Citește Descrierea Oficială

Institutul de IT St Martin este un licențiat (licența nr: 196) instituție de învățământ terțiar privat de către Comisia Națională pentru continuare și Învățământului Superior din Malta, oferind o gamă de nivel MQF 5 diplome și nivelul 6 și 7 grade în Calculatoare și Științe sociale conferite de la Universitatea din Londra. St Martin a fost înființată în 1985, și a început susținerea programelor oferite prin intermediul Universitatea din London International în anul 2000.  

St Martin a impus ca o institutie unica de predare în Malta pe baza unui angajament de educație de calitate. Acest lucru a fost confirmat printr-un istoric de rezultate excelente în aceste ultimii ani, culminând cu 70% din elevii din 2006 a absolvit atinge o primă onoruri clasa, cu doi studenți care primesc trei premii academice între ele. Ultimii doi ani au fost, de asemenea, o poveste de succes cu 50% a absolvit la onoruri de prima clasa.   Este imperativ de a pune lucrurile în perspectivă. Malta este cea mai mică țară membră a Uniunii Europene, cu o populație totală de peste patru sute de mii, cu, dacă unul dintre cele mai vechi universități stabilite de Cavalerii Sfântului Ioan din secolul al 16-lea. Concursul pentru elevi este astfel foarte grele, iar succesul a fost câștigat de către absolvenții St Martin are un efect marcat asupra deschiderea sectorului de învățământ superior, în Malta, de la un monopol veritabil într-un mediu pluralist, care va avea un efect pozitiv asupra populației de Malta.  

Mii de studenți internaționali sunt atrasi de Malta pentru a studia limba engleză în fiecare an, și un număr de acești studenți aleg St Martin de a citi pentru calificările oferite prin intermediul Universitatea din Londra, mai degrabă decât a reveni în țara de origine. Acest lucru este de bun augur pentru viitorul institutului, si la Universitatea din Londra Programe Internaționale în Malta.