AIMST University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AIMST Facultate este înregistrată la Ministerul Învățământului Superior, Guvernul Malaeziei, ca institut de învățământ terțiar în conformitate cu secțiunile 38 și 39 din Legea instituțiilor de învățământ Superior Private din 1996. Ea a început în mod oficial operațiunile sale la 30 octombrie 2001, a coincis cu înregistrarea acestuia cu Departamentul de Educație privat, în cadrul Ministerului Învățământului Superior.

Îmbibată cu viziunea fondatorilor, AIMST își propune să fie o universitate din sectorul privat de premier în țară și regiune de catering la nevoile studenților locali și internaționali în furnizarea de educație tehnică de calitate la un preț accesibil. Planurile de învățământ pentru cea mai mare parte a programelor de studii sunt extrase de la Universitatea din Bristol, în componentele din Marea Britanie Cele mai multe programe de studii includ formarea de calculator, scris și de cercetare, în scopul de a pregăti studenții pentru muncă și pentru a le oferi posibilitatea de a aplica tehnologii tuturor aspecte ale educației lor. Admiterea la programele de gradul impune ca solicitantul să îndeplinească minim notele prescrise în disciplinele relevante la inmatricularea (local sau de peste mări) nivelul sau posedă alte calificări echivalente acceptabile pentru Universitatea AIMST.

Mediul de instruire pentru toate cursurile este limba engleză, deși importanța limbii de stat va fi accentuat în toate activitățile Universității. Universitatea AIMST va oferi suport lingvistic pentru studenții înainte și în timpul studiilor universitare pentru a asigura un nivel acceptabil de fluență.

AIMST

Viziune & Misiune

Viziune

Pentru a fi o universitate de clasă mondială, atingerea excelenței în predare și cercetare, și sa angajat în serviciul societății în promovarea educației pe tot parcursul vieții.

Misiune

Pentru a fi o universitate premier în țară și regiune pentru studiul de medicina si alte stiinte medicale, inginerie, tehnologie informatică, științe aplicate, de afaceri și de contabilitate.

Pentru a oferi de înaltă calitate universitare acreditate și programe de studii postuniversitare la nivelul de vârf al tehnologiei, la un preț accesibil conceput pentru a satisface individuale, comunitate și nevoile naționale de forță de muncă, în conformitate cu filosofia educațională națională.

Pentru a mentine standarde ridicate academice și de predare de calitate, care să promoveze gândirea analitică și judecata independentă necesară pentru a funcționa în mod responsabil într-o societate democratică și din ce în ce la nivel mondial.

Pentru a fi un centru de excelență pentru cercetare și inovare în disciplinare de frontieră și domenii interdisciplinare ale științei și tehnologiei cu relevanță pentru țară și regiune.

Tur virtual

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea BScs » Vedea MSc » Vedea Diplome - HealthcareStudies » Vedea Doctorate » Vedea Masterat » Vedea Licenţă » Vedea An Fundațional » Vedea BSc-uri » Vedea Diplome - AcademicCourses » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc in Management

Campus Cu normă întreagă 1 semestru Înscriere Deschisă Malaysia Kedah

[+]

MSc în Management

Semestrul 1

Opțiuni de carieră

Avem, de asemenea, o echipă de Consilierilor Student instruiți profesional, care sunt întotdeauna dispuși să ajute elevii în rezolvarea oricăror dificultăți personale sau probleme.

Ajutorul financiar

Rata de actualizare se bazează pe numărul lui A obținut și ar putea fi la fel de mare ca 70% din taxele de studii.

Rata de actualizare se bazează pe numărul lui A obținut și ar putea fi la fel de mare ca 70% din taxele de studii.

[-]

MSc în Biochimie Medicală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur Kedah + 2 mai mult

Universitatea AIMST oferă acum un Master of Science în Biochimie Medicală, care este bazată pe cercetare pur. [+]

MSc în Biochimie Medicală

Universitatea AIMST oferă acum un Master of Science în Biochimie Medicală, care este bazată pe cercetare pur. Acest program este conceput pentru a instrui absolvenți pentru a demonstra:

Cunoștințe de bază în domeniile de Biochimie, Biostatistica, Tehnologia informației, Genetică, Biochimie medicală și Bioinformatică. Planifice și să realizeze o anumită dată proiecte de cercetare, analiza și interpretarea datelor obținute. Motivația și priceperea necesară să continue cercetarea și învățarea pe tot parcursul vieții. abilități de comunicare orală și scrisă. Competențe în utilizarea și aplicarea instrumentelor informatice. calități de lider și capacitatea de a lucra într-o echipă. abilități manageriale și antreprenoriale. Prezentarea programului ... [-]

MSc în Biotehnologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur Kedah + 2 mai mult

Obiectivul programului de studii postuniversitare este de a oferi studenților absolvenți cu posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele obținute prin cercetări independente într-o ramură selectată de Biotehnologie. Acest lucru va permite absolvenților să fie competente în gestionarea de bază și cercetarea aplicată în specialitățile lor alese. [+]

MSc în Biotehnologie

Facultatea de Stiinte Aplicate (FAS) a fost al doilea Facultatea care urmează să fie înființat la AIMST. Ea și-a stabilit obiectivele sale de a promova programe multidisciplinare de ultimă oră în care sunt infuzate elementele și inovativitate technopreneurship concepute pentru a spori competitivitatea pe piață.

În prezent, Facultatea are doar un singur departament, care este Departamentul de Biotehnologie. În cadrul acestui departament, FAS oferă propriul său program de studii de trei ani, cu onoruri și anume BSC (Hons) în Biotehnologie (BT). În plus față de curs de BSC, Master Of Science (MSc) și Doctor în Filosofie (PhD) în Biotehnologie (de cercetare), sunt, de asemenea, oferite de FAS prin Departamentul de Biotehnologie. Programele postuniversitare sunt din ce în ce mai populare în rândul studenților și numărul de studenți sunt în creștere în fiecare an.... [-]


Contactează
Adresa poştală
International Office,
AIMST University,
Batu 3 1/2, Bukit Air Nasi,
Jalan Bedong,
Semeling,
08100 Bedong, Kedah.
WEST MALAYSIA.

Kedah, 08100 MY
Adresa locaţie
Jalan Bedong - Semeling
08100 Bedong
Kedah Darul Aman

Kedah, MY
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
1st Floor, Menara Manickavasagam
No.1, Jalan Rahmat

Kuala Lumpur, 50350 MY