Citește Descrierea Oficială

MMU salută aspiră studenți din întreaga lume, pentru că noi credem că un campus multicultural și multinațional va îmbogăți experiența elevilor în ceea ce privește diversitatea socială și culturală. Studenții au posibilitatea de a întâlni oameni din diferite culturi și medii etnice și de a dezvolta o înțelegere centrare cultural între ele.

DE CE ALEGE MMU? Universitatea Multimedia (MMU) din Malaezia este în mod constant în căutarea spre viitor de predare și de cercetare. Iată câteva motive bune de ce face MMU Universitatea ar putea fi cea mai bună opțiune în cariera ta.

Reputație globală Universitatea privata primul rând, în Malaezia pentru a fi enumerate în top 200 asiatic Universitatea Rankings și pe locul al saselea din top 500 din Student Review internațional de QS (Quacquarelli Symonds Ltd), compilatoare de Times Higher Education.

Câștigătorul Excellence Award Brands, Categoria 2, profesioniștii de servicii de către Ministerul Comerțului Internațional și Industriei, Malaysia.An excelente Facultate (Tier-5) evaluat de către universitățile din Malaysia și Universitatea Colegii (SETARA) și Agenția Calificativ Malaezia (MQA ).

Cel mai bun universitate privată în Malaezia pentru Nivel de Journal Citation contele, revizuite de către Ministerul Științei, Tehnologiei și Inovației, Malaezia.

Parteneriat strategic

MMU a colaborat cu organele de TIC majore, cum ar fi Nokia, Intel, Microsoft, Cisco, Motorola, Ericson și etc. Parteneriatul nostru strategic asigură că sunt expuse la cele mai bune și cele mai recente tehnologii în sprijinul activităților de învățare.

Programe de calitate

Prelegeri noastre oferi o gamă de opțiuni de studiu interesante pentru studenții care păstrează programele de carieră axate, relevante pentru industrie și oferi absolvenților avantajul competitiv la locul de muncă.

Excelenta predare

Învățarea flexibilă face parte din strategia universității de a oferi o, elev consolidată - centrată abordare a procesului de învățare prin aplicarea învățătura cea mai eficientă, flexibilă și adecvată și modurile și tehnologii de învățare.

Incitant stil de viață Campus MMU încurajează diversitatea culturală și oferă oportunități nelimitate pentru ca elevii să dezvolte interesul lor și întâlni oameni noi. Experiența la MMU poate fi atât de vedere social și academic plină de satisfacții, cu acces la cele mai noi facilități sportive și de fitness, precum și posibilitățile de a se bucura de stimularea activităților culturale.

Perspectivele de carieră

MMU produce absolvenți de succes, care sunt lideri in domeniul lor. Pe baza sondaj realizat, mai mult de 90 la suta din elevii obține primul lor loc de muncă în termen de 6 luni de la absolvire

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Multimedia University

Programele de studii postuniversitare la Universitatea de multimedia este oferit de diferitele facultăți ale universității, dar administrat de Institutul de Studii Postun ... [+]

Programele de studii postuniversitare la Universitatea de multimedia este oferit de diferitele facultăți ale universității, dar administrat de Institutul de Studii Postuniversitare (IPS). Vă rugăm să revedeți informațiile din această secțiune pentru mai multe informații despre programe de studii postuniversitare în MMU.

INSTITUTUL DE STUDII POSTUNIVERSITARE Institutul de Studii Postuniversitare (IPS) a fost stabilit cu accentul principal pe promovarea cercetării postuniversitare și educație în MMU. Funcțiile de IPS includ:

Pentru a funcționa ca un secretariat pentru Consiliul de Studii Postuniversitare. Pentru a formula politici, reguli de evaluare și re... [-]
Malaysia Cyberjaya