Citește Descrierea Oficială

despre UUM

UUM

Universiti Utara Malaezia (UUM), care a fost stabilit oficial la 16 februarie 1984, este a șasea universitate publică din Malaezia. Este singura universitate care a fost înființat pentru a se specializa exclusiv în educație de management de la începutul instituirii sale.

Planificarea construcției acestei a șasea universitate a început în august 1983, când Ministerul Educației Malaezia a început să dea formă, în mod serios, la ideea înființării acestei universități. La data 19 octombrie 1983, Cabinetul a dat acordul oficial pentru acest proiect în Kedah. La acel moment, proiectul a fost numit "Proiectul Universității a șasea". Câteva luni mai târziu, biroul temporar al șaselea universitate, numit oficial Universiti Utara Malaezia (UUM), a fost deschis oficial în 15 februarie 1984, la Jitra.

La patru luni de la deschiderea oficială, biroul UUM a fost mutat în campusul său provizoriu - Campus Darul Aman - în Jitra, în iunie 1984, când prima fază a proiectului a fost finalizat. Relocarea a fost realizată astfel încât să fie capabil să rostească în primul lot de studenți pentru anul universitar care a început la începutul lunii iunie 1984. Darul Aman Campus a fost pe un tract de 62 de acri de teren în Bandar Darulaman. Acesta a fost de 18 km nord de Alor Setar și 4,8 km de Jitra.

UUM

Între timp, planificarea unui campus permanent pentru universitate a început deja. Acest campus permanent urma să fie construit pe o suprafata de 1.061 ha în Sintok (în districtul Kubang Pasu), situat la aproximativ 48 km nord de Alor Setar si la 10 km est de Changlun, un mic oraș de-a lungul autostrăzii nord-sud, în apropiere granița Malaezia-Thai.

Campus permanent UUM, denumit în continuare Campus Sintok, a început operațiunile la 15 septembrie 1990 de. Situat într-o fostă zonă minieră staniu, este aranjat într-o vale de paduri tropicale luxuriante, îmbrățișat de dealuri albastre, și se udă prin două râuri care curg de-a lungul mijlocul campusului. Râurile, Sungai Sintok și Sungai Badak, finaliza frumusetea naturala a mediului natural, producând o multitudine de perspective splendoare plin de verdeață.

UUM

MYR580 milioane de Sintok Campus a fost deschis oficial la 17 februarie 2004 de către Royal Cancelarul, Alteța Sa Regală sultanului Abdul Halim Mu'adzam Shah. Principalele clădiri ale campusului sunt Bahiyah Biblioteca Sultanah, Cancelaria, Badlishah Moscheea Sultan, Shah Hall Mu'adzam, Tan Sri Othman Hall, complexul sportiv, Mall Varsity, clădirea Budi Siswa, Complexul convenției, iar clădirile care găzduiesc diferite departamente ale colegiilor universitare.

Ca un campus situat departe de mulțimea madding, UUM a asigurat că elevii săi nu doresc cazare adecvată. In prezent, UUM are 15 Student locuințe Hale (SRH), care, toate împreună, casa de 20.000 de studenți. Cele SRHs sunt denumite dupa ce companiile din Malaysia, instituțiile și organizațiile de reputație, și anume MAS, Tenaga Nasional, Tradewinds, PETRONAS, EON, MISC, SIME DARBY, BSN, TM, PROTON, Maybank, Yayasan ALBUKHARY, BANCA MUAMALAT, BANCA Rakyat, și BANK IMM.

UUM

În afară de acestea, UUM dispune, de asemenea, cazare confortabilă disponibile pentru vizitatori de la Universitatea Inn Hotel EDC-UUM. Conștientă bunăstării și nevoia de găzduire în rândul personalului său, Universitatea a construit aproximativ 600 de unități locative de diferite tipuri pentru o parte importantă a forței sale de muncă.

UUM a evoluat într-un campus deschis în cazul în care cei din afară și turiștilor li se permite libertatea de a vizita și de a utiliza diverse facilități în ea. O zonă care cuprinde 107 de hectare de pădure a fost dezvoltat în diverse facilități atât pentru a atrage turiști în regiunea de nord și pentru a satisface nevoile de agrement ale membrilor comunității campus. Printre aceste facilități sunt o zonă de picnic, un teren de golf cu nouă găuri, un circuit de go-kart, un poligon de tragere și tir cu arcul, un site ecvestru, și multe altele, care sunt rapid câștigă popularitate în rândul turiștilor și membrii comunității campus deopotrivă.

