Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Middlesex.

Sunt încântat că ați ales să studiați cu noi și să faceți parte din universitatea noastră creativă, întreprinzătoare și globală.

Învățământul superior este o experiență care schimbă viața. La Universitatea Middlesex ambiția noastră este că aveți un timp minunat, reușiți în studiile dvs. și faceți o schimbare pentru lume.

Absolvenții noștri sunt în cerere: 90% sunt angajați sau în studii suplimentare șase luni după absolvire. De asemenea, suntem mândri că am fost premiate cu două premii Queen's for Enterprise.

Deoarece am primit Malta în rețeaua noastră mondială în 2013, cel de-al treilea campus internațional a trecut de la putere la forță. Prestația noastră academică și numărul studenților continuă să crească, împreună cu succesul absolvenților noștri.

Suntem o universitate ambițioasă care pune elevii noștri pe primul loc cu o predare inspirată și cu un design excelent de curs. În campusul nostru recent reamenajat din Malta, veți beneficia de un raport personal-student care vă garantează atenția și încurajarea personală pentru a vă atinge potențialul, în timp ce învățați de la experți din domeniu.

Călătoria dvs. de la Middlesex începe cu programul de întâmpinare atunci când vă vom prezenta aspecte importante ale vieții universitare, cum ar fi campusul, tutori și curriculum-ul dvs. De asemenea, veți cunoaște alți elevi - adesea începutul prieteniilor care vor dura o viață. Profitați din plin de acest timp.

Mulțumesc că ați ales Universitatea Middlesex. Vă doresc toate succesele.

Tim Blackman
Vicecancelar
Universitatea din Middlesex

Școlile noastre

Șase școli de la Universitatea Middlesex livrează programe de licență, masterat și doctorat în campusurile noastre și la numeroase instituții partenere de prestigiu din întreaga lume. Am lansat campusul din Malta cu programe de calcul și IT de la Școala de Științe

Campusurile internaționale

Middlesex este cu adevărat un centru global de învățare. Pe lângă faptul că a investit în crearea unuia dintre cele mai mari și mai bune campusuri din Marea Britanie, la locația noastră emblematică din Londra, am deschis primul nostru campus internațional în Dubai în 2005. Succesul campusului Dubai a dus la deschiderea unui campus în Mauritius 2009 și Malta în 2013. Studenții care studiază în toate campusurile din Middlesex se bucură de același standard excepțional de înalt de predare și facilități.

Comunitatea noastră globală

La Universitatea Middlesex, lumea este campusul nostru. Cu instituții de pe trei continente - și studenți din peste 140 de țări - oferim învățământ, învățare și cercetare remarcabilă, care nu cunoaște granițe geografice sau academice.

Perspectiva noastră internațională ne informează tot ce facem, permițându-ne să facem o contribuție profundă și durabilă lumii din jurul nostru.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Middlesex University Malta

Masterul nostru de Master în securitatea rețelelor și testarea stiloului vă oferă o înțelegere aprofundată a riscurilor de securitate online, pașii necesari pentru a vă a ... [+]

De la securitatea națională la confidențialitatea comunicărilor personale, buna funcționare a societăților și a economiilor depinde de securitatea rețelelor de calculatoare. Cu o încălcare a securității care poate costa milioane de companii, experții cu înaltă calificare care pot oferi protecție sunt căutați pe tot globul. Tehnologia este în continuă dezvoltare, iar problemele de securitate sunt prea, făcând acest lucru o specializare provocatoare și rapidă.

De ce să studiezi securitatea rețelelor MSC și testarea stiloului de scris la Middlesex?

Elevii din acest program vor dobândi o înțelegere a importanței fundamentale a rețelelor de calculatoare și a securității sistemelor de comunicații în cadrul unei organizații. Ei vor învăța să implice managementul și utilizatorii în conștientizarea, luarea deciziilor și implementarea în ceea ce privește securitatea rețelelor și testarea stiloului.... [-]

Malta Pembroke
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

video