Perdana University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MESAJ vice-cancelar'S

Salutări de la Universitatea Perdana, Malaysia.

Universitatea Perdana a fost înființată în anul 2011 sub auspiciile unității Parteneriatului Public-Privat al departamentului Primului Ministru.

A început cu două programe medicale: Doctor de Medicină, oferite prin Școala de Medicină, și Bachelor de Medicina realizat de Universitatea Perdana-Royal College of Surgeons din Irlanda Scoala de Medicina. Prima este primul program medical intrare absolvent în Malaezia. Într-un interval scurt de timp Perdana sa extins cu alte programe, inclusiv terapie ocupațională, comerț internațional, Bioinformatica si Fundatia in domeniul stiintei.

Universitatea Perdana dispune de o campus intermediar care este bine mobilat, utilat si cablu pentru a oferi acces rapid la platforme de învățământ online, chiar și atunci când unul este în mișcare. Luăm cunoștință serios că cel mai bun dintre facilitățile fizice vor rămâne ca structuri idilice fără sprijinul unei facultăți competent, angajat și pasionat pentru a ghida și mentor studenții noștri în activitățile academice și academice ca ei se cufunda, precum în cercetare cu multitudinea de colaborarea parteneri academice. Suntem foarte norocosi, într-adevăr că, în această perioadă scurtă, suntem în măsură să atragă cadre universitare angajate și dinamice, precum și administratori universitari, pe plan local și internațional, să se alăture echipei noastre Perdana. Membrii facultății noastre internaționale vin din întreaga lume, inclusiv talente Malaysia din străinătate care doresc să se întoarcă acasă, prin programul Talent Corp Malaezia.

Mesajul cancelar vice

Studenții noștri formează o galére remarcabil de indivizi pasionati care posedă calități și pregătirea necesare pentru a sta până la complexitatea și dificultățile inerente ale studiilor respective. Împreună cu ei, așa cum ne-am Chart viitorul nostru ca o comunitate academică, luăm tac din cuvintele Sydney J Harris că "întregul scop al educației este de a transforma oglinzi în ferestre", care se va extinde orizontul și oportunități nelimitate deschise.

Bine ați venit la (Premier) familiei Perdana. Pe măsură ce privirea de ferestrele noastre, veți vedea oportunități nelimitate în pregătirea pentru a deveni un membru al unei incitante nou viitor, bazată pe cunoaștere.

Multumesc. Ține bine și legătura.

Profesorul Dato 'Dr. Syed Ahmad Bin Hussein Chief Executive / vice-cancelar

Locații

Serdang

Perdana University

Address
Serdang, Selangor, Malaysia
Număr de telefon
+60 3-8941 8646