Infrastructure University Kuala Lumpur

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prima Infrastructură University Campus din Malaezia

Punctul forte al infrastructurii Universității Kuala Lumpur astăzi provine din istoria sa bogată. Pentru mai mult de 15 ani, IUKL a fost furnizarea de educație de calitate și servicii profesionale excelente în diverse domenii de infrastructură.

IUKL fiind cel mai important universitate de infrastructură din Malaezia, care pune accentul pe integrarea ambelor aspecte dure și moi ale infrastructurii, aspiră să producă technopreneurs și forță de muncă calificată, cu comunicare deosebite, tehnologice și abilități manageriale.

Îmbunătățită cu up-to-data de facilități academice și îndrumați de lectori cu înaltă calificare, printre care sunt practicieni din industrie, IUKL se străduiește să asigure educația de înaltă calitate în domeniile de inginerie, afaceri, Comunicare, Studii lingvistice, Arhitectură, Biotehnologie, Tehnologia informației și multe altele .

Ca o filială a Protasco Berhad, o companie listată la Bursa Consiliul principal de activitate al Malaezia, IUKL este angajat în inginerie viitorul liderilor de mâine. dedicarea IUKL în furnizarea de educație de calitate a ajutat mulți studenți în dobândirea cunoștințelor necesare, abilități, și hands-on expertiza in a deveni practicieni respectate în diverse domenii. Ghidat de motto-ul Universității "cunoașterii, for Humanity", IUKL se străduiește să se asigure că fiecare elev este bine echipat și împuternicit să facă față provocărilor viitoare prin prepararea lor holistic astăzi.

Educația care IUKL oferă este echilibrată - studenții vor găsi mintea lor contestată, abilitățile lor practice honuite și abilitățile lor de interacțiune socială sporită. Ele, de asemenea, vor fi plini de valori morale ridicate pentru a ajuta la materializarea viziunii 2020 și K-economie.

Viziunea noastra

Pentru a fi o lume de renume Infrastructura Universitatea.

Misiunea noastră

IUKL se străduiește pentru excelență în diferite domenii de infrastructură, prin furnizarea de educație de calitate, cunoștințe avansate, tehnologie de ultimă oră și servicii profesionale excelente.

Motto-ul nostru

Pentru cunoaștere, pentru omenire.

De ce studiu la IUKL?

Educație de calitate

Fiind în industria educației pentru mai mult de 15 ani, IUKL a fost furnizarea de educație de calitate și servicii profesionale excelente în diverse domenii. IUKL a fost evaluat ca un "excelent" (Tier 5) universitate cu drepturi depline în Rating-ul System 2011 și 2013 MQA pentru instituțiile de învățământ superior din Malaezia (SETARA). Cu aceasta, IUKL se numără printre una dintre universitățile de top de rang și Universitatea Infrastructură numai în Malaezia și am dori să ne campion în domeniul infrastructurii. Noi credem că "infrastructura" nu este doar limitată la clădiri, construcții și tehnologii, dar include, de asemenea, "infrastructură" moale, cum ar fi comunicarea, abilitățile lingvistice, comerț și tehnologia informației.

Recunoașterea profesională

Toate programele oferite de IUKL sunt aprobate de către ambele Ministerul Educației și Agenția de calificare Malaezia (MQA).

IUKL primește recunoașterea profesională de la diverse organisme profesionale locale și internaționale - Consiliul Inginerilor Malaezia (BEM), Consiliul de Arhitecților Malaezia (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Instituția Regală a Geodezilor Malaezia (rismului), Washington Accord, CISCO, International organizaţia pentru Standardizare (ISO), Asociația Experților Contabililor Autorizați (ACCA), printre altele.

