Taylor’s University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Taylor este un membru al Educație Group Croitorilor, care cuprinde, de asemenea, Taylor College, Grădină International School, Australia International School Malaezia, Sri Garden International School, Nexus International School, Putrajaya și Nexus International School Singapore. Încă de la începuturile sale în 1969, lui Taylor a devenit una dintre instituțiile cele mai de succes și reputate particulare de învățământ superior Malaezia. Universitatea Taylor ofera o multitudine de cursuri în învățământul terțiar, de la fundație și diploma, de grad, post-universitare și programe profesionale.

De ce Studii Postuniversitare @ lui Taylor:

  • Taylors oferă recunoașterea învățării (RPL) Evaluare Înainte, care permite persoanelor fizice pentru a obține un program de Master de prestigiu, fără educație formală pentru a avansa la următorul nivel în cariera individ.
  • Învață de la experți din industrie și academicieni de renume de la Universitatea Taylor și vizitează academicieni de la universități partenere, precum și profesioniști din industria de top-notch.
  • Un curriculum-industrie relevant, care oferă o bază teoretică puternică în timp ce creșterea abilitățile dumneavoastră în adaptarea și aplicarea cunoștințelor.
  • Croitorilor Distinsi Vorbitor Series vă permite să obțineți perspective valoroase dintr-o gamă largă de vorbitori influenți și profesioniștii din industrie.
  • Program cuprinzător de dezvoltare profesionala concepute pentru a oferi flexibilitatea de lucru în timp ce studia.
  • Networking oportunități pentru construirea și consolidarea relatiilor de afaceri.
  • Portofoliu profesional Dezvoltare orientare, mentorat și de consultare.
  • Materiale didactice cuprinzătoare și asistență online.

Locații

Subang Jaya

Taylor's University in Malaysia

Address
Taylor's University Lakeside Campus
No. 1 Jalan Taylor's


47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
Număr de telefon
+603-5629 5000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră