INCEIF The Global University of Islamic Finance

Introducere

Citește Descrierea Oficială


Cine este INCEIF ?

INCEIF fost înființată de Banca Centrală a Malaeziei (Bank Negara Malaysia) în 2005 și a fost mandatată să dezvolte și să cultive talente și experți în industria serviciilor financiare islamice. Ca universitate, INCEIF oferă studii postuniversitare în domeniul finanțelor islamice.


Pentru a realiza această viziune, este important ca INCEIF să se INCEIF mediului academic și industriei. Acest lucru este tradus în programa sa academică, care este structurat pe baza contribuțiilor din partea actorilor din industrie, precum și având membri de facultate care sunt respectați la nivel mondial atât în ​​mediul academic islamic, cât și în industria financiară islamică. Facultatea, împreună cu sprijinul continuu din partea autorităților de reglementare și actorilor cheie ai industriei, oferă studenților INCEIF relații puternice de mentorat și oportunități de dezvoltare profesională.


Astăzi există 1.561 de absolvenți ai INCEIF din peste 80 de țări din întreaga lume. Unele dintre ele au deja contribuții semnificative la dezvoltarea finanțelor islamice la toate nivelurile, fie că este vorba despre dezvoltarea produselor, cadrul politic și implementarea; reglementării și aplicării; și inovație.


Campusul este la 15 minute distanță de centrul orașului Kuala Lumpur, Malaezia; una dintre cele mai vibrante piețe financiare islamice din lume și una dintre cele mai vii orașe din Asia. Locurile de campus găzduiesc un trio de clădiri principale cu trei etaje și dispun de facilități impresionante, incluzând un salon de mare capacitate, săli de clasă, o piscină adâncă de trei metri și săli de sport separate pentru bărbați și femei.


De ce să alegeți INCEIF ?

Primul afacer

Fueled de un apetit crescând pentru produsele conforme cu Shariah de la consumatorii și investitorii din ce în ce mai sofisticați, industria serviciilor financiare islamice se confruntă cu o creștere care nu poate fi susținută decât prin inovațiile oferite de o nouă generație de gânditori de afaceri inovatori. Studenții INCEIF au o perspectivă globală, bine pregătiți în domeniul finanțelor corporative moderne și al principiilor Shariah, și sunt pregătiți să concureze într-o vârstă de finanțare globală bazată pe tehnologie.


Programe bine realizate

 • Master în practica financiară islamică (MIFP) este un curs postuniversitar destinat să producă practicieni din industrie cu viziune globală, cunoștințe holistice și expertiză de vârf în finanțe islamice. MIFP se poate face Face-to-Face sau Online.
 • MSc în finanțe islamice (MSc) este conceput pentru academicieni și practicieni pentru a urmări rapid cariera lor în finanțele islamice. Oferă o educație aprofundată în domeniile-cheie ale economiei islamice, finanțelor și Shariah, atât din punct de vedere teoretic, cât și aplicat.
 • Doctor în Finanțe islamice (PhD) va permite candidaților să dezvolte abilitățile tehnice și intelectuale necesare pentru a continua cercetarea într-o gamă largă de domenii în finanțele islamice. Programul de doctorat INCEIF este condus de industrie, dar se bazează pe fundamente academice puternice.
 • Certificatul profesional în finanțe islamice (PCIF) este dezvoltat pentru a veni în întâmpinarea profesioniștilor din industrie care doresc să obțină cunoștințe în anumite domenii de practică. Veți avea posibilitatea de a alege dintre una din cele patru specializări oferite de programul nostru PCIF:
  • Piața islamică de capital
  • Shariah pentru finanțele islamice
  • Islamic Banking; și
  • Managementul Wealth Wealth


Cu experienta

Membrii facultății noastre sunt lideri globali în domeniile lor respective. Obiectivul lor principal este de a oferi o experiență educațională remarcabilă tuturor studenților noștri. În plus, aceștia supraveghează calitatea și integritatea programelor noastre academice, astfel încât studenții să beneficieze de cunoștințele și practicile științifice de cel mai înalt standard din domeniul academic, precum și din industria financiară. De asemenea, aceștia joacă un rol important în recrutarea și reținerea unor studenți excelenți din întreaga lume și oferind oportunități remarcabile pentru dezvoltarea profesională care pot spori opțiunile de carieră care vor contribui la o comunitate durabilă. Pe cât posibil, membrii facultăților noastre sunt actuali, angajați și conducători.


Parteneri globali colaboratori

La INCEIF , am ajuns să realizăm că strategia noastră câștigătoare pentru promovarea dezvoltării prin studiile noastre postuniversitare în domeniul finanțelor islamice este prin stabilirea de parteneriate de colaborare în întreaga lume. Aceste relații strategice sunt construite "holistic" în jurul instituțiilor academice, precum și organizațiilor comerciale, prin cercetarea continuă comună, schimbul de cunoștințe și experiență în finanțele islamice, implementarea de proiecte educaționale care pot spori gradul de conștientizare și pot deveni o sursă de furnizare a unor contribuții valoroase subiecte experți. Pentru a strânge o abordare holistică în inițiativele noastre, colaborăm cu:

 • Instituții academice cum ar fi universități, colegii și centre de învățare.
 • Organizații comerciale, cum ar fi bănci centrale, instituții financiare, instituții de consultanță și de formare; și alte organizații care caută alternativa financiară islamică. bancare, de asigurări și entități și corporații financiare.


Diverse Community

Apelul internațional al programelor INCEIF a atras studenți de toate vârstele, credințele și medii socio-economice din peste 80 de țări, creând o comunitate de campus diversă.

Centrul de Management al Cunoștințelor (KMC)

KMC oferă resurse și servicii pentru a sprijini predarea, învățarea și cercetarea INCEIF . Colecția de biblioteci cuprinde resurse atât din fondurile islamice, cât și din cele convenționale. Portalul de gestionare a cunoștințelor INCEIF vă oferă acces la informații la scară largă și permite împărtășirea rezultatelor cercetării în domeniul finanțării islamice, înțelegerea și experiența industriei

 • Facilități - chioșc de auto-verificare, mașină de bibliotecă, zonă de studiu, sală de discuții, sală de bibliotecă, stații de lucru, fotocopie / mașină de imprimare / scanare și WiFi.
 • Servicii - Access 24/7, Asistență de căutare informații, KMC Customer Service Hub, Împrumutare / Reîntoarcere / Reînnoire cărți, Sesiuni de workshop / training, Soluție de documente (legare, scanare, laminare).


Pentru mai multe informații despre INCEIF

www. INCEIF .org

Locații

Kuala Lumpur

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Address
Lorong Universiti A ,
59100 Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, Malaysia
Număr de telefon
+60 3-7651 4000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră