Citește Descrierea Oficială

Prima Infrastructură University Campus din Malaezia

Punctul forte al infrastructurii Universității Kuala Lumpur astăzi provine din istoria sa bogată. Pentru mai mult de 15 ani, IUKL a fost furnizarea de educație de calitate și servicii profesionale excelente în diverse domenii de infrastructură.

IUKL fiind cel mai important universitate de infrastructură din Malaezia, care pune accentul pe integrarea ambelor aspecte dure și moi ale infrastructurii, aspiră să producă technopreneurs și forță de muncă calificată, cu comunicare deosebite, tehnologice și abilități manageriale.

Îmbunătățită cu up-to-data de facilități academice și îndrumați de lectori cu înaltă calificare, printre care sunt practicieni din industrie, IUKL se străduiește să asigure educația de înaltă calitate în domeniile de inginerie, afaceri, Comunicare, Studii lingvistice, Arhitectură, Biotehnologie, Tehnologia informației și multe altele .

Ca o filială a Protasco Berhad, o companie listată la Bursa Consiliul principal de activitate al Malaezia, IUKL este angajat în inginerie viitorul liderilor de mâine. dedicarea IUKL în furnizarea de educație de calitate a ajutat mulți studenți în dobândirea cunoștințelor necesare, abilități, și hands-on expertiza in a deveni practicieni respectate în diverse domenii. Ghidat de motto-ul Universității "cunoașterii, for Humanity", IUKL se străduiește să se asigure că fiecare elev este bine echipat și împuternicit să facă față provocărilor viitoare prin prepararea lor holistic astăzi.

Educația care IUKL oferă este echilibrată - studenții vor găsi mintea lor contestată, abilitățile lor practice honuite și abilitățile lor de interacțiune socială sporită. Ele, de asemenea, vor fi plini de valori morale ridicate pentru a ajuta la materializarea viziunii 2020 și K-economie.

Viziunea noastra

Pentru a fi o lume de renume Infrastructura Universitatea.

Misiunea noastră

IUKL se străduiește pentru excelență în diferite domenii de infrastructură, prin furnizarea de educație de calitate, cunoștințe avansate, tehnologie de ultimă oră și servicii profesionale excelente.

Motto-ul nostru

Pentru cunoaștere, pentru omenire.

De ce studiu la IUKL?

Educație de calitate

Fiind în industria educației pentru mai mult de 15 ani, IUKL a fost furnizarea de educație de calitate și servicii profesionale excelente în diverse domenii. IUKL a fost evaluat ca un "excelent" (Tier 5) universitate cu drepturi depline în Rating-ul System 2011 și 2013 MQA pentru instituțiile de învățământ superior din Malaezia (SETARA). Cu aceasta, IUKL se numără printre una dintre universitățile de top de rang și Universitatea Infrastructură numai în Malaezia și am dori să ne campion în domeniul infrastructurii. Noi credem că "infrastructura" nu este doar limitată la clădiri, construcții și tehnologii, dar include, de asemenea, "infrastructură" moale, cum ar fi comunicarea, abilitățile lingvistice, comerț și tehnologia informației.

Recunoașterea profesională

Toate programele oferite de IUKL sunt aprobate de către ambele Ministerul Educației și Agenția de calificare Malaezia (MQA).

IUKL primește recunoașterea profesională de la diverse organisme profesionale locale și internaționale - Consiliul Inginerilor Malaezia (BEM), Consiliul de Arhitecților Malaezia (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Instituția Regală a Geodezilor Malaezia (rismului), Washington Accord, CISCO, International organizaţia pentru Standardizare (ISO), Asociația Experților Contabililor Autorizați (ACCA), printre altele.

