Unicaf University (MW)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Unicaf este o organizație educațională globală cu sediul în Europa, care oferă burse pentru candidații eligibili pentru a urma studii universitare cu universitățile partenere, în prezent Universitatea din Suffolk ( Marea Britanie) , Universitatea John Moores din Liverpool (Marea Britanie) , Universitatea din South Wales (Marea Britanie) , Universitatea din California, Extensia Riverside (SUA) și Universitatea Unicaf cu mai multe campusuri ( Africa) . În afară de programele online complet oferite prin universitățile partenere, Unicaf oferă o serie de programe predate în campusurile Universității Unicaf.

Programul de burse Unicaf a acordat până în prezent peste 100.000 de dolari burse în valoare de peste 30.000 de candidați eligibili din 156 de țări din întreaga lume. Bursele sunt acordate persoanelor talentate care sunt contestate financiar și reduc considerabil costul taxelor de școlarizare; celelalte taxe sunt plătite în rate ușoare, ca parte a planurilor de plată adaptate la comandă.

Unicaf facilitează livrarea online globală a materialelor de studiu pentru licențe, master sau doctorat prin intermediul platformei sale digitale de ultimă generație, Virtual Learning Environment (VLE) . Învățarea online câștigă teren ca o modalitate eficientă de a transmite noi cunoștințe, abilități și calificări, care este potrivită pentru persoanele care locuiesc departe de centrele urbane, pentru îngrijitori de familie și producători de acasă, pentru persoanele cu dizabilități și pentru profesioniștii care nu pot renunța la cariera lor și salarii pentru a câștiga noi calificări, pentru a căuta o promoție sau pentru a găsi un loc de muncă mai bun. Unicaf VLE, care este disponibil prin orice dispozitiv mobil sau desktop, permite accesul la materialele de studiu 24/7, contactul regulat cu profesorii, accesul la o colecție extinsă de e-bibliotecă și conectarea cu studenții și profesioniștii în multe țări și culturi diferite. Livrarea online a materialului de curs prin Unicaf VLE folosește tehnologii și metode moderne (cum ar fi videoclipuri, teste, proiecte de grup și multe altele), care ajută învățarea făcând-o mai plăcută și mai interesantă.

Aporturile lunare permit studenților să se înregistreze la Unicaf pe tot parcursul anului. În timp ce studiază în module, permite studenților să exploreze în profunzime un subiect la un moment dat înainte de a trece la următorul.

Cele patru avantaje principale ale studierii prin Unicaf sunt: Accesibilitate, Flexibilitate, Accesibilitate și Credibilitate.

Unicaf este prezent fizic prin campusuri universitare sau centre de învățare din 12 țări africane (Egipt, Ghana, Kenya, Malawi, Maroc, Nigeria, Somalia, Uganda, Zimbabwe, Africa de Sud, Zambia și Rwanda) și are de asemenea birouri în Europa.

Locații

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Regiune centrala, Malawi

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Atena

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Atena, Atena centrală, Grecia

Bucureşti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucureşti, Bucureşti, România

Londra

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX Londra, Anglia, Regatul Unit

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Guvernorat, Egipt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Districtul Port Louis, Mauriţius

Nairobi

Address
Nairobi, Județul Nairobi, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Provincia Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Guvernarea Irbid, Iordania

Cipru Online

Address
Cipru Online, Cipru

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră