Lakshveer Overseas Solution

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lakshveer Overseas Educație Sdn Bhd este hotărât să ofere studenților din întreaga lume oportunități globale și o șansă de a continua studiile în diferite campusuri internaționale reputate. Compania are sediul în Malaezia.

Scopul nostru este de a analiza cerințele elementare ale elevilor și să le ajute în alegerea cursul corect și universitate sau colegiu în consecință. Acționăm ca o cale între universități sau colegii și studenții aspiranți care ar dori să-și continue studiile într-o universitate / colegiu străin din Malaezia.

Scopul nostru este de a oferi studenților cu ajutorul de care au nevoie și de a face dorințele lor de educație în străinătate extinse devin realitate. Aici, la LV de peste mări, Educație este întotdeauna, în modul cel mai profesionist, care s-ar putea imagina. Munca grea și eforturile pe care le da, au fost întotdeauna recompensate sub formă de binecuvântări din partea studenților și a familiilor lor.

Serviciile noastre

Noi oferim asistență de 100% în a ajuta studenții internaționali interesați să studieze în Malaezia găsi un colegiu sau universitate adecvată. Centrul nostru de informare oferă informații detaliate și consiliere despre universitățile și colegiile din Malaezia, cursul lor, structura taxelor, data aporturilor și burselor.

Serviciile noastre includ

  • Consiliere educațională
  • Curs de selecție
  • Selecție Universitatea
  • Oferte & Admitere în universități / Colegii
  • Asistență Visa
  • Asistenta Bursa
  • Plecare pre și post Servicii de sosire
  • Asistenta aeroport
  • Servicii de cazare

Studierea în Malaezia oferă studenților internaționali mai mult de realizarea academice și o calificare recunoscută la nivel global, experiența de educație din Malaezia va oferi studenților o bogăție de cunoștințe academice și abilități profesionale, care va fi benefic pentru o viață întreagă. Contactați-ne pentru mai multe informatii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea A-levels » Vedea Masterat » Vedea Licenţă » Vedea BBA-uri » Vedea DBA » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master of Engineering ( Information Technology/ Electronic/ Mechanical/ Petroleum Engineering )

Campus Cu normă întreagă 18 luni January 2018 Malaysia Malaezia Online

[+]

Master of Science în Inginerie Civilă maestru al filozofiei (autostrada & trafic) Diplomă de studii aprofundate în rețele de calculatoare maestru de inginerie avansate (energie și durabilitatea) Serviciile noastre Noi oferim asistență de 100% în a ajuta studenții internaționali interesați să studieze în Malaezia găsi un colegiu sau universitate adecvată. Serviciile noastre includ: Consiliere educațională Curs de selecție Selecție Universitatea Oferte & Admitere în universități / Colegii Asistență Visa Asistenta Bursa Asistenta de împrumut Plecare pre și post Servicii de sosire Asistenta aeroport Servicii de cazare Studierea în Malaezia oferă studenților internaționali mai mult de realizarea academice și o calificare recunoscută la nivel global, experiența de educație din Malaezia va oferi studenților o bogăție de cunoștințe academice și abilități profesionale, care va fi benefic pentru o viață întreagă. Contactați-ne pentru mai multe informatii. [-]

Contactează
Adresa locaţie
Malaysia Online, MY
Mass-Media Socială