Board of Engineers, Malaezia (BEM)
Washington Accord
Board of Architects Malaezia (LAM)
Teren Surveyors Board
Sabah Surveyors Board
Institutul Regal de Surveyors Malaezia (rismului)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Din Malaezia Institutul Contabililor Publici (MICPA)
Institutul Experților din Malaezia secretare și administratori (MAICSA)
Cisco
Din Malaezia Consiliul de Testare Software
Board of Evaluatori, Evaluatorilor și agenți imobiliari Malaezia
Board of Cantitate Surveyors Malaysia

Locuri de cazare în campus

IUKL este stabilită în 100 de acri De Centrum City, care este gata pentru a deveni o comuna moderna, bine echipate cu numeroase facilități pentru nevoile studenților săi, de la condominii confortabile și cămin în zonele comerciale, într-un mediu sigur și verde.

Afilieri la nivel mondial cu universități de top de rang

REGATUL UNIT

Universitatea Birmingham
UNIVERSITATEA DE PORTSMOUTH
UNIVERSITATEA DIN EST LONDRA
Universitatea Sheffield Hallam
Glasgow Caledonian University
UNIVERSITATEA DE NORTHAMPTON
University College BIRMINGHAM
UNIVERSITATEA DE transilvania

AUSTRALIA

UNIVERSITATEA CURTIN DE TEHNOLOGIE
UNIVERSITATEA DE NEWCASTLE
Universitatea din New South Wales
UNIVERSITATEA DE TASMANIA

CHINA

Universitatea Tongji
UNIVERSITATEA XINJIANG DE FINANȚE ECONOMIE
UNIVERSITATEA Shangluo
UNIVERSITATEA HEBEI

NOUA ZEELANDA

LINCOLN UNIVERSITATEA
MASSEY UNIVERSITATEA
UNIVERSITATEA DE Waikato

OLANDA

UNIVERSITATEA DE Hanze ȘTIINȚE APLICATE

IRLANDA

INSTITUTUL ATHLONE DE TEHNOLOGIE

Burse și credite

IUKL consideră că educația ar trebui să fie puse la dispoziție pentru toată lumea. Prin urmare, la IUKL, există diverse subvenții și burse disponibile. În plus față de schema IUKL Bursa si Taxa de scolarizare Waiver, studenții se pot aplica, de asemenea, pentru împrumuturi și burse de la MARA, PTPTN și EPF, printre altele.

Cluburi și societăți

Divizia afaceri Student oferă căi pentru ca elevii să exploreze interesele lor cu experiență practică prin activități organizate pe tot parcursul anului. Există mai mult de 40 de cluburi și societăți la IUKL. Participarea la cluburi și societăți oferă o experiență hands-on pentru conducerea și dezvoltarea caracterului.

Dezvoltarea carierei

Scopul principal al unității IUKL de dezvoltare a carierei este de a ajuta elevii săi să identifice și să aleagă cele mai bune opțiuni de carieră disponibile pentru a le. Procesul de planificare și de dezvoltare a carierei începe devreme ca atunci când elevul începe programul lor cu IUKL.

Facilități

gamă largă de cursuri academice și profesionale IUKL sunt conduse în studiouri contemporane, laboratoare și ateliere de lucru, echipate cu cele mai recente tehnologii și echipamente pentru a îmbunătăți experiența de învățare, indiferent dacă sunteți studiază inginerie, calculatoare, Arhitectura, Business, limbă sau știință.

Comunitatea studenților

comunitate de student IUKL este o combinație de elevi locali și internaționali din 50 de țări. Acest factor va expune pe elevi la diversitatea etnică, care crește în mod indirect abilități de încredere în sine și de comunicare.

Cu experiență și calificați membri ai facultăților

Studenții de la IUKL sunt îndrumați de lectori cu înaltă calificare, dintre care unii sunt practicieni din industrie. IUKL se mândrește în a oferi studenților cu experiență practică hands-on care insuflă încredere și vă permite să fie gata de la locul de muncă după absolvire.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Infrastructure University Kuala Lumpur

Master în Tehnologia Informației (de cercetare) are ca scop pregătirea absolvenților de fundal IT si fundal non IT, cu cunoștințe tehnice avansate și competențe în găsire ... [+]

de master în domeniul tehnologiei informației

Master în Tehnologia Informației (de cercetare) are ca scop pregătirea absolvenților de fundal IT si fundal non IT, cu cunoștințe tehnice avansate și competențe în găsirea unei soluții practice și științifice pentru a satisface nevoile și modificările problemelor IT actuale. Programul va oferi, de asemenea, o cale de absolvire a studenților să întreprindă cercetări de doctorat într-unul dintre domeniile specializate ale IT.