În ianuarie 2008, o restructurare a sistemului academic universitar a fost efectuată cu scopul expres de a pregăti o structură puternică, care să permită creșterea numărului de studenți postuniversitare și arborarea steagului UUM în arena academică internațională. Universitatea vede nevoia de a fi la nivel mondial în practică și de conținut, deoarece cunoștințele pe care le generează și purveys și se extinde mult transcende dincolo de frontierele Malaezia. În acest exercițiu de restructurare, 13 facultăți au fost comasate și transmise în flux în 3 colegii academice principale, și anume UUM COB (UUM College of Business), UUM CAS (UUM Colegiul de Arte și Științe), și UUM COLGIS (UUM Colegiul de Drept, Guvernul și internațional studii).

UUM

Acest pas este în conformitate cu imperativul articulat în declarațiile atât a primului-ministru și ministrul învățământului superior, care a subliniat necesitatea de a crește numărul de studenți postuniversitare în țară la 100.000 până în 2010. Această strategie principală este inclusă în Planul național de învățământ superior strategic 2007-2010.

Pentru a slăvi numele UUM în analele de excelență academică în calitate de Universitatea Eminentul Management și ca o universitate de cercetare în domeniul științelor sociale, un plan de transformare UUM a fost lansat de către vice-cancelar al UUM, profesorul Dato "Dr. Mohamed Mustafa Ishak, coroborat cu 2011 mesajul său de Anul Nou la 1 ianuarie 2011, la Sala Shah Mua'adzam.

Planul de transformare UUM, care este în esență o foaie de parcurs pentru viitoarele preocupări similare și eforturile de UUM, este împărțit în două faze. Faza Unu, care este din 2011 până în 2015, este axat pe introducerea fără echivoc UUM pe harta academică locală într-un mod sistematic și planificat. Pe parcursul acestei perioade, un accent mai mare va fi acordată asigurării realizării cu succes a obiectivelor în timp ce în prima fază, în același timp, fiind conștient de imperativele de a doua faze a planului de transformare, care va fi din 2016 până în 2020.

Programe predate în:
Engleză
Malaezian

Această școală oferă și:

MSc

Universiti Utara Malaysia

Master în Finanțe islamice și programul Banking este conceput pentru a producehighly absolvenți etice și cunoștințe în domeniul financiar islamic și bancar, care pot cont ... [+]

Master în Finanțe islamice și Bănci

Master în Finanțe islamice și programul Banking este conceput pentru a producehighly absolvenți etice și cunoștințe în domeniul financiar islamic și bancar, care pot contribui la industrie și societate.

Master în Finanțe islamice și curriculum-bancară

Programul este un program de 42 de credit de ore, constând din 30 de credit ore de cursuri și de 12-credit ore de hârtie de cercetare. Studenții sunt obligați să ia 8 cursuri de bază și 2 electives înainte de a li se permite să scrie disertație lor. În care acestea sunt de așteptat să demonstreze capacitatea lor în aplicarea cunoștințelor dobândite precum și pentru a spori scrierea lor și alte abilități soft.... [-]

Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universiti Utara Malaysia

Scopul acestui program este de a produce absolvenți care posedă cunoștințe internaționale legate de afaceri, abilități analitice și profesionale și să le pregătească pent ... [+]

Master Of Science (International Business)

Scopul acestui program este de a produce absolvenți care posedă cunoștințe internaționale legate de afaceri, abilități analitice și profesionale și să le pregătească pentru provocările de gestionare a organizației în mediul actual de afaceri la nivel mondial.

