Citește Descrierea Oficială

Universitatea Americană din Malta este o universitate privată, acreditată, în stil american , de arte liberale din Malta . Ne-am angajat să oferim o educație de cea mai bună calitate care să-i împuternicească pe studenții noștri și să le ofere abilitățile necesare pentru a ieși în lume pentru a contribui cetățenilor și liderilor mondiali la viața profesională și personală. Cercetarea intelectuală, cercetarea și accentul pus pe readucerea comunității în care ne aflăm sunt toate pietrele de temelie ale filozofiei noastre educaționale aici la AUM . ydt

Misiune

Universitatea Americană din Malta este o universitate de arte liberale privată, în stil american, dedicată învățământului superior și cercetării la cele mai înalte standarde internaționale. Programele noastre de studii, activitățile de cercetare și serviciile oferite comunității transformă viețile și servesc societății prin educarea, crearea de cunoștințe și punerea cunoștințelor la locul de muncă într-un cadru global.

Viziune

Universitatea Americană din Malta educă un organism divers de studenți pentru a deveni cetățeni responsabili la nivel mondial și viitori lideri într-un mediu de învățare dificil din punct de vedere academic. Ne străduim în mod constant să susținem și să îmbunătățim calitatea în predare, cercetare, servicii publice și dezvoltare economică.

Programe predate în:
Engleză
American University of Malta
Address
American University of Malta Triq Dom Mintoff Bormla, BML 1013
Cospicua, Malta
Website
Număr de telefon
+356 2169 6970