Caracteristici-cheie Se pregătește studenții să fie competenți pentru cercetare și dezvoltare în domenii specifice ale Tehnologiei Informației Dezvoltarea capacității intelectuale a studenților, prin cercetare și aplicarea cu succes a instrumentelor și a tehnicilor avansate, care vor sprijini dezvoltarea lor profesională instrumente și simulatoare de dezvoltare legate de calculator sunt disponibile în sprijinul activității de cercetare. Domenii de cercetare ... [-]
Malaysia Kajang
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Infrastructure University Kuala Lumpur

Fiind una dintre cele mai universități recunoscute în domeniul ingineriei civile în Malaezia, IUKL oferă un Master de Inginerie Civilă (de cercetare), program. Master în ... [+]

Master în Inginerie Civilă (de Cercetare)

Fiind una dintre cele mai universități recunoscute în domeniul ingineriei civile în Malaezia, IUKL oferă un Master de Inginerie Civilă (de cercetare), program. Master în Inginerie Civilă este conceput pentru a oferi studenților cu o calificare formală în inginerie la nivel de master. Candidatul poate alege orice domeniu de inginerie civilă oferite de exemplu pentru constructii, structurale, geotehnica, hidraulice și resursele de apă și de Autostradă & Pavaje inginerie. Există oportunități de carieră într-o gamă largă de organizații, inclusiv companii de producție, organizații de cercetare, instituții academice, agenții energetice, locale, statale și federale guvernele și autoritățile locale.... [-]

Malaysia Kajang
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Infrastructure University Kuala Lumpur

Master of program de Arhitectura va fi despre arhitectura ecologică durabilă, care se străduiește să reducă la minimum efectul negativ asupra mediului al clădirii prin ef ... [+]

Maestru de Arhitectura

Master of program de Arhitectura va fi despre:

Efectul arhitecturii asupra comunității și societății. Acest lucru va fi principala sursă de inspirație și preocuparea pentru strategiile noastre de proiectare, în special în ceea ce privește siguranța, confortul și starea de bine. Arhitectura durabila al mediului, care se străduiește să reducă la minimum efectul negativ asupra mediului al clădirii prin eficiență și moderație în utilizarea de materiale, energie și spațiu de dezvoltare. Arhitectura durabilă, care este foarte conștient de consumul de energie și conservarea ecologică în proiectarea mediului construit vor fi principiile care stau la baza intenției noastre de design. Angajamentul de a explora conceptul durabil al principiilor fundamentale, metodologii și abordarea stabilită în cadrul procesului de management arhitectural de planificare, proiectarea și livrarea infrastructurii. Aprecierea și luarea în considerare atent la context, cadrul și cultura locului, arhitectura că răspunsurile la jurul său prin respectarea ceea ce este deja acolo, geniul locilor. Caracteristici-cheie învățarea bazată pe studio vizite la fața locului și evaluări comunicare constanta cu lectori și tutori Gândirea critică și învățarea independentă pentru a se potrivi cu o rigoare program de master și cerințe Module program ... [-]
Malaysia Kajang
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Infrastructure University Kuala Lumpur

Maestru de Inginerie Electronică (MEE), program (Prin cercetare) are ca scop pregătirea absolvenților de inginerie cu cunoștințe tehnice avansate și abilități în găsirea ... [+]

Maestru de Inginerie Electronică (MEE), program (Prin cercetare) are ca scop pregătirea absolvenților de inginerie cu cunoștințe tehnice avansate și abilități în găsirea unor soluții practice și științifice pentru a satisface nevoile și schimbările problemelor de inginerie actuale. Programul va oferi, de asemenea, o cale de absolvire a studenților să întreprindă cercetări de doctorat într-unul dintre domeniile specializate ale ingineriei electronice.

