Citește Descrierea Oficială

GlobalNxtUniversity este o instituție academică de pionierat care oferă programe de diplomă printr-o pedagogie unică la nivel mondial de clasă. Reunind peste 75 de facultăți distincte din 17 țări și conținut elaborat cu meticulozitate, GlobalNxt stabilește un nou standard de calitate pentru educația online. Printr-o platformă de învățare on-line de ultimă oră, universitatea oferă elevilor o învățătură extrem de interactivă oricând și de oriunde. GlobalNxt se angajează pe deplin să ofere învățării pe tot parcursul vieții elevilor, care oferă rezultate educaționale semnificative și relevante.

Populația studențească globală a universității este reprezentată de peste 72 de țări diferite. În plus, prin parteneriate strânse în domeniu, universitatea are programe de dezvoltare a talentelor cu peste 100 de companii multinaționale.

Cursuri oferite în prezent de GlobalNxtUniversityinclude Masterat de Administrarea Afacerilor (MBA), Diplomă Postuniversitară de Administrarea Afacerilor și Master of Science în Managementul Tehnologiei Informației. De asemenea, universitatea dezvoltă programe personalizate pentru ca organizațiile să își îndeplinească cerințele specifice de dezvoltare a talentului și a competențelor. Planurile sunt în curs de pregătire pentru a oferi o suită de programe universitare și programe de cercetare universitare, precum și pentru a înființa noi școli în educație, media și științe medicale în următorii trei ani.

Patrimoniul academic unic al universității și experiența în educația online se întemeiază pe U21Global, o inițiativă educațională online inițială inițiată de un grup de 21 de universități internaționale.

GlobalNxtUniversity face parte din Manage Global Services Services (MAGE), un furnizor de servicii de învățământ superior internațional, care furnizează servicii de educație și instruire a peste 300.000 de studenți, din 6 universități și 9 campusuri din 5 țări.

Opțiunile de studiu

Vreți să alegeți să urmați pachetul sau să ieșiți din mulțime?

Studierea pentru o diplomă recunoscută la nivel internațional este un angajament și o angajare semnificativă. Pentru mulți, aceasta implică timp și finanțări semnificative. În plus, pentru cei care sunt deja angajați, studiile academice pot fi practic imposibile din cauza necesității de a jongla angajații, angajamentele familiale și sociale toate în același timp.

Calitatea academică tradițională într-un format modern, interactiv

Aici intră universitatea și modelul universitar unic.

  • Vrei să fii parte a uneia dintre cele mai noi universități din lume?
  • Doriți să accesați și să învățați de la facultate internațională renumită?
  • Doriți să vă alăturați și să interacționați cu o bază studențească globală?
  • Vrei flexibilitatea de a învăța într-un moment și în locul care ți se potrivește?

Dacă răspunsul este da, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Programe predate în:
Engleză

Riyas Hatia | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mohammed Amanullah | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mazen Rahhat | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University