INCEIF The Global University of Islamic Finance

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Stabilită prin Banca Negara Malaysia pentru a dezvolta talentul pentru industria globală financiar islamic, INCEIF - Universitatea Global de Finanțe islamice - Este pe cale de a deveni un lider respectat în finanțe islamice. Aproape un deceniu dupa inaugurarea sa, INCEIF produce in mod constant de absolvenți din studiile financiare islamice, majoritatea care au găsit locuri de muncă în organele de reglementare, instituții academice și financiare din întreaga lume.

Prima de afaceri

Alimentată de un apetit tot mai mare pentru produsele Shariah-conforme de consumatori din ce în ce mai sofisticate și investitori islamice industria serviciilor financiare se confruntă cu o creștere care poate fi susținut numai prin inovații livrate de o nouă generație de gânditori de business inovatoare. Elevii INCEIF absolvent cu o perspectivă globală, bine versat în domeniul finanțelor corporative moderne și principii Shariah, și gata pentru a concura într-o epocă bazate pe tehnologie de finanțare la nivel mondial.

Masterat INCEIF lui în Islamice Finanțe Practica module de curs acoperă o gamă largă de subiecte critice, de la management avere, bancare și de investiții pentru serviciile financiare, etică și de guvernare. Programul va oferi studenților cu o înțelegere cuprinzătoare și practică de economie islamică, finanțe și Shariah, precum și mediul în care jucătorii financiare islamice funcționează în.

O MSc în finanțe islamice oferă studii în profunzime în domeniile-cheie ale economiei islamice, finanțe și Shariah de atât aspectele teoretice și aplicate. Modulele de curs permite elevilor să aibă o înțelegere globală a mediului economic, financiar și juridic în care operează furnizorii de servicii financiare islamice. Programul este conceput pentru a produce profesionisti dotate cu expertiză în ambele finanțe convenționale și Shariah.

O Programul INCEIF doctorat a fost dezvoltat pentru a produce oameni de știință de nivel internațional, cu un program de doctorat structurat pentru a permite elevilor să dobândească capacitatea tehnică și intelectuală necesară pentru a continua cercetarea pe o gama larga de domenii în finanțe islamice.

O facultate impresionant

INCEIF numără unele dintre cele mai bune creiere din finanțe islamice printre facultate sale. Facultatea de membri se numără Prof. Abbas Mirakhor, fost director executiv la FMI, care este in prezent primul suport, INCEIF islamice Finante Presedinte; Prof. Rodney Wilson, unul dintre pionierii în mediul academic Finanțe islamice; și Prof. Datuk Rifaat Ahmed Abdel Karim, prim-secretar-general al ambele islamice Servicii Financiare Board (IFSB) și Organizația Contabilitate și Audit pentru Instituții Financiare islamice, și în prezent CEO al International Islamic lichiditate de administrație.

În plus față de crearea de programe academice, INCEIF a colaborat, de asemenea, cu instituții internaționale cum ar fi Banca Mondială, IFSB și Banca Islamică de Dezvoltare pentru a oferi programe executive și de cercetare în finanțe islamice vizează publicul internaționale, inclusiv în Japonia, Turcia, Luxemburg, Irlanda și Senegal .

Un campus internațional de susținere

Recursul internațională a programelor INCEIF a atras studenți de toate vârstele, credințe și socio-economice din peste 80 de țări, creând o comunitate campus diversă. INCEIF cunoștințe Centrul de Management (KMC) este cea mai cuprinzătoare de acest gen la Finanțe islamice. KMC oferă resurse și servicii de învățare în ambele formate fizice și digitale pentru a sprijini programele de învățământ și de cercetare de la Universitatea, precum și industria globală financiar islamic, cu resurse atât financiar islamic și convenționale, precum și economia, bancar, istorie și conexe subiecte.

Campusul INCEIF este la 15 minute de centrul orașului Kuala Lumpur, Malaezia; una dintre cele mai vibrante piețele financiare islamice din lume și unul dintre orașele cele mai locuibile din Asia. Casa motive campus un trio de cladiri principale cu trei etaje de înaltă și oferă facilități impresionante, inclusiv o sală de mare capacitate, săli de clasă, o piscină de trei metri adâncime și săli de sport separată pentru bărbați și femei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Certificate » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru în știința în Finanțe Islamice

Campus Cu normă întreagă January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Master în Finanțe islamice oferă educație în profunzime în domeniile-cheie ale economiei islamice, finanțe și Shariah de atât aspectele teoretice și aplicate. Modulele de curs vor permite elevilor să aibă o înțelegere globală a mediului economic, financiar și juridic în care operează furnizorii de servicii financiare islamice. [+]

O MSc în finanțe islamice oferă studii în profunzime în domeniile-cheie ale economiei islamice, finanțe și Shariah de atât aspectele teoretice și aplicate. Modulele de curs vor permite elevilor să aibă o înțelegere globală a mediului economic, financiar și juridic în care operează furnizorii de servicii financiare islamice. Obiectivul programului este de a produce profesionisti dotate cu expertiză în ambele finanțe convenționale și Shariah.

INCEIF a primit aprobarea de la Ministerul Învățământului Superior a lansa Master în Finanțe islamice, în loc de masterat în Finanțe islamice (MIF), începând septembrie 2013.

Master în Finanțe islamice ar fi acordate pregătesc studenți începând septembrie 2013.... [-]


Masterat

Masterat în Practică Financiar Islamic

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Malaysia Kuala Lumpur + 1 mai mult

De masterat în Finanțe islamice Practice (MIFP), programul este un curs postuniversitar care vizează producerea practicieni din industrie cu o perspectivă globală, cunoașterea holistică și expertiză de vârf în Finanțe islamice. [+]

Cultivarea viitoare Comandanții Finanțe industria islamice

O Masterat în finanțe islamice Practice (MIFP) programul este un curs postuniversitar care vizează producerea practicieni din industrie cu o perspectivă globală, cunoașterea holistică și expertiză de vârf în Finanțe islamice. Acesta este acreditat de Malaiezian Agenția Calificări (MQA)Și este proiectat de renume internațional de gandire lideri, academicieni și experți din ambele domenii financiare convenționale și Shariah, asigurându-se că oamenii de știință absolvent cu o cunoaștere de lucru de ambele discipline.

Modulele de curs acoperă o gamă largă de subiecte critice, de la management avere, bancare și de investiții pentru serviciile financiare, etică și de guvernare. Programul va oferi studenților cu o înțelegere cuprinzătoare și practică de economie islamică, finanțe și Shariah, precum și mediul în care jucătorii Finanțe islamice funcționează în.... [-]


Videoclipuri

About INCEIF

Contactează

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Adresă, linia 1 Lorong Universiti A ,
59100 Kuala Lumpur, Malaysia
website http://www.inceif.org/
Telefon +60 3-7651 4000