Citește Descrierea Oficială

UNITAR Universitatea Internațională

Înființată în 1997, UNITAR International University ( UNITAR ) este o instituție vizionară și bine guvernată, cunoscută ca fiind prima universitate virtuală din Asia de Sud-Est și una dintre universitățile private de pionierat din Malaezia.

Programele noastre sunt oferite la campusul nostru central din Kelana Jaya urbană și la alte 11 campusuri independente răspândite pe întreg teritoriul Malaeziei. Avem 36 de programe academice, variind de la nivelul Fundației, al Diplomei și al Bachelorului până la doctoratul post-universitar. Ne mandrim cu faptul că am angajat cadre universitare adăpostite în diferite facultăți și școli, cum ar fi Business

De la început, am urmărit învățarea inovatoare în care tehnologia completează interacțiunea umană pe o platformă educațională puternică. Urmărirea educației la prețuri accesibile și de calitate, atât în modurile tradiționale de predare, cât și în cele de la distanță, continuă până astăzi și este încorporată în Centrul Educațional UNITAR ("UNIEC"), care răspunde nevoilor de vârf ale educației secolului XXI.

UNITAR College

Înființată în 2016, Colegiul UNITAR servește ca instituție surioară pentru Universitatea Internațională UNITAR și este stabilită pentru a fi un furnizor de resurse pentru Uniune. În prezent, UNITAR College oferă programe de certificare în domeniul afacerilor și ospitalității. În viitor, vom oferi programe de diplomă și programe de colaborare cu universități străine stabilite.

Programele Colegiului UNITAR sunt concepute astfel încât să îmbrățișeze "Învățarea experimentală

UNITAR College oferă o Pathway către un viitor mai strălucit pentru studenții care doresc să urmeze o diplomă internațională la costuri accesibile. Recunoașterea globală și standardele internaționale ale curriculum-ului programului vor oferi absolvenților oportunități de carieră mai bune.

Aspirațiile noastre

Concentrată pe viziunea noastră. Angajat în misiunea noastră.

Viziunea noastra

Pentru a fi lider inovatoare Universitatea de Stiinte Sociale.

Misiune

  • Pentru a extinde accesul la învățare
  • Pentru a îngriji absolvenții sănătoși
  • Pentru a construi o afacere durabilă

Senat

Senatul Universității este cel mai înalt organism academic al Universității Internaționale UNITAR ( UNITAR ), sub rezerva prevederilor Constituției și Statutului și Regulamentului Universității. Senatul Universității deține controlul și direcția generală de instruire, cercetare și examinare și puterea de a acorda certificate, diplome și grade.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

UNITAR

Master of Education (Leadership educațional ... [+]

Prezentare generală

Master of Education (Leadership educațional

Cerințe de intrare în program

Trebuie să îndepliniți următoarele cerințe pentru a fi luați în considerare pentru a intra în programul de masterat al UNITAR :

Licență de licență (Hons) / licență (Hons) în învățământ cu un CGPA minim de 2,50 de la o instituție recunoscută de guvernul sau organismele profesionale din Malaezia; SAULicențiat (Hons) cu o diplomă minimă de diplomă de 2.50 și diplomă în învățământ / Certificat în învățământ / Diplomă în predare de la o instituție recunoscută de guvernul sau organismele profesionale din Malaezia; SAUDiplomă de licență (Hons) cu o diplomă minimă de diplomă de 2.50 și Diploma în învățământ / Diplomă în învățământ / Diplomă în predare de la o instituție recunoscută de guvernul sau organismele profesionale din Malaezia și trebuie să aibă o experiență de muncă de 1 an în domeniul conex; SAUO diplomă de licență (Hons) cu CGPA mai mică de 2.50, poate fi acceptată sub rezerva unei experiențe de lucru de cinci (5) ani în domeniul conex; SAUSolicitanții din programul de masterat (nivel 7, MQF) prin intermediul APEL trebuie să fie un cetățean malaezian în vârstă de peste 30 de ani în anul de aplicare cu experiență de lucru relevantă / învățare experiență anterioară și a trecut evaluarea APEL.Structura cursului... [-]
Malaysia Selangor
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UNITAR

Master of Education (Predarea limbii engleze ca a doua limbă) este ideal pentru cei care doresc să dobândească cunoștințe de specialitate în predarea limbii engleze altor ... [+]

Prezentare generală

Master of Education (Predarea limbii engleze ca a doua limbă) este ideal pentru cei care doresc să dobândească cunoștințe de specialitate în predarea limbii engleze altora, unde limba engleză nu este limba lor maternă. Prin intermediul modulelor oferite, studenții vor dezvolta o înțelegere mai profundă a principiilor de bază ale predării și învățării limbii engleze.

Cerințe de intrare în program

Trebuie să îndepliniți următoarele cerințe pentru a fi luați în considerare pentru a intra în programul de masterat al UNITAR :

Licență universitară (Hons) / Licență (Hons) în învățământ, cu un CGPA minim de 2,50 de la o instituție recunoscută de guvernul malaysian; SAUDiploma în învățământ / Diplomă în învățământ / Diplomă în predare de la o instituție recunoscută de guvernul malaysian; SAULicență de licență de la o instituție recunoscută de guvernul malaysian și trebuie să aibă o experiență de muncă de 1 an în domeniul conex; SAUDiplomă de licență / Diplomă în educație / Diplomă în învățământ / Diplomă în predare de la o instituție recunoscută de guvernul malaysian și trebuie să aibă o experiență de muncă de 1 an în domeniul conex; SAUDiploma de licență (Hons) cu CGPA mai mică de 2.50, poate fi acceptată cu condiția unei experiențe de lucru de cinci (5) ani în domeniul conex;... [-]
Malaysia Selangor
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malaysia