în conformitate cu Procesul de la Bologna și cu spațiul european al învățământului superior.

Universitatea își propune să efectueze cercetări academice și să ofere un cadru vibrant de învățământ superior în domeniul artelor, științelor și științelor umaniste, după cum este necesar pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a Maltei. Cursurile de la UM sunt concepute pentru a produce profesioniști cu înaltă calificare în mai multe discipline. Comunitatea absolvenților UM este în creștere exponențial: peste 3500 de absolvenți de studii în diverse discipline anuale.

Limba de predare este engleză și aproximativ 12% din populația studenților este internațională.

Astăzi, UM este compusă din paisprezece facultăți, o serie de institute și centre interdisciplinare, trei școli și un colegiu junior. Pe lângă campusul principal, situat la Msida, există alte trei campusuri: Valletta, Marsaxlokk, Gozo.

Locații

Valletta

University of Malta

Address
University of Malta
Tal-Qroqq
Msida Malta

Valletta, Malta
Număr de telefon
+356 2340 2340

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră