BERJAYA University College of Hospitality

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Transmite-gândire. De specialitate. Personal. Fondată în 2009 de către un antreprenor de succes internațional auto-a făcut pe nume Tan Sri Dato 'Vincent Tan, BERJAYA University College din Hospitality întruchipează moștenirea sa de succes și tenacitate în pregătirea pentru o carieră înfloritoare în Hospitality, Turism, industria culinare și servicii - toate zone în care Berjaya Corporation Berhad are urmări înregistrări de succes și recunoaștere internațională. VISION Pentru a fi un, recunoscut, respectat lider distinctiv de clasă mondială și de comunitate de învățare, cu excelență academică și profesională - în cazul în care elevii pot debloca întregul lor potențial. MISIUNE BERJAYA University College din Hospitality se angajează să împuternicească corpul nostru divers student pentru a reuși în dinamic Hospitality, turism, industria culinare și servicii prin integrarea excelență în:

de predare și învățare, cercetare, stimularea creativității, gândire critică, și excelenta in servicii.

Succese dovedite prin premii și recunoașteri Victorie. Triumfa. Succes. Învățarea de succes exemplar Tan Sri Vincent Tan, este clar că câștigătoare mijloace:

Perseverent prin toate încercările, fie de la eșecuri sau succese A învăța din greșelile pe care l-au împiedicat de la câștigarea Bucurându-se de drumul spre victorie (care este cea mai importantă lecție a învățat) În aceeași ordine de idei, veți fi cufundat într-un mediu care te încurajează să câștige - de la începuturile sale, din 2009, BERJAYA UCH a crescut un uluitor 90% prin producerea de programe de calitate și de angajarea de educatori capabili care au fost practicieni din industrie.

Acest lucru a dus la numeroase premii și distincții, care includ:

Premii ospitalitate Asia Platinum (Hapa) ​​2011 pentru "Hospitality Education excelență" BrandLaureate-IMM-urilor Capitolul Awards 2010 pentru "Cele mai bune branduri din Educație-Turism, Hospitality, culinare și cu amănuntul Educație" Asociatia Mondiala a Societatilor de Bucatari (WACS) Recunoașterea calității culinare educație 2011 Premiile studenților Doctorjob lui Choice - (organizate de GTI Media) Premii ospitalitate Asia Platinum (Hapa) ​​2011 pentru "Hospitality Education excelență"

Încredere. Perseverenta. Calificare. La BERJAYA UCH, veți descoperi că unitatea de a "câștiga", este de multe ori recompensat rapid. Chiar înainte de absolvire, mulți dintre colegii dumneavoastră ar fi devenit talente premiate prin mai multe concursuri am participa în ... si a castigat! Vrei să se alăture cercul nostru ilustru de corpuri de iluminat victorioase? Iata un rezumat al realizărilor noastre:

"Culinaire Malaezia 2009" (organizat de Asociația Malaezia Hoteluri în colaborare cu Asociația Bucătarilor din Malaezia și Malaysian Food și de asociere Executive bauturi) Norwegian Challenge Salmon 2009 (organizată de Norwegian Seafood Consiliului de Export (nsec)) Mondiale Gourmet Premiile Summit-ul de excelență 2010 (organizat de către Peter Knipp Holdings Pte Ltd (PKH) și susținut de Consiliul de Turism din Singapore (STB)) Pizza Concurenței Papa Ioan 2010 (organizat de Pizza Papa Ioan) Monin Cup Asia Champion 2010 (Inter-Varsity) (organizat de către Monin Asia KL) GAS PETRONAS - Bătălia de a Bucătarilor 2010 (organizat de Petronas Malaezia) Le Tour de fructe 2011 (organizat de Colegiul Legend) Hong Kong Concursul International Culinary 2011 (organizat de hotel și Alimentației Exposition (HOFEX)) Hans Bueschkens 2011 (organizat de hotel și Alimentației Exposition (HOFEX)) Bătălia de a Bucătarilor 2011 (organizat de Asociatia Bucatarilor din Malaezia (CAM), Penang) Carne si cresterea animalelor Australia (MLA) Young Chef Pencil Box culinare Challenge 2011 (organizat de Carne si cresterea animalelor Australia) Monin Cupa Asia Champion 2011 (organizat de Monin Asia KL) "Culinaire Malaezia 2011" (organizat de Asociația Malaezia Hoteluri în colaborare cu Asociația Bucătarilor din Malaezia și Malaysian Food și de asociere Executive bauturi)

La nivel mondial. Rețea. Expunere Grupul Berjaya Corporation din companii sunt proprietarii mândri de statiuni de lux, spa-uri și cursuri de golf din intreaga lume. Este un privilegiu de a avea aceste companii de pe CV-ul tau. BERJAYA University College din Hospitality ofera prioritate de locuri de muncă 1 și stagii profesionale pentru absolvenții noștri. Cu acest avantaj exclusiv, aveți acces la o cale de carieră internațională, care începe de la high-end al industriei ospitalitatii. Puterea noastră, este viitorul vostru. Vă doresc succes în cariera dvs. potențial cu noi! Prioritate de locuri de muncă 1 și stagii profesionale pentru absolvenții noștri sunt disponibile la toate Berjaya Hotel and Resorts de pe glob. Practic. Hands-on. Experimental Pentru a afla, este de a face. Pentru a face, este de a practica. Pentru a practica, este de a repeta rolurile și responsabilitatea profesiei alese. Că într-o coajă de nucă, este BERJAYA UCH lui de imersiune Metodologie - o paradigmă unic de predare pe care le plasează în inima acțiunii. "Clase" tale sunt de multe ori laboratoare de simulare care reflectă ceea ce le-ar întâlni, practic, în timp ce la locul de muncă. Facem acest lucru pentru că de convingeri ferme BERJAYA UCH lui în:

Educarea elevilor în funcție de cerințele și structura actuale din industrie Expunerea elevilor la lumea de lucru prin implementarea de 20-24 saptamani de loc de muncă Elevii edificatoare percepția despre industria de invitarea lideri din industrie și Celebritati de a împărtăși experiențele lor profesionale

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea An Fundațional » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »