Mantissa College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Stabilit pe valorile fiind progresive, motivați și inovatoare, Mantisa College a contribuit la cultivarea persistent studenți, nu numai să fie bine calificat academic, dar, de asemenea, să posede un nivel ridicat de competență în abilități manageriale. Institutul va oferi o platformă solidă pentru studenții pentru a atinge scopul lor și pentru a obține succes în viitor, a fost cu umilință fondată în 1999 ca un colegiu de IT și nu a ferit de provocările de educare următoarea generație, liderii națiunii și a lucrătorilor de cunoștințe .

Deținută în totalitate de PMI Educație Sdn. Bhd (Reg nr 629638V), Mantisă Colegiul a fost realizat recunoașteri și etapele prin eforturi neobosite în caută îmbunătățiri, astfel fiind distins cu:

Premiile noastre Premiul Special câștigătoare College de Ministerul malaiezian Educației (2003) al 10-lea din Asia Pacific International Onestitate Enterprise, Premiul Keris (2011) ISO 9001: 2008 Instituție de stare (2011) Starea MSC (2012) Având în 2 centre de învățare (Main & Sud) amplasate strategic în TTDI, echipate cu state-of-the-art facilități, Mantisă isi propune sa ofere un mediu propice atât de necesare pentru învățare și dezvoltare, pentru a completa programele noastre de calitate academică în afaceri, tehnologia informației, contabilitate și Creative Design. Campusuri noastre oferă, de asemenea, o listă completă de caracteristici în catering nevoilor de învățare ale elevilor noștri și confort în timpul anilor lor cu noi.

Mantisa Istorie Încă de la începuturile sale, Mantisă a fost angajat pentru a promova descoperirea si celebrarea a cunoștințelor. Angajamentul de fotbal în studii universitare este însoțită de progrese in cercetare si descoperirea de cunoștințe, în special pe piața de afaceri. Încercarea de a deschide ușile pentru studenții din întreaga lume și înțelegerea necesității de ajutoare financiare, diverse programe de burse mantisei de a se asigura că studenții din toate mediile economice pot permite o educație de calitate.

Avantajele de a studia în Malaezia

De înaltă calitate de educație standard internațional, reglementat de Ministerul Educației; Programelor de înfrățire oferă studenților internatioanal cele mai bune rute către calificări de top notch din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada sau Noua Zeelandă pentru studii superioare; Taxele de relativ accesibil de costuri mai mici de trai; Limba engleză este utilizat pe scară largă ca mediu de intructions pregătirea absolvenților pentru piața mondială; Instituțiile oferă facilități de mediu și de clasă mondială de prietenie; Procedurile de imigrare simple pentru studenții internaționali; Malaezia este o națiune care cuprind de oameni de la originea etnică diverse care traiesc in armonie, oferă studenților internaționali o învățare unică și experiență culturală; Diversitatea în produse alimentare, festivaluri, obiceiuri, rase și limbi; Istoria lungă de stabilitatea economică și politică.

Despre Malaysia Malaezia este o creuzet interesant de rase și religii în care Malays, indienii, chineză și multe alte grupuri etnice trăiesc crearea împreună un hub cultural divers și natural frumos.

Multiculturalismul nu numai că a făcut un paradis gastronomic Malaezia, le-a făcut, de asemenea, acasa, la Malaezia sute de festivaluri colorate creând o tradiție de sărbători și socializare. Malaezienii sunt foarte stabilite înapoi, cald și prietenos.

Geografic, Malaezia este la fel de diverse ca cultura. Există două părți ale țării, 11 state în peninsula Malaezia și 2 state din partea de nord a Borneo.

Oferind opțiuni de petrecere a timpului liber de la rulare munți la plaje de nisip la zonele comerciale interesante, Malaezia este plin de surprize, culturi eclectice si minuni naturale.

Locații

Kuala Lumpur

Mantissa College

Address
Mantissa College,
Level 1, Bangunan AHP,
Jalan Tun Mohd Fuad 3, Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur

60000 Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, Malaysia

Fullerton

Address
Langsdorf Hall, 7th Floor
Cal State Fullerton

92834-6848 Fullerton, California, Statele Unite ale Americii