Caracteristici-cheie Îmbogățind de inginerie de cercetare și de educație prin abordări de proiectare și de infrastructură. Ilustrand infrastructura se apropie printr-un program axat pe proiectarea, dezvoltarea si comercializarea de microelectronicii industriale și a sistemelor de comunicații. Trecerea la o economie creativă, prin economia bazată pe cunoaștere, în scopul de a susține dezvoltarea în toate domeniile de Microelectronică și Comunicații Inginerie. Sisteme de calculator și simulatoare de dezvoltare pentru programe sunt disponibile în sprijinul activității de cercetare. Cerințele de admitere O diplomă de licență în domeniul relevant cu o CGPA de 2,75 și de mai sus de la IUKL sau orice alte instituții de învățământ superior acreditate de către guvern, sau alte calificări echivalente aprobate de Senatul IUKL O diplomă de licență cu CGPA de 2,50 și de mai sus se pot aplica la programul în curs de evaluare internă de către facultate O diplomă de licență cu CGPA de 2,00 și de mai sus se pot aplica subiectului program de minim 5 ani de experiență de lucru în domeniu relevant Pentru solicitanții locali, stăpânirea suficientă a limbii engleze pentru a finaliza în mod satisfăcător cursul Solicitanții internaționale care provin... [-]
Malaysia Kajang
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Infrastructure University Kuala Lumpur

Fiind una dintre cele mai universitate recunoscută în domeniul ingineriei civile din Malaezia, IUKL oferă un Master of Science în grad de management de construcții (de mi ... [+]

Fiind una dintre cele mai universitate recunoscută în domeniul ingineriei civile din Malaezia, IUKL oferă un Master of Science în grad de management de construcții (de mix-mode). Master of Science în Managementul Construcții (MScCM) este proiectat pentru studenții cu o diplomă de licență într-o disciplină de inginerie relativă care doresc să urmeze un grad absolvent. Master of Science în Managementul Construcția este proiectat pentru a oferi studenților cu o calificare formală, la nivel de master.

Master Of Science în programul de management de construcții oferă multidisciplinare și studii universitare de înaltă calitate în domeniul managementului construcțiilor. Candidații vor fi instruiți cu cunoștințe tehnice și manageriale și abilități de a: (i) să planifice cu succes, operarea și gestionarea proiectelor de construcții; și (Ii) acordă consultanță și sprijin autorităților în procesul de luare a deciziilor și elaborarea politicilor.... [-]

Malaysia Kajang
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Infrastructure University Kuala Lumpur

Master of Science (Master) în programul de mediu construit este proiectat pentru a oferi studenților cu o calificare formală în mediul construit, la nivel de master. Prin ... [+]

Master Of Science în Construit Mediu (De Cercetare)

Master of Science (Master) în programul de mediu construit este proiectat pentru a oferi studenților cu o calificare formală în mediul construit, la nivel de master. Prin intermediul programului, profesioniștii și absolvenți vor fi echipate cu cunoștințe tehnice și de calificare necesare în sectorul mediului construit. Programul servește, de asemenea, ca o oportunitate și cale de a urmări doctorat în mediul construit și în alte domenii relevante.

Caracteristici-cheie Se pregătește studenții să fie competenți pentru cercetare și dezvoltare în domenii specifice ale mediului construit. Dezvoltarea capacității intelectuale a studenților, prin cercetare și aplicarea cu succes a instrumentelor și tehnici avansate, care vor sprijini dezvoltarea lor profesională. Flexibilitatea proiectelor de cercetare: cadre universitare, profesionale, industriale, etc. Domenii de cercetare arhitectură Inginerie Geomatic cantitatea Topografie arhitectura peisajului Administrarea incintelor Proprietate imobiliara ... [-]
Malaysia Kajang
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

IUKL