Master Of Science (International Business) curriculum

Programul este un program de 42 de credit de ore, constând din 30 de credit ore de cursuri și 12 ore de credit de hârtie de cercetare. Studenții sunt obligați să ia 8 cursuri de bază și 2 electives înainte de a li se permite să scrie lucrarea lor de proiect. În care acestea sunt de așteptat să demonstreze capacitatea lor în aplicarea cunoștințelor dobândite precum și pentru a spori scrierea lor și alte abilități soft.... [-]

Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universiti Utara Malaysia

Scopul acestui program este de a produce absolvenți cu cunoștințe avansate, principii și abilități în termen de fundație teoretice și practice pentru proiectarea, impleme ... [+]

maestru al științei (tehnologia informației)

Scopul acestui program este de a produce absolvenți cu cunoștințe avansate, principii și abilități în termen de fundație teoretice și practice pentru proiectarea, implementarea și gestionarea soluțiilor și a resurselor de tehnologia informației și recunoscând, de asemenea, impactul tehnologiei asupra indivizilor, organizarea și societate.

Master of Science (Tehnologia informației) curriculum

Programul este un program de 42 de credit de ore, constând din 36 de credit ore de cursuri și de 6-credit ore de hârtie de proiect. Studenții sunt obligați să ia 6 cursuri de bază și 2 electives înainte de a li se permite să scrie lucrarea lor de proiect. În care acestea sunt de așteptat să demonstreze capacitatea lor în aplicarea cunoștințelor dobândite precum și pentru a spori scrierea lor și alte abilități soft.... [-]

Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universiti Utara Malaysia

Master of Science (Decizia Science) Programul este conceput pentru a promova dezvoltarea profesională a cercetătorilor, academicieni și alte organizații implicate în proc ... [+]

Master of Science (Decizia Science)

Master of Science (Decizia Science) Programul este conceput pentru a promova dezvoltarea profesională a cercetătorilor, academicieni și alte organizații implicate în procesele de luare a deciziilor. profesioniști decizie știința sunt relevante în multe domenii, cum ar fi de fabricație, de marketing, bancar, financiar, logistica, asistență medicală, transport, telecomunicații, silvicultură, militar, energie, printre altele.

Master of Science (Tehnologia informației) curriculum

Programul este un program de 40 de credit de ore, constând din 20 de credit ore de cursuri și de 20 de ore de credit disertație. Studenții sunt obligați să ia 6 cursuri de bază, înainte de a li se permite să scrie disertație lor. În care acestea sunt de așteptat să demonstreze capacitatea lor în aplicarea cunoștințelor dobândite precum și pentru a spori scrierea lor și alte abilități soft.... [-]

Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universiti Utara Malaysia

Scopul acestui program este de a produce absolvenți cu cunoștințe avansate, profesionale și analyticalskills, și să le pregătească pentru provocările de gestionare a orga ... [+]

Maestru De Drept Comercial

Scopul acestui program este de a produce absolvenți cu cunoștințe avansate, profesionale și analyticalskills, și să le pregătească pentru provocările de gestionare a organizației în mediul global actual.

Maestru De Drept Comercial curriculum

Programul este un program de 40 de credit de ore, constând din 32 de credit ore de cursuri și de 8-credit ore de hârtie de proiect. Studenții sunt obligați să ia 7 cursuri de bază, înainte de a li se permite să scrie lucrarea lor de proiect. În care acestea sunt de așteptat să demonstreze capacitatea lor în aplicarea cunoștințelor dobândite precum și pentru a spori scrierea lor și alte abilități soft.... [-]

Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universiti Utara Malaysia

Master of Science (Management) a fost introdus pentru a produce absolvenți care au cunoștințe profunde cu privire la aspectul de gestionare a unei afaceri și capabil să e ... [+]

Despre program

Master of Science (Management) a fost introdus pentru a produce absolvenți care au cunoștințe profunde cu privire la aspectul de gestionare a unei afaceri și capabil să execute sarcini relevante în mediul actual de afaceri la nivel mondial. Obiectivul este acela de a produce directori excelente și profesionale, care sunt capabili să traducă teoria învățate în timpul orelor în practică. Absolventii acestui program sunt, de asemenea, de așteptat să devină lideri capabili, care pot identifica și rezolva problemele și problemele legate de gestionarea și de afaceri, pe plan intern sau internațional.

Obiective Programul de

Scopul Master. Programul de management este de a produce absolvenți care posedă cunoștințe de management și abilități profesionale, și să le pregătească pentru provocările de gestionare a organizației în mediul actual de afaceri la nivel mondial.... [-]

Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
4 - 15 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză