GlobalNxt University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

GlobalNxtUniversity este o instituție academică de pionierat, care oferă programe de gradul on-line printr-o pedagogie unic sală de clasă mondială. Reunind peste 75 de facultate distins din peste 17 de țări și conținut meticulos dezvoltat, GlobalNxt stabilește un nou standard de calitate pentru educație on-line. Printr-o platformă de învățare on-line de stat-of-the-art, universitatea oferă studenților de învățare extrem de interactive în orice moment, și de oriunde. GlobalNxt este pe deplin angajamentul de a furniza de învățare pe tot parcursul vieții, elev-centrice, care oferă rezultate educaționale semnificative și relevante.

La nivel global diverse populație de studenți al universității este reprezentat de peste 72 de țări diferite. În plus, prin intermediul parteneriatelor din industrie strânse, Universitatea dispune de programe de dezvoltare a talentelor, cu peste 100 de companii multinationale.

Cursuri oferite în prezent de către GlobalNxtUniversityinclude Masters of Business Administration (MBA), Diploma de studii postuniversitare de Business Administration și Master of Science în Tehnologia Informației de management. Universitatea a dezvolta, de asemenea, programe personalizate pentru organizațiile pentru a satisface cerințele lor de talent și îndemânare de dezvoltare specifice. Planurile sunt în curs de a oferi o suită de programe de licență și programe de cercetare absolvent, precum și stabilirea unor noi școli în educație, mass-media și științe de sănătate în următorii trei ani.

Patrimoniu academic unic universității și experiență în domeniul educației on-line se bazează pe U21Global, o inițiativă de educație on-line de pionierat inițial de către un grup de 21 de universități internaționale.

GlobalNxtUniversity este o parte din Manipal Global Services Educație (Mage), un furnizor de servicii de învățământ superior internațional, oferind servicii de educație și formare pentru a peste 300.000 de studenți, de la 6 universități și 9 campusuri din 5 țări.

Opțiuni de studiu

Vei alege să urmeze pachetul sau de a sta afară din mulțime?

Studia pentru o diplomă recunoscută pe plan internațional este un angajament semnificativ și întreprindere. Pentru mulți, aceasta presupune timp și finanțe semnificativ. În plus, pentru cei care deja în ocuparea forței de muncă, studii academice pot fi practic imposibil din cauza necesității de a jongla angajamente de locuri de muncă, familie și sociale, toate în același timp.

Calitatea academică tradițională într-un format modern, interactiv

Asta în cazul în universitate și modelul său unic universitar vine inch

  • Vrei sa fi parte din una din cele mai noi, universitățile cele mai inovatoare din lume?
  • Vrei pentru a accesa și de a învăța de la facultate de renume internațional?
  • Vrei să se alăture și de a interacționa cu o bază de student la nivel mondial?
  • Vrei flexibilitatea de a învăța într-un timp și loc care ti se potriveste?

În cazul în care răspunsul este da, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea DBA » Vedea MBA » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Videoclipuri

Riyas Hatia | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mohammed Amanullah | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mazen Rahhat | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Contactează

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

website http://www.globalnxt.edu.my/