Board of Engineers, Malaezia (BEM)
Washington Accord
Board of Architects Malaezia (LAM)
Teren Surveyors Board
Sabah Surveyors Board
Institutul Regal de Surveyors Malaezia (rismului)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Din Malaezia Institutul Contabililor Publici (MICPA)
Institutul Experților din Malaezia secretare și administratori (MAICSA)
Cisco
Din Malaezia Consiliul de Testare Software
Board of Evaluatori, Evaluatorilor și agenți imobiliari Malaezia
Board of Cantitate Surveyors Malaysia

Locuri de cazare în campus

IUKL este stabilită în 100 de acri De Centrum City, care este gata pentru a deveni o comuna moderna, bine echipate cu numeroase facilități pentru nevoile studenților săi, de la condominii confortabile și cămin în zonele comerciale, într-un mediu sigur și verde.

Afilieri la nivel mondial cu universități de top de rang

REGATUL UNIT

Universitatea Birmingham
UNIVERSITATEA DE PORTSMOUTH
UNIVERSITATEA DIN EST LONDRA
Universitatea Sheffield Hallam
Glasgow Caledonian University
UNIVERSITATEA DE NORTHAMPTON
University College BIRMINGHAM
UNIVERSITATEA DE transilvania

AUSTRALIA

UNIVERSITATEA CURTIN DE TEHNOLOGIE
UNIVERSITATEA DE NEWCASTLE
Universitatea din New South Wales
UNIVERSITATEA DE TASMANIA

CHINA

Universitatea Tongji
UNIVERSITATEA XINJIANG DE FINANȚE ECONOMIE
UNIVERSITATEA Shangluo
UNIVERSITATEA HEBEI

NOUA ZEELANDA

LINCOLN UNIVERSITATEA
MASSEY UNIVERSITATEA
UNIVERSITATEA DE Waikato

OLANDA

UNIVERSITATEA DE Hanze ȘTIINȚE APLICATE

IRLANDA

INSTITUTUL ATHLONE DE TEHNOLOGIE

Burse și credite

IUKL consideră că educația ar trebui să fie puse la dispoziție pentru toată lumea. Prin urmare, la IUKL, există diverse subvenții și burse disponibile. În plus față de schema IUKL Bursa si Taxa de scolarizare Waiver, studenții se pot aplica, de asemenea, pentru împrumuturi și burse de la MARA, PTPTN și EPF, printre altele.

Cluburi și societăți

Divizia afaceri Student oferă căi pentru ca elevii să exploreze interesele lor cu experiență practică prin activități organizate pe tot parcursul anului. Există mai mult de 40 de cluburi și societăți la IUKL. Participarea la cluburi și societăți oferă o experiență hands-on pentru conducerea și dezvoltarea caracterului.

Dezvoltarea carierei

Scopul principal al unității IUKL de dezvoltare a carierei este de a ajuta elevii săi să identifice și să aleagă cele mai bune opțiuni de carieră disponibile pentru a le. Procesul de planificare și de dezvoltare a carierei începe devreme ca atunci când elevul începe programul lor cu IUKL.

Facilități

gamă largă de cursuri academice și profesionale IUKL sunt conduse în studiouri contemporane, laboratoare și ateliere de lucru, echipate cu cele mai recente tehnologii și echipamente pentru a îmbunătăți experiența de învățare, indiferent dacă sunteți studiază inginerie, calculatoare, Arhitectura, Business, limbă sau știință.

Comunitatea studenților

comunitate de student IUKL este o combinație de elevi locali și internaționali din 50 de țări. Acest factor va expune pe elevi la diversitatea etnică, care crește în mod indirect abilități de încredere în sine și de comunicare.

Cu experiență și calificați membri ai facultăților

Studenții de la IUKL sunt îndrumați de lectori cu înaltă calificare, dintre care unii sunt practicieni din industrie. IUKL se mândrește în a oferi studenților cu experiență practică hands-on care insuflă încredere și vă permite să fie gata de la locul de muncă după absolvire.

Locații

Kajang

Infrastructure University Kuala Lumpur (IUKL)

Address
Unipark Suria,
Jalan Ikram-Uniten,


43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Număr de telefon
+60 3-8738 3260

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră