INTI International University & Colleges, Malaysia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Întinsă peste Centrală, de Nord și de Est Malaezia, INTI Universitatea Liberă Internațională și Colegiile a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani și este un important furnizor de educație de calitate, oferind cea mai largă gamă de căi pentru a absolvi de succes. De-a lungul anilor, ne-am format legături solide cu universități de nivel de top și actori cheie din industrie pentru a se asigura că abilitățile privind drepturile și spiritul sunt câștigătoare insuflat în absolvenții noștri.

Un diferențiator cheie la INTI este faptul că studenții noștri fac parte din cel mai mare operator mondial de universități particulare, laureat al premiului International Universități. Oferind o nouă dimensiune INTIprograme "e, reteaua de prestigiu a Laureate International Universities deschide noi frontiere pentru studenți, prin accentul pe programele axate pe carieră și internaționalismul, care este un fir comun în țările în care operează în.

In fiecare an, INTI elevii lucrează pentru a oferi soluții pentru peste 50 de proiecte ale industriei prezentate de marile corporații și să participe la peste 20 de prelegeri de vorbitori distins, stabilind un nou punct de reper pentru sectorul educației din Malaezia. Cele mai recente metodologii și tehnologii didactice, împreună cu învățarea prin experimentare se aplică la toate INTI campusuri, în timp ce cursurile și subiecte sunt actualizate în mod constant pentru a satisface nevoile în schimbare ale pieței mondiale.

De ce INTI?

Locații

Batu Pahat

Address
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

71800 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

47500 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

50250 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

11900 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră