GlobalNxt University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

GlobalNxt University Manipal GlobalNxt University este o instituție academică de pionierat care oferă programe de licență printr-o pedagogie globală unică online. Reunind peste 75 de facultăți distincte din 17 țări și conținut dezvoltat meticulos, GlobalNxt stabilește un nou standard de calitate pentru educația online. Printr-o platformă de învățare online de ultimă generație, universitatea oferă studenților învățare extrem de interactivă în orice moment și de oriunde. GlobalNxt este pe deplin angajat să ofere învățare pe tot parcursul vieții centrate pe elev, care să ofere rezultate educaționale semnificative și relevante.

Populația de studenți la nivel mondial a universității este reprezentată de peste 72 de țări diferite. În plus, prin parteneriate strânse din industrie, universitatea are programe de dezvoltare a talentelor cu peste 100 de companii multinaționale.

Cursurile oferite în prezent de GlobalNxt University Manipal GlobalNxt University includ Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA), Masterat în Administrarea Afacerilor în Bănci

Patrimoniul academic unic al universității și experiența în educația online se întemeiază pe U21Global, o inițiativă educațională online inițială inițiată de un grup de 21 de universități internaționale.

Universitatea face parte din Manipal Global Education Services (MaGE), un furnizor internațional de servicii de învățământ superior, care oferă servicii de educație și instruire pentru peste 300.000 de studenți, din 6 universități și 9 campusuri din 5 țări.

Opțiunile de studiu

Vreți să alegeți să urmați pachetul sau să ieșiți din mulțime?

Studierea pentru o diplomă recunoscută internațional este un angajament și o angajament semnificativ. Pentru mulți, implică timp și finanțe semnificative. În plus, pentru cei care sunt deja angajați, studiile academice pot fi practic imposibile din cauza nevoii de a jongla angajamente de muncă, familie și sociale în același timp.

Calitatea academică tradițională într-un format modern, interactiv

Aici intră universitatea și modelul universitar unic.

  • Vrei să fii parte a uneia dintre cele mai noi universități din lume?
  • Doriți să accesați și să învățați de la facultate internațională renumită?
  • Doriți să vă alăturați și să interacționați cu o bază studențească globală?
  • Vrei flexibilitatea de a învăța într-un moment și în locul care ți se potrivește?

Dacă răspunsul este da, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Locații

Kuala Lumpur

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră