HELP University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MISIUNEA NOASTRĂ

Pentru a ajuta oamenii reuși în viață și de a trăi o viață de semnificație prin educație

Privire de ansamblu asupra HELP

Din 1986 am crescut în mod constant și robust. Ne-am susținut numărul nostru de student și a asigurat o poziție financiară solidă. Ne-am distinge printr-exceland ca un lider de opinie, un incubator de absolvenți restante, un model de excelență selectiv, și, ca o instituție comunitate grijuliu.

În toți acești ani scopurile noastre educaționale au fost de a pregăti studenții pentru primul lor absolvent școală de locuri de muncă, pentru a pregăti studenții pentru cariera lor ulterioară și pentru a pregăti studenții pentru o viață împlinită și productivă. Sistemele de acționare ale viziunii noastre sunt valorile noastre, care se bazează pe "Pride de realizare, partajarea de succes, curajul de a fi, pentru a fi plin de compasiune, și să fie semnificative"

VIZIUNEA NOASTRA:

Pentru a fi o universitate cu o cultură puternică a calității și de conducere, care se concentrează pe standardele academice solide, îmbunătățirea continuă, precum și dezvoltarea talentului studenților și a personalului. Pentru a fi o universitate care oferă o experiență de învățare, care îmbunătățește dezvoltarea carierei, valorile durata de viata și la împlinirea personală Pentru a fi o universitate cu un accent puternic de cercetare în domenii-cheie ai excelență. Pentru a fi o universitate care are în comun succesul nostru cu părțile interesate și comunitățile pe care le deservim

Valorile noastre:

Mândria Realizare Succesul de partajare Curajul de a fi Pentru a fi compasiune Pentru a fi semnificativă

Locații

Kuala Lumpur

HELP University

Address
No. 15, Jalan Sri Semantan 1, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
50490 Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, Malaysia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră