Citește Descrierea Oficială

Raffles University Iskandar fost înființată de Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Un joint venture între Raffles Education Corporation Limited și Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), membru al grupului de investiții Iskandar. Raffles University Iskandar este o universitate din Malaezia bazată pe Asia, care se mândrește cu o universitate orientată spre practică, cu curriculum intensiv și cu experiențe practice practice care pregătesc studenții pentru viitoarea lor carieră. Universitatea a fost aprobată în mod oficial de Ministerul Învățământului Superior din Malaezia (MOHE) la data de 31 octombrie 2011.

În prezent, funcționând din incinta temporară a clădirii Menara Kotaraya, Jalan Trus, Johor Bahru, Raffles University Iskandar va dezvolta un campus de ultimă oră pe un teren de 65 de acri din EduCity din Iskandar Malaezia. Raffles University Iskandar din Iskandar își stabilește universitatea într-o economie de stat sigură și în creștere, cu potențial ridicat în dezvoltarea economică și culturală. Elevii se pot aștepta la o experiență de învățare vibrantă și dinamică, care va vedea transformarea lor în profesioniști de clasă mondială.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim premierul din Malaezia.

Misiunea noastră

Ne angajăm să oferim educație de calitate. Acest lucru se va realiza utilizând cele mai recente metodologii de predare și învățare, cercetare bazată pe acțiuni, colaborarea cu industria și angajarea comunității.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar va urmări rapid cariera și vă va maximiza abilitățile manageriale, deoarece se concentrează pe nevoile pieței și pe cele mai recente tendințe. ... [+]

Raffles University Iskandar va urmări rapid cariera și vă va maximiza abilitățile manageriale, deoarece se concentrează pe nevoile pieței și pe cele mai recente tendințe. Acesta este un program orientat profesional pentru a dezvolta abilități avansate în afaceri pentru studenții care au deja o experiență practică de afaceri. Scopul este de a oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru ca aceștia să opereze în mod eficient în calitate de manageri sau directori de rang înalt.

Programul de MBA de la RUI este conceput pentru a oferi un curriculum solid, integrat și multidisciplinar axat pe teorii generale și evolutive de management și practică prin utilizarea de prelegeri, lecturi, studii de caz, proiecte de grup, prezentări, simulări de afaceri și disertație sau misiune de studiu de afaceri , toate fiind subliniate pentru a oferi studenților abilitățile necesare pentru a trata situații de afaceri reale de viață.... [-]

Malaysia Johor Bahru
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya
Johor Bahru, Johor, Malaysia